Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nebituran

mazda toğiginde gördüm
    mazdacılar buluşmuş
    belki bizde ileride bir toplanırız
    ne dersiniz

İnşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoför

Arkadaşlar yukarıdaki ..... ciddiye alıp moralinizi bozmayın siz onun gibilerin seviyesine duşmeyin ana baba bacı karı kutsaldır biz onun anasına bacısına bişey demeyelim yoksa onlardan farkımız ne kalırki.Acizene tafsiyem.

sakın arkadaşlar bu tip densizlerin yazdıklarına kızıp da cevap vermeyin. O ve onun gibiler toplumsal yaşamda kendilerine bir edinemeyen, yaşama ereği olmayan, başkalarının hayatını verecek kadar değerli saydığı şeylere dil uzatan terbiyesiz ve cahil kesim insanlarıdırlar. O ve onun gibileri sakın kalâya almayın.
    Saygılarımla...
    (En azından bizlerin değer verdiği kutsalımız var. Cevap verirsek onlar gibi oluruz.)
  • kardeş arabaya zaten hiçbirimiz allemicihan bir araba demiyoruz fakat parasını hak eden bir araç sıfır araçlara göre dediğimiz taibiki. ayrıca birde renault var işin içinde ayrıca motor kapagını kaldır bir bak arbaya ne göreceksin araç toplama değil renaultun bir aracı. sağlamlığına bizzat ben şahidim kullandığım yerlerde benim aracın segmentinde olan çok az araba gider arabam yinede banamısın demedi haa eksileri yokmu tabiki var onada kimse ses çıkarmıyor zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: fderbeder

quote:

Arkadaşlar yukarıdaki ..... ciddiye alıp moralinizi bozmayın siz onun gibilerin seviyesine duşmeyin ana baba bacı karı kutsaldır biz onun anasına bacısına bişey demeyelim yoksa onlardan farkımız ne kalırki.Acizene tafsiyem.

sakın arkadaşlar bu tip densizlerin yazdıklarına kızıp da cevap vermeyin. O ve onun gibiler toplumsal yaşamda kendilerine bir edinemeyen, yaşama ereği olmayan, başkalarının hayatını verecek kadar değerli saydığı şeylere dil uzatan terbiyesiz ve cahil kesim insanlarıdırlar. O ve onun gibileri sakın kalâya almayın.
    Saygılarımla...
    (En azından bizlerin değer verdiği kutsalımız var. Cevap verirsek onlar gibi oluruz.)

En güzel yorum

• quote:

Yalıçın kardeş zarfta diyoki işte loganım ve ben yerışmasına katıl televizyon tatil vesaire kazan.Derbeder Kardeş eyvallah.

Bir şey ilave etmek istiyorum. Bu yarışma biteli çok oldu. Sonuçlar Dacia'nın sitesinde yayınlandı. Ben de katılmıştım o yarışmaya. Ama ne yazık ki kazanamamışım. Hatta esprili bir fotoğrafla katılmıştım, Loganımın sol sinyali açık ve önümdeki 2006 model arkadaşımın Focus'unu geçer gibi çekmiştik, Ancak kazndığımız bir şey var ki, o da Loganımız.
  • bence de araba kesınlıkle verdiğimiz parayı hak edıyor ayrıca bize alırken kaza sırasında adını unuttum galıba şasi idi su kapıların altında bulunan saç dan bahsediyorum !birde dci az yakıyor alırken bir musterinin sıfır araba bir depoyla karabukten mrsine gitigini soylediler valla ben onların yalancısıyım
  • bence bızım ımzalar bıraz bos kaldı altına kulübümüzün su cumleler var ya mesela akıl var logan var gibi kesınlıkle bıraz dusunup bunu ımzaların altına ekleyelım hadi hadi cevaplarınızı dort gozle beklıyorum
  • Bilmiyorum Abi bana zarf yeni geldi neyse ,bu arada duşuncelerinizden öturu tşk. biz babayı göremedik ama ... kişinin küfur ettigi anadan böyle gördük.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fderbeder

quote:

Saygılarımla...
    Eyvallah kardeş

• ^^İŞTE SİZE LOGAN EFSANESİ^^
    LOGAN : İmkansız projeden, mucize modele
    1995 yılında şirketin kârlı büyümesini sağlamak üzere, potansiyel müşterilerin çoğunluğunu gelişmekte olan toplumların orta tabakalarına ait kesimlerin oluşturduğu Avrupa dışındaki pazarlara yayılma kararı alan Renault, bu doğrultuda çalışmalara başladı. Hedefin büyüklüğü ve başarı koşulları belirlendi.

İleri Renault teknolojisi ile sağlam, kaliteli ve ekonomik
    Otomobil sektörünün başlıca büyüme vektörünü oluşturan bu yeni müşterilerin, uluslararası otomobil arzını yakından takip eden, fakat çoğunlukla modern bir yeni otomobil alacak güçleri bulunmayan bir kesim olduğunu gözönüne alan Renault, Romanya’nın en büyük otomobil üretim tesisleri olan Piteşti fabrikasını alarak işe başladı. 1998 yılında, vergi yükünün makul olduğu pazarlarda, 5000 € başlangıç fiyatıyla tüketicilere sunulacak modern, sağlam ve güvenilir bir aile modeli projesi başlattı.

Renault, Piteşti fabrikasını tümüyle modernizasyonuna giderek, dünya otomotiv sektörünün en yüksek performanslı fabrikaları arasında yer alan Renault grubunun diğer fabrikaları ile aynı düzeye getirdi.

Renault’nun Paris yakınlarında Technocentre Teknoloji Merkezinde deneyimli mühendisler ve teknisyenler ekibi bir araya gelerek kalite/fiyat hedefi etrafında seferber edildiler. Renault’nun tüm know-how’unun ışığında 4 yıl süren ve 360 milyon Euro harcanan bu geliştirme sürecinin sonunda ortaya LOGAN adı verilen bir sedan çıktı. X 90 projesi olarak adlandırılan LOGAN projesi, önce tamamen Batı Avrupa dışındaki pazarlara yönelik gerçekleştirilmişti. Ancak Renault, gerek uzman otomobil basını gerekse tüketiciler tarafından otomobile gösterilen büyük ilgi ve gerçekleştirilen müşteri anketleri, sonucunda Dacia Logan modelinin satışını öncelikli pazarlarının da ötesine yayma kararı alarak 32 ülkede satışa çıkardı.

Genellikle zor iklim şartlarında, kısmen bozuk karayolu ağları, düzensiz bakımlar ve çoğunlukla araçların kapasitelerinin üzerinde yüklenmeleri nedeni ile ağır kullanım şartlarının hüküm sürdüğü bu yeni otomotiv pazarında satışa sunulacak olan LOGAN geliştirilirken otomobil alımı kendileri için çok büyük bir harcama oluşturan ve fiyat, sağlamlık, güvenilirlik satın alma kriterlerini tercihlerinin en başında gören bir müşteri kesiminin beklentilerine cevap vermek hedef alındı. Böylece LOGAN ileri Renault teknolojisine sahip, uygun fiyatlı, sağlam ve kaliteli bir model olarak doğdu.

• sağol muratugras.
  • Arkadaşlar ...!

Bu topikte gereksiz polimiklerle tartışma ortamı yaratan kişiler varsa lütfen bize iletin......

Ayrıca gereksiz mesajlarıda iletebilirsiniz.

konuya olan hassasiyetinizden dolayı şimdiden teşekkürler....
  • NASIL RESIM EKLENDIGINI KIM OGRETECEK BANA
  • üst konu olan KURALLAR ile ilgili topikte mevcut.
    quote:

Orjinalden alıntı: dacia_sever

NASIL RESIM EKLENDIGINI KIM OGRETECEK BANA

• MURAT KARDEŞ BENİNDE İMZA İŞİNİ HALLEDERMİSİN ŞİFREYİ MAİLİNE ATIYORUM
    quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

quote:

vok haklısın sagol ama ben boyle seylere alısık degılım birde derbeder+soför adlı arkadaslarımı tebrik ederim cok dogru konusmuslar benımde kusruma bakmayın birde muratugras sana sifremi versem sen su imza yı yapıverirmisin

TABİ Kİ YAPARIM BANA GÜVENEBİLİRSİN

ZATEN SONRA ŞİFRENİ DEĞİŞTİRİRSİN

• quote:

NASIL RESIM EKLENDIGINI KIM OGRETECEK BANA

pgdcode

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 12 Temmuz 2006; 15:41:19 >

• tesekkurleerrr
  • vallahi bende bilmiyorum resim eklemesini önceden ekleyebiliyordum ama sanırım o özelliğide kapatmışlar
  • İLGİNE TESEKKUR EDERİM ARKADASIM
  • ARKADASLAR HERKES İMZASININ ALTINA AKIL VAR LOGAN VAR YAZSA İYİ OLMAZMI BEN ŞIMDİ YAPTIM GUZEL OLDU HADİ SİZDE BUNUN YNISINI YAPIN FARKIMIZ OLSUN

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.