Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (585. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.723.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BooZeR_54

Selam arkadaşlar;

Araç dün itibari ile kullanılmaya başladı ön izlenimlerimi ileteyim tabiki eski aracıma göre sölüyorum bunları sakın VW gibi OPEL gibi SEAT vs. gibi araçlarla kıyas konusu yapmayınız ben kendi klasmanın da olan Clio ile kıyas yapıyorum bilginize. Herkese Teşekkür ederim herkes daha iyisine sahip olur inşallah.

@Topaz42 arkadaşıma katılıyorum Fiyat Performans iyi ve evet Yol sesini ve Rüzgar sesini içeri alıyor bu konuda hem fikirim ama CLİO ya göre bu daha iyi Clio da daha fazla idi.

@nhtckr arkadaşıma da kısmen katılıyorum keyifli ama bunun fren konusunda da keyifli olduğunu söylemek istiyorum ABS standart. Tek eksik arkalarda DİSK olsaymış iyi olurmuş ama problem değil.

@Mnr980 Araçı 30.200 e aldım 1 hafta içinde teslim edildi.

@cekmece arkadaşıma da teşekkür ederim tavsiyelerine uyuyorum dizel benzinliye göre farklı ve rahat bide anlamadığım bi nokta 5. vites 1200 , 1300 devislerde 90 km/hız ı görüyor bu normal mi benzinlide ben 3 bin devir normal seyirde kullanıyordum ama bunda dalıyorum bazen ibre 120 olmuş 2400 devirde ceza yerim ben bunla çok :D

Araba kullanımı hoşuma gitti araç yüksek ve buda ayrı bi hava katıyor kullanıcıya :D evet yol sesi alıyor ama eski aracıma göre az ve çok da önemli değil. motor sesi denildiği kadar çok değil normal seyirde bence clio dan çok farklı değil o nedenle onu da önemsemedim.

Aracı sevdim alırken deneme şansım olmadı alıcam dedim aldım pişman değilim inşallah da olmam.

yol bilgisayarı da inşallah doğru rakamları göstermeye başlar yakıt tüketme konusun da :D

boozer_54 tekrardan hayırlı olsun, sorması ayıp 30200 aracın kredili fiyatımı veya peşin ne kadar verdiniz?

araç yüksek şöför koltuğunu yukarı kaldırınca dahada bir yüksek hissediyorsun kendini denemeni tavsiye ederim,
    dün depoyu fulledim ışık yanıncaya kadar şehir içi kaç km gidecek bakalım,

boozer sizin araç ile benimki 2012 ve aynı model. sizin araçta bagaj arka kapağında logan by renault ve blackline logoları var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 10 Mart 2012; 16:59:39 >

• hayırlı olsun tekrardan
    resim çekıp burada paylaşabılırmısın.

-yol bılg. tek eksigi derece göstermıyor
  • Nakit fiyatı dediğim fiyat kredi filan yok.

aynı zaman da dediğin logo bende yok Sadece LOGAN yazıyor.

Resimleride inşallah en kısa zamanda eklemeye çalışırım.

İş nedeni ile araç ile ilgilenemiyorum pek zaman kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooZeR_54 -- 14 Mart 2012; 21:01:15 >

• benim araç 2008 model mcv benim arka bagaj kapısında logan by renault yazısı var
  • BooZeR_54 ön yolcu hava yastığını opsiyonel olarak aldınız sanırım, benimkinde yolcu yastığı yok, kaç tl farkettirdi acaba bilginiz var mı? bende taktırtmayı düşünüyorum. ayrıca bir fark olarak sizinkinde kapı dirsekleri siyah yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 14 Mart 2012; 22:55:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

BooZeR_54 ön yolcu hava yastığını opsiyonel olarak aldınız sanırım, benimkinde yolcu yastığı yok, kaç tl farkettirdi acaba bilginiz var mı? bende taktırtmayı düşünüyorum. ayrıca bir fark olarak sizinkinde kapı dirsekleri siyah yapılmış.

Evet opsiyonel olarak full olsun diye onu da eklettik. yanlış olmasın fiyatta 600 TL civarı bi fark yaptı sadece o. Blackline modelleri böle sanırım kapı dirsek modelleri siyah.
  • @BooZeR_54 maşallah maşallah....

benım blacline tıpkısın aynısı
    benım loganın altında yazıyor blacline dıye demekki bu yılda yapıştırmıyorlar(dogrusu o yazıda ayrı tadı var)
    birde hemen dıreksıyon kılıfı takmışsın bende taktım kullanıyorum halen
    benım logan 16bıne geldi
    anahtarlıkta şıkmış

tekrar hayırlı ugurlu olsun keyıflı sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

@BooZeR_54 maşallah maşallah....

benım blacline tıpkısın aynısı
    benım loganın altında yazıyor blacline dıye demekki bu yılda yapıştırmıyorlar(dogrusu o yazıda ayrı tadı var)
    birde hemen dıreksıyon kılıfı takmışsın bende taktım kullanıyorum halen
    benım logan 16bıne geldi
    anahtarlıkta şıkmış

tekrar hayırlı ugurlu olsun keyıflı sürüşler

Ayıptır sorması senin blackline kaç modeldi acaba belki modelden kaynaklı olabilir o yazı. benim de kafama takıldı aslında.

• Ayıp olacak bir şey yok
    17 aralık 2010 bayı faturalı olup 2011 model dacia logan 1,5dci blacline dır.

geçmiş konulara bakarsan resımlerı görebılırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Ayıp olacak bir şey yok
    17 aralık 2010 bayı faturalı olup 2011 model dacia logan 1,5dci blacline dır.

geçmiş konulara bakarsan resımlerı görebılırsın.

Hımmm sanırım yeni modellerde logan altındaki yazılar yok. duyuma göre de 2014 den itibaren sanırım emin değilim reno logolu satılmaya başlanacakmış dacialar. hayırlısı artık ne yapalım. ama araçdan memlunum nasıl kullanacağımıda yavaş yavaş öğreniyorum benzinliden dizele geçmek zormuş. Ama dizel daha rahat kalkış filan. inşallah kuralında kullanıyorumdur.
  • arkadaşlar geçenlerde km saatinin çalışmadığını fark ettim akü şarjından dediler olmadı,sensörden dediler değiştirdim olmadı,en son gösterge kalmıştıki çok iyi bir elektrikçi ustama gittim birr baktımki teyibe gelen hı yükseldikçe seste yükselsin diye yapılan yeşil ince kablo var km saatinden gelen o kopmuş birleştirince herşey düzeldi.diğer arkadaşlarıma yardımcı olabilceğim ümidiyle hoşçakalın
  • bu zamlarla ne yapacağız bilmiyorum daha onbeş gün önce benzine mazota zam gelmişti o zamdan önce araba km de 23 kuruş yakıyordu şimdiki zamdan sonra kaç yakacak bakalım, çok değil iki üç gün sonra mazotada zam gelir. araba dizel ve yeni model olduğu için şimdilik biraz yırtıyoruz gerçi bu bile fazla, Allah benzinli araba kullananlara sabır versin
  • LPG: Aracım 1.2 orjinal lpg li 2012 model LOGAN
    Arkadaşlar benim araçtaki benzinden lpg ye geçişin zor olması sorununu çözdüm. Öncelikle yetkili servislerin LPG yle ilgili hiçbir teçhizat ve ekipmanları yok. Hatta gittiğim Kars servisi biz LPG li araçlara bakmıyoruz dedi. Beni özel bir lpg servisine gönderdiler. Allahtan göndermişler. Daha önce gittiğim Erzurum Reno servisi boşu boşuna benim araçtaki lpg basınç adaptörü gibi bir parçayı garantidendeğiştirdiler. Bedeli 500 tl imiş. Tabi problemim çözülmedi. Gittiğim Kars taki özel bir Brc servisi. Bana yetkili servislerin lpg donanımları olmadığı ve bu işten anlamadıklarını belirtti. Ben de bunu doğru olduğunu yaşayarak öğrendim. Meğer aracımda lpg problemi yokmuş. Tek sıkıntı araçtakiLPG SİSTEMİNİN 40 DERECEYE AYARLANMIIŞ OLMASI. NORMALDE BRC 30 DERECEYE AYARLIYMIŞ. BUNDAN DOLAYI BENİM ARAÇ BURALAR DA SOĞUK OLDUĞU İÇİN GEÇ LPGY GEÇİYORMUŞ.
    Ayrıca LANDİ RENZO MARKALI orjinal lpg sistemim dünya çapında çok iyi bir sistem ve TSI motorlara da lpg sistemi uyguluyor. Bende bir de Tiguan 1.4 TSI var ve buna taktırmayı düşünüyorum. İnanın Logan ın soya değişmem bu arabaya aşığım.

• ARKADAŞLAR BİZDE 2011 MODEL SEDAN DACİA LOGAN AMBİANCE VAR. BENZİNLİ.

BAKIMI GELDİ YAPTIRACAĞIM.

GARANTİSİ VAR DİYORLAR AMA NE DERECE GEÇERLİ GENELDE HEP GARANTİ DIŞI BIRAKIYOR SERVİSLER DİYE BİLİYORUM.

SİZCE BAKIMI SERVİSİNDE Mİ YAPTIRAYIM.

YOKSA SANAYİDE BİRİNE Mİ YAPTIRALYIM?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • @yaman
    bakım konusunda sanırım bu aralar kanpnya var daciada
    ılk bakımı serviste yaptırmanızda yarar var

-arkadaşlar havalra ısındı kışın araç baya sertleşmıştı süspansıyonlar vb. bu 3-4 gundur eskı esneklıgını aldı araç
  • selam olsun..

vatani görevim nedeni ile 30 gündür loganımdan ayrıyım.. dün yemin törenim vardı ailem geldi.. onlarla görüşmenin mutluluğunun dışında. loganıma da doku nmak mutluluk verdi bana.. özlemişim.
  • Selam arkadaşlar,

Logan için kolçak arıyorum aksesuar olarak ama aradığım model koltuğa monte olmalı yani iki koltuk arasındaki plastik yerine kaltuktan çıkma gibi olan modellerden böle bi surum olabilirmi yoksa illa o aradaki plastiğe vidalamak mı lazım?
  • @ıcouldnt hayırlı olsun özlettın kendını....

@BooZeR_54 kolaçak konusunda tan uyumlusunu ben bulamamıştım uydurma bırşeyler takıyorlardı içime silmedı bende taktırmamıştım
    sen ıyı bır şey bulursan bızımlede paylaş resımler ekle.
  • arkadaşlar 2008 dizel mcv aracım 3,91 den aldığım mazotla 240 km civarı yol alıyordu fakat en son shell den 50 tl mazot aldım ışık yanınca 180 km civarı gitti 3,99 dan almıştım mazotu nerdeyse 60km fark oluştu bu durum beni şüphelendiriyor mazottaki 8 kuruşluk fark bana nasıl 60 km fark atar daha önce 100km de 5.3 lt mazot yakan arac şimdi 6,96 lt mazot yakmış olacak acaba arac ile ilgili bir problemmi var ki bakımdan çıkalı 5000 km oldu 60000 bakımı yaptırmıştım en son fikri olan varsa paylaşırsanız sevinirim saygılar
  • Arkadaşlar.

Komşum arabasını satıyor. 2007 model Dacia Logan MCV. Orijinalinden 7 kişilik. 48.700 km'de. 1.5 DCI. Km'si orijinal. Çünkü İşten eve, evden işe kullanıyor. İşe gidiş, geliş 10 km. Çocuklarını okula götürüp getiriyor. Bir de senede 2 kere İstanbul-Kastamonu-İstanbul yapıyor. Araba evinde kapalı garajında durur. İşyerinde de sürekli kapalı otoparkta durur. En ufak kazası, vuruğu, kırığı yok. Sadece arka bagaj kapısının üzerindeki plastikte çatlak var. Kendi çocuğu bisikletle vurdu. Başka da bir şey yok.

Araba klimalı. Piyasası 25.000 TL. Eğer böyle bir araba arayan olursa haberimiz olsun.

Neden sattığını da söyliyim. Arabadan zerre kadar şikayeti yok. sadece sıfırını almak istiyor. Yani yine aynısından alacak.
  • 
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.