Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (799. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (8 Mobil) - 2 Masaüstü8 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.682.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sebazios

quote:

Orijinalden alıntı: kjj

arabanızı satarken alacak kısıye mutlaka sorun yakın cıvarlarda calısmasın kı gormeyın eskı manıtanınızı ben sattıgım adam esenlerde oturuyor ama bakırkoyde calısıyormus haftada en az bır kere goruyorum hoz sımdıkı aracım daha ust bır model ama yınede sevıyorum albea yı her yere cok ucuza goturuyordu yuk vurdugumda banamısın demıyor eksoz yerlerde surtmuyordu sevıyorum albeayı yaw.................

Kesinlikle katılıyorum. 2006 model 1.3 multijet active'im vardı. 2009'da aracı satılığa çıkardım. Araç çok temiz diye tanıdığa gitsin istedim. Bacanağa verdim.

Vermez olaydım. O kadar bindiğin, duygusal bağ kurduğun araca, tanıdığın ve sevdiğin biri dahi olsa başkasının sahip olması koyuyor adama.

Üstelik Albea bana şanslı geldi. Üstüne ne arabalar değiştirdim ama yine de o arabayı görünce garip oluyor insan.

kesınlıkle.......... hala arka pılakanın yanına balıkadam yapıstırcı vardı onu bıle sokmemıs alan kısı sankı hala gel benı al gıbı duruyor....

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....

• Beyler bi kaç soruma cevap arıyorum...öncelikle aracımı 2 ay önce vizeye soktum...sorunsuz geçti....Ancak yaza doğru LPG taktırmayı düşünyrm...Bu LPG işinde neler yapmam gerekiyor bana anlatır mısınız?atikeri 950ye takacaklar...Peki sonrası iiçin ne gibi masraflarım olur?ruhsata işletme, tekrar muayeneye sokma, sızdırmazlık raporu gibi şeyler kafamı karıştırdı.
  • fm transmitter albealarda cızırtısız radyo karışmasız kullanılabiliyor ama datcha loganda denedik hem cızırtı var hemde radyo karışıyor
    bunun nedeni radyo anteninin çok çekmesi olabilir,yani albeaların radyo anteni yeterli miktarda çekim yaptığından fm transmitterden gelen frekansı iyi alıyor
    ama datchalarda radyo gereğinden fazla çektiği için,fm transmitterden gelen frekansın arasına karışmalar girerek hem cızırtı hemde başka radyolar karışıyor vede dinlenmiyor bile
    bu yüzden albelalarda iyi çalışıyor
    yıllık bakıma götürecek arkadaşlara duyurulur
  • Selamünaleyküm arkadaşlar,
    Ben de dün 2004 model Albea 1.3 Mjet alarak aranıza katılmış bulunuyorum.
    Yadırgadığım noktalar var, mesela gazadan ayağımı çeker çekmez araba yığdırıyor, neden kaynaklanıyor olabilir?
    birde debriyaj çok dipte kavrıyor, bu debriyajın bittiğini mi, yeniliğini mi gösterir?
  • arkadaşlar bende 2007 multijet albea var 150 bin km den fazla. ilk aldımda yakıt çok iyiydi son zamanlarda yakıt uzun yolda 5.5 litreden den assa düşmez oldu çok yakmaya başladı bu değerlerle 5. vites 100km hız la yapıyor. arabanın enjektor memelerini değiştirttim enjektör ayarıda yaptırdım, özel serviste makinaya bağlayıp motor temiliği yaptırttım, baskı balata, kayış, ısıtma bujileri, değişti , würt kullanarak yakıt sisteminide temizlettim fakat ne yaparsam yapayım yakıt düşmüyor. enjektör ayarından sonra performans yükseldi ama bir türlü yakıt düşmüyor. bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşın saygılar...
  • debriyajın dipte kavraması demek baskı balata değişecek demek benimde oleydı değiştirince hem yumusadı hemde yukarda kavramaya basladı yaptırdım usta da ıykı gelmıssın bilyeler dağılmıs dedi en kısa zamanda baktırmanı tavsıye ederim

Orijinalden alıntı: cedu09

arkadaşlar bende 2007 multijet albea var 150 bin km den fazla. ilk aldımda yakıt çok iyiydi son zamanlarda yakıt uzun yolda 5.5 litreden den assa düşmez oldu çok yakmaya başladı bu değerlerle 5. vites 100km hız la yapıyor. arabanın enjektor memelerini değiştirttim enjektör ayarıda yaptırdım, özel serviste makinaya bağlayıp motor temiliği yaptırttım, baskı balata, kayış, ısıtma bujileri, değişti , würt kullanarak yakıt sisteminide temizlettim fakat ne yaparsam yapayım yakıt düşmüyor. enjektör ayarından sonra performans yükseldi ama bir türlü yakıt düşmüyor. bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşın saygılar...

kıs sartlarından dolayı yakıt hepımızde yukseldı ama tabı ne kadar zamandır yuksek sızın bılmıyorum kıs sezonunda mı yukseldı

• uzun zamandır var bu yaz dan beri dısarda calıstım ıcın yenı daha gösterdim ustaya bi türlü giderilemedi herseyı yaptık sorunu bir türlü çözemedik netten araştırıorum bişeler ama bi sonuç vermiyor... albeada uzun yol 4 ltre normalde ama ben 5.5 ortalamayla gidiyorum ilk zamanlar 3.5 litreye düştüğünü bilirim uzun yolda. bole giderse yazın satıcam arabayı o kadar masraftan sonra :(

uzun zamandır var bu yaz dan beri dısarda calıstım ıcın yenı daha gösterdim ustaya bi türlü giderilemedi herseyı yaptık sorunu bir türlü çözemedik netten araştırıorum bişeler ama bi sonuç vermiyor... albeada uzun yol 4 ltre normalde ama ben 5.5 ortalamayla gidiyorum ilk zamanlar 3.5 litreye düştüğünü bilirim uzun yolda. bole giderse yazın satıcam arabayı o kadar masraftan sonra :(

bır de yetkılı servıste sansını deneyın derım

o kadar memnunum ki anlatamam .yakıtı az...parçası ucuz, bakımı kolay...vergisi düşük..

soranlara şiddetle albea almalarını tavsiye ediyorum...

bu arada bi sorum var...

göstergelerin bulunduğu kadranın zeminini beyaz yapma imkanımız varmı ...
    aşağıda linkini verdiğim resimde fiatın strada modelinin kadranı beyaz ve çok hoşuma gitti..

bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: inegöllü

merhaba arkadaşlar.
    mayıs 2010 da aldığım 1,3 multijet albeam 65 bin km ye ulaştı
    aldığımda 43 binde idi...

o kadar memnunum ki anlatamam .yakıtı az...parçası ucuz, bakımı kolay...vergisi düşük..

soranlara şiddetle albea almalarını tavsiye ediyorum...

bu arada bi sorum var...

göstergelerin bulunduğu kadranın zeminini beyaz yapma imkanımız varmı ...
    aşağıda linkini verdiğim resimde fiatın strada modelinin kadranı beyaz ve çok hoşuma gitti..

http://www.desktopmachine.com/framepic.php?id=22874&size=1024

bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum

yapılır ama gösterge milleri çok hassas kırılırsa çalışmaz.

• Perşembe gecesi trafiğe kapanan Seydişehir-Akseki yolu Alacabel mevkii :) Zincirli Albea :)

14. ayımızda 67.000km yi geride bıraktık 2 yaşına geldiğimizde 100.000km yi geçeceğiz sanırım

• arkadaşlar merhaba 1.2 16v bir albea almayı düşünüyorum bir tane buldum 2002 model 13.500 e ne dersiniz fiyat iyimi?

birde aracın taksi çıkması olup olmadığını nasıl anlayacağız? fiat yetkili servisleri anlarmı götürsek?

arkadaşlar bende 2007 multijet albea var 150 bin km den fazla. ilk aldımda yakıt çok iyiydi son zamanlarda yakıt uzun yolda 5.5 litreden den assa düşmez oldu çok yakmaya başladı bu değerlerle 5. vites 100km hız la yapıyor. arabanın enjektor memelerini değiştirttim enjektör ayarıda yaptırdım, özel serviste makinaya bağlayıp motor temiliği yaptırttım, baskı balata, kayış, ısıtma bujileri, değişti , würt kullanarak yakıt sisteminide temizlettim fakat ne yaparsam yapayım yakıt düşmüyor. enjektör ayarından sonra performans yükseldi ama bir türlü yakıt düşmüyor. bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşın saygılar...

kardeş bu dediğin değeri sadece yol bilgisayarından mı okuyorsun, yoksa yakıt göstergesinden ibreyei kontrol ederekmi?, İkisinden ortak bu değer çıkıyorsa çok yakıyor denebilir, ama mesela sedece yol bilgisayarı öyleyse
    bilgisyarın sensöründe sıkıntı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: promised

arkadaşlar merhaba 1.2 16v bir albea almayı düşünüyorum bir tane buldum 2002 model 13.500 e ne dersiniz fiyat iyimi?

birde aracın taksi çıkması olup olmadığını nasıl anlayacağız? fiat yetkili servisleri anlarmı götürsek?

yetkili servisler arabanın a'dan z'ye herşeyini söyler.böylelikle taksi çıkması olup olmadığını anlarsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: standbye

Yerel Extremum imzanda bulunan xenon uygulama sayfasını inceledim acaba xenon uygulaması albealarada yapabiliyormuyuz.

Tabiki yapılabilir.Hatta ve hatta reflektöre sığarsa bi-xenon bile yapılabilir.Eğer bi-xenon mercek sığmazsa normal H7 mercek kullanılıp yapılabilir.Çokta güzel olur.
  • diğer albea cı arkadaşlar katılır mı bilmem ama bana albeların aydınlatma biraz zayıf geliyor el becerim ve merakım vardır ancak xenonun fazla güç çekmesi sisteme arıza vermesinden çekiniyorum birde tuv de muayneden geçerken problem olurmu acaba?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.