Şimdi Ara

D&R internet ile mağaza fiyatları aynı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kitap almak istiyorum fakat internetten alınca kargo ücreti de eklenecek, ek olarak bazı kişilere geç gönderilmiş, ben direk mağazadan almak istiyorum da fiyat falan yazmıyor, internettekiler ile aynı mı fiyatlar?

D&R İnternet ve Mağaza Fiyatları Arasında Fark Var mı?

Giriş: Kitap, kırtasiye ve elektronik ürünler alanında Türkiye'nin lider firmalarından D&R, hem mağazaları hem de çevrimiçi satış platformu ile hizmet veriyor. Peki, D&R'ın mağaza ve internet fiyatları arasında bir fark var mı? İşte bu sorunun cevabı:

Fiyat Politikası: D&R, genel olarak mağaza ve internet fiyatları arasında bir tutarlılık politikası izler. Ancak bazı durumlarda, özellikle kampanya ve indirimler sırasında, fiyatlar arasında farklılıklar olabilir.

Kampanyalar ve İndirimler: D&R, mağazalarında ve internet sitesinde düzenli olarak kampanyalar ve indirimler düzenler. Bu kampanyalar sırasında, bazı ürünler mağazalarda daha uygun fiyatlıyken, bazıları internet sitesinde daha avantajlı olabilir.

Stok Durumu: Mağaza ve internet stok durumları farklılık gösterebilir. Bu nedenle, stokta bulunmayan bir ürün mağazada daha pahalı olabilirken, internet sitesinde daha uygun fiyatlı olabilir.

Özel Ürünler: Bazı özel ürünler veya koleksiyonlar yalnızca D&R mağazalarında veya yalnızca internet sitesinde satışa sunulabilir. Bu özel ürünlerin fiyatları farklılık gösterebilir.

Nakliye Ücretleri: İnternetten yapılan alışverişlerde nakliye ücreti uygulanabilir. Bu nedenle, mağazadan alışveriş yapmak nakliye ücreti ödemekten kurtulmanızı sağlayabilir.

Sonuç: Genel olarak, D&R'ın mağaza ve internet fiyatları arasında büyük bir fark yoktur. Ancak kampanyalar, indirimler, stok durumu ve özel ürünler gibi faktörler fiyatlarda farklılıklara neden olabilir. İhtiyacınız olan ürünü en uygun fiyata satın almak için hem mağaza hem de internet sitesindeki fiyatları karşılaştırarak karar vermelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gunaydinlar,

Değil

Görüşmek üzere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

Gunaydinlar,

Değil

Görüşmek üzere
    Kaç TL fark eder hocam genelde?
  • Degildir. Gecen sene bi oyun kulakligi baktim g933 yanlis hatirliyo olabilirim de oranlar ayni asagi yukari. Internette 830tl gibi biseydi magazaya gittim 950-1000 arasi cikti. Dedim internette 830tl, dediler o sadece online siparis icin gecerli. yani %10-15 arasi farkeder diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Kitabın ismi belliyse onu aratıp başka bir yerden al bence, yarı fiyatına bile bulman mümkün.
    Hocam başka bir sitede biraz daha ucuz da buldum fakat fiyatı az olduğu için kargo ücreti de ekleniyor, D&R internet fiyatı 15 lira, mağazada 20 lira falan olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 20 Kasım 2018; 9:36:53 >
  • ben kütüphaneye eklemek istediğim, mağazalara bulamadığım 10-15 kitap söylemiştim bilenler vardır belki ( yapı kredi halil bilmem ney serisi.kitap tasarımı yüzel olunca 1 rafı buranın kitaplarına ayırdım.200 küsür lira tutmuştu ( sözde indirim vardı ) yarısı bir kargoyla kalanı başka kargoyla geldi. ilk kargo 1 haftaya diğeri 3 haftaya geldi ( stokta olmayan kitabı satıyorlar sonra bekle dur yeni baskısı çıksında kargoya verilsin ) benim gibi toplu sipariş geçeceksen tek seferlik kargo ücretini sorun etme. gerçi ben 1-2 kitap için kargo ücreti ödemem,o yüzden beklerim topluca söylerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

POTANSİYEL TROLL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.