ark ya benim araç 1.2 16 valf ama 90 beygir öle var mı bnm ki gibi 90 beygir olan araçlar bn int hiç rastlamadım öle bi baktımda
quote:
Orijinalden alıntı: fath_gn
ark ya benim araç 1.2 16 valf ama 90 beygir öle var mı bnm ki gibi 90 beygir olan araçlar bn int hiç rastlamadım öle bi baktımda
80 olmasın bilader sakın o eminmisin..
quote:
Orijinalden alıntı: orhanpaşa
quote:
hayr 90 eminim ruhsata öle yazıyo
quote:
quote:
quote:
Yanlış yazılmış olabilir. 1.2 16 v ler 80 beygirdir.
bende bir ara 850Volvo vardı. imal yeri yurtiçi kutusu işaretliydi ruhsatında. satarken çok komik diyaloglar yaşamıştım. Olur öyle arada...
quote:
quote:
quote:
Allah Allah bendede var 1.2 16v 2006 model 80 hp gerçi ruhsatta artık beygir gücü kw olarak yazılıyo ama seninki ilginç..
bende sana katılıyorum arkadaş ya bu rezillik böyle benzin fiyatları aldı başını gidiyor lpg yi listeme aldım bakalım ne zaman taktırırım artık
quote:
benzin fiyatlarından sonra :D
quote:
Orijinalden alıntı: sevenlve2
hayırdır neden soğudun arabadan ?
quote:
çooook fena arabay binmekten soğudum :d
Daha bunlar başlangıç.Bekleyin motorlu taşıtlar vergisinin yılda iki taksitten üç taksite çıkarmanın planları yapılıyor.Nasıl olsa yolunacak kaz gibi görüyorlar insanları.
arkadaşlar iki tane albea buldum ikiside dinamic versiyon birisi multijet diğeri fabrikasyon tüplü ikiside yeni kasa full abs falan hepsi var. hangisini tercih etmeliyim? birde bu multijetlerin 2006 model ve sonrasında normal mazot ta kullanılabiliyormuş doğrumu bilmem tabiki
quote:
Orijinalden alıntı: frmesu22
Daha bunlar başlangıç.Bekleyin motorlu taşıtlar vergisinin yılda iki taksitten üç taksite çıkarmanın planları yapılıyor.Nasıl olsa yolunacak kaz gibi görüyorlar insanları.
ewet sana katılıyorum yoluncak kaz misali yoluyolar
quote:
Orijinalden alıntı: frmesu22
Allah bildiği gibi yapsın ne diyim şimdi bela falan okuyacam krizin etkilerini anca hissetiler galiba nasıl olsa devletin geçim kaynağı bizleriz önce indirdiler şimdide bindirecekler anlaşılan yuh yuh yuh yuh ki yuh...
quote:
quote:
quote:
quote:
Allah Allah bendede var 1.2 16v 2006 model 80 hp gerçi ruhsatta artık beygir gücü kw olarak yazılıyo ama seninki ilginç..
bu gün baktım ikinci el otoda 110 hp 90 hp 89 hp 97 hp 100 hp olan gördüm ve birer tane de değil iki şer üçer tane vardı
quote:
Orijinalden alıntı: bahakanki
quote:
Orijinalden alıntı: halils2
merhaba arkadaşlar aranıza sadece albea sahibi olanları mı kabul ediyorsunuz yoksa beğenenlere de yer var mı? ben de uzun zamandır forumu okuyorum ve albea hakkında bilgi sahibi olmaya çalısıyorum. şuan reno 19 vatabi o da babamın adına. kandırabilirsem aracı değiştirip albea almak istiyorum. Fakat kafama takılan bir konu var. boyum 190 acaba şuanki aracım kadar rahat oturabilirmiyim diresiyona. renoya bile koltuk en geride anca sığıyom ama arkamdaki rahatsız oluyo. ve performanslı arac kullanmayı seviyorum. araım lpg li karbüratörlü. performansı beni tatmin etmiyor. aracım 80 bg die biliyorum 1.2 16v lerle aynı yani. arada çok büyük bi teknoloji farkı var. bundan dolayı tatmin eder sanırım. çevremde bildiğim albea sahibi olmadığından aracı deneyemiyorum da. siz ne dersiniz bu araç beni tatmin eder mi?? ve olursa kardeşimde kullansın die speedgear vitesli olanı alabilirim sizin görüşleriniz nedir acaba?? hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.
benim boy 1.85 ve çooooook rahat sığıyorum araca .hiç sorun yaşamıyorum.araç çok geniş ve ferah sıkıntı yaşamazsın.memnun kalırsın aracın herşeyi ile.otomatik vites kullanan kirmitli arkadaş vardı burda çok ta memnundu.o okusada yorum yapsa sana.tabi otomatiğini bulmak zor biraz.
Arkadaşlar 1.90 Cm. Boyu olan bir kişi için araç Şoför sürücü koltuğu "Uygun Deği". Şehir içi veya kısa mesafeli yollarda pek farketmiyor ama Uzun yolda ve şehirler arası Uzun mesafeli yollarda zor oluyor. En sona dayanmasına rağmen Sürücü Koltuğu Hem araç kullanıcısına hemde arkasındaki oturan kişiye sıkıntı veriyor. Fabrika ayarından daha geri gitmesi de mümkün olmuyormuş (Tofaş Servisi öyle söyledi). Bu sorunla ilgili görüşlerinizi bekliyorum. Selamlar..
yaw bu 1.6 lar kaç hp??seri midir?
Arkadaslar herkese hayırlı aksamlar dılıyorum arabamı aldıgımdan berı 160 km yaptım ızlenımlerım kalkısta cok serı ancak sonrasında bıraz yavaslama oluyor sonrasında tekrar hızlanıyor kalkıs ın serı olması cok ıyı bır olay.sızce yakıt ne zaman tam olarak rayına oturur.yol bılgısayarı na gore 60 tl ıle 200 km gıbı gosterıyor asagı yukarı daha duser mı acaba bu deger
fath_gn bu tabloyu incelersen sana yardımcı olur...
Arkadaslar herkese hayırlı aksamlar dılıyorum arabamı aldıgımdan berı 160 km yaptım ızlenımlerım kalkısta cok serı ancak sonrasında bıraz yavaslama oluyor sonrasında tekrar hızlanıyor kalkıs ın serı olması cok ıyı bır olay.sızce yakıt ne zaman tam olarak rayına oturur.yol bılgısayarı na gore 60 tl ıle 200 km gıbı gosterıyor asagı yukarı daha duser mı acaba bu deger
Araç 5000 km den sonra iyice açılır.Acele etme motoru da fazla sıkıştırma.Motor açıldıktan sonra yakıtın düştüğünü fark edersin.
baba hepimiz uyuyoruz uyutuluyoruz al mazota yine zam yapmışlar dur bakalım ne zamana kadar gidecek böyle uykumuz çok ağır kardeş çoooookkkkkkkk.........!!!!!!!!!!!!al sana tavan fiyat agalar ceplerini biraz daha doldursunlar bakalım