Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (584. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.723.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu mazot %12 indirimlı bugune özel fuul istasyonlarında idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

bu mazot %12 indirimlı bugune özel fuul istasyonlarında idi.
    Merhaba arkadaşlar, ikinci el bir araç almayı düşünüyorum. Logan tavsiye edermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzalez45 -- 2 Mart 2012; 20:18:46 >
  • quote:

bu mazot %12 indirimlı bugune özel fuul istasyonlarında idi.

İndirim var diye depoya başka şeyler bindirmesinler hani su misali
  • @YERYAVUZ yok hocam öyle şey olmaz kurumsal bir marka full den alıyoruz...

#arkadaşlar geçen hafta cuma günü ankara beştepe kavşagından sağa dönüş yapıyordum istikametimdeki işik kırmızı ben hareket edip sağa döndüm ve orada bekledım bu sırada tepemdeki kameralı işik denetimi yapılıyormuş ve ıkı adet resimimi çekmiş ve bugun ceza geldi eve ''kırmızı işik ihlalınden'' 154 tl ceza....
    15 gun içerısınde ödersem %25 indirimlı ödenıyormuş
    hayatımda üçüncu trafık cezası oldu üzüldüm dogrusu
  • quote:

@YERYAVUZ yok hocam öyle şey olmaz kurumsal bir marka full den alıyoruz...

#arkadaşlar geçen hafta cuma günü ankara beştepe kavşagından sağa dönüş yapıyordum istikametimdeki işik kırmızı ben hareket edip sağa döndüm ve orada bekledım bu sırada tepemdeki kameralı işik denetimi yapılıyormuş ve ıkı adet resimimi çekmiş ve bugun ceza geldi eve ''kırmızı işik ihlalınden'' 154 tl ceza....
    15 gun içerısınde ödersem %25 indirimlı ödenıyormuş
    hayatımda üçüncu trafık cezası oldu üzüldüm dogrusu
    geçmiş olsun..154tl ile kurtulduğuna sevindim.bi kaza olsa daha fazla maddi giderin olurdu suçlu olduğun için.yada allah korusun şimdi bu yazıyı okuyamayabiliridin.
    yanlışlıklada geçsen ışık ihlalinin sonucunda bunlar oluyor.

• kaza olacak bır durum yoktu işlek bır kavşak
    işikta bekleseydım problem yoktu sağa dönüm bekledım çekmiş kamera 2 resım basmış cezayı
  • quote:

kaza olacak bır durum yoktu işlek bır kavşak
    işikta bekleseydım problem yoktu sağa dönüm bekledım çekmiş kamera 2 resım basmış cezayı
    münür geçmiş olsun mala arabana geleceğine biraz cüzdana gelmiş sıkma canını.

pompa ışığı yandığında 100 liralık mazot koymuştum geçenlerde pompa ışığı tekrar yandı iki ışık arasında 430 km yol yapmışım bu şekilde hesaplayınca km de 0.23 lira yakmış oluyor, daha toplam bin km ye ulaşmadı araç nasıl yakmış pek fikir yürütemiyorum. şimdi tekrar 100 liralık mazot koydum pompa ışığı yanana kadar tekrar bir deneme yapacağım bakalım aynımı yakacak.

münur indirimli aldığın için seninkini pek hesaplayamadım 65 tl denmi hesaplamalı 75 tldenmi. bu arada depoyu fulleyip pompayı attırıp biraz yol yapıp sonra yine fulleyerek hesap yapma yol bilgisayarı olan araçlarda bana pek mantıklı gelmiyor neden diyeceksen pompanın akış hızı ve pompayı koyuş şekline göre bile pompa erken veya geç atabiliyor içerde havanın sıkışma durumundan dolayı.

şimdi tekrar benim yöntemi bir deneyeceğim eğer yakın sonuç çıkarsa bu yöntemden devam edeceğim farklı bir sonuç çıkarsa senin yönteme geçeceğim.

Bu arada logo için bayiden aradılar ellerine gelmiş blackline logosu bana diyorki bunu sizin logan yazısının altına takacağız. e dedim logan by renault yazısı yok bunların ikisininde gelmesi lazım öyle çingene işi olurmu dedim söylemesem utanmadan o şekilde takacaklar. ben 2012 modellerdede gördüm dedim hala o logoyu kullanıyorsunuz dedim(ki yolda gördüklerim yeni araçlardı modellerinden emin değilim gerçi). galiba benim başvurum etkili oldu 15 gün önce sitede logan blackline ın versiyon özelliklerinin verildiği bölümde Dış Görünüş kısmında arka bagaj kapağında blackline logosu ibaresi vardı onu kaldırmışlar.

son teklifim ben o logan logosunun ordan çıkartılıp logan by renaultlu logan logosunun takılırken kaportaya zarar gelmesindende çekiniyorum dedim yeni bir bagaj kapağıyla değiştirin tümden çözülsün dedim. sonucu bekliyorum olmazsa tüketici mahkemesine gideceğim. ya var dedikleri şey var olmalı yada sitende broşüründe buna yer verip milleti kandırmayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 3 Mart 2012; 11:40:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

münür geçmiş olsun mala arabana geleceğine biraz cüzdana gelmiş sıkma canını.

pompa ışığı yandığında 100 liralık mazot koymuştum geçenlerde pompa ışığı tekrar yandı iki ışık arasında 430 km yol yapmışım bu şekilde hesaplayınca km de 0.23 lira yakmış oluyor, daha toplam bin km ye ulaşmadı araç nasıl yakmış pek fikir yürütemiyorum. şimdi tekrar 100 liralık mazot koydum pompa ışığı yanana kadar tekrar bir deneme yapacağım bakalım aynımı yakacak.

münur indirimli aldığın için seninkini pek hesaplayamadım 65 tl denmi hesaplamalı 75 tldenmi. bu arada depoyu fulleyip pompayı attırıp biraz yol yapıp sonra yine fulleyerek hesap yapma yol bilgisayarı olan araçlarda bana pek mantıklı gelmiyor neden diyeceksen pompanın akış hızı ve pompayı koyuş şekline göre bile pompa erken veya geç atabiliyor içerde havanın sıkışma durumundan dolayı.

şimdi tekrar benim yöntemi bir deneyeceğim eğer yakın sonuç çıkarsa bu yöntemden devam edeceğim farklı bir sonuç çıkarsa senin yönteme geçeceğim.

Bu arada logo için bayiden aradılar ellerine gelmiş blackline logosu bana diyorki bunu sizin logan yazısının altına takacağız. e dedim logan by renault yazısı yok bunların ikisininde gelmesi lazım öyle çingene işi olurmu dedim söylemesem utanmadan o şekilde takacaklar. ben 2012 modellerdede gördüm dedim hala o logoyu kullanıyorsunuz dedim(ki yolda gördüklerim yeni araçlardı modellerinden emin değilim gerçi). galiba benim başvurum etkili oldu 15 gün önce sitede logan blackline ın versiyon özelliklerinin verildiği bölümde Dış Görünüş kısmında arka bagaj kapağında blackline logosu ibaresi vardı onu kaldırmışlar.

son teklifim ben o logan logosunun ordan çıkartılıp logan by renaultlu logan logosunun takılırken kaportaya zarar gelmesindende çekiniyorum dedim yeni bir bagaj kapağıyla değiştirin tümden çözülsün dedim. sonucu bekliyorum olmazsa tüketici mahkemesine gideceğim. ya var dedikleri şey var olmalı yada sitende broşüründe buna yer verip milleti kandırmayacaksın.

Alıntıları Göster
    kapağı değiştirmeni tavsiye etmem sonuçta sıfır bir arabadan söküp senin arabaya takmazlar bu pek mümkün olmaz.takacakları bagaj kapağı boyasız oluyor arabanızın rengine boyayıp takarlar yarın öbürgün arabanın bagajı boyalı olduğu şıp diye çıkar hatta serviste değiştiğide çıkar. hatta renk tutmamazlığı bile olabilir.logo için bunlara değmez bence. ama arabayı komple değiştirtebiliyorsan mahkeme kararıyla o olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ıcouldnt

quote:

Orijinalden alıntı: nhtckr

haklısın ama şu kış günlerinde bagajda sıfır lastik jantlarda kabak lastik dolaşmaktansa ve iki lastiğe para vermektense stepnedeki sıfır lastiği kullanmak daha mantıklı gelmişti bana. tabiki durumu iyi olan ikitane sıfır alıp kullanırsa daha sağlıklı olur.hatta dört alabiliyosa süper olur. ama iki lastik parası çok geliyosa bir lastik alıp stepneyi değerlendirmek mantıklı.
    ayrıca lastik raf ömrü 10 yıl diye biliyodum ben 2006 model bi sıfır lastik arabanın altında enaz 20bin km problem çıkarmayacağına inanıyorum. taksi gibi ticari ve yoğun kullanılmayacaksa araç bence bu bagajdaki sırırlar artık daha fazla yatılmadan kullanılmalı. arabayı ticari kullanıyorsak zaten 150 200 tl aranmaz. yani benim fikrim bu yönde

slmm..
    senin fikrin bu yönde olabilir.
    ama doğru/yanlış olması tartışılır
    0 bi lastiğin üretimden sonra raf ömrü 5 yıl dır..
    bunu herkez bilir..

2007 den beri loganla 500,000 km ye yakın yol yapmış biri olarak önermiyorum..

buun yerine en azından güvenilen yerden uygun fiyata ve sağlam olmak kaydı ile çıkma lastik alınabilir..
    ama dediğim gibi 4 teker üzerinde gidiyoruz..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim 2012 1.2 orjinal LPG li Loganımda benzinden lpg ye çok zor geçtiği için serviste lpg kapsülünü değiştirecekler. NEDİR BU KAPSÜL? BAŞINA BÖYLE BİRŞEY GELEN VARMI?
    Bir de uzun yolda 5.viteste 3000 devirde 100km yapıyor. 3bin devirden sonra da motor bağırıyor. Araba 6.vitesi istiyor. Değilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nadirin71

Arkadaşlar benim 2012 1.2 orjinal LPG li Loganımda benzinden lpg ye çok zor geçtiği için serviste lpg kapsülünü değiştirecekler. NEDİR BU KAPSÜL? BAŞINA BÖYLE BİRŞEY GELEN VARMI?
    Bir de uzun yolda 5.viteste 3000 devirde 100km yapıyor. 3bin devirden sonra da motor bağırıyor. Araba 6.vitesi istiyor. Değilmi?

Alıntıları Göster
    @nhtckr bagaj kapaklarının boyasız olduğuna sonradan boyandığına eminmisiniz? belki boyalı olarak fabrikadan getirtikleride olabilir. eğer öyle ise tabiki değiştirtmem.

@nadirin71 aracın 2012 orjinal lpg li imiş hayırlı olsun, aslında almak istedğim araba o idi daha ekonomik geldi bana mazot fiyatlarıda giderek yükseliyor ama bizimkilerin lpg takıntısından dolayı alamadım. lpg tankı patlayan bir tane araba yok türkiyede dememe rağmen istemediler birsürü borca harca girdik. arabanın problemini illaki çözeceklerdir için rahat olsun.

lpg li araçlarda motor ısındıktan ve ilk kalkış gücü sağlandıktan sonra benzinden lpg ye geçiyor diye biliyorum belki bahsettikleri lpg kapsülü bunu algılayamıyor olabilir belki motora hem benzin hem lpg gidiyor da olabilir sanırım bu yüz km den sonra bağırmasıda bunla alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 3 Mart 2012; 23:50:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

@nhtckr bagaj kapaklarının boyasız olduğuna sonradan boyandığına eminmisiniz? belki boyalı olarak fabrikadan getirtikleride olabilir. eğer öyle ise tabiki değiştirtmem.

@nadirin71 aracın 2012 orjinal lpg li imiş hayırlı olsun, aslında almak istedğim araba o idi daha ekonomik geldi bana mazot fiyatlarıda giderek yükseliyor ama bizimkilerin lpg takıntısından dolayı alamadım. lpg tankı patlayan bir tane araba yok türkiyede dememe rağmen istemediler birsürü borca harca girdik. arabanın problemini illaki çözeceklerdir için rahat olsun.

lpg li araçlarda motor ısındıktan ve ilk kalkış gücü sağlandıktan sonra benzinden lpg ye geçiyor diye biliyorum belki bahsettikleri lpg kapsülü bunu algılayamıyor olabilir belki motora hem benzin hem lpg gidiyor da olabilir sanırım bu yüz km den sonra bağırmasıda bunla alakalı.

Alıntıları Göster
    bütün kaporta parçalarının yedekleri renksizdir takılacak arabanın rengine boyanıp takılır bu kesin. ve fabrikasyon boya olmayacağından bagajın boyalı olduğu boya ölçen alet şıp diye söyler.

• quote:

bütün kaporta parçalarının yedekleri renksizdir takılacak arabanın rengine boyanıp takılır bu kesin. ve fabrikasyon boya olmayacağından bagajın boyalı olduğu boya ölçen alet şıp diye söyler.

Alıntıları Göster
    sıralı sistem lpgli araçlarda geçişi sağlayan sensör ısı sensörüdür ısı sensörü belirlenen geçiş ısısını ölçemediğinden lpgye geçmiyor yada hatalı ölçdüğünden çok sonra geçiriyor olabilir.ben arabayı ilk aldığımda bu sensör arızalıydı benim arabada ısıyı ölçemiyordu ve arabayı çalıştırır çalıştırmaz 10 saniyede gaza geçiyordu ve lpg ısınmadığı için yanmıyordu araba silkeleme yapıyordu hatta stop ediyordu ısıtana kadar.ben bir müddet geçişleri manuel yapıp kullandım ama sonradan sensörü değiştirdim 80tl idi. landirenzo
    sizin arabanız garantili olduğundan problem yok 10dakkada hallederler parada ödemessiniz. geçmiş olsun

• quote:

sıralı sistem lpgli araçlarda geçişi sağlayan sensör ısı sensörüdür ısı sensörü belirlenen geçiş ısısını ölçemediğinden lpgye geçmiyor yada hatalı ölçdüğünden çok sonra geçiriyor olabilir.ben arabayı ilk aldığımda bu sensör arızalıydı benim arabada ısıyı ölçemiyordu ve arabayı çalıştırır çalıştırmaz 10 saniyede gaza geçiyordu ve lpg ısınmadığı için yanmıyordu araba silkeleme yapıyordu hatta stop ediyordu ısıtana kadar.ben bir müddet geçişleri manuel yapıp kullandım ama sonradan sensörü değiştirdim 80tl idi. landirenzo
    sizin arabanız garantili olduğundan problem yok 10dakkada hallederler parada ödemessiniz. geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar.
    Dacia kullanıcıları arasına bende yeni katılmış bulunmaktayım araç henüz elime geçmedi.

Dacia logan sedan 1.5 DCi Blackline modelini full olarak sıfır almış bulunmaktayım hafta sonu elime ulaşıcak kısmetse.

Araç ile ilgili görüşler nelerdir. iyi bir tercihmi hoş aldık bi kere ama yine de merakımdan soruyorum bundan önceki aracım da yine sıfır aldığım 2002 Clio sybol dynamique 1.4 16V LPG li 90 bin km de aractı onu satıp bunu aldım iyi etmişmiyimdir.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: nadirin71

Araçta Megane 2 şanzımanı var ve vites oranları kısa ve dolayısıyla seri. Bu da şehir içi kullanım için çok iyi bir avantaj. 3000 devir 100 km mi idi tam hatırlamıyorum ama bu yüzden olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BooZeR_54

Selam arkadaşlar.
    Dacia kullanıcıları arasına bende yeni katılmış bulunmaktayım araç henüz elime geçmedi.

Dacia logan sedan 1.5 DCi Blackline modelini full olarak sıfır almış bulunmaktayım hafta sonu elime ulaşıcak kısmetse.

Araç ile ilgili görüşler nelerdir. iyi bir tercihmi hoş aldık bi kere ama yine de merakımdan soruyorum bundan önceki aracım da yine sıfır aldığım 2002 Clio sybol dynamique 1.4 16V LPG li 90 bin km de aractı onu satıp bunu aldım iyi etmişmiyimdir.

Teşekkürler.

hayırlı olsun, benzinli veya lpg li bir araç gibi kullanma, ben benzinliden dizele geçtiğim için viteslerde baya bir problem yaşadım, vites değişimlerini 2500 devir e yaklaşıp öyle yap özellikle ikiden üçe ve üçten dörde geçerken. ilk 1500 km 2500 deviri geçmeden kullanman lazım rodaj süresi boyunca

• @BooZeR_54 hayırlı ugurlu olsun

memnun kalacagından şüpem yok
    kısa sürede resımlerı çekıp bızımle paylaşman dılegıyle
    +kaça aldınız aracı?
  • quote:

Selam arkadaşlar.

Teşekkürler.

Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. iyi günlerde binin.

Bu araçlarda beğenmediğim tek taraf, ses izolasyonu. Dışarının sesini alıyor bayağı. Özellikle uzun yolda, yüksek devirlerde. Diğer özellikleri f/p yönünden bence iyi sayılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Selam arkadaşlar.

Teşekkürler.

Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. iyi günlerde binin.

Bu araçlarda beğenmediğim tek taraf, ses izolasyonu. Dışarının sesini alıyor bayağı. Özellikle uzun yolda, yüksek devirlerde. Diğer özellikleri f/p yönünden bence iyi sayılır.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun yeni arabanız. bendede 2001 hb clio vardı.şöyle söyliyim cliodan daha keyifli bi araba logan. bikaç aydır kullanıyorum tek sıkıntısı ses yalıtımı ve fren.geri kalan herşey 10numara.

• quote:

hayırlı olsun yeni arabanız. bendede 2001 hb clio vardı.şöyle söyliyim cliodan daha keyifli bi araba logan. bikaç aydır kullanıyorum tek sıkıntısı ses yalıtımı ve fren.geri kalan herşey 10numara.

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar
    dacia logan 2008 model 58 bin km de fiyat 14.800 lacivert istanbul küçükçekmece,öğretmenden çok temiz araba isteyen pm atsın arkadaşa aittir onunla telde konuşur anlaşırsınız,eğer arabasını yükseltmek tanıdığına almak isteyen varsa yazdım

1.4 motor benzinli lpg li, donanım hidrolik direksiyon değil kapılar merkezi değil siyah tamponlu modelden hangi sınıf oluyor sanırım anlamışsınızdır ben sadece bunları biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmannn94 -- 10 Mart 2012; 7:24:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

selam arkadaşlar
    dacia logan 2008 model 58 bin km de fiyat 14.800 lacivert istanbul küçükçekmece,öğretmenden çok temiz araba isteyen pm atsın arkadaşa aittir onunla telde konuşur anlaşırsınız,eğer arabasını yükseltmek tanıdığına almak isteyen varsa yazdım

1.4 motor benzinli lpg li, donanım hidrolik direksiyon değil kapılar merkezi değil siyah tamponlu modelden hangi sınıf oluyor sanırım anlamışsınızdır ben sadece bunları biliyorum

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar;

Araç dün itibari ile kullanılmaya başladı ön izlenimlerimi ileteyim tabiki eski aracıma göre sölüyorum bunları sakın VW gibi OPEL gibi SEAT vs. gibi araçlarla kıyas konusu yapmayınız ben kendi klasmanın da olan Clio ile kıyas yapıyorum bilginize. Herkese Teşekkür ederim herkes daha iyisine sahip olur inşallah.

@Topaz42 arkadaşıma katılıyorum Fiyat Performans iyi ve evet Yol sesini ve Rüzgar sesini içeri alıyor bu konuda hem fikirim ama CLİO ya göre bu daha iyi Clio da daha fazla idi.

@nhtckr arkadaşıma da kısmen katılıyorum keyifli ama bunun fren konusunda da keyifli olduğunu söylemek istiyorum ABS standart. Tek eksik arkalarda DİSK olsaymış iyi olurmuş ama problem değil.

@Mnr980 Araçı 30.200 e aldım 1 hafta içinde teslim edildi.

@cekmece arkadaşıma da teşekkür ederim tavsiyelerine uyuyorum dizel benzinliye göre farklı ve rahat bide anlamadığım bi nokta 5. vites 1200 , 1300 devislerde 90 km/hız ı görüyor bu normal mi benzinlide ben 3 bin devir normal seyirde kullanıyordum ama bunda dalıyorum bazen ibre 120 olmuş 2400 devirde ceza yerim ben bunla çok :D

Araba kullanımı hoşuma gitti araç yüksek ve buda ayrı bi hava katıyor kullanıcıya :D evet yol sesi alıyor ama eski aracıma göre az ve çok da önemli değil. motor sesi denildiği kadar çok değil normal seyirde bence clio dan çok farklı değil o nedenle onu da önemsemedim.

Aracı sevdim alırken deneme şansım olmadı alıcam dedim aldım pişman değilim inşallah da olmam.

yol bilgisayarı da inşallah doğru rakamları göstermeye başlar yakıt tüketme konusun da :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooZeR_54 -- 9 Mart 2012; 23:46:39 >

• 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.