Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (477. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.669.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhanpaşa

quote:

Orijinalden alıntı: bahakanki

arkadaşlar bugün rutin bakım yaptırdım.shell yağ ,yağ filtresi ve hava filtresi işçilikle beraber 80 TL ye yaptırdım.

ayrıca içten bagaj açma butonu olmayan arabama içten açma butonu taktırdım.ilk önce uzaktan kumandaya bağlatacaktım ama kumandada buton olmasına rağmen beyinde çıkış yoktu ve ben de butonlu yaptırdım.bir motor bagaj kapağı kilidine monte etti.elektrik kablosunu sigorta paneline çekti ve sigorta panel kapağında bulunan cebin alt tarafına (görünmeyen yere) butonu monte etti.çok güzel ve kullanışlı oldu.
    motor:10 tl
    8m 1mm kablo:3 tl
    yaylı buton:5 ytl
    işçilik :20 tl

TOPLAM:38 tl. ve çok memnun aldım.

hayırlı olsun kardeş güle güle kullan...

sağol orhanpaşam sağol.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bugün rutin bakım yaptırdım.shell yağ ,yağ filtresi ve hava filtresi işçilikle beraber 80 TL ye yaptırdım.

ayrıca içten bagaj açma butonu olmayan arabama içten açma butonu taktırdım.ilk önce uzaktan kumandaya bağlatacaktım ama kumandada buton olmasına rağmen beyinde çıkış yoktu ve ben de butonlu yaptırdım.bir motor bagaj kapağı kilidine monte etti.elektrik kablosunu sigorta paneline çekti ve sigorta panel kapağında bulunan cebin alt tarafına (görünmeyen yere) butonu monte etti.çok güzel ve kullanışlı oldu.

sağol orhanpaşam sağol.

Güle güle kullan hocam sonunda muradına erdin...

• quote:

Orijinalden alıntı: buraky93

quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan AŞAR

Merhaba arkadaşlar kış iyice kendisini göstermeye başladı Tekirdağ'da çok etkili kar yağışı var korkudan dışarı adım atamıyoruz sık kullanılan yollarda bile kardan şeritler gözükmüyor...Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim...

Birde İstanbul'a gelseydi hayırlısıyla şu kar...

Aman ustam bırak gelmesin...

İstanbul zaten patlamaya hazır bomba kıvılcım bekliyor, birde kar felaketi kendini iyice hissettirirse kaza bela kaçınılmaz olur...

Arkadaşlar bu arada TEKZEN'de buz çözücü sprey gördüm ama almadım kimyasal madde ne olur ne olmaz diye tedirgin oldum...İçinizde bu ürünlerden kullanan varmı nasıl herhangi bir zararı olurmu arabaya?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar kış iyice kendisini göstermeye başladı Tekirdağ'da çok etkili kar yağışı var korkudan dışarı adım atamıyoruz sık kullanılan yollarda bile kardan şeritler gözükmüyor...Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim...

İstanbul zaten patlamaya hazır bomba kıvılcım bekliyor, birde kar felaketi kendini iyice hissettirirse kaza bela kaçınılmaz olur...

Hocam geliyo demeye kalmadı geldi Trakya kadar olmasada yağıyo işte şu anlık bi sorun gözükmüyor yoollarda falan ama işte bi yandan sevindim bi yandanda üzülüyorum.Dışarıda dondurucu bi soğuk var Allah odunu kömürü olmayanlara dısarıda olanlara yardım etsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam geliyo demeye kalmadı geldi Trakya kadar olmasada yağıyo işte şu anlık bi sorun gözükmüyor yoollarda falan ama işte bi yandan sevindim bi yandanda üzülüyorum.Dışarıda dondurucu bi soğuk var Allah odunu kömürü olmayanlara dısarıda olanlara yardım etsin

Amin hocam haklısın..

• quote:

quote:

quote:

quote:

sağol orhanpaşam sağol.

Güle güle kullan hocam sonunda muradına erdin...

teşekkür ederim arkadaşlar.anlamadığım şey bir araba tasarlıyorsun ve 30 ytl lik masrafı olan bir donanımı eklemiyorsun.bunu tasarlayan mühendisin aklı kıtmış herkalde ki ilk üretimlere koymamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahakanki -- 24 Ocak 2010; 17:12:57 >

• arkadaslar ben sızden bır sey ogrenmek ıstıyorum aracıma fılm yaptırmak ıstıyorum ama bır arkadasımın cıvıc ınde arabanın ıcınde aynalara baktıgımda cok karanlık ve gorus acısının kotu oldugunu gordum ama bunların numaraları varmıs sanırım ıcınızde kac numara en ıdealı olanıdır bılen varsa yardımlarını beklıyorum tesekkurler
  • 2 numara idealidir.Dışardan görünürsünüz az buçuk.Bana kalırsa bir numara yapın çevirmede sorun yaşamamak için.Size 2 numaranın benim aracımda olan örneğini vereyim.Ben çok sıkıntı yaşamıyorum.

dђ ғіат аlвeа такımı

Önler yanlar 2 Arkalar 3 numara.

Ama şimdiki aklım olsa kesinlikle ön yan camlar 1 arka yan camları 2 numara yaptırırdım.Daha tatlı duruyor.Ve kesinlikle ucuz filme yönelmeyin.
    150-200 lirayı gözden çıkartın.
    Hatta daha açık isterseniz o bile var .0,75 - 0,50

Buda eski emektarın bod perdeli hali.Gören film var sanırdı.Millet sorar dururdu

dђ ғіат аlвeа такımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 24 Ocak 2010; 19:27:42 >

• hardday cok tesekkur ederım yarın bı fıyat yoklayım bakalım
  • Rica ederim..
  • Selam arkadaşlar

Cuma günü İstanbul'dan 2006 model 95000 Albea mj 2AB AC ABS aldım (Kardan son anda kaçabildim). Forumada yeni üye oldum. Daha önce Fiorinoda deneme fırsatı bulduğum motoru albeada daha daha çok beğendim. Biraz kurcaladım fakat yol bilgisayarının tam olarak hangi bilgileri gösterdiğini henüz anlayamadım. Mesela sıcaklık ve tüketim bilgileri yol bilgisayarında mevcut mu? Yeni modellerde var ama benim aracımda var mı bilemiyorum. Birde radyo-cd sesi sadece arkadan geliyor nasıl ayarlayabilirim. Yardımcı oluranız sevinirim.
  • ARKADAŞLAR MERHABA BENDE BİR ALBEACI OLARAK ALBEA TAKIMINA NASIL MSJ YAZABİLİRİM. Bİ YOL GÖSTERİRMİSİNİZ.BENİM SAYFANIN EN ÜSTÜNDE SADECE CEVAPLA HANESİ VAR.YENİ MSJ YOK.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter35

arkadaslar ben sızden bır sey ogrenmek ıstıyorum aracıma fılm yaptırmak ıstıyorum ama bır arkadasımın cıvıc ınde arabanın ıcınde aynalara baktıgımda cok karanlık ve gorus acısının kotu oldugunu gordum ama bunların numaraları varmıs sanırım ıcınızde kac numara en ıdealı olanıdır bılen varsa yardımlarını beklıyorum tesekkurler

Dexter kardeşim Filim araca özellikle arkada oturan aile için çok rahatlıktır.Bende polis memuruyum ama allaha şükür trafikçi değilim.Diyarbakırda olmam hasabi ile filimin numarası kalın olursa içeridekinin hareketini ve kim olduğunu görme zorlugundan dolayı bunlar kanunen yasaklandı polis açısından içi görülebiliyorsa asayiş yönünden sorun yok.Ancak muayene istasyonları sorun yapıp söktürüyor diye biliyorum.Filim güvenlik açısındanda iyidir bence büyük şehirlerde cam kırıp kapkaçı engeller ama Allah korusun kaza ve yangın anında filimli camı kırıp çıkmak panik halinde çok zor bide çocukların ve hanımın arkada oturduğunu düşünürsek.Ben kendime göre arka ve arka yan camları orjinal tse belgeli siyah cam yaptırdım Bir ara fotolar gönderirim.cam pahalı oluyor filim yapçam dersen acizane fikrim ön yan camlara yapma birde buhar olduğunda çok zor siliniyor hatta silinmiyor diyebilirim daha önce kullandığım araçtan biliyorum.belki filimin kalitesindendir.Filim yaptırmadan önce muayene istasyonlarından,tanıdık trafikçiden fikir al derim hangi nolu filimler problemsizdir diye sonra sökmek zorunda kalma

• quote:

Orijinalden alıntı: GULF IV

ARKADAŞLAR MERHABA BENDE BİR ALBEACI OLARAK ALBEA TAKIMINA NASIL MSJ YAZABİLİRİM. Bİ YOL GÖSTERİRMİSİNİZ.BENİM SAYFANIN EN ÜSTÜNDE SADECE CEVAPLA HANESİ VAR.YENİ MSJ YOK.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

GULF IV kardeş kayıt işlemini tamamlayıp telefonla teyit mesajını yazarsan nikin kullanıma açılmıştır mesaj yazmak veya cevaplamak istediğin arkadaşın yazısının sağ üst köşesinde alıntı cevapla mesaj yaz gibi seçeneklerin dışında sayfanın en altında hızlı cevapla butonunu da kullanabilirsinalıntı butonu hem senin mesajı hem benim mesajı aynı karede gösterir prafilinde yaptığın her değişiklik sonunda telefon mesajı bildirilmesi gerekir yani telefon numaranı yazarak gönder yada tamam butonu hangisi varsa basarak işlemi sonlandırmalısın
    Bide ben sana soru sorayım bu mesajı nasıl yazdın? benim dediğim olmassa aynen böyle devam et cevabın kime olduğunu anlarızen başa ismi yaz yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: flash222

Selam arkadaşlar

Cuma günü İstanbul'dan 2006 model 95000 Albea mj 2AB AC ABS aldım (Kardan son anda kaçabildim). Forumada yeni üye oldum. Daha önce Fiorinoda deneme fırsatı bulduğum motoru albeada daha daha çok beğendim. Biraz kurcaladım fakat yol bilgisayarının tam olarak hangi bilgileri gösterdiğini henüz anlayamadım. Mesela sıcaklık ve tüketim bilgileri yol bilgisayarında mevcut mu? Yeni modellerde var ama benim aracımda var mı bilemiyorum. Birde radyo-cd sesi sadece arkadan geliyor nasıl ayarlayabilirim. Yardımcı oluranız sevinirim.

benim arabam 2005 el multijet oldugundan teknik bilgilere bişey diyemem amaaaa teyibin ayarı FAD ayarını sıfır yaparsan eşit olarak ses alırsın sesin öne arkaya nekadar gitmesini istiyorsan bu düme yardımcın olur benim araçta sağ alt köşeden giriliyor radyo arama tuşlarından numaralar artıyor veya eksiliyor zaten 7 rakamı son

• dexter35 kardeşim film olayı sakat 135 tl civarı cezası var ...eeee bunun muayenesi var şu var bu var....al BOD perde rahat et yeminle film gibi hatta belki daha iyi...gel baba ben bostanlı dayım aracı gör karar ver ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut reis 18

quote:

Orijinalden alıntı: dexter35

arkadaslar ben sızden bır sey ogrenmek ıstıyorum aracıma fılm yaptırmak ıstıyorum ama bır arkadasımın cıvıc ınde arabanın ıcınde aynalara baktıgımda cok karanlık ve gorus acısının kotu oldugunu gordum ama bunların numaraları varmıs sanırım ıcınızde kac numara en ıdealı olanıdır bılen varsa yardımlarını beklıyorum tesekkurler

Dexter kardeşim Filim araca özellikle arkada oturan aile için çok rahatlıktır.Bende polis memuruyum ama allaha şükür trafikçi değilim.Diyarbakırda olmam hasabi ile filimin numarası kalın olursa içeridekinin hareketini ve kim olduğunu görme zorlugundan dolayı bunlar kanunen yasaklandı polis açısından içi görülebiliyorsa asayiş yönünden sorun yok.Ancak muayene istasyonları sorun yapıp söktürüyor diye biliyorum.Filim güvenlik açısındanda iyidir bence büyük şehirlerde cam kırıp kapkaçı engeller ama Allah korusun kaza ve yangın anında filimli camı kırıp çıkmak panik halinde çok zor bide çocukların ve hanımın arkada oturduğunu düşünürsek.Ben kendime göre arka ve arka yan camları orjinal tse belgeli siyah cam yaptırdım Bir ara fotolar gönderirim.cam pahalı oluyor filim yapçam dersen acizane fikrim ön yan camlara yapma birde buhar olduğunda çok zor siliniyor hatta silinmiyor diyebilirim daha önce kullandığım araçtan biliyorum.belki filimin kalitesindendir.Filim yaptırmadan önce muayene istasyonlarından,tanıdık trafikçiden fikir al derim hangi nolu filimler problemsizdir diye sonra sökmek zorunda kalma

tesekkur ederım bılgıler ıcın artık ya cam yada bod perde olayına goz atayım

• quote:

dexter35 kardeşim film olayı sakat 135 tl civarı cezası var ...eeee bunun muayenesi var şu var bu var....al BOD perde rahat et yeminle film gibi hatta belki daha iyi...gel baba ben bostanlı dayım aracı gör karar ver ....

orhanpasam saol su perde olayını arastırayım eger kafama yatarsa senı rahatsız ederım.
  • quote:

HACI NERDE YAPTIRDIN.
  • arkadaşlar herkese günaydın.

haftaya nick değişikliğiyle başladım. yerebasmaz gitti ercinsahin geldi. nickin isim soyisim olması daha mantıklı geliyor bana.

hafta sonu arabada kontak anahtarı sorunu yaşadım. anahtarı taktım marşa basacam anathar dönmüyo. yanımda da annem var. ben sinir oldum. o da kızdı. daha 10 günlük araba. benim eski doğanda olurdu ara sıra. kontak yuvasının bilyeleri dağılırdı, ismail usta hallederdi. bunda da öyle oldu sandım. aradan geçen 16 yıl bişey değiştirmemiş demek ki diye baya bi giydirdim FİAT'a. sonra aklıma geldi. kitapçıkta okuduğuma göre bu normal bi durumdu ve direksiyonu hafifçe sağa sola oynatmak gerekiyordu. öyle yaptım ve sorun kalmadı. bu sefer adamlara haksız yere kızdım diye kendime kızdım.

ama haklı olduğum bir konu var söylemeden geçmeyeceğim. emektar doğanı 6 sene kullandım. af buyurun eşşeğin yürümeyeceği yollardan geçtim, ama 6 yılda arabanın altını yere 6 kere vurmamışımdır. albeayı da yüksek olduğu için seçmeme rağmen 10 günde 3 kez altını hafifçe sürttüm yere. yüksek de değildi geçtiğim yerler. şaşırdım kaldım. hafifçe geçtim halbuki o yollardan. amortisörler baya baya yumuşak anlaşılan.

• 
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.