Şimdi Ara

D&R'dan Sipariş Ettiğim Kitap Yıpranmış Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı, İnce Memed 1 ve Kürk Mantolu Madonna kitaplarını D&R internet sitesinden sipariş ettim. Daha önceki siparişlerimde hiçbir sorun yaşamamıştım. Ama gelin görün ki bugün gelen siparişte İnce Memed ve Kürk Mantolu Madonna kitaplarında en ufak bir çizik yokken Harry Potter kitabının kapağı buruşmuştu. Arşiv yapma amacında biri olduğum için bu canımı çok sıktı. Kitabın kargoda böyle hasar gördüğüne de inanmıyorum. Büyük ihtimalle kitabı bana bu şekilde yolladılar. Bu kitabı nasıl iade edebilirim? Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?

• Mail atabilirsin ya da sitesinde iade formu doldurabileceğin bir bölüm vardır kesin.
  • İade formu bulamadım ama info@dr.com.tr'a mail attım. Cevap vermezlerse bir de telefondan arayacağım.
  • Adresinize Eksik, Hatalı veya Hasarlı Ürün Gönderilmesi...
    Sipariş vermiş olduğunuz ürünlerin tümünün, eksiksiz ve çalışır durumda elinize geçmesini sağlamak sorumlu hizmet anlayışımızın gereğidir. Elimizde olmayan kimi nedenlerden ötürü, faturanızda belirtilen miktara göre eksik, farklı ya da gözle görülür biçimde hasarlı bir ürün teslimatı yapılması halinde; durumu kargo elemanının şahitliğinde tutanağa geçirmelisiniz. Teslim aldığınız paketin sizden önce açılmış olup olmadığı hususunun, tutanakta mutlaka belirtilerek sizin tarafınızdan ve kargo elemanı tarafından imzalanması gerekmektedir. Böyle bir durumla karşılatığınızda eksik ya da hasarlı olan ürünleri, en kısa sürede temin ederek adresinize ulaştırabiliriz. Bu durumda herhangi bir ek kargo ücreti ödemeniz gerekmemektedir.

Öte yandan size sunmayı vadettiğimiz hizmeti tam olarak yerine getiremediğimizden dolayı dilerseniz sipariş verdiğiniz tüm ürünleri iade edebilirsiniz. Bu durumda imzaladığınız tutanağa teslim edilen ürünleri kabul etmediğinize dair bir not ilave ederek gelen kargo elemanına iade etmelisiniz.

Ayrıca bu konuyu en kısa sürede info@dr.com.tr elektronik posta adresimize bildirmelisiniz. İade işleminizi hatasız ve süratle gerçekleştirebilmemiz için, bizi zamanında haberdar etmeniz büyük önem taşımaktadır. Bu koşullar altında iade ettiğiniz tüm ürünlerin bedeli, havale/kredi kartı hesabınıza iade edilecektir.

Senin iş yatar dostum ama sen bi şansını dene

• Hocam merak etme. Sen mail at onlar en geç iki gün içinde sana geri döneceklerdir. Kitabı kargo ile yolla. Onlar yenisini gonderirler.

Ocak ayında bende D&R'dan Harry Porter'un 3 tane kitabını almıştım. Birkaç ay sonra okumaya başladım. Kitapların dışında herhangi bir deformasyon yoktu ancak Ateş Kadehi'nin başlarında bazı sayfalarda basım hatası vardı. Makine fazla mürekkep atmış yazılar olması gerekenden daha kalın. Kelimelerin yarısı kalın yarısı ince :(
    Ben ne yapayım? Geri de gönderemem. :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hakkında fikrim yok ama bundan sonra kargoyla bir şey alırsan aldığına dair imza atmadan önce içindekileri incele.
  • Konuya gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler arkadaşlar. Az önce müşteri hizmetlerini aradım ve hasarlı ürünü verdikleri adrese göndermemi söylediler. Umarım değişim konusunda bir sorun çıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce D&R'da aynı durum başımıza geldi, hiçbir sorun çıkmadan yeni kitabımızı adresimize gönderdiler.
    Bu yüzden gözüm kapalı D&R'dan alışveriş yaparım.
  • D&R büyük bir forma geri iade konusunda bir sıkıntı yaşayacağınızı pek düşünmüyorum .

• Maille de geri dönüş yaptılar. Ürünün değiştirilmesi için kargoyla geri yolladım. Bakalım kitabın yenisini ne zaman alacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kitaplık

Daha önce D&R'da aynı durum başımıza geldi, hiçbir sorun çıkmadan yeni kitabımızı adresimize gönderdiler.
    Bu yüzden gözüm kapalı D&R'dan alışveriş yaparım.

Benimde başıma aynı durum Idefix'te geldi. Kitap iadesi yapmıştım. Üstelik kargo parasını da ben ödemiştim. Bu durumu belirtince anında hediye kitap yollamışlardı. Çok memnun kalmıştım. Idefix'ten gözüm kapalı değil lakin yarı kapalı alışveriş yapacağımı söyleyebilirim.
  • Kitabı Cuma günü değiştirilmesi için yolladım ve bugün yeni kitabı yolladılar. D&R'dan bir kez daha memnun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Kitabı Cuma günü değiştirilmesi için yolladım ve bugün yeni kitabı yolladılar. D&R'dan bir kez daha memnun kaldım.

Kitabı almana sevindim. Ee boru mu? D&R :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurayalp

quote:

Kitabı Cuma günü değiştirilmesi için yolladım ve bugün yeni kitabı yolladılar. D&R'dan bir kez daha memnun kaldım.

Kitabı almana sevindim. Ee boru mu? D&R :D

Mağazalarındaki fiyatlar boru gibi amaİnternet mağazasına laf yok
  • quote:

Kargon kaç günde gelmişti?
  • Nedense Harry Potter kitapları hep buruşuyor. Ben nerede görsem buruşuruk görürüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.