Şimdi Ara

D-link 2640u ile AP eşleştirmesi hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yan komşum ile interneti ortak olarak kullanmaya karar verdik. Arkadaşta D-link 2640u ADSL modem var. Benim notebook aradaki mesafeden dolayı cihazı görse bile bağlantı sağlayamıyor. Evin tek köşesinden modeme bağlantı yapabiliyorum fakat o da çok uygunsuz bir ortam. Bu yüzden araya bir Access Point koyup sinyali güçlendirmem lazım. (yani evimden o modeme ulaşabildiğim noktaya AP koyacağım. AP ve ADSL modemi eşleştireceğim. Bu şekilde ben kendi Access Pointime bağlantığımda kablosuz olarak o Adsl modemede erişmiş olacağım.)

Fakat sorun şu ki bir ADSL modemle Access Pointi kablosuz olarak eşleştirmek bazen çok zor oluyor bazende mümkün olmuyor. Burada cihazların marka ve modellerinin uyumu çok önemli. Sorum şu d-link 2640u ile sorunsuz olarak eşleştirebileceğim bir AP tavsiye edebilir misiniz. Ya da d-link 2640u de bu eşleştirme nasıl yapılır vs. gibi bilgilere ihtiyacım var.

Not: Bu ADSL modemde WPS düğmesi yok. Yani WPS ile bağlantı yapan AP lerin bu özelliği işime yaramayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality-one -- 18 Ağustos 2013; 23:22:01 >

• Aynı sıkıntı bende de var bir çözüm bulabildiniz mi aceba?

Orijinalden alıntı: sinank3

Aynı sıkıntı bende de var bir çözüm bulabildiniz mi aceba?

Hocam cihazin içinde etrafda gördüğü kablosuz cihazları listelediği bir alan var. Oradan bağlanacgimiz cihazi seciyoruz. Fakat bu cihazi güncellemezseniz hiç bir beklentiniz olmasin hatta guncelleseniz bile uyumsuzluk problemi var. Hp pavillion notebook umu ne yaptiysam internete cikaramadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality-one

Arkadaşlar yan komşum ile interneti ortak olarak kullanmaya karar verdik. Arkadaşta D-link 2640u ADSL modem var. Benim notebook aradaki mesafeden dolayı cihazı görse bile bağlantı sağlayamıyor. Evin tek köşesinden modeme bağlantı yapabiliyorum fakat o da çok uygunsuz bir ortam. Bu yüzden araya bir Access Point koyup sinyali güçlendirmem lazım. (yani evimden o modeme ulaşabildiğim noktaya AP koyacağım. AP ve ADSL modemi eşleştireceğim. Bu şekilde ben kendi Access Pointime bağlantığımda kablosuz olarak o Adsl modemede erişmiş olacağım.)

Fakat sorun şu ki bir ADSL modemle Access Pointi kablosuz olarak eşleştirmek bazen çok zor oluyor bazende mümkün olmuyor. Burada cihazların marka ve modellerinin uyumu çok önemli. Sorum şu d-link 2640u ile sorunsuz olarak eşleştirebileceğim bir AP tavsiye edebilir misiniz. Ya da d-link 2640u de bu eşleştirme nasıl yapılır vs. gibi bilgilere ihtiyacım var.

Not: Bu ADSL modemde WPS düğmesi yok. Yani WPS ile bağlantı yapan AP lerin bu özelliği işime yaramayacaktır

aynı modem bende var komsu ile paylaşıyorum benimde çekmiyor bende acces point aldım şöle söliyim d link smile adsl nin kampanyalı modemi yoku bile yemiyen cimri heriflerin kullandıgı net o kadar dandik modemki serçe parmagım gibi anteni var telefon gibi bişi ben TP link wa801nd kullanıyorum d link e girip bi ayar gerektirmiyor aldıgı access point i mümkün oldugu kadar yakınına koy zaten 300 mbps de ana modem o kadar dandik olunca 3 dişlik mesafede net tost makinesi oluyo mümkün oldugunca yakınına kur router olarak yardımcı olurum elimden geldigi kadar pm atarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.