Şimdi Ara

D&R'da Satış Danışmanlığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün görüşmemizi yaptık bugün veya en geç yarın arayacağız sizi dediler...

Acaba aranızda önceden çalışan varmı varsa artıları eksileri neler?
    Memnuniyet seviyeniz nedir?
    Ve sürekli kendini geliştirmen gereken bir olduğu için kitap,müzik vs gibi dükkan içinde satılan şeylerden ücretsiz faydalanabiliyormuyuz?

• Emperyalizmin çarklarını döndüren ufak çarklarından birisin sende artık her çark gibi köle gibi çalışarak az maaş alacaksın ve patron ne derse o diyeceksin bundan fazlasını bekleme. =)
  • ben çalıştım sabahtan akşama kadar ayaktasın uyuz bir müdüre gelirsen hayatın kayar ne yaparsan yap müşteri haklıdır hamallık yaparsın bırak ücretsizi içeride su bile yok merak etme bir kaç ay çalışır çıkarsın zaten bak sürekli eleman arıyorlar hiç bir lafın altında kalma sürekli burdan gidecekmiş gibi düşün kümseyle dedi kodu yapma ben bilmem ilgim yok de geç eşyalarına dikkat et hırsızlık var elbiselerini içeride değiştiriyorsun o yüzden ve ortada kalıyor kilitli dolap falan yok yani bence hiç bulaşma. dost tavsiyesi zaten 10 yılda çalışsan asgari ücret sadece lisans bitirir müdüre yalakalık yaparsan mağza müdür yardımcısı olursun asgari ücretten 500-600 fazla alırsın.
  • öğrenciysen iyi iştir. satış danısmanlıgı dedigimiz şey tezgahtarlık sürekli ayaktasın fazla birşey bekleme.
  • Böyle bir konu vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug34

ben çalıştım sabahtan akşama kadar ayaktasın uyuz bir müdüre gelirsen hayatın kayar ne yaparsan yap müşteri haklıdır hamallık yaparsın bırak ücretsizi içeride su bile yok merak etme bir kaç ay çalışır çıkarsın zaten bak sürekli eleman arıyorlar hiç bir lafın altında kalma sürekli burdan gidecekmiş gibi düşün kümseyle dedi kodu yapma ben bilmem ilgim yok de geç eşyalarına dikkat et hırsızlık var elbiselerini içeride değiştiriyorsun o yüzden ve ortada kalıyor kilitli dolap falan yok yani bence hiç bulaşma. dost tavsiyesi zaten 10 yılda çalışsan asgari ücret sadece lisans bitirir müdüre yalakalık yaparsan mağza müdür yardımcısı olursun asgari ücretten 500-600 fazla alırsın.

Siz çalıştınız galıba ?
    Ben de merak edıyorum kosulları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    ben şahsen çalıştım kardeşim asgari ücret artık 380 lira civarı ticket var kitap bölümündeysen kolay gelsin,ben müzik bölümündeydim gayette hoştu,yalnız ortamdaki insanların çoğu dedikoducuydu bende bu yüzden işten ayrıldım,ve onlardan biri müdür yrd. eğer ortamın iyiyse çok güzel bi yer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigsmoke41

ben şahsen çalıştım kardeşim asgari ücret artık 380 lira civarı ticket var kitap bölümündeysen kolay gelsin,ben müzik bölümündeydim gayette hoştu,yalnız ortamdaki insanların çoğu dedikoducuydu bende bu yüzden işten ayrıldım,ve onlardan biri müdür yrd. eğer ortamın iyiyse çok güzel bi yer

1.380 + ticket yol dahil değil sanırım ? Ne zorlukları vardı mesela ? Çalışma saatleri vadiyalı ?
  • ben zorlukları yukarıda yazdım arkadaşta benlen aynı şeyleri yazmış demek ki oda çok çekmiş hiç bulaşma daha ne söyleyelim.
  • Ama mağazadan mağazaya göre de fark ediyor diyorlar ki bence de öyledir.
    Başvurmayı düşündüğüm mağaza pek aktif olmayan yer.AVM içinde değil mesela.
  • İstifa ettiğinde burada buluşalım. hayırlı olsun. :)
  • git calis ihtiyacin varsa her magazanin ortami farklidir

• Paraya ihtiyac varsa. Bir kaç ay çalış birşey olmaz tecrübe edinirsin. İlk 2 ay içinde sorgusuz sualsiz çıkabilirsin ayrıca ilk 16 gün çalışman gerek maaş alman için 16 gün den önce çıkarsan paranı alamayabilirsin

• Ne dedikodusu yapıyorlar ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.