Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (881. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.665.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz fazla vermişsiniz hemde lpgli arabaya. Benim aracın fotoları var burda. 16.000 ya verirdim bende hem dizel daha 197.000 de bakımlı hemde.
  • Dün ambarlıdan esenyurta çıkan rampada 6 kişi 110 la rampayı çıkarken arabanın siyah duman attığını fark ettim. Yağ eksiltme su eksiltme yok. Çekişte sorun yok vs vs. Bu siyah duman durduk yere niye çıkar. Düşük devirde sıkıntı yok sadece 3000 deviri geçince duman atıyo
  • Arkadaslar 18.000tl bütçem var dizel modeli yüksek albea istyorum bu model hakkında dusunceleriniz ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileli_sofor

Biraz fazla vermişsiniz hemde lpgli arabaya. Benim aracın fotoları var burda. 16.000 ya verirdim bende hem dizel daha 197.000 de bakımlı hemde.

hadi ya
    araba dizel, fiyat yüksek mi diyorsunuz?

18 e daha yüksek model bulabilir miydik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melisa81

quote:

hadi ya

şimdi araba fiyatları uçtu ama ben 2 yıl önce 2006 model 2 airbag ve abs li 120 bindeki dizel albea yı 16 ya aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

quote:

Orijinalden alıntı: melisa81

quote:

hadi ya

şimdi araba fiyatları uçtu ama ben 2 yıl önce 2006 model 2 airbag ve abs li 120 bindeki dizel albea yı 16 ya aldım

Fiyat farkı ondan da kaynaklı olabilir
    Bir de bu dönem arttı diyorlardı fiyatlar için, umarım temiz ve sorunsuz olur. Acemi olacağı için kullanan önemli olan bu

• melisa81 kullanıcısına yanıt
    Tamam benim arabam boş ön 2 çamurluk değişmiş dıştan boyalı ama motor yürüyen saat gibi maşallah. İş yerinde 15.000 e isteyen bi abi var vermiyorum 15.500 versin öle verip yine albeanın dolusunu yada üstüne koyabilirsem Punto almayı düşünüyorum. Multijetten vazgeçmem 2 sene doblo da 1 sene Albeada kahrımı çekti
    Fiyatları da söyledim varın siz düşünün ne kadar fazla olduğunu.
  • quote:

Tamam benim arabam boş ön 2 çamurluk değişmiş dıştan boyalı ama motor yürüyen saat gibi maşallah. İş yerinde 15.000 e isteyen bi abi var vermiyorum 15.500 versin öle verip yine albeanın dolusunu yada üstüne koyabilirsem Punto almayı düşünüyorum. Multijetten vazgeçmem 2 sene doblo da 1 sene Albeada kahrımı çekti
    Fiyatları da söyledim varın siz düşünün ne kadar fazla olduğunu.

of ya desenize çok fazlaya almışız.
    arabanın her yeri orijinal değişen yok motor filan çok temizmiş ustayla gittik. hayırlısı olsun artık olan oldu. üzmesin de

Bakın orjinal bi araba için 1.000 lira fazla bile bile verilir. Benim önümde ne var bilmiyorum mesela sonuçta kaza yapmış 200.000 e gelmiş bi araba. Benimki de orjinal olsa bende 17 den aşağı vermezdim. Fazla verdiğiniz her kuruşun hakkını alırsınız inş.
  • quote:

Bakın orjinal bi araba için 1.000 lira fazla bile bile verilir. Benim önümde ne var bilmiyorum mesela sonuçta kaza yapmış 200.000 e gelmiş bi araba. Benimki de orjinal olsa bende 17 den aşağı vermezdim. Fazla verdiğiniz her kuruşun hakkını alırsınız inş.

Biraz olsun içim rahatladı teşekkürler.

Bir de camlarda rüzgarlık sanırım onlardan var. Gerekli mi? Artıları eksileri var mıdır çıkarttıralım mı?
    Valla ben camlara film çektirip direklere siyah film ve o rüzgarlıklardan taktırmayı düşünüyorum.
    Aracın resimlerini atar mısınız merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileli_sofor -- 8 Ağustos 2014; 10:50:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Teyp uzerindeki soyulmalar icin ne sekil cozum buldunuz arkadaslar ?

dђ ғіат аlвeа такımı

ben böyle hallettim..
  • 2009 model taksi çıkması allbea 1.3 multijet almayı düşünüyordum, 16.5 lira'ya indi en son satıcı ama bugün albea hakkında genel yorumlara bakınca tekrar duraksadım.hevesim kaçınca fiyat yüksek geldi gözüme sanki 15'den fazla verilmez gibi...
  • quote:

Valla ben camlara film çektirip direklere siyah film ve o rüzgarlıklardan taktırmayı düşünüyorum.

mesajı yeni gördüm aklımda bulunsun yarın çekip koyarım, camlarda film de var. bir de tam anlayamadım ama ilaveten park sensörü de eklemişler gibi. dikiz aynasının üstünde büyük ihtimalle sonradan eklenmiş. ama bayağı işe yarıyor 70 cm diye uyarıyor filan

klimada biraz sorun var ama sonradan fark ettik. yeterli şekilde soğutmuyor. neyden kaynaklanıyor olabilir?

• Arkadaşlar Merhaba;

Aşağıdaki konuda özelliklerini belirttiğim 2005 Albea aracımı satmayı düşünüyorum.
    Ancak araçta 5456'da 3 adet kaza kaydı var, benden önce olduğu için nasıl kazalar olduğunu bilmiyorum.
    Ve de arabayı aldığımız ilk zaman sigorta şirketine gittiğimde pert kaydı olduğunu ve kasko yapılamayacağını söylediler.
    Ancak ben oradan başka bir sigorta şirketine gitmedim.

3 yıldır araç bende, araçta hiçbir sorun yok. Model yükseltmeyi istediğim için satmayı düşünüyorum, piyasası nedir, ilanını nasıl açiyim fikrinizi almak istedim.

Fiat Albea - 2005 Model - 1.1 16 Valf EL AB AC SEDAN Silindir Haxmi 1242 cm2 Beyaz Renk - 107000 km.de

http://forum.donanimhaber.com/m_95544307/f_//tm.htm#95833708

• 2009 çıkışlı dizel 1.3 henüz 125 binde olan albea'yı 12 binden almayı planlıyorum. Şayet elime bir fırsat geçti, patron eski imalata getir götür için kullandığı aracı bir an önce elden çıkarsam diye bakıyor ve kusuru da bulunmuyor ufak tefek kazaları dışında ki; hasarlı yerleri kaskodan halledileceğinden ötürü bugün el sıkışıp anlaşmayı planlıyorum.

Şayet merak ettiğim şey gerçekten zarar etmeden bundan 1-2 sene sonra elden çıkarabilir miyim? Elimde zaten bir birikim var, araç için de ihtiyaç olduğundan dolayı birikimi daha çok konut için ayırmaktayım.

• quote:

dђ ғіат аlвeа такımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melisa81 -- 20 Ağustos 2014; 13:41:54 >

Aracınız güzelmiş allah kaza bela vermesin. Cam filmi de yakışmış en kısa zamanda bende yaptırcam inş. Araçta boya değişen var mıydı ?
  • quote:

Aracınız güzelmiş allah kaza bela vermesin. Cam filmi de yakışmış en kısa zamanda bende yaptırcam inş. Araçta boya değişen var mıydı ?

hiçbir yerinde boya değişen yok orijinal sadece sol dikizin aynası çatlak o değişecek, herkes albeaların 120den sonra titremesinden bahsetmiş ama iki gece önce düz yolda 160la gittik ve söylemeseler 90-100 arası gibi hissediliyordu. yüksek araba tabi hız yapmamak lazım zaten çok hızlı kullanmıyoruz, şoför daha usta birisiydi o denedi.
    Bende haftasonu Edirne yolunda bastım. 160 civarlarındaydım sürekli. Sadece rüzgarda savurdu. Bende masallah deyip geçtim
  • 
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.