Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (607. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.722.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Geçen perşembe günü arabama 4 adet paçalık, 2 adet te rüzgarlık taktırdım. Toplam 50 TL tuttu. Araba beyaz olunca çok güzel oldu.

Arkadaşım naptin sorabildinmi...birde bu 7 kişiliklerin arkasındaki koltuk bağımsız olarak tek tek katlanabiliyormu acaba

Evet katlanıyor.

Teşekkürler...birde arkadsim bu aracın yeni makyajlı hali ne zaman geliyor biliyormusuniz... Kullanan kim var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 kişiliklerin en arka sıra koltuğunu soruyorsunuz sanıyorum. Ortadaki sıra zaten 5 kişiliklerle aynı zaten. 7 kişiliklerin 3. sıra koltukları yekpare olarak katlanır ve devrilir. Koltuk 2 kişiliktir. sırtlığı ve minderi yekpare olarak katlanır. ilk çıkan versiyonun laurette modelinde minder tek parça sırtlık 2 ayrı parça olarak katlanabilirdi.
  • Cumhuriyeti Kutlamam Sana Rahatsızlık Veriyorsa, Verdiğim Rahatsızlıktan Dolayı GURUR DUYARIM..

29EkimCumhuriyetBayramımızKutluOlsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Cumhuriyeti Kutlamam Sana Rahatsızlık Veriyorsa, Verdiğim Rahatsızlıktan Dolayı GURUR DUYARIM..

Kim rahatsız olmuş şef anlamadım ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Cumhuriyeti Kutlamam Sana Rahatsızlık Veriyorsa, Verdiğim Rahatsızlıktan Dolayı GURUR DUYARIM..

Kim rahatsız olmuş şef anlamadım ???

televızyonlardan seyretmedın sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır onu biliyorum da acaba buradan da mı çatlak ses çıktı dedim bir an ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Arkadaşım naptin sorabildinmi...birde bu 7 kişiliklerin arkasındaki koltuk bağımsız olarak tek tek katlanabiliyormu acaba

Sordum. 620 km yolda 150 TL yakmış. Fakat genelde 170 ile yol almış ve İstanbul'a yaklaşırken çok yoğun trafiğe takılmış.
  • bugün logan blackline ın uzaktan kumandalı olmayan yedek anahtarını kullandım. Şöför tarafından kapıyı anahtarla kapattım diğer kapılarında kapanacağını düşünerek arabanın yanından ayrıldım. bagaz dahil tüm kapılar otomatik olarak kapanmamıştı sadece kilitlediğim şöför tarafı kapalıydı.

Bu sizin araçlardada böylemi, şaşkınlık içerisindeyim.
  • aynen öyleydi tuhaf bir durum dacia öyle şeylerden çalmışki.....
  • Arkadaşlar şirket için Dacia logan mcv 1.5 dci düşünüyoruz 1 depo ile ne kadar gidiyorsunuz İstanbul içi ? Ayrıca Anadoluda kullanan arkadaşların 1 depo ne kadar gidiyor ?
  • istanbul içi(avrupa yakası) 100 tl ye 400 km gitti enson logan sedan dizeli, çok yoğun trafik olmadı bu esnada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 12 Kasım 2012; 12:46:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamazingo77

Arkadaşlar şirket için Dacia logan mcv 1.5 dci düşünüyoruz 1 depo ile ne kadar gidiyorsunuz İstanbul içi ? Ayrıca Anadoluda kullanan arkadaşların 1 depo ne kadar gidiyor ?

MCV değil ama sedan olanını kullanıyorum. İlk defa şehir içi hesap yaptım diyebilirim. 850 km civarında yol yaptım. Genelde hep dur-kalk kullanıldı. Çünkü sıkışık trafiği seven biriyim.

Yalnız şu var. Sedanlar 50 litre. MCV'ler 60 litre alıyor. ben pompa tık ettiğinde dolumu bıraktırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 12 Kasım 2012; 12:40:57 >
  • Logan MCV m var yakıt deposu zaten 50 lt max 42 litre civarında atıyor pompa ...
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de Dacia sahibi adayıyım. Forumda şöyle bir gezindim. Malumunuz 203 sayfayı tek tek okumak da zor. Arabamı sattım ve bugün 2011 model 8500 km de lpg li, klimalı, abs li 1.6 Laureate buldum. Beyaz renkli çok hoş bir araba. Kullanan ya da bilen arkadaş varsa yorum ve yardımlarını alabilir miyim. Nasıl bir araçtır? Yakıtı, kullanımı nasıldır? 23.400 TL istiyor satıcı. Eşim ameliyatlı ve hamile olduğu için uzun uzadıya araç bakma imkanım da yok kısa süre içerisinde araba almam lazım. Ne dersiniz bu aracı almalı mıyım. Lütfen acil yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
  • İmkanın varsa dci yani dizel al derim ama tercih meselesi ...
  • Logan Sedan Ambiance Edition 1.2 16V LPG 75 bg Euro 5 hakkında bilgi istiyorum kullanıcılar varsa yardımcı olsun bu aracı almayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: franklyn

Arkadaşlar merhaba. Ben de Dacia sahibi adayıyım. Forumda şöyle bir gezindim. Malumunuz 203 sayfayı tek tek okumak da zor. Arabamı sattım ve bugün 2011 model 8500 km de lpg li, klimalı, abs li 1.6 Laureate buldum. Beyaz renkli çok hoş bir araba. Kullanan ya da bilen arkadaş varsa yorum ve yardımlarını alabilir miyim. Nasıl bir araçtır? Yakıtı, kullanımı nasıldır? 23.400 TL istiyor satıcı. Eşim ameliyatlı ve hamile olduğu için uzun uzadıya araç bakma imkanım da yok kısa süre içerisinde araba almam lazım. Ne dersiniz bu aracı almalı mıyım. Lütfen acil yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

iyide o fiyata sıfır 1.5 dci klimalı dacia logan ambiance ta alabilirsin... 1000 tl daha azına okey diyorsa alınabilir arabanın bir sorunu yoksa tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 14 Kasım 2012; 16:22:09 >
  • 2005 model Dacia Logan 1.4 MPI aldım ve aranıza katıldım bugün. Bu arabada dikkat edilecek önemli noktalar var mıdır?
  • Arkadaşlar İzmir'de kılıf ve kolçak taktırabilceğim bir dükkan biliyor musunuz? Teşekürler.
  • bu aracı kullanan hiç mi kimse yok
  • 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.