Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (551. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Hayırlı olsun crepis. Şimdi ne almayı düşünüyorsun? Benim akraba indirimden yararlanıp 2011 model Opel Astra CDTI araca 26.000 TL verdi. İndirimsiz hali 41.000 TL imiş. Araç güzel.

26 mı?

Evet. 26 milyar. Özürlü indiriminden faydalandı. 3. derece yakın akrabasına kadar kullanılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Loganların tümü elektrik destekli hidrolik direksiyondur.

2006 ve altı öyle değil maalesef...
    durakta arkadaşın taksisi 2006 ampi 1,5 dci idi
    ve elektrikli dreksiyon yoktu.. o yuzden direksiyon ağır dı biraz.
    bize bunu söyleyende kastamonu da ki servisti..
    yani direksiyonun ağır olmasının sebebini elektrikli olmayan direkiyon sistemine attı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

antifiriz değiştiren yokmu
    90 bin km de antifiriz değişimi olayı doğrumu

önceki aracım da 2008 modeldi ve 2011 de 160 000 de satmıştım. şehir kastamonu kışları çok sıcak geçmeyen bi yer.. ve 1 gram ilave yapmamıştım.. siz yinede bi ölçüm yaptırın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

dizel blackline güvenlik paketli logan alırım, 5 sene sürerim...

aldık bakalım ocak ayında :)) suan 40,000 tam..
    öncekine 160,000 3 sene bindik acaba bu ne kadar binecez.hayırlısı..
  • SATILIK LOGAN BLACKLİNE SEDAN.

Aracımı 13.01.2011 tarihinde sıfır aldım.Füme rengindedir.Hiçbir kusuru hatası bulunmamaktadır.Bayburtta ikamet ediyorum ancak öğretmen oluşumdan yaz tatili sebebiyle istanbulda bulunmaktayım.Askere gidecek oluşumdan çok sevdiğim büyük hevesle aldığım aracımı satmak durumundayım.İlgilenenler olursa 05069293541 nolu telden ulaşabilirler.aracım 16000 km dedir.Binici ciddi alıcı olursa 20 bin bakımını da bika RENAULT da yaptırıp öyle teslim edeceğim.Sıfır binecekler. Aracımda en ufak kusur bulunmamakta ve dediğim gibi çok memnundum.Aracı burda mnr980 ile eş zamanlı teslim almıştık. Ciddi alıcılarla fiyat görüşülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıcouldnt

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Loganların tümü elektrik destekli hidrolik direksiyondur.

2006 ve altı öyle değil maalesef...
    durakta arkadaşın taksisi 2006 ampi 1,5 dci idi
    ve elektrikli dreksiyon yoktu.. o yuzden direksiyon ağır dı biraz.
    bize bunu söyleyende kastamonu da ki servisti..
    yani direksiyonun ağır olmasının sebebini elektrikli olmayan direkiyon sistemine attı..

2006nın altındaki araçları bilmiyorum ancak 2006 ve üstü elektrik desteklidir. Başka bir servise danışabilirsiniz bununla ilgili olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıcouldnt

quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

dizel blackline güvenlik paketli logan alırım, 5 sene sürerim...

aldık bakalım ocak ayında :)) suan 40,000 tam..
    öncekine 160,000 3 sene bindik acaba bu ne kadar binecez.hayırlısı..

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin;)
  • peki satarken sıkıntısı oluyor mu ? öyle bir indirimle alınmıs aracı normal bir arac gibi satabiliyor muyuz?
  • arkadaşlar : aracımı satmadan sileceklerini yenileyim diyorum.kaç cm lik silecek kullanıyorsunuz. 55 cm e 52cm mi
    55 e 53 cm mi? bir de muz tipi sileceklerden memnun musunuz? hangi markayı önerirsiniz?
    ek olarak bir defasında sadece kauçuğunu değiştirtmiştim.öyle mi yapsam?
  • merhabalar,
    özürlü indirimiyle ilgili bir iki şey danismak istiyorum.
    ailemde psikolojik rahatsızlığı olan 1.ve 2. dereceden akrabalarım var.
    birinin iş görmezlik raporu var.bu raporu aldığı için askerede gidemedi.
    aranızda bu durumda araç alan var mı veya bildiğiniz birileri var mı acaba?

psikolojik rahatsızlık üzerinden alınan aracı 3.dereceden akrabalara kadar kullanım hakkı oluyor mu?

bu şekilde alınan araca özürlü plakası mı takılıyor ve araç 5 yıl dolmadan satılmak istense(maddi sıkışıklık - özürlü sahsın vefatı vs vs)satılamaz mı?

saygılar,
  • http://ekonomi.haberturk.com/otomotiv/haber/657292-otomotivci-yuzde-5-zam-yapma-hazirliginda

sıfırlar zamlanacakmış.aracım satışta. artık fiyatını hiç düşmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

merhabalar,
    özürlü indirimiyle ilgili bir iki şey danismak istiyorum.
    ailemde psikolojik rahatsızlığı olan 1.ve 2. dereceden akrabalarım var.
    birinin iş görmezlik raporu var.bu raporu aldığı için askerede gidemedi.
    aranızda bu durumda araç alan var mı veya bildiğiniz birileri var mı acaba?

psikolojik rahatsızlık üzerinden alınan aracı 3.dereceden akrabalara kadar kullanım hakkı oluyor mu?

bu şekilde alınan araca özürlü plakası mı takılıyor ve araç 5 yıl dolmadan satılmak istense(maddi sıkışıklık - özürlü sahsın vefatı vs vs)satılamaz mı?

saygılar,

Benim akrabam opel astra 1.3 CDTI aldı. 26000 TL ye. %90 özür raporu ile aldı. Eşinin kardeşi üzerinden. Eşinden dolayı kullanabiliyor arabayı. 3. dereceye kadar yakın akrabası kullanabiliyor dedi. 5 yıl boyunca satılamıyormuş araç. İntikal vergisini vermek gerekiyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackline29x

SATILIK LOGAN BLACKLİNE SEDAN.

Aracımı 13.01.2011 tarihinde sıfır aldım.Füme rengindedir.Hiçbir kusuru hatası bulunmamaktadır.Bayburtta ikamet ediyorum ancak öğretmen oluşumdan yaz tatili sebebiyle istanbulda bulunmaktayım.Askere gidecek oluşumdan çok sevdiğim büyük hevesle aldığım aracımı satmak durumundayım.İlgilenenler olursa 05069293541 nolu telden ulaşabilirler.aracım 16000 km dedir.Binici ciddi alıcı olursa 20 bin bakımını da bika RENAULT da yaptırıp öyle teslim edeceğim.Sıfır binecekler. Aracımda en ufak kusur bulunmamakta ve dediğim gibi çok memnundum.Aracı burda mnr980 ile eş zamanlı teslim almıştık. Ciddi alıcılarla fiyat görüşülür.

@ blackline29x evet hatırlıyorum bızım aracımız daha 9500 de sız baya yol yapmışsınız

@topaz42 özürlü üzerine alınan araçta ötv almaz devlet dedıklerınıze ek 5 yıl boyunca satabılıyorsunuz ama gene özürlü bır ınsanın üzerine veya devlete ötv'sını yatırdıgınız sürece herkese satılabılır. 5 yılın bitimde herkesın üzerine devir edılebılır.
    aracı kullanım koşulusu ise 1. dereceden akrabalar(anne-baba ve kardeşler) özürlü araçta olmaksızın kullanabılıyor. 3. dereceye kadar akrabal ise aracı kullanım koşulu özürlü araçta olması şartı vardır. bu ve bunun gıbı bazı husuları ihlal edenlere çok agır yaptırım ve cezası vardır.

ötvsiz araç alma hakkı sadece %90 ve üzeri özürü olan lanlara hak tanıyor devlet.

''birde benım loganla hasret gıderme hususuna hiç deyınmemışsınız dostlar''

• Arabasini satan kisinin sadece bir tane mesaji var usta nasil hatirliyorsunuz anlayamadim
  • iyi geceler arkadaşlar.logan mcv 1.5dci ile max kaç km yol yaptiniz yazablrmsnz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beetle0

iyi geceler arkadaşlar.logan mcv 1.5dci ile max kaç km yol yaptiniz yazablrmsnz?

Arkadaşımda 7 kişilik olanı var. 2007 model. 60 litre deposu var. Şehir içi kullanımda 900 km yol yaptığını söylüyor. Şehirlerarası yolda 140 - 160 arası gider her zaman. 1200 km'den fazla yol yaptığını söylüyor her fırsatta.
  • Arkadaşlar ben de logan almayı düşünüyorum. Aklımda Logan Sedan Ambiance 1.5 dCi 70 bg modeli var. 24300 tavsiye edilen fiyat.

Yakın zamanda alan arkadaşlar ne kadara almışlar?
    Bayilerde ne kadar indirim alınabilir ?
    En yüksek indirimi veren bayi hangisi acaba?

Bir de yıllardır kullanan arkadaşlar yaşadıkları önemli problemleri topluca aktarabilirlerse sevinirim.

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sallami

Arkadaşlar ben de logan almayı düşünüyorum. Aklımda Logan Sedan Ambiance 1.5 dCi 70 bg modeli var. 24300 tavsiye edilen fiyat.

Bir de yıllardır kullanan arkadaşlar yaşadıkları önemli problemleri topluca aktarabilirlerse sevinirim.

Teşekkürler...

2008 logan mcv 1.5 dci 65 bg

-kabin kalitesi yerlerde surunuyor. Kapi tutma yerleri bile kapi plastiginin kendisi.
    -klimasi bence iyi degil, cok feci kafa utuluyor ve anca sogutuyor. Kaloriferi de normal
    -motor sesi, yol sesi, ruzgar sesi, lastik sesi, kaldirimda bekleyen amcanin hapsurmasi her sesi istisnasiz alir cekinmez yani.
    -sollamalarda klimayi kapatmak nos etkisi yapiyor, yokus cikmadan once klimayi kapatiyorum sollama yapmadan once klimayi kaPatiyorum ve daha iyi oluyor.
    -frenleri berbat, zar zor duruyor
    -klima kalkislarda da cok etkiliyor, fazladan gaz vermek gerekiyor
    -bozuk yolda oyle bir sallanmaya basliyor ki saniyorsun yuvarlanacak araba.
    -ahsap bahce kapisi mi kapatiyorum, metal araba kapisi mi kapatiyorum belli degil kapilar o kadar abuk.
    -hava yastigi opsiyonel
    -yil 2008 olmus korna direksiyondan degil yandan koldan
    -sinyal isiklari sol ya da sag seklinde degil, ikisi birden yaniyor.
    -cam kontrolu orta panelde. Dedim ya kapilari bahce kapisi
    -arabanin cami acikken seyahat sirasinda birden cami kapatinca arka kapilarin kapi plastiginin havasi iniyor, cami acinca kol dayadigin yer resmen sisiyor. Hayatimda ilk defa boyle bir sey gordum
    -on koltugun arkasinda cep falan yok. Cok zor bir sey cep koymak sanki
    -arka kapilarda esya gozu yok
    -torpido gozunu kapatmak icin caba lazim
    -torpido gozunu isigi yok
    -ozellikle bagaj kapilarindan ses geliyor
    -koltuklar rahatsiz
    -direksiyonu hidroliklere gore sert
    -depo kapagi iceriden acilmiyor, adama anahtari veriyorsun mecbur
    -araba ile gelen lastikler cok dandik, lastik genisligi cok az, hb corollanin lastikleri daha genis

topluca istediğin için bir konuya yazdıklarımı yapıştırdım. bu olanlar benim şikayetçi olduğum noktalar. ama şeyin de farkındayım bu fiyata normal. o listede 2 tane olaya çok kızıyorum 1. si koltukların arkasında cep olmaması, 2. si sinyallerin ayrı ayrı olmaması

• Hızlı ve ayrıntılı cevabın için teşekkürler...

En kısa zamanda bir de kendi göslerimle görmeye gitmeliyim. Bu fiyata mutlaka motorun zayıflığı dışında da eksikleri olmalı değilmi

Ne yapalım eldeki imkan da belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: sallami

Arkadaşlar ben de logan almayı düşünüyorum. Aklımda Logan Sedan Ambiance 1.5 dCi 70 bg modeli var. 24300 tavsiye edilen fiyat.

Teşekkürler...

2008 logan mcv 1.5 dci 65 bg

-kabin kalitesi yerlerde surunuyor. Kapi tutma yerleri bile kapi plastiginin kendisi.
    -klimasi bence iyi degil, cok feci kafa utuluyor ve anca sogutuyor. Kaloriferi de normal
    -motor sesi, yol sesi, ruzgar sesi, lastik sesi, kaldirimda bekleyen amcanin hapsurmasi her sesi istisnasiz alir cekinmez yani.
    -sollamalarda klimayi kapatmak nos etkisi yapiyor, yokus cikmadan once klimayi kapatiyorum sollama yapmadan once klimayi kaPatiyorum ve daha iyi oluyor.
    -frenleri berbat, zar zor duruyor
    -klima kalkislarda da cok etkiliyor, fazladan gaz vermek gerekiyor
    -bozuk yolda oyle bir sallanmaya basliyor ki saniyorsun yuvarlanacak araba.
    -ahsap bahce kapisi mi kapatiyorum, metal araba kapisi mi kapatiyorum belli degil kapilar o kadar abuk.
    -hava yastigi opsiyonel
    -yil 2008 olmus korna direksiyondan degil yandan koldan
    -sinyal isiklari sol ya da sag seklinde degil, ikisi birden yaniyor.
    -cam kontrolu orta panelde. Dedim ya kapilari bahce kapisi
    -arabanin cami acikken seyahat sirasinda birden cami kapatinca arka kapilarin kapi plastiginin havasi iniyor, cami acinca kol dayadigin yer resmen sisiyor. Hayatimda ilk defa boyle bir sey gordum
    -on koltugun arkasinda cep falan yok. Cok zor bir sey cep koymak sanki
    -arka kapilarda esya gozu yok
    -torpido gozunu kapatmak icin caba lazim
    -torpido gozunu isigi yok
    -ozellikle bagaj kapilarindan ses geliyor
    -koltuklar rahatsiz
    -direksiyonu hidroliklere gore sert
    -depo kapagi iceriden acilmiyor, adama anahtari veriyorsun mecbur
    -araba ile gelen lastikler cok dandik, lastik genisligi cok az, hb corollanin lastikleri daha genis

topluca istediğin için bir konuya yazdıklarımı yapıştırdım. bu olanlar benim şikayetçi olduğum noktalar. ama şeyin de farkındayım bu fiyata normal. o listede 2 tane olaya çok kızıyorum 1. si koltukların arkasında cep olmaması, 2. si sinyallerin ayrı ayrı olmaması

siz demek arabanın ağzına etmişsiniz ki artık at arabasına dönmüş.

bende 11 model stepway var. bu dediklerinizin hiç birisi yok. gayet lüks şekilde kullanıoyorum arabamı.
    arabamı sürmek için can atıyorum.

kornanın yanda olması bence süper. daha kontrollü basabiliyorsunuz, yoksa ne kadar basacağınızı kontrol etmek zor. ya çalmıyor, ya da bas bas bağırıyor.
    camların ortada olmasına alıştım, değişen bişey yok. elindeki telefonun şarj girişinin neden solda veya sağda oldugunu sorguluyor musun? hayır. her firma istediği yere koyar bu butonu. Kanun mu var kapıda olacak diye? yok. o yüzden bence kapı kolunda cam açma düğmesi olmayan arabayı satın almak dacia'nın hatası değil senin hatan.
    bu arada bana sorsalardı kornayı direksiyonda, düğmeleri kapıda isterdim. ama şu anki yerlerine de sinirlenmiyorum sizin gibi. alıştım hatta. kullanımı çok güzel.

frenler tutmuyor mu? yuh artık. siz arabaya bi baktırın bence.

ses mi alıyor içeri? oha yani. gelin istanbul kadıköyde benim arabayla bi tur atalım. elbette audideki sessizlik olmayacak. ona o kadar para bayılıyorsun.

tekerlekler çok mu kötü? o versiyonda hangi marka geliyor bilmiyorum ama bende 16" alaşımlı 195-55-16 CONTINENTAL lastikler var. gayet kaliteli.

kapı kolları evet hem görünümü olarak hem kalite olark iyi değil. (iç kapı kolları)
    ama hyundai getz gibi arabalara bakın onların da bu kalitede. fiat fiorino mesela.

senin klima resmen çalışmıyor. söktür bence klimayı. bendeki maşallah dakkasında soğutuyor. fan sesi VW GOLF'te de aynı. fan sesi olacak tabi. ama kalorifer de klima da mühiş çalılşıyor.

fiorinoya da bindim golf'e de bindim, gayet performanslı kliması.

klima bütün arabaların motor performansını düşürür.
    sanki diğer arabalarda klimayı açınca motor güçleniyor da bir tek dünya üzerinde dacia'DA motor gücünü düşürüyor gibi konuşmuşsunuz.
    evet klima motoru yoruyor. siz hem klima açık olacak hem yokuş çıkacaksınız, hem de sollama yapacaksanız neden 65 bg ya da 70 bg araba alıyorsunuz arkadaş? zorla kafanıza silah mı dayadılar bu arabayı alın diye? bilmiyor musunuz 65 bg arabadan bu gücün beklenmeyeceğini.

kapı sesi daha iyi olabilirdi evet. özellikle kapı kilitlerini otomatik kilitleyince diyorum tüm sistem göçtü herhalde, dikkatsizlikleri dacia'nın. belki de renonun özellikle kıstıgı salakça şeyler. bilmiyorum.

sol veya sağ sinyal verince 4lüleri yakmış gibi 4ünün de yanması resmen fiyasko. şerefsizlik.
    cam sileceği olayını yazmamışsınız. su püskürtünce sileceklerin çalışmasını beklemeyin. çalışmıyor. şerefsizler sadece 1 metre kablodan kısmışlar. aslında bu program mevcut ama kablo yok. o kabloyu takınca suyu atınca silecek çalışıyor.

arka kapılarda paralel swich yok. doğru mu tabir ettim bilmiyorum ama , yani arka kapıları açınca iç lamba yanmıyor. bu resmen adilik, şerefsizlik. para tuzağı. kandırmaca.

direksiyon gayet güzel. alfa romeo direksiyonunu beklerseniz tabi sert gelir. daha yumuşak olabilirdi ama tek elle istedigiğiniz kadar döndürebilirsiniz. gayet güzel.

korna ve cam açma düğme olayı gerçekten o kadar da abartı değil. alışınca daha güzel oldugunu anlıyorsunuz.

cam plastikleri olayını anlamadım. o nedir? ben öyle bişey görmedim, çünkü hiç arabamın arkasında yolculuk etmedim.
    arka kapılarda eşya gözü yok. ön koltuklarda cep yok evet.
    onları siz söyleyince farkettim. ben tek kullanıyorum arabayı. gurbette tekim. ihtiyaca göre araba alınır. madem ailesiniz bunları dikkate alacaksınız.

torpido kapağı hakkında söyledikleriniz resmen ve külliyen yalan. sizinki öyle olabilir. herkesinki öyle mi yani? gelirsen yağ gibi torpido kapağını görürsün.

bagaj kapısından ses gelmesi olayı tamamen yalan. yok öyle bişey. sandero forumunda böyle bişeyi hiç duymadım bile. aynı şekilde torpido olayını, cam plastigi olayını ve diğer hususları da duymadım. kendi arabanızın kötü yanları bunlar.

torpido ışığı yok. şerefsiz herifler bi ışık bile yapmamış haklısınız.
    depo kapağı içerden açılsa da zaten ben arabadan inip elemanla muhabbet ediyorum. ha açılsa fena olmazdı. büyük eksiklik değil.

dacia arabaları bu yazdıklarınızla genellyip milleti kandırmayın.
    objektif olun.
    bu arabalar (forumda kimilerinin lanse ettiği gibi) dünyanın en güzel arabası olmayıp, tüm iltifatları haketmedigi gibi, sizin dediğiniz gibi de en kötü arabası değil.

İyi akşamlar, iyi iftarlar.

• 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.