Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (882. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.665.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benim aracimi debriyaji degismesi gerekiyormus 1.2 active 8walf 2006 model ruhsatta bu sekil yaziyor benim araca uygun debriyaj seti hangisidir acaba marka ve en iyi uyum hangisi saglar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Debriyaj konusu açılmışken bizim arabaya kim binse bi 3-4 kez stop ettirmeden kaldıramıyor. Hepsi debriyaj çok sert olduğu için dedi. Yokuşlarda hele bi kalırsak cinnah kalkmıyor araba

ne olabilir? neyi değiştirmemiz gerekir bu kadar sert olmaması için? ne kadara mal olur? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileli_sofor

Bende haftasonu Edirne yolunda bastım. 160 civarlarındaydım sürekli. Sadece rüzgarda savurdu. Bende masallah deyip geçtim

bir araba ile sürekli 160 larda seyretmek hem hız kurallarına aykırı hem de çok tehlikeli.

hele Albea ile bunu yapmak kendi canınızı ve trafikte seyreden diğer araçlardaki canları tehlikeye atmaktır.kusura bakmayın ama hız yapmak marifet yada iyi şoförlük kıstası olamaz.
    bunları okuyup "bende 160 basiim" diyecek o kadar insan var ki .
    madem bir kabahat işlemişsiniz övmeyin rica ederim.hepimizin canı kıymetli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qklavye -- 23 Ağustos 2014; 23:53:08 >
  • Merhabalar , 2004 model 170.000 km de 1,3 multijet fiat albea EL almayı düşünüyorum. Araç arkadaşımın , kazası , değişeni yok. Sağ tarafında çizilmeden dolayı boya var. fiyat 15bin tl.. Benim için önemli olan yakıt tüketimi ve rahatlığı.4 kişilik bir aileyiz.Kısa vadede satmayı düşünmüyoruz. Eğer resimleri çekersem yüklerim.Bu fiyata bu araç alınır mı?

daha önce konu açıp sordum ancak , birde sizlere sormak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheThoth

Merhabalar , 2004 model 170.000 km de 1,3 multijet fiat albea EL almayı düşünüyorum. Araç arkadaşımın , kazası , değişeni yok. Sağ tarafında çizilmeden dolayı boya var. fiyat 15bin tl.. Benim için önemli olan yakıt tüketimi ve rahatlığı.4 kişilik bir aileyiz.Kısa vadede satmayı düşünmüyoruz. Eğer resimleri çekersem yüklerim.Bu fiyata bu araç alınır mı?

Dizel araclarda yuksek km li araclara iyi baktirmak gerekiyor almadan once mazot pompadi enjektorler v.s masraflari agir oluyor temiz ise o fiyata alinabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

quote:

Orijinalden alıntı: TheThoth

Merhabalar , 2004 model 170.000 km de 1,3 multijet fiat albea EL almayı düşünüyorum. Araç arkadaşımın , kazası , değişeni yok. Sağ tarafında çizilmeden dolayı boya var. fiyat 15bin tl.. Benim için önemli olan yakıt tüketimi ve rahatlığı.4 kişilik bir aileyiz.Kısa vadede satmayı düşünmüyoruz. Eğer resimleri çekersem yüklerim.Bu fiyata bu araç alınır mı?

Dizel araclarda yuksek km li araclara iyi baktirmak gerekiyor almadan once mazot pompadi enjektorler v.s masraflari agir oluyor temiz ise o fiyata alinabilir

Teşekkürler , şuan için araçta bilinen bir sorun yok , bakımları düzenli olarak yapılmış. Genelde şehir dışı ulaşım için kullanıldı.Tabi almadan önce tekrar baktırıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 25 Ağustos 2014; 16:29:20 >

• Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım basıp da makas atmadım, kimsenin canını riske sokacak hareket yapmadım. Hız kurallarına aykırıysa radar denen bi sistem var. Arkamdan gönderirler sıkıntı etme sen. Hele diye küçümsediğin araba maşallah tık demedi. Kimsenin malını küçümseme. Sen boş yolda 80 le gitmeye devam et.
  • melisa81 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun 1.2 mi 1.4 mü...
  • kadir1983 kullanıcısına yanıt
    bencede albea al ben ix35 adığım için satıyorum ama çok kahrımı çekti parasına göre çok iyi araba 1.2 16 v beni arabam çok memnunum tavsiye ederim bildiğin bi araba bulursan daha iyi olur sonradan uğraştırmaz seni...
  • melisa81 kullanıcısına yanıt
    fiyata takılmayın bence araç temizse normal yüksek değil hı konusuna gelince ben otobanda ibrenin sonunuda gördüm sıkıntı yok öyle 120 den sonra titreme falan hikaye kullananan kişiden kaynaklanıyodur yani kendi sallanıyodur heralde
  • Arkadaşlar albea multijet aracımın debimetresini söküp yağsız kontak spreyle (bluebird) temizlemek istiyorum. Ancak elektrik fişini sökemedim. Fişin arkasındaki sarı plastik parçayı yukarı çekiyorum, daha sonra fişi yukarıya doğru çekip çıkarmak istiyorum ancak fişini bir türlü çıkaramıyorum. Siz üstadlardan yardım bekliyorum. Debimetrenin elektrik fişini nasıl çıkaracağız. Püf noktası nedir. Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • s.a arkadaşlar.
    1.2 albea dinamik modeli 70 binde 18500 e bırakıyor arkadaş.araçta kaza değişen yok. 3 parça çizik boyası olduğunu söyledi. nasıl fiyat alınırmı. verdiğim paraya değermi?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bu-kadar-temizi-yok-sahibinden-albea-1.2-16v-dynamic,65-binde-173780394/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: specialselcuk

s.a arkadaşlar.
    1.2 albea dinamik modeli 70 binde 18500 e bırakıyor arkadaş.araçta kaza değişen yok. 3 parça çizik boyası olduğunu söyledi. nasıl fiyat alınırmı. verdiğim paraya değermi?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bu-kadar-temizi-yok-sahibinden-albea-1.2-16v-dynamic,65-binde-173780394/detay/

bence o kadar para vermeyin yazık günah

şimdi fiyatları uçtu ama 2 yıl önce 2006 dizelini 16ya almıştım,ama kesinlikle benzinlisini almayın,2008 dizelleri bile alabilirsiniz o paraya

• usta dizel la diyorsun iyi güzelde ben benzinliyi bakımları ucuz olur diye tercih ediyordum.yinede teşekkürler. araştırmaya devam.
  • quote:

usta dizel la diyorsun iyi güzelde ben benzinliyi bakımları ucuz olur diye tercih ediyordum.yinede teşekkürler. araştırmaya devam.

hocam güldürmeyin beni :)) albea nın bakımına siz paramı diyorsunuz
    10 yıldır hem dizel hem benzinli albea sahibii oldum 120 lira yıllık bakımı en fazla,benzinli oluncada 20 lira daha ucuz olur:)) ama turbo vs bahsediyorsanız öyle hassas şeyler değil o parçalar zaten yakıtıylada o parçaları çoktan amorti eder
  • aga orjinal teybi çıkartıp yerine ayriyetden çerçevemi aldınız? aldıysanız nerden temin ettiniz ?
  • quote:

aga orjinal teybi çıkartıp yerine ayriyetden çerçevemi aldınız? aldıysanız nerden temin ettiniz ?

oto elektrikcilerdede var netdende bulabilirsiniz

double din teyp takmıcaksanız normal teyp takıcaksanız 1.linkdeki çerceveden alın daha güzel görünüyor.

ben pioneer deh-1500ub teyple birlikte montaj ve çerceve filan 250 liraya mal ettim

• evet hocam turbo enjektör triger vs. onlardan bahsetmiştim. yardımınız için tşekkürler.
  • hocam inceledim iki üründe aynı gibi. sizin kullandığınız 1. linkdeki ürünmü ?
  • specialselcuk S kullanıcısına yanıt
    orjinal teybi çıkarttım. o çerçeveyi parçacıdan 35 TL ye satın aldım.
  • 
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.