Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (608. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.722.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logan Sedan Ambiance Edition 1.2 16V LPG 75 bg Euro 5 bu aracı hiç mi kullanan yok
  • arkadaşım 1.2 clio ile motor yönünden aynıdır. diğer özellikleri ise burası zaten logan sayfası sayfalar dolusu bilgi var
  • Yol bilgisayarı 6.1 lt gösteriyor arkadaşlar sizce normal bir ortalamamıdır. (orta yoğun trafikte, orta sertlikte kullanıyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-24

Yol bilgisayarı 6.1 lt gösteriyor arkadaşlar sizce normal bir ortalamamıdır. (orta yoğun trafikte, orta sertlikte kullanıyorum.)

en son sıfırlamayı kaç km önce yaptınız? şehir içi genelde normal sayılabilir aşırı trafikte 6.4 lere çıktığı oldu benim aracın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

quote:

Yol bilgisayarı 6.1 lt gösteriyor arkadaşlar sizce normal bir ortalamamıdır. (orta yoğun trafikte, orta sertlikte kullanıyorum.)

en son sıfırlamayı kaç km önce yaptınız? şehir içi genelde normal sayılabilir aşırı trafikte 6.4 lere çıktığı oldu benim aracın.

Bayağı oldu ama bugün Fulledim aracı 250 TL 60 LT. kütahya, konya, akşehir yapıp istanbula döneceğim Allah nasip ederse.
  • mcv aracımın bagajı için gizleme perdesi lazım bana kangoların yada connectlerin bagajını örten türden servisler çok para istiyor ucuza bulabileceğim tavsiye edebileceğiniz bir site varmı
  • Ben yetkili servisten 150 lira fiyat aldım hala karar veremedim ...
  • selam arkadaşlar bende 2008 model dacia logan mcv var bu aracım kaç beygir ben anlamadım ya arac ruhsatta 68 kw yazıyor 1 kw 1.34 hp olduguna gore arac 90 küsür beygir cıkıyor bu araclarda en yuksek kac beygır var ilana koydum aracımı ne yazcam bılemedım acıl yardım beklıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih6153

selam arkadaşlar bende 2008 model dacia logan mcv var bu aracım kaç beygir ben anlamadım ya arac ruhsatta 68 kw yazıyor 1 kw 1.34 hp olduguna gore arac 90 küsür beygir cıkıyor bu araclarda en yuksek kac beygır var ilana koydum aracımı ne yazcam bılemedım acıl yardım beklıyorum.

90 bg ise güzel. laurette modellerinde böyle yüksek beygirler vardı galiba, bir dacia teknik sevisine sorun isterseniz 2008 model 90 bg mcv modelleri varmıydı diye.

şuan dacia da sandero stepway ve dusterde 90 bg var mcv ler içinse 85 bg en üst.

o dönem mcv ler 90 bg lik çıkmış olabilir
  • valla dostumm anlamıs degılım bu aracların son hızı nedır acaba bıde benım arac sehır ıcı dısı karışık 250 krs yakıyor normalmı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

quote:

Bayağı oldu ama bugün Fulledim aracı 250 TL 60 LT. kütahya, konya, akşehir yapıp istanbula döneceğim Allah nasip ederse.

sizin araç 2012 85 bg mcv dci sanırsam. benim araç 75 bg 2012 blackline sedan.

bg farkından ve mcv nin kasa ağırlığından dolayı arada biraz fark olacaktır sanırım. benim araç uzun yolda 100km de 4.1 yakıyor sabit hızla 90-100 km giderken.. sizinkininde 4.5 lt yakması lazım

• valla benım sehır ıcı daha cok dostum bu ama bıraz devırlı kullanıyorum ben .
  • Bende 1.2 16V orjinal tüplü 2012 model LOGAN var. Tavsiye ederim. Bu fiyata daha iyisi yok.
    ARTILARI: Tüketim başarılı, Şehir içi normal yoğunlukta 8.5 lt, şehir dışı ort.110km/s ile 6.5 lt lpg yakıyor. Pedallar yumuşak, vites geçişleri çok yumuşak, kullanımı keyifli. Yol tutuşta sıkıntı yok. Süspansiyonu konforlu, içi ve bagajı çok geniş. Performans fena değil, Uzun yolda 140 la devamlı gidebiliyorsun.
    Eksileri: Direksiyon sert, debriyaj yukarda kavrıyor, motor sesi alıyor.
    Sonuç olarak bu paraya 2. el oto yerine 0 LOGAN alınır.

• s.a. arkadaşlar yine bir sorum olacak dacia logan mcv 2008 model aracımın teyibin altındaki kumanda panelı klima fan düğmelerinin bulundugu bölümün yenı farkettım aksamları farları actıgım zaman oranın ısıkları yanmıyor ama dugmelerden bırıne dokununca yanıyor ? neden acaba ?
  • Evet arkadaşlar değerler şöyle; 250 tl ye 60 lt mazot aldım 550 km yaptıktan sonra 115 tl ye fulledim aracı buda 21 kuruş hesabına geliyor.
  • quote:

Evet arkadaşlar değerler şöyle; 250 tl ye 60 lt mazot aldım 550 km yaptıktan sonra 115 tl ye fulledim aracı buda 21 kuruş hesabına geliyor.

degerin cok guzel.
    cuma gunu 650km yol yapacam loganla nasil bir deger yaksliyacam bakslim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet arkadaşlar değerler şöyle; 250 tl ye 60 lt mazot aldım 550 km yaptıktan sonra 115 tl ye fulledim aracı buda 21 kuruş hesabına geliyor.

benim araç yazın şehirlerarası 100 km de 4,1 lt yakmış, şuanki hesapla 17 kuruş ediyor. ortalama hız sayacı 87 imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 22 Kasım 2012; 13:45:52 >
  • MERHABALAR
    2009 MODEL 1.4 LAURETTE ARACIMA SERVİSTEN TRİGER KAYIŞI KM VE MALİYET SORDUM. MOTOR EURO 4 İSE 75 000 KMDİR. ESKİ MOTORLARDA 60 000 DİR DEDİ.
    BUJİ VE YAĞ BAKIMI İLE BİRLİKTE 900 DEDİ. ARALIK %20 İNDİRİMİ VARMIŞ.
    ANKARA ŞAŞMAZDA SETLER (RENO YAN SANAYİ) 85 LİRA İMİŞ... BU FARKA ÇÜŞ YANİ DEDİM.
    FAKAT EURO 4 MOTORUN TRİGERİ AYRI MI Kİ... BİLGİSİ OLAN VAR MI?
  • Nasıl 60 lt alıyor hayret ben max 43 lt aldırabildim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Nasıl 60 lt alıyor hayret ben max 43 lt aldırabildim ...

Yakıt pompasını biraz tehlikeye atarak neredeyse stop edecek kadar bitirdim mazotu daha sonra fulletirken pompa tık ettikten sonra bırakmadım 60 lt'yi görene kadar doldurttum. Ancak bu şekilde tam 60 lt alıyor.
  • 
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.