Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (830. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.671.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Orijinalden alıntı: koray20

merhaba arkadaşlar.
    2011 albea dizel aldım. yakıttan tasarruf amaçlı bu arabayı tercih ettim ama beni hayal kırıklığına uğrattı.
    genelde şehir içi ve klimalı kullanıyorum. ve ölçümlerime göre 0,30 kuruş yakıyor. bakımdan sonra düşecek diye umuyorum.
    sizce kontrol ettirmem gereken bir parça var mı?

muhakkak bır sıkıntı var bende benzınlı oldugu halde 0,32 0,33 yakıyor sehır ıcı tanıdık usta yada yetkılı servıse bı sokun derım aracı

1.4 benzinli var arkadaşın dedği gibi 0,32 yakıyor bir sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

quote:

Orijinalden alıntı: Umut.25

Herkese Merhabalar Arkadaşlar...

Biraz zaman geçti yazmak istemedim ama bugün kararımı verdim.

2009 senesinden beri forumda yazıyorum.Zaman geldi öğrendik,uyguladık,öğrettik ve bilgilendirdik. Zaman geldi hoş sohbetlerimizle eğlendik.
    Güzel paylaşımlarımız,modifiye uygulamalarımız,aksesuar uygulamalarımız oldu. Üyelerin ufak sorunları kendilerini halledebilmesini,en basitinden aracının ampul tiplerini öğrenmesini ,değiştirilmesini teknik sıkıntılarına klavuzluk yaptık.

Fakat abuk sabuk postlar atan,pmlerle hakaret tehditler savuran karaktersiz biri benim canımı çok sıkmaya başladı. Önceki tartışmaları yok sayıp devam ediyordum ama son olaylar canımı fazlasıyla sıktı.

Ben artık albea forumuna yazmayı bırakıyorum arkadaşlar.
    Her zaman Elektronik,Aydınlatma(Özellikle Led) ve aksesuar hakkında pm ile danışabilirsiniz.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Herkese hayırlı sahurlar,iyi forumlar...

Dostum böyle saçma sapan biri için bir yerlerden uzaklaşmana ne gerek var ki? Engelle gitsin ya da okuma pmlerini.
    Ayrıca hasta mı bu insan niye böyle aptalca şeyler yapıyor ki?

daha bebe de ondan öyle yapıyor.

• teşekkürler cevaplar için. bakımdan sonra biraz düştü sanırım ama tam ölçemedim. servise de belirtmiştim yakıtı fazla diye ama onunla ilgili geri dönmediler. sanırım filtreler çok tıkanmıştı. biraz daha kilometre yapınca net olarak görücem. tekrar teşekkürler arkadaşlar.
  • Arkadaşlar bizim farların ölçüleri yani çapları nedir bilen var mı?
  • arkadaşlar artan benzin fiyatlarından bıktım.çok kullanmadıgım albeama yarın tüp taktırmayı düşünyrm.baya ekonomik olacagını düşünyrm zaten satmaya niyetim yok.olsa da bin lira fazla isterim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

Arkadaşlar bizim farların ölçüleri yani çapları nedir bilen var mı?

yok mu bilen arkadaşlar.....
  • şu arabaları araştırıyorum stilo çok tutuluyor yardımcı olursanız sevinirim hangisi iyi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kar_tepe

yag basincinda sorun varsa arac calisirken ronlantide dusme yukselme oluyormu ? ve motor arizasi lambasi yaniyormu ? Ve motor yagi tam seviyedemi ?

Rolantide sorun yok, yag seviyesi normal, motor ariza lambasi yanmiyor... Ayrica alinti yaparak cvp yazarsan sevinirim. ilgin icin tesekkùrler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisiew

şu arabaları araştırıyorum stilo çok tutuluyor yardımcı olursanız sevinirim hangisi iyi acaba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-satilik-oto-fiat-stilo-96180436/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-uygun-fiyatli-2005-model-187000-kmde-lpg-li-full-96453975/detay

stilo cok ozellikli konforlu araba ancak tutuluyor kismina katilmiyorum izmir de hic tutmuyor.galericiler bile satmakta zorlandigi icin almak istemiyorlar

• arkadaşlar herkese merhaba foruma yeni üye oldum :) bilgilerinizden faydalanmak için :) şu aralar araba almayı düşünüyoruz 15 bin civarı albea da karar kıldık gibi :) ama hangisini almalıyız benzinli düşünüyoduk ama dizel tutuluyo gibi görünüyo acaba işin aslı nedir ? 1,3 multijet mi yoksa 1,4 fire mi mantıklı araştırdığıma görü dynamik modeli en full ü 2010 sonrasında premio plus var ama biraz pahalı 2008 2009 alınabilir diye düşünüyorum . kullananların tecrüberelerinden faydalanmak önemli. yardımcı olursanız sevinirim . herkese iyi forumlar
  • bugün lpg takılmış aracımı teslim aldım :) ben de benzin parası vermekten kurtuldum artık :D yaşasın LPG.fakat daha ruhsata işletmedim bayram dolayısıyla bayramdan sonra sızdırmazlık raporu alır evraklarla birlikte ruhsata işletirim.
  • Albeamiz 102bin km yi geride birakti. 1.5 yasinda olmasina ragmen yetkili servis tercih etmiyoruz. Goturdugumuz ozel servis yakin bir zamanda zinciri degistirmemiz gerekecegini yetkili servisinde 120bin de degistirdigini soyledi. Ses yapmayan bir zincir 150bin veya ustu kmlerde degisebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: banistercaq

Albeamiz 102bin km yi geride birakti. 1.5 yasinda olmasina ragmen yetkili servis tercih etmiyoruz. Goturdugumuz ozel servis yakin bir zamanda zinciri degistirmemiz gerekecegini yetkili servisinde 120bin de degistirdigini soyledi. Ses yapmayan bir zincir 150bin veya ustu kmlerde degisebilir mi?

bizim albea dizel 133 binde. 120 binde iken tavsiye uzerine bir ustaya gosterdim. Degismesi lazim dedi. sonra bir kac ustaya daha gosterdim problem yok dediler.
    Bazen kim daha iyi anliyor anlamak zor.
    Ayrica zincir degisimide bir hayli maliyetli.
    Size ne kadar fiyat verdiler?

• arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun :) bana bi yardımcı olsanız şu seçim konusunda albeanın hangi modelini almalıyız dizel mi benzinli mi ? en çok tutulan modeli hangisi :) cevap verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAzReaL07

arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun :) bana bi yardımcı olsanız şu seçim konusunda albeanın hangi modelini almalıyız dizel mi benzinli mi ? en çok tutulan modeli hangisi :) cevap verirseniz sevinirim

butcenıze gore dusuk km lı bır dızel bulursanız kesınlıkle kacırmadan alın tabı dızel ın fıyatı da benzınlıden yuksek tamamen sızın maddı durumla alakalı bır durum ama kesınlıkle km sı dusuk olmalı eger dızel alacaksanız
  • quote:

quote:

arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun :) bana bi yardımcı olsanız şu seçim konusunda albeanın hangi modelini almalıyız dizel mi benzinli mi ? en çok tutulan modeli hangisi :) cevap verirseniz sevinirim

butcenıze gore dusuk km lı bır dızel bulursanız kesınlıkle kacırmadan alın tabı dızel ın fıyatı da benzınlıden yuksek tamamen sızın maddı durumla alakalı bır durum ama kesınlıkle km sı dusuk olmalı eger dızel alacaksanız

dizel düşünüyoruz dediğiniz gibi km düşük ama şöyle albeanın dizeli mi daha iyi benzinlisimi ? yılda 7000 km yapıyoruz aşşağı yukarı cevabınız için teşekürler :)

• Tüm kardeşlerimin mübarek Ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını ve kazasız belasız bir bayram geçirmenizi Rabbimden niyaz ederim (Amin)
  • quote:

quote:

quote:

dizel düşünüyoruz dediğiniz gibi km düşük ama şöyle albeanın dizeli mi daha iyi benzinlisimi ? yılda 7000 km yapıyoruz aşşağı yukarı cevabınız için teşekürler :)

Yilda 7000 km yapiyorsaniz benzinli alabilirsiiz ben arabami alirken birmot bana dizel onermedi cunku yilda 10000 yaptigimi soyledigim icin gerek gormediler benzinli aldim arada 4000 tl fark vardi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yilda 7000 km yapiyorsaniz benzinli alabilirsiiz ben arabami alirken birmot bana dizel onermedi cunku yilda 10000 yaptigimi soyledigim icin gerek gormediler benzinli aldim arada 4000 tl fark vardi

2, el de hangisi tutuluyor acaba ? dizel daha çok tutuluyor gibi görünüyor satarken rahat olması önemli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: shacks

bugün lpg takılmış aracımı teslim aldım :) ben de benzin parası vermekten kurtuldum artık :D yaşasın LPG.fakat daha ruhsata işletmedim bayram dolayısıyla bayramdan sonra sızdırmazlık raporu alır evraklarla birlikte ruhsata işletirim.

Arkadaşlar şimdi bu lpg hakkında bazı sorularım var.
    1-şimdi benim albeam yağ yakar mı?
    2-yaz bakımı kış bakımı lpg için ayrı mı oluyo?lpg ayarı falan rolantiyle ilgili?
    3-bana 1000km sonra gel ayar yapalım dediler.ben 1500km sonra gitsem olur mu :)
    4-ruhsata işletmedim daha polis çevirmesinde başıma neler gelir :)
  • 
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.