Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muratugras

Hocam yapma dizel 1.6 MPI den daha performanslı değildir bence. 1.5 DCI, 1.6 MPI ile sadece yokuşlarda ve ara hızlanmalarda kapışabilir. Ama keyif için alacaksan o başka çünkü dizelin kullanım zevki gerçekten çok güzel.....Ayrıca 190 la giderken resim çekmek zor olmadı mı

Vay çok hızlıyız ha hemen değiştirmiştim mesajı ama yine gozden kaçmamış.
    Yok 1.6MPI gerçek performanslı ben memnunum performansından, tüketimde çok iyi sadece arabaya acayip ısındım ve gerçekten çok yol yapmaya başladım. o da sıkıntı değil de 3.08 YTL/lt fiyatı sıkıntı be kardeş. Akaryakıt fiyatı (dizel dahil) abardı ülkemizde resmen. Mecbur kalıyoruz en ekonomik yollara. Bence dizel de pahalı ama benzine göre ucuz kalıyor.

Bu arada şunu da rahat rahat vereyim bari

http://img91.imageshack.us/my.php?image=image603xs.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsd -- 12 Temmuz 2006; 18:58:08 >

• Orjinalden alıntı: muratugras

Orjinalden alıntı: bsd

Benim Onur Bey'e sorum var.

Ben Haziran 2005 sonunda Neziroğlundan aldığım 1.6 MPI Laureate AC AJ GP Kiraz kırmızı full Loganı aynı donanımlı sıfır DCI ile değiştirsem bana kaça patlar. Mevcut arac hatasız ve 14000 km de. Malum dizel çok performanslı ya ( tamamen duygusala sebeplerden aslında ) . Hesapladığımdan daha fazla yol yapmaya başladım çünkü arabamla. Özel cevap da atabilirsiniz. bsdundar@gmail.com

Tesekkürler.

BUGÜN SATTIĞIM ARAÇ 1.4 İDİ.İLK BAŞTA BUNA CEVAP VERİYİM.1.6 ARAÇINIZI ALIP YERİNE 6 YA DA 7 MİLYAR GİBİ BİR RAKAM ALINIP DİZEL AYNI DONANIMLI ARACINIZ VERİLEBİLİR.EXPERLERİN ARACA BAKMASI GEREK TABİ.HER NE KADAR HATASIZ BİR ARAÇTA OLSA.İYİ AKŞAMLAR HERKESE TEKRAR.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

Hocam yapma dizel 1.6 MPI den daha performanslı değildir bence. 1.5 DCI, 1.6 MPI ile sadece yokuşlarda ve ara hızlanmalarda kapışabilir. Ama keyif için alacaksan o başka çünkü dizelin kullanım zevki gerçekten çok güzel.....Ayrıca 190 la giderken resim çekmek zor olmadı mı

Vay çok hızlıyız ha hemen değiştirmiştim mesajı ama yine gozden kaçmamış.
    Yok 1.6MPI gerçek performanslı ben memnunum performansından, tüketimde çok iyi sadece arabaya acayip ısındım ve gerçekten çok yol yapmaya başladım. o da sıkıntı değil de 3.08 YTL/lt fiyatı sıkıntı be kardeş. Akaryakıt fiyatı (dizel dahil) abardı ülkemizde resmen. Mecbur kalıyoruz en ekonomik yollara. Bence dizel de pahalı ama benzine göre ucuz kalıyor.

Valla gerçekten devir ekonomi devri, performans 2. planda kaldı...

• Bu dacialar neden bu kadar yavaş ve konforsuz yaaa ??? Kaymak asfaltta dahi adamın canını çıkarıyor ne bel kalıyor ne de ayak ... Hayret ulan
  • quote:

Bu arada arkadaşlar, fotoya bakıp hızı tasvip ettiğimizi sanmayın. Lütfen kurallara uyalım. Fotoğraf, aracı 1 yıllık sürekli kullandıktan ve aracın dinamiğine tamamane hakim olduktan sonra, tecrübeli sürücü tarafından (ben oluyorum ), boş cevre yolunda müsait koşullarda ve bakımlı haliyle deneme amaçlı kısa sürre için yapılmıştır. Normal kullanım hızı olmamalıdır. Çok daha Güvenli sürüş için de arabanın orjinal lastikleri yerine hız için sportif ve sert dunlop takılmıştır.

Lütfen gaza gelmeyelim. Sürat durumunda stabilite ve motor durmunu öğrenmek için yaptım, foto çekergen biraz yavaşlamışım, normalde 193-195 falandı. Araç umulandan daha iyi şekilde stabil kalıyor ve motorda herhangibir sorun oluşmuyor ve bu hıza kadar devir kesiciye de yakalanmadım.

• quote:

quote:

Bu arada arkadaşlar, fotoya bakıp hızı tasvip ettiğimizi sanmayın. Lütfen kurallara uyalım. Fotoğraf, aracı 1 yıllık sürekli kullandıktan ve aracın dinamiğine tamamane hakim olduktan sonra, tecrübeli sürücü tarafından (ben oluyorum ), boş cevre yolunda müsait koşullarda ve bakımlı haliyle deneme amaçlı kısa sürre için yapılmıştır. Normal kullanım hızı olmamalıdır. Çok daha Güvenli sürüş için de arabanın orjinal lastikleri yerine hız için sportif ve sert dunlop takılmıştır.

Lütfen gaza gelmeyelim. Sürat durumunda stabilite ve motor durmunu öğrenmek için yaptım, foto çekergen biraz yavaşlamışım, normalde 193-195 falandı. Araç umulandan daha iyi şekilde stabil kalıyor ve motorda herhangibir sorun oluşmuyor ve bu hıza kadar devir kesiciye de yakalanmadım.

Sanırım 200 u rahat devirir. 190 la giderken daha devir 5500 d/d da.

• aerkadaşlar, öncelikle hepinizi selamlıyorum. ben bu arabayı alalı 6 ay oldu ve kısaca özetlersem kullanışlı,hesaplı,türkiye şartlarına uygun ayrıca özellikle belirtmem gereken logan ın içinin genişliği... yani tam bir aile arabası. bir arabada daha ne olsun ... herkese saygılar.. kazasız belasız sürüşler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrijuvaN2001

aerkadaşlar, öncelikle hepinizi selamlıyorum. ben bu arabayı alalı 6 ay oldu ve kısaca özetlersem kullanışlı,hesaplı,türkiye şartlarına uygun ayrıca özellikle belirtmem gereken logan ın içinin genişliği... yani tam bir aile arabası. bir arabada daha ne olsun ... herkese saygılar.. kazasız belasız sürüşler...

aleykümselam kardeş aramıza hoşgeldin
  • teşekkürler arkadaşım... bilgi paylaştıkça büyür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalcin07

ÜSTAD ARACI SALLADIĞINDA ALARM ÖTMEZ ALARM SADECE DARBELERDE ÖTER.YANİ ŞÖYLE DENEYEBİLİRSİN CAMA ELİN İLE VUR ALARM ÖTECEKTİR.PARK HALİNDEYKEN YANINA BİRARÇ PARK ETTİĞİNDE ÖTÜYORSA DARBE AYARI ÇOK HASSAS YAPILMIŞTIR. BUNUN HASSASLIĞINI AZALTTIRIRSAN DURUM DÜZELİR
    quote:

Orjinalden alıntı: Mickeymouse

Merhaba,

Benim bir sorum olacak,
    Loganımı alırken alarm taktırdım ( yada satan firma iyilik olsun diye taktı ), ancak arabamı park edip iyice silkeliyorum alet gıkını çıkarmıyor, yanına bir arac park etmeye calistiginda başlıyor zarıl zarıl bağırmaya ve yaklaşık 10 sn sonra susuyor. Şu an arac oturdugum sitenin park yerinde, böyle giderse komşularla papaz olacağız, çalıştıgım iş yerinde bir sokaga bıraksam heralde akşama kadar susmayacak,
    Sizce bu normalmidir?
    Yardımlarınız için teşekkürler,

Hocam Tesekkurler, Alet aksama kadar bekleyemedi maalesef ve servisin yolunu tuttuk,
    Şimdilik bagırıp durmayı kesti, İlgin için çok teşekkür ediyorum,

• Merhaba,

Aracım çok yeni ancak birşey dikkatimi çekti,
    Yan rüzgarlara karşı oldukça hassas, 100 km uzereinde giderken 110 - 120 civarı, eger yan rüzgara maruz kalıyorsanız yol tutuşu çok zayıflıyor Dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum, 180 -190 km hız çok güvenli gelmedi bana, Logan hem yerden yüksek hemde kasası yüksek bir arac, diger otomobillerin yanında abi gibi duruyor :)
    Arac sürat için degil de ekonomi için dizayn edilmiş gibi,

İçinizde buna dikkat eden oldu mu acaba?
    Selamlar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickeymouse

Merhaba,

Aracım çok yeni ancak birşey dikkatimi çekti,
    Yan rüzgarlara karşı oldukça hassas, 100 km uzereinde giderken 110 - 120 civarı, eger yan rüzgara maruz kalıyorsanız yol tutuşu çok zayıflıyor Dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum, 180 -190 km hız çok güvenli gelmedi bana, Logan hem yerden yüksek hemde kasası yüksek bir arac, diger otomobillerin yanında abi gibi duruyor :)
    Arac sürat için degil de ekonomi için dizayn edilmiş gibi,

İçinizde buna dikkat eden oldu mu acaba?
    Selamlar,

Evet söyledikleriniz dogru ben de aynı şeylerle karşılaşıyorum. Ama gerçekten logan diğer araçlardan daha kalıplı. Yüksekliğiyle ön plana çıkan ford fusionla aynı boyda. (bizzat ben ölçtüm).

• çok doğru... ayrıca virajlarada çok sert girmemenizi tavsiye ederim. araç baya kalıplı.
  • arkadaşLar, saatte 190km hızLa giden bsd arkadaşımızın yazdıkLarını dikkatLi okumak Lazım...bsd saatte 190km hıza çıkmış ama arabayı aLaLı 1 sene oLmuş, arabayı ve tepkiLerini iyice öLçmüş, bakımını yaptırmış, uygun LastikLeri kuLLanarak uygun bir yoLda o sürata çıkmış...araca aLışmadan öyLe tehLikeLi denemeLer yapmayı tasvip etmiyoruz...Logan tabi ki performans için deiL, ekonomi için yaratıLmış bir araba...yani Loganı oLanLar bence en fazLa 130 La faLan gitmeLi...
  • Arkadaşlar araç yüksek ve kalıplı ama, süspansiyonları sert ve aks ve dingil açıklıkları kaportasına göre geniş. Bu nedenle sanılandan daha iyi viraj kabiliyeti ve stabilitesi var. Orjinal lastikleri ile çok sportif ve çok hızlı kullanım yapılmaması konusunda daha önce de uyarmıştık. Lastikleri değiştirince de ciddi oranda fark ediyor.

Fakat siz siz olun altınızda porsche bile olsa Türkiye yollarında mümkün olduğunca 130 km/saat hızın üstüne çıkmayın arkadaşlar. Neyle karşılaşacağınız belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsd -- 12 Temmuz 2006; 23:53:01 >
  • quote:

Arkadaşlar araç yüksek ve kalıplı ama, süspansiyonları sert ve aks ve dingil açıklıkları kaportasına göre geniş. Bu nedenle sanılandan daha iyi viraj kabiliyeti ve stabilitesi var. Orjinal lastikleri ile çok sportif ve çok hızlı kullanım yapılmaması konusunda daha önce de uyarmıştık. Lastikleri değiştirince de ciddi oranda fark ediyor.

ben de lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum da gerçekten o kadar fark ediyor mu?
  • Bence arabaya alışma esnasında pek gerek yok. Ama garanti bitmeye yakın birazda sportif kullanıyorsanız tavsiye ederim. özellikle kışın kış lastiği de gerekli. normal ve sakin kullanımda gerek yok o kadar para vermeye. 15" lastik kullandığı için logan fiyatlarda adet başına 130-150YTL civarı oluyor.

Tavsiye isterseniz, alınca 2 yıl orjinal lastikleriyle kullanın sonra en az bir 3 yıl daha kullanıcam derseniz (ki bu ihtimal %99) söyle güzel bir geniş taban 16" alüminyum jant ve uygun lastik alın derim. Bu araba geniş lastik için dizayn edilmiş sanki, çok yakışıyor ve uyumlu oluyor.
  • quote:

Bence arabaya alışma esnasında pek gerek yok. Ama garanti bitmeye yakın birazda sportif kullanıyorsanız tavsiye ederim. özellikle kışın kış lastiği de gerekli. normal ve sakin kullanımda gerek yok o kadar para vermeye. 15" lastik kullandığı için logan fiyatlarda adet başına 130-150YTL civarı oluyor.

Tavsiye isterseniz, alınca 2 yıl orjinal lastikleriyle kullanın sonra en az bir 3 yıl daha kullanıcam derseniz (ki bu ihtimal %99) söyle güzel bir geniş taban 16" alüminyum jant ve uygun lastik alın derim. Bu araba geniş lastik için dizayn edilmiş sanki, çok yakışıyor ve uyumlu oluyor.

Tavsiyeler için tşkler

• YENİ ARKADAS ARAMIZA HOŞ GELDİN BİR DE ARKADASLAR ARTIK ÜYE LİSTEMİZİN LİSTESİNİ ÇIKARMAMIZ LAZIM DEĞİLMİ DİGER MARKALAR HEMEMN ÜYELELERİNİ ÇIKARMIŞ BİZDE ÇIKARALIM
  • Prijuva aramıza hoş geldin kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.