Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (543. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crepis

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

quote:

arkadaşlar aracı satmaya karar verdim dosta gidecek bir araçhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-49-binde-hatasiz-ilk-el-dizel-klimali-logan-50980367/detay/

İlginç bir ilan olmuş, benim de daciam olmasaydı. Şunu alıp biraz daha gıdıklamak iyi olurdu :)

bu ilan şu an konu dışında konuşuluyor. reklam açısından iyi olmuş bence :)

hocam linki bulamadım nerede konuşuluyo linkini yazıverinde bir bakayım millet ne diyo

http://forum.donanimhaber.com/m_49576916/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49576916

• Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:57:38 >
  • Muayeneye gidildi problem yok oradaki 4 dacia'dan 3'ü geçtik problemsiz olarak

Gelip soranlar oldu memnunmusun arabadan nasıl,kaç yakar,kaç basar filan

Yalnız birileri şu muamelecilere bir çözüm bulmalı.
  • quote:

arkadaşlar aracı satmaya karar verdim dosta gidecek bir araçhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-49-binde-hatasiz-ilk-el-dizel-klimali-logan-50980367/detay/

Samimi olarak yazmam gerekirse yazı ilgi çekici ama çok uzun, açıkcası oku oku bitmiyor.Okunurluğu çok düşük yazının bence.. Oku oku ortada bir şey yok gibi geliyor tamam şusu değişmiş diyosun 3 satır sonra yazıya kapılıp unutuyorsun :) özetle alt tarafa özet yazmışsınız ama onu daha dikkat çekici bir şekilde yazmanızı tavsiye ederim.

Umarım yanlış anlamazsınız, yada siz bilirsiniz ama oku oku bitmiyor

• slm arkadaşlar konunun tamamını okumadım ama yararlı bilgiler buldum emeği geçen herkese tşk. ederim

http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=65

LOGAN 1.6 MPI 85 HP

almayı düşünüyorum 22.000 civarında açıkçası biraz tedirginim. ilk defa araba alıyorum bu araba hakkında olumsuz yönlerini öğrenmek istiyorum.

olumlu yönleri de önemli tabii. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jurnal57

slm arkadaşlar konunun tamamını okumadım ama yararlı bilgiler buldum emeği geçen herkese tşk. ederim

http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=65

LOGAN 1.6 MPI 85 HP

almayı düşünüyorum 22.000 civarında açıkçası biraz tedirginim. ilk defa araba alıyorum bu araba hakkında olumsuz yönlerini öğrenmek istiyorum.

olumlu yönleri de önemli tabii. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim..

-Alacağınız araç benzinli motor sesini bilemem ama yol sesini alıyor bi kere araç.
    -Çok ahım şahım bir konfor beklemeyin sonuçta bu paraya 0 araba alıyorsunuz.
    -Biz dizel ve MCV kullanıyoruz gerek yakıt gerek bakım olarak memnunuz..
    -Ha bakım demişken bakım aralığı bence kısa 15.000 km. Bakım fiyatları da makul bence.
    -İç hacim olarak gayet iyi.
    -3500 tane düğmesi yok topu topu 10 tane filan, o yüzden kullanımı basit bir göğsü var geniş ve rahat.
    -Dacia asist hattını ben beğenmiyorum. ama servisleri gayet iyi. özellikle İst. Anadolu yakasındaki SE-SA

Ben olumsuz yönlerini sıraladım arada bir iki öne çıkan olumlu yönleride var. ama bu kadar değil tabiki.

Mesela fiyat olayını hiç katmıyorum ama zaten bu başlı başına bir artı.

Bundan sonrasınıda yazmam doğru olmaz zaten MCV ve dizel kullanıcısı olarak..

Ama ayda 1000 kmden fazla yapıyorsanız dizele yönelin derim.

• yok aylık 1 000 km yapmam ayda yılda bir bilemedin 2 kere uzun yola çıkarım niyetim aldım mı hiç yoktan 4-5 sene kullanmak
  • Logancılar nasıllar?
    Keyiflerde iyidir umarım?
    fazla yazamasamda takip ediyorum arkadaşlar.
  • dizel stepway ile yalovadan muğlaya 105 liralık (5'i puandan. ve ayrıca benzin ışığı yanmak üzereydi) mezotla eve gittim ve sayaç 606 km'yi gösteriyordu. tekrar yandığında bi 100 liralık daha aldım. böylece 105 lirayla 606 km gitmiş oldum. camlar kapalı, arada sırada klima açık sabit 95 km/s hız. 17.5 kuruş yapıyor km'de. iyi rakam
  • 1.4 logan alan bir abim var, aracı 15.000 km'de .
    ilk 10000 de neredeyse arabayı satıyordum dedi. çünkü çok yakıyormuş. sonra sonra alışmış ve daha az yakmaya başlamış. ama 15.000 km de az bi rakam değil en azından bir sene. her depo 750 km gitse 4 milyar para yapar.

önceden diel farkını ödeyip sonra onu yapılan km'yle çıkarmak daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

dizel stepway ile yalovadan muğlaya 105 liralık (5'i puandan. ve ayrıca benzin ışığı yanmak üzereydi) mezotla eve gittim ve sayaç 606 km'yi gösteriyordu. tekrar yandığında bi 100 liralık daha aldım. böylece 105 lirayla 606 km gitmiş oldum. camlar kapalı, arada sırada klima açık sabit 95 km/s hız. 17.5 kuruş yapıyor km'de. iyi rakam

çok ıyı veriler
    babama soruyorum nasıl yakıyor araç dıye 100tl lık mazot alıyorum unutuyorum ne zman aldıgımı dıyor
    gayet memnun araçtan
  • Gün sayıyorum arkadaşlar. Offff. Gel 05 Temmuz. Geeel. Gel de şu Dacia Logan'ımı hayırlısı ile bir 2500 km daha doya doya kullanıyım.
  • konyalı bende 30 haziran gecesi konyaya doğru yola çıkacam aynen sabırsızlanıyorum aracım uzun yolda daha çok tat veriyor (logan mcv)
    quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Gün sayıyorum arkadaşlar. Offff. Gel 05 Temmuz. Geeel. Gel de şu Dacia Logan'ımı hayırlısı ile bir 2500 km daha doya doya kullanıyım.
  • forever Dacia
  • beyler bende de 2011 logan var ... 2000 km kullandıktan sonra lpg taktırdım destro marka ... net ölçtüğüm rakam : 20 liralık gazla tam 100 -105 km . gidiyor şehir içi ... keza bunu daha değişik şekile uyarlamak mümkün mesela . 50 liralık gaz ile 260 km . yaptım ... uzun yolda pek denemedim ... umarım yardımcı olmuşumdur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanuba10

konyalı bende 30 haziran gecesi konyaya doğru yola çıkacam aynen sabırsızlanıyorum aracım uzun yolda daha çok tat veriyor (logan mcv)
    quote:

Gün sayıyorum arkadaşlar. Offff. Gel 05 Temmuz. Geeel. Gel de şu Dacia Logan'ımı hayırlısı ile bir 2500 km daha doya doya kullanıyım.

Sen nereden gidiyorsun. Ben gece 03:00 gibi çıkacağım. İstanbul-Bilecik-Kütahya-Afyon-Akşehir-Konya şeklinde gideceğim.
  • gebzeden otobanı kulllanarak gideceğim gündoğumuna yakın bir saatte yola çıkarım
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fanuba10

konyalı bende 30 haziran gecesi konyaya doğru yola çıkacam aynen sabırsızlanıyorum aracım uzun yolda daha çok tat veriyor (logan mcv)
    quote:

Sen nereden gidiyorsun. Ben gece 03:00 gibi çıkacağım. İstanbul-Bilecik-Kütahya-Afyon-Akşehir-Konya şeklinde gideceğim.

• 1-2007/Logan dizel aracımın klima gazını en uygun nerde/ kaç liraya doldurturum?yakın zamanda klima gazı doldurtanınız var mı acaba?ist -avrupadayım.dacia servisine gitmek istemiyorum.

2-çakmak girişine takılıp calıstırılan mp3 calar aldım ancak 2007/Loganın orjinal kaset calarının ön panelinde hoporlor girişi bulamadım? acaba bu tur mp3 calan kullananlar cihazı nasıl calıstırdılar?

3-oto kouforu fiyatları hakkında bilginiz var mı arkadaslar? en son kaca yaptırdınız.?
    Karşıda bir yer 140 tl ye yaparız dedi 6 saat sürer dediler.sizc 140 tl fiyat iyi midir?

cvplarınızı bekliyorum.
    arabamı satabilirim bakıma aldım:)
  • Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 3 Ocak 2012; 23:58:48 >
  • cvp için teşekkürler..
    mp3 çalar çakmak girişli ama hoporlore takılacak kablo için giriş yok
    gorunurde(kaset calar üzerind?) arac dacia logan 2007 model.
    acaba böyle bir cihazı bu orjinal kasetcalarda kullanabilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.