Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (828. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.671.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki resimde logosuz olan ön panjur çok hoşuma gitti özelliklede sade oluşu..Almayı düşünüyorum fakat resimdeki gibi panjurun çerçevesini aracın gövde renginde nasıl boyarım yada nerede boyatırım..Forumda muhakkak taktıran vardır izlenimleri nelerdir? paylaşırsa sevinirim..birde kaput açma kolunu ve yuvasını göremedim..kullananlar yada fikri olan paylaşırsa sevinirim.
    saygılar...

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 8 Ağustos 2012; 2:40:41 >

• arkadaşlar şu araba sizce nasıl. yardımcı olursanız sevinirim. 1,2 8v palio imiş çekişi düşük olur demi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sisiew

arkadaşlar şu araba sizce nasıl. yardımcı olursanız sevinirim. 1,2 8v palio imiş çekişi düşük olur demi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-palio-95976196/detay

ben arabayı begendım cok temız duruyor bı baktırmakta fayda var genede cekıs konusunda 8 v belkı bıraz sıkıntı yaratabılır ama bence bu temızlıkte araba bulmak bıraz zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketum79

selamlar,
    2009 model 1.3 multijet dynamic aracım ile 1 temmuz - 1 ağustos arasında tatile çıktım. toplamda 4000 km yol yaptım. bunun 3000 km'si uzun yoldu. arabada iki kişiydik, bagaj dolu durumda, klima çoğunlukla 2. seviyede açık, genellikle 100 - 110 km, bazen de 120 km hız ile gittim. kilometrede ortalama 18 kuruş yaktı. gayet iyi olduğunu düşünüyorum, ne dersiniz?

18 kurus gayet normal bir rakam. 10 gun once memlekete gittik 2700 km yol yapmisiz bir kismi sehir ici bagaj full bebekten dolayi , 19 kurus yakmis.
    Birde yakiti nereden aldiginiz onemli ben bp excellium aldim litresi 3.93 tu.
    normalde istanbulda starpet veya full den aliyorum sehir ici 19 kurus yakiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Facebook Sayfamızdır.

Bügün Albea Ve Fiat Kullanıcılarını Bekleriz.

http://www.facebook.com/TeamAlbea

Sayfamızdan Hertürlü Faydalanabilirsiniz.

Sayfamızda Araç Fotografflarını Paylaşabilirsiniz.

Haftalık Araç Güzellik Yarışmalarıda Yapılacaktır...

• Arkadaşlar bu jantların marka ve modelini bilen varmı yada nereden temin edebilirim?

dђ ғіат аlвeа такımı

• arkadaşlar bu arabayı alsam beni kesin masrafa sokar mı? kesin motor ister değilmi 367bin km yapmış:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisiew

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-focu-sw-bundan-daha-ucuzu-yokk-95347479/detay

arkadaşlar bu arabayı alsam beni kesin masrafa sokar mı? kesin motor ister değilmi 367bin km yapmış:)

büyük cesaret ister bu arabayı almak
  • Arkadaşlar bu arada benide yazın Albea Takımına,

2005 Albea Active 1.3 Multijet Beyaz 110.000 km

Kafamı kurcalayan bir durum var

Aracı alalı 1 ay oldu, aldığım gün bakıma götürdüğümde Castrol Magnatec 10w-40 A3/B4 yağ koydular, sonradan öğrendimki Selenia 5w40 koymak gerekiyormuş. 10.000 olmasa bile 6000-7000 km yapana kadar bu şekilde kullansam motora veya turboya zarar verirmiyim sizce? Bu arada 2500-3000 deviri geçmiyorum. En azından kış gelmeden ekim kasım gibi 5w40 ile değiştireyim diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zubro -- 10 Ağustos 2012; 13:57:35 >
  • Albea kullanıcılarına bir sorum olacak;

Biz de albea almak üzereyiz, şimdi 1.2 16V dynamic ya da Active yoksa 1.4 modellerinden birini mi alalım. İkinci el olarak alacağız. Babam 1.2 motor az gelir deyip duruyor, şu an uygun fiayata bulduk ama bu 1.2 mevzusu yüzünden kararsız kaldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zubro

Arkadaşlar bu arada benide yazın Albea Takımına,

Aracı alalı 1 ay oldu, aldığım gün bakıma götürdüğümde Castrol Magnatec 10w-40 A3/B4 yağ koydular, sonradan öğrendimki Selenia 5w40 koymak gerekiyormuş. 10.000 olmasa bile 6000-7000 km yapana kadar bu şekilde kullansam motora veya turboya zarar verirmiyim sizce? Bu arada 2500-3000 deviri geçmiyorum. En azından kış gelmeden ekim kasım gibi 5w40 ile değiştireyim diyorum

Bende aracımı aldığımda (1.3 mj) 10w 40 koyalım dediler hayır dedim motor kaputuna bak dedim ne yazıyor baktı evet haklısın 5w 40 yazıyor ondan koyalım! dedi fabrika hangi yağı öneriyorsa o yağı kullanmak lazım aksi durumda oluşabilecek sorunlara katlanmak durumunda kalınır...

• quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

Albea kullanıcılarına bir sorum olacak;

Biz de albea almak üzereyiz, şimdi 1.2 16V dynamic ya da Active yoksa 1.4 modellerinden birini mi alalım. İkinci el olarak alacağız. Babam 1.2 motor az gelir deyip duruyor, şu an uygun fiayata bulduk ama bu 1.2 mevzusu yüzünden kararsız kaldık.

1.2 olduguna bakmayin 16 valf oldugu icin sikinti yasamazsiniz benimde aracim 1.4 ama 8 valf hem daha az vergi odersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

Albea kullanıcılarına bir sorum olacak;

1.2 olduguna bakmayin 16 valf oldugu icin sikinti yasamazsiniz benimde aracim 1.4 ama 8 valf hem daha az vergi odersiniz

Yanıt için teşekkürler, ben de aynı fikirdeyim, işte çevremizde albea kullanıcısı olmadığı için babam tereddütlüydü, beğendiğimiz araç 1.2 16V benzinli model, motor mevzusu yüzünden vergisi bile aklımdan çıkmış :)) en iyisi o zaman bu aracı almak. Arabamız satılırsa öyle alacağız, bekliyoruz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: inegöllü

MERHABA ARKADAŞLAR

BAGAJ HAVUZU KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA,FİKİR VERMESİ AÇISINDAN YAZARLARSA SEVİNİRİM

ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

KAZASIZ SÜRÜŞLER...

merhabalar ben kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederimm temizlik açısından cok iyi oluyor dısarı cıkarıp kolayca yıkayabilirsiniz bagaj temizliği cok pratik ve ugraşmadan hallediyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

quote:

Orijinalden alıntı: Zubro

Arkadaşlar bu arada benide yazın Albea Takımına,

Bende aracımı aldığımda (1.3 mj) 10w 40 koyalım dediler hayır dedim motor kaputuna bak dedim ne yazıyor baktı evet haklısın 5w 40 yazıyor ondan koyalım! dedi fabrika hangi yağı öneriyorsa o yağı kullanmak lazım aksi durumda oluşabilecek sorunlara katlanmak durumunda kalınır...

Alıntıları Göster

Farkındayım ama oldu birkere artık, çevremdeki arkadaşlar 10w40 da incedir yazın sorun olmaz ama soğuklar gelmeden değiştirirsen herhangi bir zararıda olmaz diyorlar,

birde teknik bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istedim

• Ben arka hoparlörlerin kapağını sökemedim nasıl sökülüyor bilginiz varmı ?
  • merhaba arkadaşlar.
    2011 albea dizel aldım. yakıttan tasarruf amaçlı bu arabayı tercih ettim ama beni hayal kırıklığına uğrattı.
    genelde şehir içi ve klimalı kullanıyorum. ve ölçümlerime göre 0,30 kuruş yakıyor. bakımdan sonra düşecek diye umuyorum.
    sizce kontrol ettirmem gereken bir parça var mı?
  • Sarmalı deri direksiyon kılıfı çalışması yaptım

İşçilik & kılıfı dikmek biraz yorucu ve zahmetli yaklaşık 3 saat sürmekte

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 13 Ağustos 2012; 15:45:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: koray20

merhaba arkadaşlar.
    2011 albea dizel aldım. yakıttan tasarruf amaçlı bu arabayı tercih ettim ama beni hayal kırıklığına uğrattı.
    genelde şehir içi ve klimalı kullanıyorum. ve ölçümlerime göre 0,30 kuruş yakıyor. bakımdan sonra düşecek diye umuyorum.
    sizce kontrol ettirmem gereken bir parça var mı?

muhakkak bır sıkıntı var bende benzınlı oldugu halde 0,32 0,33 yakıyor sehır ıcı tanıdık usta yada yetkılı servıse bı sokun derım aracı
  • az önce ary yetkili servise verdim bakım için. yakıtı da kontrol edecekler.
    bakalım sonuç ne olacak. yakında burda paylaşcam.
  • 
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.