Şimdi Ara

D-LİNK ROUTER'a 192.168.0.1 komutu ile Ulaşamıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adsl'den gelen interneti D-Link access Point ile dağıtıyorum ve internet var ama ayar yapmak için içine giremiyorum.Nedendir ?

Kitapcığında 192.168.0.50 diyor onuda denedim olmuyor ?

• o 192.168.1.1 olmasın benim bildiğim kadarıyla öle olması lazım
    ya da ağ bağlantılarıma gir sağ tıklayıp tcp ip özelliklerini seç ondan sonra ip adresini 192.168.1.100 se. subnet ması zaten kendi seçer aşağıya 192.168.0.1 yaz dns yede aynısını yaz
  • şimdi şöle benim sistemim.

Adsl Modem Zoom x4 ----->D-Link Access Point----->Pc ler

Şuan internet var ama güvenlik ayarları yapmak için Access Pointe girmem lazım giremiyorum içine.Hani adsl modemin içine girildiği gibi ayar yapamıyorum.

Yani Access Pointe reset atıyorum arkasından ama fabrika ip sine dönmüyor.Nerden öğrencem ipsini ufff
    Delircem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fefe -- 17 Haziran 2005, 21:18:57 >
  • 192.168.1.1 olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: oozkan

192.168.1.1 olacak

Deniyorum ama olmuyor.İnterneti dağıtıyor yani ariza yok ama İpsini bulamıyorum ve giremiyorum !
  • 192.168.1.1 den ulaşırsın zaten olmadı 10.0.0.2 yi dene o da olmadı dns ayarlarında bir sorun vardır. CD yi tak setup falan ne varsa install et sonra dene
  • Arkadaşım,

Modem ve access pointin IP nolarını öğren ipconfig /all ile birde sabit IP ve DNS ver

onagöre web browserdan girersin

Meret ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.showmyip.com dan ip adresini öğren... İP'ni adres çubuğuna sanki 192.168.0.50 yazarmış gibi yaz.. Sayfaya gircektir.
  • 192.168.0.2 olması lazım bir bunu dene ama ilk önce ağ ayarlarında tcp/ip kısmına bu numaraları girmen gerekliydi.
  • Komut satırında "ipconfig -all" yaz, Default Gateaway yazan IP modemin ip sidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.