arkadaşlar d-smart ile verilen d link 2640 NRU kablosuz modemi kullanıyorum bugunen itibaren.. peli nasıl mac adresi eklicem ne yaptıysam kabul etmiyor sadece rakam gir diyor anlamadım gitti Mac adresi genelde şöyle olur 00-01-BF-A5-47-CF örnek bunu kabul etmiyor bunu . ile yazdım - ile yazdım _ yazdım ayrıca hiçbirşey yazmadan direk yazdım nokta virgül vs olmadan gene olmuyooo
quote:Orijinalden alıntı: ozel_uretim arkadaşlar d-smart ile verilen d link 2640 NRU kablosuz modemi kullanıyorum bugunen itibaren.. peli nasıl mac adresi eklicem ne yaptıysam kabul etmiyor sadece rakam gir diyor anlamadım gitti Mac adresi genelde şöyle olur 00-01-BF-A5-47-CF örnek bunu kabul etmiyor bunu . ile yazdım - ile yazdım _ yazdım ayrıca hiçbirşey yazmadan direk yazdım nokta virgül vs olmadan gene olmuyooo arkadaşım bu modemi nasıl router olarak kullanabiliriz biliyormusun ?? adsl router yazıyor ama yoksa olmuyormu :S bulamadım bi türlü
quote:Orijinalden alıntı: [_HadeS_] quote:Orijinalden alıntı: ozel_uretim arkadaşlar d-smart ile verilen d link 2640 NRU kablosuz modemi kullanıyorum bugunen itibaren.. peli nasıl mac adresi eklicem ne yaptıysam kabul etmiyor sadece rakam gir diyor anlamadım gitti Mac adresi genelde şöyle olur 00-01-BF-A5-47-CF örnek bunu kabul etmiyor bunu . ile yazdım - ile yazdım _ yazdım ayrıca hiçbirşey yazmadan direk yazdım nokta virgül vs olmadan gene olmuyooo arkadaşım bu modemi nasıl router olarak kullanabiliriz biliyormusun ?? adsl router yazıyor ama yoksa olmuyormu :S bulamadım bi türlü bilmiyom vala :D