Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: seksanddirt

quote:

quote:

quote:

Aklı olan ve uzun yaşamak isteyen insan dacia logan almaz çünkü onun sıfırna verdiğin para ile çok daha kaliteli OTUZİKİNCİ EL bir araç alınabilir DAHA HAYIRLI OLUR

kesssinLikLe katıLıyorum sana...otuzikinci eL bi araç daha iyi oLurdu...bakma artık yaptık bi eşşekLik biz ettik sen etme

Aferin yavaş yavaş yola geliyorsun ... Haşaaa eşekilk ne demek efemmm estağfirullah

afferin mii??? o da ne?
    afferin diye çamurdan çıkan eşşeğe derLer benim biLdiğim
    seni şimdiye kadar sürekLi aferim diyerek büyüttüLerse onu biLemem

Dikkat edersen ben sana aferin dedim ... Anlamını sen iyi biliyormuşsun !!! Hayatım başarılarla dolu olduğu için eşşeklerle aynı sınıfta olmadım ve daciayada düşmedim... Zaten dacia logan almak o kadar parayı çöpe atmakla aynı şey benim için

bana şimdiye kadar pek afferim denmedi, haa arada afferim diyen bazı eşekLer çıkmadı mı, tabii ki çıktı
    ama ben aLışık deiLim afferim denmeye...
    sana da tavsiye; madem çok akıLLısın, akLını biraz kendine sakLa da daha fazLa rahatsız etme insanLarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seksanddirt -- 11 Temmuz 2006; 23:31:23 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

GÜZEL ARKADAŞIM BEN SANA CLİO SYMBOL DEN BAHSEDİYORUM SEN BANA GİDİP CLİO III ÜN TESTİNİ GÖSTERİYORSUN. GERÇEKTEN SENİN ANLAMADA PROBLEM VAR. AĞLANACAK HALİNE GÜLÜYORSUN.

Logan anlının akıyla euro ncap tan 3 yıldız almıştır. Loganın sınıfındaki albea, clio gibi arabalar euro ncap a girmeye cesaret bile edememişlerdir. Ayrıca Chewrolet Aveo sedan bu testten 1,5 yıldız almıştır. Sonuç ortada. Bişey biliyormuş gibi konuşuyorsun halbuki hiçbirşey bilmiyorsun...

BU YUKARIDA YAZILANLARI SEN SÖYLEMEDİN Mİ ??? ŞİMDİ NE OLDU ? ACI MI GELDİ İNKAR MI EDİYORSUN ??? BİRDEN CLIO DEĞİL DE O CLIO SYMBOL MÜ OLDU ??? HADİ ORDAN BE YALANCILIĞIN ALASI BU İŞTE AMA FORUMDAKİ HERKES YUKARIDAKİ ALINTILARDA GÖRÜYOR SENİN YAPTIĞIN DEĞİŞTİRMELERİ

GÜZEL KARDEŞİM BAK BENİM LOGANIN SINIFINDAKİ CLİO DAN KASTIM TABİ Kİ CLİO SYMBOLDÜR. CLİO III LE LOGANIN NE ALAKASI VAR??? YA BEN ANLATAMIYORUM YA SEN ANLAMAK İSTEMİYORSUN. YA SEN LOGANI HATCK BACK SANIYORSUN, YA DA CLİO III Ü SEDAN SANIYORSUN.

• quote:

quote:

quote:

GÜZEL ARKADAŞIM BEN SANA CLİO SYMBOL DEN BAHSEDİYORUM SEN BANA GİDİP CLİO III ÜN TESTİNİ GÖSTERİYORSUN. GERÇEKTEN SENİN ANLAMADA PROBLEM VAR. AĞLANACAK HALİNE GÜLÜYORSUN.

Logan anlının akıyla euro ncap tan 3 yıldız almıştır. Loganın sınıfındaki albea, clio gibi arabalar euro ncap a girmeye cesaret bile edememişlerdir. Ayrıca Chewrolet Aveo sedan bu testten 1,5 yıldız almıştır. Sonuç ortada. Bişey biliyormuş gibi konuşuyorsun halbuki hiçbirşey bilmiyorsun...

BU YUKARIDA YAZILANLARI SEN SÖYLEMEDİN Mİ ??? ŞİMDİ NE OLDU ? ACI MI GELDİ İNKAR MI EDİYORSUN ??? BİRDEN CLIO DEĞİL DE O CLIO SYMBOL MÜ OLDU ??? HADİ ORDAN BE YALANCILIĞIN ALASI BU İŞTE AMA FORUMDAKİ HERKES YUKARIDAKİ ALINTILARDA GÖRÜYOR SENİN YAPTIĞIN DEĞİŞTİRMELERİ

GÜZEL KARDEŞİM BAK BENİM LOGANIN SINIFINDAKİ CLİO DAN KASTIM TABİ Kİ CLİO SYMBOLDÜR. CLİO III LE LOGANIN NE ALAKASI VAR??? YA BEN ANLATAMIYORUM YA SEN ANLAMAK İSTEMİYORSUN. YA SEN LOGANI HATCK BACK SANIYORSUN, YA DA CLİO III Ü SEDAN SANIYORSUN.

O zaman adam gibi yazarsın oraya cilo aymbol diye sonradan kıvırtmana gerek kalmaz kazların hepsi yandı ama olsun bu seferlik

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aklı olan ve uzun yaşamak isteyen insan dacia logan almaz çünkü onun sıfırna verdiğin para ile çok daha kaliteli OTUZİKİNCİ EL bir araç alınabilir DAHA HAYIRLI OLUR

kesssinLikLe katıLıyorum sana...otuzikinci eL bi araç daha iyi oLurdu...bakma artık yaptık bi eşşekLik biz ettik sen etme

Aferin yavaş yavaş yola geliyorsun ... Haşaaa eşekilk ne demek efemmm estağfirullah

afferin mii??? o da ne?
    afferin diye çamurdan çıkan eşşeğe derLer benim biLdiğim
    seni şimdiye kadar sürekLi aferim diyerek büyüttüLerse onu biLemem

Dikkat edersen ben sana aferin dedim ... Anlamını sen iyi biliyormuşsun !!! Hayatım başarılarla dolu olduğu için eşşeklerle aynı sınıfta olmadım ve daciayada düşmedim... Zaten dacia logan almak o kadar parayı çöpe atmakla aynı şey benim için

bana şimdiye kadar pek afferim denmedi, haa arada afferim diyen bazı eşekLer çıkmadı mı, tabii ki çıktı
    ama ben aLışık deiLim afferim denmeye...
    sana da tavsiye; madem çok akıLLısın, akLını biraz kendine sakLa da daha fazLa rahatsız etme insanLarı

Hani altın semer vursalarda eşek eşektir ... Sonuçta anlamaz ... Zaten anlasada çok geç kalır... Birde üzerine çok alınır gereksiz yere bazıları ... Laf meclisden dışarı idi ancak birtek sen aldın üzerine Nedense ???

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman adam gibi yazarsın oraya cilo aymbol diye sonradan kıvırtmana gerek kalmaz kazların hepsi yandı ama olsun bu seferlik

Anlatamıyorum ki
    Ben oraya "" Loganın sınıfındaki albea, clio gibi arabalar "" yazıyorum, sen bana clio III den bahsediyorsun.
    Sonra da haksız olmana rağmen üste çıkmaya çalışıyorsun.

• Tartışmayı devam ettirmeyiniz !!
  • LOGAN SAHİBİ ARKADAŞLAR.FORUMUMUZDA LOGAN HAKKINDA TABİRİ CAİZSE ATIP TUTANLARA CEVAP VERMEYELİM.EĞER ARABANIN MOTORU YA DA AKSESUARLARI HAKKINDA OLUMSUZ MESAJ YAZAN ARKADAŞLAR OLURSA KENDİLERİNE ARAÇ HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ VERİLEBİLİR.FAKAT HERKESE CEVAP YETİŞTİRİRSEK ÖNÜNE GECEMİYECEGİMİZ BİR LAF DALAŞI OLUR.ÇÜNKÜ ARABAYI ELEŞTİRENLERİN %90 I ARABAYI KULLANMAMIŞ KİŞİLERDİR.BELKİDE SİZDE ARABAYI KULLANMADAN TANIMADAN ÖNCE BÖYLE DÜŞÜNÜYORDUNUZ.HERKESE İYİ GÜNLER DİLİYORUM.HOŞCAKALIN

ONUR ÖZÇELİK
    SATIŞ TEMİLCİSİ
    LOGAN BY RENAULT
    -NEZİROĞLU- ( ANKARA )
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRIVERWRX

BMW GIBI BI FIRMADA ROVER I ALDI AMA YINE OLMADI NIE 0OLMADI O DACIA DA BATAR SADECE BIZE SATIYO ARA BAYI CUNKU EN PAHALI BENZIN BIZDE EKONOMIK KRIZ FELAN UCUZA GONDERDILER MILLETE PARÇASI NE ALEMDE UCUZMU PAHALIMI BILMIYORUM AMA ELINIZDE KALMASIN DUA EDINDE

kardeş bence senin otombil dünyasında pek haberin yok logan segmentinde 2005 yılının en çok satan arabası olduı. ve de 2005 yılında servise en az giren araba oldu. bizle mercedes bugatti yada logandan daha üst düzeyde arabalara binecek insanlar değiliz orta gelirde sıfır arabaya binmek isteyen insanlarız genelde bu sınıfta da alabileceiğimiz en iyi arabayıo aldığımız dülüşünüyoruz arkaasında renault var servisi yaygın parçası ucuz iş görüyor gitmediği yol yok türkiye şartlarında eger paramız daha çok olsaydı emin ol gider daha pahalı araba alırdık MERAK ETME HERKES SENİN KADAR AKILLI. benim arabam bana göre benim arabam olduğu için söylüyorum parasının hak ediyor sonuna kadar helal olsun bayiye verdiğim paralar biz memnunuz aracımızdan sende git canınını isteidigini aal. şaka yapıyorum demişsin alay eder gibi şaka yapmışsın.

• quote:

kardeş bence senin otombil dünyasında pek haberin yok logan segmentinde 2005 yılının en çok satan arabası olduı. ve de 2005 yılında servise en az giren araba oldu. bizle mercedes bugatti yada logandan daha üst düzeyde arabalara binecek insanlar değiliz orta gelirde sıfır arabaya binmek isteyen insanlarız genelde bu sınıfta da alabileceiğimiz en iyi arabayıo aldığımız dülüşünüyoruz arkaasında renault var servisi yaygın parçası ucuz iş görüyor gitmediği yol yok türkiye şartlarında eger paramız daha çok olsaydı emin ol gider daha pahalı araba alırdık MERAK ETME HERKES SENİN KADAR AKILLI. benim arabam bana göre benim arabam olduğu için söylüyorum parasının hak ediyor sonuna kadar helal olsun bayiye verdiğim paralar biz memnunuz aracımızdan sende git canınını isteidigini aal. şaka yapıyorum demişsin alay eder gibi şaka yapmışsın.

LOGAN I GERÇEKTEN ÇOK İYİ ANALİZ ETMİŞSİNİZ.BUNUN İÇİN SİZİ TEBRİK ETMEK İSTEDİM.LOGAN SINIFININ EN İYİ ARABASIDIR.DAHA ÖNCEDE YAZDIĞIM GİBİ SINIFINDA ŞU DAHA İYİ DİYEBİLECEK BİR ARKADAŞ VARSA LÜTFEN YAZSIN.HOŞCAKALIN

ONUR ÖZÇELİK
    SATIŞ TEMSİLCİSİ
    LOGAN BY RENAULT
    -NEZİROĞLU- ( ANKARA )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neziroglu_ANK -- 12 Temmuz 2006; 8:49:47 >

• ARKADAŞLAR BU SEVİYESİZ İNSANLARA İLE KONUSMAYIN BENCE BEN ŞİKAYET ETTİM ZATEN BUNLARI HERKES ŞİKAYET ETSİN. CEZALARINIZ ÇEKSİNLER
  • iLk başLarda o arkadaşLar verdikLeri saçma ve komik cevapLarLa topiğimize eğLence katıyordu
    fakat daha sonra kendi seviyeLerini beLLi ettiLer...zaten adamLara cevap vermenin bir işe yaramadığını anLamış buLunduk.biLerek konuşsaLar neyse de, kısıtLı biLgiLeriyLe Logan a çamur atmaya kaLktıLar, sonuçta da kendiLeri reziL oLduLar...
  • Arkadaşlar baya bi seviyesiz tartışmalar yaşanmış boş verin çamur atan kişiler tuzu kuru olanlar baba parasıyla arbaya binenler mesela. Benim gibi acaba nerde kalırım diye endişe içinde yola çıksalar reno 9 dan inip logana binseler üstelik 36 ayda borca girseler ozaman bizi anlarlar boş verin dedim yaaa bab parası yiyenler hepsi.
  • Arkadaşlar Dacia bana yarışmaya katıl vesaire ,vesaire diye bi zarf göndermiş zarf göndereceğine biraz arabayı millete tanıtsa bişeyler yapsa daha iyi olur bence.

• @over and under

sürekli sataşmalarından ve agrasiv yazılarından şikayetler artmaya başladı
    hem profilin hemde imzandaki resminde kuraldışı olduğunu hatırlatırım.
    ayrıca sürekli mesajlarınıda silmek zorundada değiliz.
    lütfen tartışmalarımızdaki cümlelere dikkat edelim.
  • Onur bey aksesuar listesini aldım. İlginiz için çok teşekkür ederim.
  • Bırakın arkadaşlar bu tartışma fitilleyici ve bizi amacımızdan uzaklaştıran Alaycı ve Aşağılayıcı bu şahısların mesajlarını.

Daha önceki sayfalarımızda "Neden Logan" sorusunun cevabını verdik. Arabanın sağlam,ncaptan 3 yıldızlı, güvenli, ekonomik ve Türkiye şartlarına uyumlu olduğundan bahsettik. Bilgisiz ve saldırgan kişilerin konuyu bulandırmasına izin vermeyelim. Bu sahıslar her arabanın kendi sınıfında ve koşulunda sınıflandırılması gerektiğinden habersizler.

Kendileri 32. el arabaya binmeye devam etsinler ama Logan alan kullanan ve halinden oldukça memnun olan çoğunlu da aşağılamasınlar.
  • Bu arada ncap da 3 yıldız geçer nottur. Piyasadaki mevcut kullanılan arabaların çoğunun ncap ten tek yıldızı bile yoktur. Aveo nun ve albea nın durumu da ortadadır. Clio sembol 3 , yeni çıkan clioIII 5 yıldızlıdır. Renaulttan dolayı 5 yıldıza alıştık tabi ama halen daha birçok başka araba çok alt sayıda yıuldıza sahiptir. İnceleyin ncap ın sayfasını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bsd

Bu arada ncap da 3 yıldız geçer nottur. Piyasadaki mevcut kullanılan arabaların çoğunun ncap ten tek yıldızı bile yoktur. Aveo nun ve albea nın durumu da ortadadır. Clio sembol 3 , yeni çıkan clioIII 5 yıldızlıdır. Renaulttan dolayı 5 yıldıza alıştık tabi ama halen daha birçok başka araba çok alt sayıda yıuldıza sahiptir. İnceleyin ncap ın sayfasını.

aveo nun durumuna birşey demiyorum da.

albea'nın durumunda ne var?

albea polonya,brezilya,çin,rusya gibi ülkelerde farklı tiplerde üretiliyor.eskiden siena idi makyajlandı albea oldu.

euro-ncap e girmediği doğru da geçtiği çok önemli carpışma testleri var.

biraz araştırma yapıp incelesek daha iyi olmaz mı?

http://www.otomobul.com/test/testbilgi.php?marka_id=30&model_id=142&test_id=229

Boyutlariyla küçük ve kompakt sinif arasinda yer alan Siena, Avrupa ve ABD'de geçerli olan AMUS, ADAC, EEVC, EC 34, USA 214 gibi çarpisma testi normlarina uygun bir karoser yapisina sahip

not:logan kötüdür demedim .biraz malzemesi düzeltilse iyi olur ama

• Merhaba,

Benim bir sorum olacak,
    Loganımı alırken alarm taktırdım ( yada satan firma iyilik olsun diye taktı ), ancak arabamı park edip iyice silkeliyorum alet gıkını çıkarmıyor, yanına bir arac park etmeye calistiginda başlıyor zarıl zarıl bağırmaya ve yaklaşık 10 sn sonra susuyor. Şu an arac oturdugum sitenin park yerinde, böyle giderse komşularla papaz olacağız, çalıştıgım iş yerinde bir sokaga bıraksam heralde akşama kadar susmayacak,
    Sizce bu normalmidir?
    Yardımlarınız için teşekkürler,
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Bu arada ncap da 3 yıldız geçer nottur. Piyasadaki mevcut kullanılan arabaların çoğunun ncap ten tek yıldızı bile yoktur. Aveo nun ve albea nın durumu da ortadadır. Clio sembol 3 , yeni çıkan clioIII 5 yıldızlıdır. Renaulttan dolayı 5 yıldıza alıştık tabi ama halen daha birçok başka araba çok alt sayıda yıuldıza sahiptir. İnceleyin ncap ın sayfasını.

aveo nun durumuna birşey demiyorum da.

albea'nın durumunda ne var?

albea polonya,brezilya,çin,rusya gibi ülkelerde farklı tiplerde üretiliyor.eskiden siena idi makyajlandı albea oldu.

euro-ncap e girmediği doğru da geçtiği çok önemli carpışma testleri var.

biraz araştırma yapıp incelesek daha iyi olmaz mı?

http://www.otomobul.com/test/testbilgi.php?marka_id=30&model_id=142&test_id=229

Boyutlariyla küçük ve kompakt sinif arasinda yer alan Siena, Avrupa ve ABD'de geçerli olan AMUS, ADAC, EEVC, EC 34, USA 214 gibi çarpisma testi normlarina uygun bir karoser yapisina sahip

not:logan kötüdür demedim .biraz malzemesi düzeltilse iyi olur ama

Bende albea kötüdür demedim. Merak etme Amerikada girdiği çarpışma testlerinden haberim var, ncap e girmediğini belirtmek istemiştim ama aveo nun yanına yazınca sanki kötü gibi olmuş kusura bakmayın. Amerikan testleri ile euro-ncap biraz farklılık gösterebiliyor bu nedenle kaç yıldız alacağını pek tahmin edemiyoruz. Ama demek istediğim bu fiyat aralığında ve bu sınıfta 3 yıldız kötü değildir. Zaten ncap de 3 yıldızı geçer kabul ediyor.

Not: Aveo ya da kötü demiyorum bence o sınıfta iç mekan kalitesi en iyi araçtır ama aldığı 1.5 yıldıza eleştirim var. Bİrkaç düzeltme yapsalarmış GM mühendisleri en azından 3 yıldız aldırsalarmış süper olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsd -- 12 Temmuz 2006; 11:39:14 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.