Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (355. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.670.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: polat006

arkadaşlar bizim bu albeaların benimkinin yol bilgisayarı arabayı boşa attıgımda 50 litre gösterio acaba bu sıfır mı demek yoksa boşa atınca 50 litre mi yakıo acba anlamadım.bilgisi olan varsa.birde arabam daha 500 kmde ortalama 12 litre yakıo bu düşer demi...

Arkadaşlar normalde araba boşta iken 2 lt/100 km yakıyor. Fakat albeaların yol bilgisayarı km/1 lt'ye ayarlı yani sizin gördüğünüz 1 lt ile 50 km anlamına geliyor o da 2 lt/100 km ile aynı. Fakat lt/100 km ile ölçmesini istiyorsanız yol bilgisayarından ölçü birimi ayarı gerekiyor.

Albealar şehir içinde yaklaşık 100 kmde 7-8 lt arası yakar. Şehir dışında bu düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdmh -- 21 Temmuz 2009; 21:34:42 >
  • arkadaşlar bu yol bilgisayarındaki boyut farkının sebebini bilen var mı? ve yazılımsal olarak bi
    değişiklikte söz konusu mu?

• resmi ekleyemedim sanırım nasıl olcak bu?
    yardım edebilir misiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: halils2

arkadaşlar bu yol bilgisayarındaki boyut farkının sebebini bilen var mı? ve yazılımsal olarak bi

Yol bilgisayarı fabrika çıkışı neyse o. Demekki yeni modellerde daha büyük. Benim bildiğim Active modellerde türkçe dil seçeneği yok. Dinamic ve premiolarda türkçe dili var. Başka farkını bilmiyorum.

Yol bilgisayarın tüm ayarları direksiyonun sol tarafındaki Mode tuşu ve yukarı aşağı tuşlar ile yapılıyor. Ayarlar zor değil biraz kurcalama ile tümünü yapabilirsin. Forumun önceki sayfalarında detaylı bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: feyk_7
    bakalım oldumu??
    www.resimcim.net
    404 | resimcim.net
    http://www.resimcim.net/arabalar/aydede/276672

Ühh yani. Reklamlardan arındırıp kaynak kodlarını bulana kadar canım çıktı vallaha.
    Neyse kazasız-belasız hallettik
    feyk_7 kardeşim/dostum listede satıra fotoğrafı ekledim, temiz iş oldu.

• Bak şimdi, akşam akşam arızaya bak.
    microsoft marka basit bir mouse kullanıyorum, yeni geldi bir yerden eşantiyon. USB ( yu es beybi) den bağlı.
    yaklaşık 5-6 dk. da bir kapanıyor, ışık-mışık gidiyor. Çekip tekrar takıyorum, şakır-şakır çalışıyor. Nedenkine acaba???

oxray üstad geldiğinde söyleyecem, yol bilgisayarının ekranını 7" LCD ekranla değiştirebilirmiyiz? Oluyorsa baba mutlaka halleder. Büyük büyük rahatça okuruz. Arada DVD falanda atarız, parça hesabıı.. Şekil olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeiffer -- 22 Temmuz 2009; 0:36:15 >

• merhaba albeacılar

şu arabay ne diyorsunuz kaça alınırsa iyidir?taksiye gider mi?lpg ye uyumlumudur?lpg de ne yakar?
    eğer iyiyse bizim burdaymış sanayinin de dibi gidip bi baktırıp alıyım mı??,
    bide bu 1.2/1.4/1.6 lar kaç beygir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MecEngineer -- 22 Temmuz 2009; 2:46:38 >

• arkadaşlar bu aracın fiyatı uygun mu acaba en son kaça alınabilir sizce alınsa iyimi olur bi yardım plizz:)
  • Arkadaşlar herkese günaydın. Biraz sonra arabamı almaya gideceğim. Bu heyecanımı sizinle paylaşmak istedim. hepimize kazasız günler diliyorum.
  • Albeaların hiç sabit fiyatı yok galiba kim neye tutturursa satıyor.Gecen gazetede (1 hafat önce) 2008 model 1500 kmde 1.4 aktive 11.500 tlye satıyodu.Arkadaşım için aradım ve araca baktım.Araç gerçekten sıfır gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serisonu101

arkadaşlar bu aracın fiyatı uygun mu acaba en son kaça alınabilir sizce alınsa iyimi olur bi yardım plizz:)

araç ilanda denildiği gibi ise güzel makine.fiyat olarak da küsüratı kurtarmaya çalışırsan iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06Ankaralı

merhaba albeacılar

şu arabay ne diyorsunuz kaça alınırsa iyidir?taksiye gider mi?lpg ye uyumlumudur?lpg de ne yakar?
    eğer iyiyse bizim burdaymış sanayinin de dibi gidip bi baktırıp alıyım mı??,
    bide bu 1.2/1.4/1.6 lar kaç beygir?

araç ilandski gibi ise gerçekten temiz makine.fiyat olarak da biraz fazla gibi.ama galeri arabası o kadar fiyat da diyecekler artık.ama fiyattaki küsürattan kurtulmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahakanki -- 22 Temmuz 2009; 10:20:19 >

• 1.4 Aktive lerde yol bbilgisayarı diğerlerinden farklı çalışıyor.Ters orantılı.Yani 1lt benzinle kaç km gideceğini gösteriyor.Diger albealarda 100 kmde nekadar yaktığını.Servise sorduğumda bu cevabı aldım. Yani boşa attığında yazan 50 1lt benzinle 50 km yol gidersin demek.Bu yazılım ekranın tek satır olmasından kaynaklanıyomuş. Ortalama yakıt miktarı 12 gösteriyorsa 1 lt ile 12 km yol alırsın demek.Eğer 100 kmde ne yakyığını bilmek istiyosan 100/12=8,33 lt demek oluyor.Ters orantılı
    quote:

Orijinalden alıntı: polat006

arkadaşlar bizim bu albeaların benimkinin yol bilgisayarı arabayı boşa attıgımda 50 litre gösterio acaba bu sıfır mı demek yoksa boşa atınca 50 litre mi yakıo acba anlamadım.bilgisi olan varsa.birde arabam daha 500 kmde ortalama 12 litre yakıo bu düşer demi...
  • quote:

merhaba arkadaşlar
    aranıza sadece albea sahibi olanları mı kabul ediyorsunuz yoksa beğenenlere de yer var mı?
    ben de uzun zamandır forumu okuyorum ve albea hakkında bilgi sahibi olmaya çalısıyorum.
    şuan reno 19 vatabi o da babamın adına. kandırabilirsem aracı değiştirip albea almak istiyorum.
    Fakat kafama takılan bir konu var. boyum 190 acaba şuanki aracım kadar rahat oturabilirmiyim
    diresiyona. renoya bile koltuk en geride anca sığıyom ama arkamdaki rahatsız oluyo. ve performanslı arac kullanmayı seviyorum. araım lpg li karbüratörlü. performansı beni tatmin etmiyor. aracım 80 bg die biliyorum 1.2 16v lerle aynı yani. arada çok büyük bi teknoloji farkı var. bundan dolayı tatmin eder sanırım. çevremde bildiğim albea sahibi olmadığından aracı deneyemiyorum da. siz ne dersiniz bu araç beni tatmin eder mi?? ve olursa kardeşimde kullansın die speedgear vitesli olanı alabilirim sizin görüşleriniz nedir acaba??
    hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.

benim boy 1.85 ve çooooook rahat sığıyorum araca .hiç sorun yaşamıyorum.araç çok geniş ve ferah sıkıntı yaşamazsın.memnun kalırsın aracın herşeyi ile.otomatik vites kullanan kirmitli arkadaş vardı burda çok ta memnundu.o okusada yorum yapsa sana.tabi otomatiğini bulmak zor biraz.

• yazılımsal olarak fark var.Biri 100 km de kaç lt yaktığını gosteriyor geniş ekran dynamiclerde olan. Küçük ekran aktivelerde olan ise 1lt ile kaç km gideceğini gösteriyor.
    quote:

arkadaşlar bu yol bilgisayarındaki boyut farkının sebebini bilen var mı? ve yazılımsal olarak bi

• quote:

Orijinalden alıntı: whoiswho

Arkadaşlar herkese günaydın. Biraz sonra arabamı almaya gideceğim. Bu heyecanımı sizinle paylaşmak istedim. hepimize kazasız günler diliyorum.

al çabuk gel :)))) Whoiswho Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun..
  • iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. allah olmayanada albea nasip etsin
    bu arada fotoğraf nasıl yüklenir bilmiyorum, beceremedim yani ancak link yüklemeyi burda bir arkadaş tarif etti, öylece yükledim.
    fotoğraf yüklerken boyut büyük yazısı çıkmıştı. nasıl yükleyebileceğimi tarif ederseniz ben de mutlu olurum. şimdiden teşekkür

• quote:

Orijinalden alıntı: whoiswho

Arkadaşlar herkese günaydın. Biraz sonra arabamı almaya gideceğim. Bu heyecanımı sizinle paylaşmak istedim. hepimize kazasız günler diliyorum.

hadi hayırlısı olsun kardeş Allah kaza bela vermesin güle güle iyi günlerde kullan....
  • Herkese günaydınlar hayırlı işler kazasız belasız sürüşler.
  • benzin fiyatlarından sonra :D

quote:

Orijinalden alıntı: sevenlve2

hayırdır neden soğudun arabadan ?
    quote:

Orijinalden alıntı: fath_gn

çooook fena arabay binmekten soğudum :d

• 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.