Şimdi Ara

D-FİX modül 24 ay taahütlü aylık 19tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
6.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben firma falan değilim özellikle belgesellere ve spor kanallarına merakım var ve yabancı bir dil bilmiyorum başka bir uydudan seyredip anlayabileyim internet bulunduğum bölgede berbat bir adsl hizmeti veriyor aylık bir hamburger menüsü fiyatına o kadar hd kanal bence uygun pahalı diyen arkadaslar bir paket sigara 13 tl abartmayalım ihtiyacı olan alır olmayan almaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: canercambel

IPTV ye gecin keyfinizi surun beyler tv konusundaki tek tavsiyem

ıptv öneriniz nedir?
  • D-smart modül candır bakmayın siz boş yorum yapanlara.
    2 yıldır kullanıyorum, aylık 17-tl gibi fiyata geliyor ve mega paket kullanıyorum yani en üst paket. (yeni tv lerde dahili uydu alıcınız varsa modül alın kablo, fazlalık, ek kumanda derdinden kurtulun)
    Bu paraya en çok hd kanal bulunan platform başka yok. digiturk gibi lanet ötesi değil. 5 yıl d-smart internet de kullandım 1 günde iptal işlemim olmuştu. digiturk denen soyguncular mahkeme kararıyla üyeliği iptal etmişlerdi, düşünün yani.

ayrıca mega paketi olanlar dsmart go ücretsiz alıyor, cepten, tabletten, bilgisayardan hem canlı tv hem bir sürü dizi film vs izleyebiliyorsunuz. Modül almak isteyenlere tavsiye ederim. Üyelik bitimine yakın pazarlıkla çok ucuza devam edebiliyorsunuz.
  • Hocam ne kullanıyorsun paylaş da uygunsa bizde o platforma kayalım
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Multifeed çanağı nereden aldınız ve cihaz hangi platformlarda kart paylaşımlarında?

PM den de yazabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonuma araam engelleme programı kurduran, en son ise numara değiştirmeme sebep olan uzak durulası şirkettir
  • Şunu 24 ay mega paket yapsan ne olur. Son 12 ayı hoşgeldine çevirince ne kazanıyorlar anlamıyorum. Benim bu pakede bakışım açıkası 12 ay. Aylık maliyet için de 19 X 24 / 12 yaparım. Zaten kafası basmayan adamın bunu alacak parası da yoktur onlara da hitap etmiyorsunuz. Kim alacak bu pakedi?
  • Sinema kanallari nasil ? Filmler güncelmi yoksa çöpmü biraz bundan bahsetseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Sinema kanallari nasil ? Filmler güncelmi yoksa çöpmü biraz bundan bahsetseniz

https://www.dsmart.com.tr/Paketler/film-dizi-paketi?utm_source=anasayfapop-up&utm_medium=pop-up&utm_campaign=filmdizi

Şuradan yayın akışına bakabilirsiniz. Ara sıra iyi filmler çıkıyor.
  • Yaklaşık 5 sene D-smart Mega Paket abonesiydim. İlk başlarda internet ile beraber 54 TL civarı ödüyordum. Sonra interneti kapatınca sadece tv'ye döndüm. 29 lira yaparız dediler. Bu şekilde ödüyordum. Sonra yakın arkadaşım kapattırıcam diyince Giriş Paketi fiyatına Mega Paket hediye etmişler. Ben de sinirlendim aradım D-Smartı bana da bu fiyatı verin. Maalesef veremeyiz dediler. Bende kapatın dedim. 1 günde BTK üzerinden mail atıp kapatma işlemini gerçekleştirdim. En yakın Dsmart yerine de uydu alıcısı ile beraber kumandayı teslim ettim. Bir daha da D-smart ile görüşmedik. Şimdi evimde Tivibu var. Filmleri rezil ama ben daha çok çocuk kanalları ile ilgilendiğim için çok sıkıntı olmuyor. Ancak görüntü kalitesi olarak D-smart daha iyiydi. Film konusunda da 1 tık iyiydi. Dsmart'dan önce Digitürk Full Paket vardı. Bence içlerinde en iyisi Digitürk 'dür. Ancak fiyat olarak uçtular. Tivibu ile sözleşmem bitince büyük ihtimal Filbox'a geçebilirim.

• legolasbride kullanıcısına yanıt
    Pm gonderildi

• banada detay konusunda PM Gönderebilirmisiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

Şunu 24 ay mega paket yapsan ne olur. Son 12 ayı hoşgeldine çevirince ne kazanıyorlar anlamıyorum. Benim bu pakede bakışım açıkası 12 ay. Aylık maliyet için de 19 X 24 / 12 yaparım. Zaten kafası basmayan adamın bunu alacak parası da yoktur onlara da hitap etmiyorsunuz. Kim alacak bu pakedi?

Hocam önce alıştırıyorlar sonra alışanların bir kısmı paket yükseltiyor. Yani aşağılık bir pazarlama stratejisi. Parası önemli değil de müşteriyi yolunacak bir kaz gibi gören zihniyet için bile uzak durulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentoure

Yaklaşık 5 sene D-smart Mega Paket abonesiydim. İlk başlarda internet ile beraber 54 TL civarı ödüyordum. Sonra interneti kapatınca sadece tv'ye döndüm. 29 lira yaparız dediler. Bu şekilde ödüyordum. Sonra yakın arkadaşım kapattırıcam diyince Giriş Paketi fiyatına Mega Paket hediye etmişler. Ben de sinirlendim aradım D-Smartı bana da bu fiyatı verin. Maalesef veremeyiz dediler. Bende kapatın dedim. 1 günde BTK üzerinden mail atıp kapatma işlemini gerçekleştirdim. En yakın Dsmart yerine de uydu alıcısı ile beraber kumandayı teslim ettim. Bir daha da D-smart ile görüşmedik. Şimdi evimde Tivibu var. Filmleri rezil ama ben daha çok çocuk kanalları ile ilgilendiğim için çok sıkıntı olmuyor. Ancak görüntü kalitesi olarak D-smart daha iyiydi. Film konusunda da 1 tık iyiydi. Dsmart'dan önce Digitürk Full Paket vardı. Bence içlerinde en iyisi Digitürk 'dür. Ancak fiyat olarak uçtular. Tivibu ile sözleşmem bitince büyük ihtimal Filbox'a geçebilirim.

İşte sırf oyüzden modüllü üyelik diye üsteliyoruz arkadaşım...

Meselenin özeti şu; cihazlı faturalı müşteri yolunacak kaz !!!

Ama bizim gibi modüllü üyelik yaparsınız 365. gün kanllarınız kapanır. Sizdğil onlar sizin peşinizde koşar !!!

3-5-7 ...arama sizin isteğiniz fiyatı verene kadar çingene pazarlığı yaparsınız!!!

ama izleyemezsiniz tehditlerini iplemezsiniz, en fazla 15 gün kapalı kaldıktan sonra tıpış tıpış kabul ederler

yetişkin hariç tüm kanallar açık + 50 küsur hd kanal 16 TL (bi paket sigara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duykan -- 31 Ocak 2017; 21:40:27 >

• duykan kullanıcısına yanıt
    bende filbox var 100tl gibi birşey ödemiştim modüle 1 senelik gayet güzel izliyorum bunda yada başka platformlarda filbox gibi peşin modül satışı var mı?
  • Sinema kanallarindan bir sey beklemeyin berbat otesi. Ara ara iyi filmler denk geliyor oda nadir. Sinema icin düşünüyorsanız bence cok fazla yaklaşmayın

• Tüm içerik için uygun fiyat. Ben yeni aldım, bir tane kaldı.

İlk yıldan sonra bir şeyler yapacağız artık. İptal faksı çekerim teklif gelmezse cezayı ödeyip çıkarım.

• 5 yıldır d smart modül kullanıcısı idim. Her sene yenileme gelince yüksekten uçup sinir bozarlardı. En son koyun pazarlığı yapıp anlaşırdık. Bu sene yine aynısını yaptılar, benimde sinirkerim bozuldu. Gittim aylık 7.5 tl den filbox modül aldım. Sonrada dsmarta kapatın dedim. Ben ciddi durunca full paketi 10 tl ye vermeyi teklif ettiler. Şaka gibiler. İş işten geçti kapatın dedim, kapattırdım. Hiç pişman değilim filbox film kanalları daha iyi. Belgesel olarakta nationallar yok, diğerleri var. Filbox özgürlük demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbmb

5 yıldır d smart modül kullanıcısı idim. Her sene yenileme gelince yüksekten uçup sinir bozarlardı. En son koyun pazarlığı yapıp anlaşırdık. Bu sene yine aynısını yaptılar, benimde sinirkerim bozuldu. Gittim aylık 7.5 tl den filbox modül aldım. Sonrada dsmarta kapatın dedim. Ben ciddi durunca full paketi 10 tl ye vermeyi teklif ettiler. Şaka gibiler. İş işten geçti kapatın dedim, kapattırdım. Hiç pişman değilim filbox film kanalları daha iyi. Belgesel olarakta nationallar yok, diğerleri var. Filbox özgürlük demek.

Filbox iyi değil o da var bende. Dsmart daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    Dsmart ın görüntü kalitesi 1 tık önde, filbox ın sinema kanalları daha iyi, d dsmartta + olarak nationallar var, filbox çok daha ucuz. Peşin ödeme olduğu için fatura takibi ve abonelik iptali çilesi yok. Dsmartta 5 yılda seyrettiğim film sayısını filbox ta 1 ayda seyrettim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.