Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (605. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.722.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozkan_04

bu konu önceden cıvıl cıvıl dı.şimdi çok sakin.neden herkez katılmıyor.

aynen öyle... ara sıra dacia ya bazen saydırıyorum benimle kavga eden bile olmuyor hayır öyle değil diye

@topaz

fiyat nasıl budurumda diğer araçlara göre daha hesaplımı oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 13 Ekim 2012; 20:17:01 >
  • Aynı aracı ocakta metalik 2AB, ABS, KLİMA, TEYP, UZ KUM, 25500 TL ye Erzurumdan aldım. Çok memnunum. Uzun yolda 100kmde 6.5lt gaz yakıyo 100le gidersen şehir içi 8lt gaz yakar erzurumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

quote:

aynen öyle... ara sıra dacia ya bazen saydırıyorum benimle kavga eden bile olmuyor hayır öyle değil diye

@topaz

2 sene once corollanin on tamponu indi, 1100 civarina yapildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

@topaz

Bana hesaplı geldi. Yetkili serviste 500 TL den aşağı olmazdı tahminimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

bende elimdeki dizeli satıp sıfır lpgli alıcam insallah.

İyisin değil mi arkadaş dizel satılıp lpg li alınır mı hayret doğrusu kim verdi bu gazı ya da nerden esti akıl var mantık var ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

bende elimdeki dizeli satıp sıfır lpgli alıcam insallah.

İyisin değil mi arkadaş dizel satılıp lpg li alınır mı hayret doğrusu kim verdi bu gazı ya da nerden esti akıl var mantık var ...

Sağ olsunlar, mazot da ekonomik bir yakit olmaktan cikti. Eskiden cok ucuza geliyordu, uzun yol yapmasi ile gonullerde taht kurmustu.

Ama malesef bu zamlar ile bir avantajida kalmadi.

Eger lpg den cekinilmiyorsa, model yenilenmek isteniyorsa dizelden lpg ye gecisin yapilabilecegi bir donemdeyiz.

Zira dizelin avantajli konuma gelmesi icin onbinlerce km yapilmasi gerekli, onun yerine daha ucuza benzinli araba alinip daha ucuza lpg alinip binilebilir. -evet lpg de de daha fazla yakiyor ama son zamanlarda mazotun lpg ye olan ustunlugu de bitti.

• Tercih meselesi doğrudur ama öyle olsa bile şahsen ben o torku basınca kuduran gücü birkaç kuruşluk lpg ye değişmem ...
  • quote:

Tercih meselesi doğrudur ama öyle olsa bile şahsen ben o torku basınca kuduran gücü birkaç kuruşluk lpg ye değişmem ...

açıkçası bende devrin artık performans devri değilde ekonomi devri olduğunu düşünüyorum, ha paran vardır çıkartırsın zevkini o ayrı.
  • arkadaşlar öncelikle çok güzel bi kulüb olmuş ben yeni gördüm dacia ilgisi yeni başladı çünkü bi kaç soru sormak istiyorum tabi yanıtlarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

dacia logan 1.4 MPI ambiance buldum fiyata 16,900 dedi ama 16,500 e anlaşırız büyük ihtimal

-bu araç için bu fiyat iyimi sizce (boya degişen yok 53 binde 2008 model)
    -sahibi fabrikasyon LPG li oldugunu soyledi bu modellerde varmı böyle bişey
    -senelik vergisi nekadardır kullanan varsa yakıt miktarı nasıl memnunmusunuz
    -bakımları ortalama kaça patlıyor

aile için alıyorum max 100 km hıza cıkarım standarttır çok bişey beklemiyorum yolda bırakmasın diyenlerdenim ses gelmesin bakayım arabama derim
    bu arada 650 lira lık ses sistemi varmış arabada ben görmedim tabi

hepiniz güle güle binin Allah kaza bela vermesin tekrar teşekkürler.

• quote:

quote:

Tercih meselesi doğrudur ama öyle olsa bile şahsen ben o torku basınca kuduran gücü birkaç kuruşluk lpg ye değişmem ...

açıkçası bende devrin artık performans devri değilde ekonomi devri olduğunu düşünüyorum, ha paran vardır çıkartırsın zevkini o ayrı.

Ne yalan söyleyeyim tek maaşlı bir öğretmenim Yanlış anlaşılmasın zengin fabrikatör godaman falan değilim zaten öyle olsam ne işim Logan falan demi Merso veya Bmw ye binerdim Arada dağlar kadar fark olsa amenna Lpg karma bugün için atıyorum 25 kuruş yaksa dizel 28 belki 30 kuruş yakar Demek istediğim 3 kuruş az ödeyecem diye o zevkten de mahrum edemem kendimi ..

• elimdeki arac 2007 dizel logan.otomatik dizeller pahalı ayrıca dizelde pahalı:) ömürlük binmicem ya 2-3 yıl binicem.şöyle 2009-10-11 otomatik lpgli iyi marka bir arac alırım dizel sıfır fiyatına....arkadasın dediği gibi mazot uctu bu nedir yahu...1-2 yıl lpg ve en onemlisi otomatik istiyorum.saygılar
  • banada bi cvp verseniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gadence

banada bi cvp verseniz :)

hiç yanaşma o modellerde fabrikasyon lpg yok sahibi olaya direk yalan la girmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepis

quote:

Orijinalden alıntı: gadence

banada bi cvp verseniz :)

hiç yanaşma o modellerde fabrikasyon lpg yok sahibi olaya direk yalan la girmiş

çok teşekkür ederim hocam, fiyat konusunda bi kaç yer pahalı oldugunu söyledi ama bilmiyorum açıkcası aracı hiç görmedim fabrikasyon dedigine inandık tekrar teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmyn1

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Petlas almayı düşünüyordum ekonomik olduğu için, Barum 175/80/14 öncelikle değerlendireceğim lastik markası şimdi. Avealılara da 96 tl geliyor hem ekonomik. Lastiklerden gelen yol sesini de azaltıyorsa daha ne olsun.

175/80 lastik biraz ilginç geldi bana. 175/70 olsa neyse. Lastik konusunda çok bilgili değilim fakat 175/80 baya büyük ve dengesiz bir lastik gibi..
  • Forum da olan varmı?.bi isteğim olarak arkadaşlar sizden.logan sedan da ses sistemi kullanan varmı?
  • Arkadaslar LOGAN ın 7 kısılık modelı nasıl acaba kullanan varmı?
    yakıt tuketımı vs cok bakıyorum bu aracada !!!
  • quote:

Forum da olan varmı?.bi isteğim olarak arkadaşlar sizden.logan sedan da ses sistemi kullanan varmı?

Ben varım noldu ?
  • Kolcak taktiranlar nereden ne kadara taktirdiklarini soyleyebilir mi? İnternetten siparis ettilerse nereden falan?

• ses sistemi takan varmı aracına.dacia logan sedan a.
  • 
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.