Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dacia_sever

KİMİN NE OLDUGU ORTADA
    sever imza işini beceremedim nasıl yapıyonuz abi yaaa.
  • http://www.bynetics.net/img/logan-cabrio/4.jpg BAKIN KOPYALA YAPISTIRLA KAPILAR COK KUVVETLI ONCA DARBEYLE HİÇBİR EZİKLİK BİLE YOK
  • DACIA LOGAN KLÜBÜ

DACIA LOGAN 1.5 DCI AMBIANCE PACK INCI GRI
    ^^AKIL VAR LOGAN VAR^^

SOFÖR ADLI ARKADASIM BUYUR BUNU KOPYALA YAPISTIR YAP PROFILINDEKI IMZA KISMINA SONRA HARIKA BI IMZAN OLSUN

• YAPTIM AMA OLDUMU BİLMİYORUM VALLA
  • şu "AKIL VAR LOGAN VAR" cümLesi iyi oLmuş...
  • ambiance pack modellerinde, ön farların arasındaki kısım gövde rengi değil. bu kısmı yani panjuru gövde rengi boyatan var mı? orijinali gibi olur mu? Ayrıca dış kapı kollarını ve yan aynaları da gövde rengi yapsak iyi olmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalcin07

MURAT KARDEŞ BENİNDE İMZA İŞİNİ HALLEDERMİSİN ŞİFREYİ MAİLİNE ATIYORUM
    quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

quote:

Orjinalden alıntı: dacia_sever

vok haklısın sagol ama ben boyle seylere alısık degılım birde derbeder+soför adlı arkadaslarımı tebrik ederim cok dogru konusmuslar benımde kusruma bakmayın birde muratugras sana sifremi versem sen su imza yı yapıverirmisin

TABİ Kİ YAPARIM BANA GÜVENEBİLİRSİN

ZATEN SONRA ŞİFRENİ DEĞİŞTİRİRSİN

Kardeş şimdi geldim hemen imzanı yapıyorum...

• Yalçın kardeş imzanı hallettim, şifreni lütfen değiştir ki ikimizin de içi rahat olsun
  • Arkadaşlar imzalarımızdaki "DACIA LOGAN KLUBÜ" cümlesinde KLUBÜ kelimesi yanlış yazılmış, onu "KULÜBÜ" şeklinde değiştirelim lütfen
  • quote:

Arkadaşlar imzalarımızdaki "DACIA LOGAN KLUBÜ" cümlesinde KLUBÜ kelimesi yanlış yazılmış, onu "KULÜBÜ" şeklinde değiştirelim lütfen

saol, değiştirdim.
  • şoför kardeş,
    "klübü" yazısını "kulübü" olarak sen de değiştir.

• quote:

Arkadaşlar imzalarımızdaki "DACIA LOGAN KLUBÜ" cümlesinde KLUBÜ kelimesi yanlış yazılmış, onu "KULÜBÜ" şeklinde değiştirelim lütfen

BOYLE KONULARA DIKKAT ETMELIYIZ ARKADASLAR DİGER MARKA KULUPLERİNE BAKTIMDA EN JANJANLI BİZİMKİ

• burada yazdığımız postLarda Türkçemize de dikkat etmeye çaLışaLım, farkımızı da koruyaLım
    en farkLı, sen seviyeLi kuLüp biz oLaLım
  • MURAT KARDEŞ TEŞEKÜR EDERİM
    quote:

Yalçın kardeş imzanı hallettim, şifreni lütfen değiştir ki ikimizin de içi rahat olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalcin07

MURAT KARDEŞ TEŞEKÜR EDERİM
    quote:

Yalçın kardeş imzanı hallettim, şifreni lütfen değiştir ki ikimizin de içi rahat olsun

Önemli değil kardeş
  • Bende imzamı değiştiricem arkadaşlar ama Renault ve Dacia beraber bişi yapıcam galiba, şimdi oradaki arkadaşlara da ayıp olmasın. Ama sizin imzalar çok güzel olmuş. Bu arada çıkıntılara karşı alınan otak tavır da çok iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsd -- 12 Temmuz 2006; 18:37:27 >
  • SAAT 18:00 İTİBARİYLE 1 AİLEYİ DAHA LOGAN SAHİBİ YAPMIŞ BULUNMAKTAYIM.HERKESE İYİ AKŞAMLAR

ONUR ÖZÇELİK
    SATIŞ TEMSİLCİSİ
    LOGAN BY RENAULT
    -NEZİROĞLU- ( ANKARA )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neziroglu_ANK

SAAT 18:00 İTİBARİYLE 1 AİLEYİ DAHA LOGAN SAHİBİ YAPMIŞ BULUNMAKTAYIM.HERKESE İYİ AKŞAMLAR

ONUR ÖZÇELİK
    SATIŞ TEMSİLCİSİ
    LOGAN BY RENAULT
    -NEZİROĞLU- ( ANKARA )

Hayırlı olsun. Dizel mi sattınız ?
  • Benim Onur Bey'e sorum var.

Ben Haziran 2005 sonunda Neziroğlundan aldığım 1.6 MPI Laureate AC AJ GP Kiraz kırmızı full Loganı aynı donanımlı sıfır DCI ile değiştirsem bana kaça patlar. Mevcut arac hatasız ve 14000 km de. Malum dizel çok performanslı ya ( tamamen duygusala sebeplerden aslında ) . Hesapladığımdan daha fazla yol yapmaya başladım çünkü arabamla. Özel cevap da atabilirsiniz. bsdundar@gmail.com

Tesekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bsd

Benim Onur Bey'e sorum var.

Ben Haziran 2005 sonunda Neziroğlundan aldığım 1.6 MPI Laureate AC AJ GP Kiraz kırmızı full Loganı aynı donanımlı sıfır DCI ile değiştirsem bana kaça patlar. Mevcut arac hatasız ve 14000 km de. Malum dizel çok performanslı ya ( tamamen duygusala sebeplerden aslında ) . Hesapladığımdan daha fazla yol yapmaya başladım çünkü arabamla. Özel cevap da atabilirsiniz. bsdundar@gmail.com

Tesekkürler.

Hocam yapma dizel 1.6 MPI den daha performanslı değildir bence. 1.5 DCI, 1.6 MPI ile sadece yokuşlarda ve ara hızlanmalarda kapışabilir. Ama keyif için alacaksan o başka çünkü dizelin kullanım zevki gerçekten çok güzel.....Ayrıca 190 la giderken resim çekmek zor olmadı mı

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.