Şimdi Ara

D-FİX modül 24 ay taahütlü aylık 19tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
6.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ocak 14'te Dsmart'a başvuru yaptım, D-fix + Fibernet için. Şubat 24'e kadar getirip takamadılar cihazı. Bir geldiler kutu getirdiler, kusura bakmayın yanlışlık olmuş dediler. Bir geldiler D-fix kartı taktılar, sonra arızalıymış dediler gittiler. Sonra geleceğiz deyip bir daha gelmediler. Kaç kere şikayet yazdım, sonuçta çözüm olarak benden habersiz benim başvuruyu iptal etmişler
    Sonunda Filbox aldım kurtuldum, memnunum. National Geographicler ve BBC Earth gelirse mükemmel olur.
  • Samsung veya lg smart tv varsa iptv efsane bi bakın derim arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    Smart tv var ama ip tv nasıl ola ki biraz açabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyyear

Alınır mı acaba

Alınır ama stokta kalmamış. Takip edin. İkinci yıl çöp ama kampanya olur yaparız dediler. Gerçi olmasa iptal blöfü yaparım, kabul etmezlerse cezası neyse ödeyip çıkarım. Öyle bir dengesizim işte ama d smartı merak ediyordum iyiymiş. Süper lig olmasa Digiturk u iptal eder d smartla devam ederdim.

• benim evdede teledünya var ama kullammıyoruz. Belgesel kanalları akşamları falan izliyoruz
  • pahalı gibi...reklam yapmak gibi olmasın ama internet paketli tcell tv daha mantıklı gibi geldi
  • Bende satın aldım az önce. Fiyat gayet iyi. Teledünya var zaten evde ama TV konusunda tırt. D-Smart ı denemek istiyordum zaten bu fiyattan daha aşağı bulunmaz.
  • Tükenmiş
  • Jackal78 kullanıcısına yanıt
    Satıcı ile iletişime geçin. Eğer alacaksanız ben satıcının numarasını pm ile gönderirim hocam. Satış var yani ben aldım tükendikten sonra.
  • heavyyear kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için. Sistem üzerinden mesaj attım bakalım cvp bekliyorum.
  • Kampanya güzeldi. Takip edin yine gelebilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.