Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (358. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.671.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar iyi geceler herkese..kilimamın soğutması biraz az polen filtresini değiştirdim.gaz basmam lazım.fiyatını bilen varmı?aracım 140 geçtikten sonra titriyor rot balansa sokacağım fiyat bilen varmı arkadaşlar...saygılar sevgiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akasya666

slm arkadaşlar iyi geceler herkese..kilimamın soğutması biraz az polen filtresini değiştirdim.gaz basmam lazım.fiyatını bilen varmı?aracım 140 geçtikten sonra titriyor rot balansa sokacağım fiyat bilen varmı arkadaşlar...saygılar sevgiler..

hepsi toplam 50 tl civarı tutar..
  • feyk_7
    araç km 145 binde
    ama debriyajı ortada kavrıyor
  • Günaydınlar millet herkese hayırlı işler kazasız belasız sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frmesu22

Günaydınlar millet herkese hayırlı işler kazasız belasız sürüşler.

eyvallah hacı cümlemize....
  • benzine yine itelemişler arkadaşlar
  • yani bizlere :((( offffffff offfffffff

quote:

Orijinalden alıntı: BEYAZFIRTINA

benzine yine itelemişler arkadaşlar
  • Günaydın Hepinize
    Eski parayla km.de 200-300tl. gören eski araçlarımın yanında Multijet yeni aracım şahbaz kalıyor. Bu noktadan hareketle
    diesel yakıtı 3TL. de yapsalar, inadına binerim aracıma. Kafam rahat.
    Ben takım tutmam, fakat sokağımdaki gençlerin bir sözü var, o geldi aklıma=
    Çarşı petrol zammınada karşı.
    FOREVER ALBEA derim kenara çekilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeiffer

Günaydın Hepinize
    Eski parayla km.de 200-300tl. gören eski araçlarımın yanında Multijet yeni aracım şahbaz kalıyor. Bu noktadan hareketle

aynen çarşı petrole zamlarada karşı :D
  • ark bi şey sormak istiyorum şey duymuştu hava filitresi yakıt büyük etki ediyor diye siz ne sıklıkla temizliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeiffer

Günaydın Hepinize

aynen kardeşim yapacak bişey yok benimde takım taklavatla işim olmaz ama bildiğim takımlar işim gereği yankeski pense kontrol kalemi vb.ama bizde karşıyız zamma tabikine ....

• arkadaşlar aracımın 40.000 km bakımını yaptırdım 1.2 16v 2006 benzinli active

ön fren balataları değişimi 27.50 tl
    karbon temizleme işlemi 40.00 tl
    40.000 periyodik bakım 99.00 tl
    motor yağı selenia 20k 2lt 39.19 tl
    selenia 20 k 10w40 1lt 21.18 tl
    yağ (direksiyon sele.dks.) 10.60 tl
    yağ (fren hidrolik yağ) 17.50 tl
    yakıt filtresi 8,36 tl
    yağ filtresi 4.61 tl
    tereson cam suyu 3.82 tl
    buji tanesi 8,83tl 4 tane 35.32 tl
    fren balata temizleyici 5.00 tl
    burç 4,69 tl
    polen filtresi 7.94 tl
    fren bala tk. ön 29.03 tl

TOPLAM 358.98 TL
    İSKONTO 19,99 TL
    KDV MATRAHI 338.99 TL
    KDV 61.02
    FATURA TOPLAMI DA 400.01 TL

EDİRNE ÖZAKINCILAR SERVİSİNDE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ KONUSUNDA 10 ÜZERİNDE 9 DİYEBİLİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevenlve2 -- 25 Temmuz 2009; 12:34:05 >

• arkadaşIM hava filtrelerini iyi temizleyin ben 3-4 hafta ihmal ettim temizlemeyi 20 tl benzinle 64 km gidiyordu aracım hava filtresini temizledikten sonra 82 km çıktı.bilgilerinize
    Çok tozlu yollarda kullanıyorsan 2 hafta bir ama en iyisi haftada bir temizlemek benzinliklerde dur hava kompresörleri var zaten 2 dk alır
    quote:

Orijinalden alıntı: fath_gn

ark bi şey sormak istiyorum şey duymuştu hava filitresi yakıt büyük etki ediyor diye siz ne sıklıkla temizliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenlve2

arkadaşIM hava filtrelerini iyi temizleyin ben 3-4 hafta ihmal ettim temizlemeyi 20 tl benzinle 64 km gidiyordu aracım hava filtresini temizledikten sonra 82 km çıktı.bilgilerinize
    Çok tozlu yollarda kullanıyorsan 2 hafta bir ama en iyisi haftada bir temizlemek benzinliklerde dur hava kompresörleri var zaten 2 dk alır
    quote:

Orijinalden alıntı: fath_gn

ark bi şey sormak istiyorum şey duymuştu hava filitresi yakıt büyük etki ediyor diye siz ne sıklıkla temizliyorsunuz

ben arada temizliyorum ya ondn fazla yakıyor bundan sonra temizleyeyim bari 2-3 hafta da bir
  • Arkadaşlar sizin oraları bilmem ama bugün Bursa yanıyor.Yol bilgisayarında 41 derece dış sıcaklık gösteriyordu.Hatta klima bile 2. kademede yeterince soğutmadı önceki günlere nazaran.Tavsiyem evden çıkmayın...
  • Bu arada SBS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını bilen var mı?24 temmuz da açıklanmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

feyk_7
    araç km 145 binde
    ama debriyajı ortada kavrıyor

Kavradığı yer pek önemli değil. Daha önce hangi km.de baskı balata değişmiş biliyormusun? Albealarda tahmini 60 ile 80.000 km.de bir değişir. Büyük bir ihtimalle zamanı gelmiş olabilir.
  • arkadaslar selam,
    bu sıcak yaz gunlerınde herkese oncelıkle serınlıkler dılıyorum.
    uzun zamandır foruma katılamadım ama umarım mağzur gorursunuz. malum sabaha aksam calıstıgımızdan bılgısayarı acamaz oldum. eger tecrubesı olan varsa bır konu hakkında akıl danısmak ıstıyorum. albea mın torpıdosu ıkı renk. grı ve krem. krem rengı olan alt kısmında sıyahlıklar var. sanırım ayakkabı ya da cantalardan gelen sıyahlıklar. ıslak medılle ve ıslak bezla sıldım ama tam cıkmadı. bunları cıkaracak bır formul bılenınız var mı? krem renk uzerınde bu sıahlıklar berbat duruyor.
    tecrube eden varsa ve tecrubesını paylasırsa bu sıyahlıklardan kurtulmak ıstıyorum.

herkese ıyı gunler. bu arada, yenı acıklanacak olan zamlar!!!!! paketınde araclar ıcın de surrızler!!! varmıs. her aractan yılda 3 defa mtv alınacakmıs. normalde ocak ve temmuzda alınan vergı bır de ekım ayında alınacakmıs.daha sonra da şubat ve hazıran aylarında olmak uzere yılda 3 kez. yanı yılda 2 defa degıl 3 defa vergı odeyecekmısız. gelen haberler bu sekılde. ınsallah yalan haberdır ama pekte yalana benzemıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimete

arkadaslar selam,
    bu sıcak yaz gunlerınde herkese oncelıkle serınlıkler dılıyorum.
    uzun zamandır foruma katılamadım ama umarım mağzur gorursunuz. malum sabaha aksam calıstıgımızdan bılgısayarı acamaz oldum. eger tecrubesı olan varsa bır konu hakkında akıl danısmak ıstıyorum. albea mın torpıdosu ıkı renk. grı ve krem. krem rengı olan alt kısmında sıyahlıklar var. sanırım ayakkabı ya da cantalardan gelen sıyahlıklar. ıslak medılle ve ıslak bezla sıldım ama tam cıkmadı. bunları cıkaracak bır formul bılenınız var mı? krem renk uzerınde bu sıahlıklar berbat duruyor.
    tecrube eden varsa ve tecrubesını paylasırsa bu sıyahlıklardan kurtulmak ıstıyorum.

herkese ıyı gunler. bu arada, yenı acıklanacak olan zamlar!!!!! paketınde araclar ıcın de surrızler!!! varmıs. her aractan yılda 3 defa mtv alınacakmıs. normalde ocak ve temmuzda alınan vergı bır de ekım ayında alınacakmıs.daha sonra da şubat ve hazıran aylarında olmak uzere yılda 3 kez. yanı yılda 2 defa degıl 3 defa vergı odeyecekmısız. gelen haberler bu sekılde. ınsallah yalan haberdır ama pekte yalana benzemıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: br251

quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

albeaların debriyajı biraz sertmi ne dersiniz,bazen basıp bırakırken üç dört basıp bırakmada ayağımdan kayıyor,basıp çektikçe ayağımın ortası ile basarken,kenarına gelmeye başlıyor

Albeaların debriyaj sistemi hidroliktir ve gayet yumuşaktır.Ayağından kayması ya ayakkabından yada debriyaj pedalı üzerindeki lastiğin dişleri eridiği için.Eğer lastiği eskidiyse sanayiden çok kolay bir şekilde yenisini temin edebilirsin.

sıfır araçlar ilk kullanımlada stop etme sorunları ile karşılaşıyor.motordaki parçaların alışma süresi.bir müddet sonra ortadan kalkıyor

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.