Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (388. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.670.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl baba ayna olmamışmı ha ne dersin....

dђ ғіат аlвeа такımı
  • arkadaşlar 2004 model 1.3 multijet 120000 km fiyat 13500 tl iyimi kilometre çokmu acil yardımcı olursanızsevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

Merhaba arkadaşlar,
    Araçlarınıza krom aksesuar düşünüyorsnız sitemize uğramanızı öneririm,

http://www.otokromaksesuar.tr.gg/

------------------ ALBEA -------------------
    04.2002 Sonrası modeller için

Kapı kolu ( 4 kapı ) : 50 lira
    Kapı eşiği ( 2 parça ) : 28 lira
    Ayna kapağı Krom (ABS) : 66 lira
    Cam çıtası : 50 lira
    Bagaj altı çıtası : 40 lira

HOCAM İYİ GÜZELDE BİRDE ARABALARIN ÜZERİNDEYKEN ÇEKİLMİŞ FOTOLAR OLSA ÇOK GÜZEL OLACAK DAHA GÜZEL KARAR VEREBİLİRİZ KANIMCA YAKIŞIP YAKIŞMADIĞINA....SAĞOLASIN.....
    BÜYÜK HARFLE YAZMIŞIM KUSURA BAKMAYIN....

• quote:

Orijinalden alıntı: ssturkkan

arkadaşlar 2004 model 1.3 multijet 120000 km fiyat 13500 tl iyimi kilometre çokmu acil yardımcı olursanızsevinirim

Bence kilometresi biraz fazla şirket aracı falan olabilir dikkatli ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanpaşa

nasıl baba ayna olmamışmı ha ne dersin....

dђ ғіат аlвeа такımı

dış cepheden görmek gerek
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Hocam Cam Çıtası için resim yokmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: br251

quote:

arkadaşlar 2004 model 1.3 multijet 120000 km fiyat 13500 tl iyimi kilometre çokmu acil yardımcı olursanızsevinirim

bu km ye bu fiyet fazla bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan AŞAR

Arkadaşlar bizim aracın iç (beyaz) kısımlarında ufak tefek lekeler var...Kapı kolunun oralarda falan, elden bulaşmış...Bu lekeleri neyle temizleyebiliriz? Bildiğiniz kaliteli bir döşeme temizleyicisi varmıdır?

şaka gelmesin ama en dandik ıslak mendil markası bile süper leke çıkarıyor.....olmadı kovaya biraz su biraz halı yıkama şampuanı bi bezle iyice sil sonra durula cillop gibi olur kardeş....

Sağolasın kardeş...Dediklerini deneyeceğim...
  • xneon yada mercekli farlar rahatsız etmiyor aksine yolu dah da iyi aydınlatıyor karıncayı bile görebilirsin ama servislerde 350_ 400 tl civarında yanlış anlaşılmasın BEYAZ AMPÜL 35-40 lira lanet bişey tam amganda işi yoluda hiç göstermiyor deneyenler bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahakanki

quote:

Orijinalden alıntı: br251

quote:

bu km ye bu fiyet fazla bence.

KM'yi bırak, o fiyata 2-3 milyar daha eklenip yeni kasası alınır...
  • quote:

fiyat konusunda bır sey dıyemem cunku dıger fıyatlarla kıyaslama yapmadıgım ıcın ama bende 123 bın km de aldım sonra hemen motor kayısları degısmesı gerektı yanı 400 tl cıvarı para gıttı ayrıca 120 bın bakımı yapılmısmı ona bakmak lazım yapılmadıysa bırde o var,ayrıca lastık durumları bıtıkse onlarda degıscek,ben bunları hesaplamadım ve kayıs degısımı ve bakıma para verdım yaklasık 800 tl gıttı,ayrıca lastık ve far camlarıda bıtık onlarda 1000 tl tutuyor,ama yaptıramadım
    yanı 2000 tl masrafı varken,2000 tl fazla ver daha temızımı km azını al derım
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Hocam Cam Çıtası için resim yokmu?

Albea için çektiğimiz bir fotoğraf yok ama dilerseniz benim aracın fotolarını koyayım,
    size bir fikir verebilir.

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

dђ ғіат аlвeа такımı

• Krom çerçeve iyiymiş hocam...Cam filmi çekmeyi düşünüyorum, ondan sonra alırım inş. Filmi arabada çok güzel durur

Bu arada camı komple çevrelemiyor değilmi? Resimdeki gibi sadece alt kısım yani? Sağ-sol taraf komple 50 mi yoksa tek taraf 50 TL mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 8 Eylül 2009; 22:07:41 >
  • Arkadaslar benbirsey soracagim. Aslinda xenon ben de dusunuyorum ama su karsi tarafin gozunu alma olayi yuzunden vazgectim gibi. Mercekli farlara sozum yok onlar en mukemmeli de bizim merceksizlerde biraz fazla dagilma oluyor gibi geldi bana. Aslinda soyle orjinal bosch philips marka xenon goremedim adam gibi karar vereyim ama sanki merceksizlerde bu olay biraz kotu sonuclara yol acio. Yanlis anlasilmasin beim derdim oyle mavi beyaz mor renk falan olmasi degil. 4300k genellikle orjinal fabrika cikis arabalarin degerindeki xenon. Benim icin onemli olan gecemi gunduze cevirmesi. Zaten 6000kdan fazlasi yine cok iyi aydinlatmiyor diyorlar. Aslinda internette mercekli far aradim oldukca ama maalesef bir sonuc yok. Mercek alip kendim monte edeyim dedim hem astari yuzunden pahaliya gelecek hem zahmetli bir is hem de sonuc alamayabilirim. Xenon kullananlar ayrintili resimlerle gece performansindan bahsedebilirlerse cok iyi olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ae76

Arkadaşlarım, formu uzun süredir takip ediyorum ve zaman zaman yazıyorum, anladığım kadarıyla yaşça en büyüğünüzüm 49 yaşındayım,.. Bir Zeiffer kardeşimiz vardı güzel yazıyordu bu aralar katılmıyor, bir sorun falan mı var, bilen varmı aranızda acaba.?

baba uzun süredir takip ediyosun ama hiç forumda görüşlerini belirtmedin galiba yada ben görmedim..neyse ..baba zeiffer en son soros körfezine gitmeye çalışıyordu galiba sonra bir daha haber alamadık kendisinden umarım iyidir...malum tatil dönemi...ha birde ercomert dayı var yaşı büyük olan...saygımız sonsuz abiler....

Hocam foruma olan katkılarına ve fikirlerine hayrandım. Şimdide hafızana hayranım. ae76 Kardeşimize hatırlatman iyi oldu. Tüm forum üyesi arkadaşlarıma Kazasız-Belasız günler dilerim. Selamlar, saygılar...

• quote:

Krom çerçeve iyiymiş hocam...Cam filmi çekmeyi düşünüyorum, ondan sonra alırım inş. Filmi arabada çok güzel durur

Bu arada camı komple çevrelemiyor değilmi? Resimdeki gibi sadece alt kısım yani? Sağ-sol taraf komple 50 mi yoksa tek taraf 50 TL mi?

cam çıtasından bahsediyorsun galiba,
    sadece camın altında oluyor,fiyatların hepsi takım fiyatıdır.
  • Teşekkürler hocam...Gri, Cam filmi Albea'da güzel dururmu sence?
  • neden durmasın durur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

quote:

fiyat konusunda bır sey dıyemem cunku dıger fıyatlarla kıyaslama yapmadıgım ıcın ama bende 123 bın km de aldım sonra hemen motor kayısları degısmesı gerektı yanı 400 tl cıvarı para gıttı ayrıca 120 bın bakımı yapılmısmı ona bakmak lazım yapılmadıysa bırde o var,ayrıca lastık durumları bıtıkse onlarda degıscek,ben bunları hesaplamadım ve kayıs degısımı ve bakıma para verdım yaklasık 800 tl gıttı,ayrıca lastık ve far camlarıda bıtık onlarda 1000 tl tutuyor,ama yaptıramadım

tamamen katılıyorum.bir de masraf dışında şu var ki 120 binlerde aldığın aracı kullandıktan sonra aracın eriştiği km den sonra elinden nasıl çıkaracaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahakanki

quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

quote:

tamamen katılıyorum.bir de masraf dışında şu var ki 120 binlerde aldığın aracı kullandıktan sonra aracın eriştiği km den sonra elinden nasıl çıkaracaksın.

Katılıyorum hocam...Arabayı tadını alarak süremessin, her KM'ye bakışında içinde ukte olur...

• 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.