Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (393. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam uzatmanin bir anlami yok birbirimizi kırmayalım ama siz siz olun loganla 160 yapmakla megane ve lagunada yapmak arasın da çok fark var logan şehir içi arabası
  • Loganda 120 yi geçmek her türlü ölümdür risktir arkadaşla r araba çok yüksek
    bu arada bizim logan 1.6 lauret 90 beygir 175 i zor görüyo dizel 65 beygirlik logan nasıl görüyo 190 anlamadım valla belki rüzgarı arkasına almıştır yada bastığı yer yokuş aşağı doğrudur anca öyle 190 yapar
  • dci ile 190 yaptım diyenleri loganla bir şey demiyorum..... hele rahat bir şekilde yaptım diyenlere,benden bu kadar ...dilimde tüy kalmadı
  • Şu hız meselesini gereksiz yere uzatmışsınız arkadaşlar. Logan veya bir başka araç istenirse 170-190 km/hız yapabilir. Bunu istemeyerekte olsa bende denemiştim. Aracım 1,4 benzinli İstanbuldan Ankaraya gelirken otoyolda kısa bir süreliğine 170 km/hız'a ulaşmıştım. Bu hızı yapmamdaki şartlar, otoyol eğimli ve arkadan hafifin biraz üstünde rüzgarla gaza yüklendiğiniz zaman bu hıza ulaşmak mümkün. Normal şartlarda düz yolda aracın motor gücüne bağlı olarak, 150-160-170 km/hız'a ancak ulaşılabilir. Üste verdiğim şartlarda ise 170-190'a kadar ulaşılabilir, bu mümkündür. Ancak ulaşmasak iyi olur, bu hız her araç için risktir. Ülkemizin trafik kültürü buna müsade etmiyor, ayrıca tüm araçlarda km saatinde ortalama %10 fazla gösterme özelliği vardır. Bunu üretici firmalar beyan ediyorlar. Bu konunun kapanmasında yarar var. Daha yararlı bilgileri paylaşmak dileğiyle. Hepinize kazasız belasız sağlıklı günler.

• quote:

Orjinalden alıntı: yukobir

Şu hız meselesini gereksiz yere uzatmışsınız arkadaşlar. Logan veya bir başka araç istenirse 170-190 km/hız yapabilir. Bunu istemeyerekte olsa bende denemiştim. Aracım 1,4 benzinli İstanbuldan Ankaraya gelirken otoyolda kısa bir süreliğine 170 km/hız'a ulaşmıştım. Bu hızı yapmamdaki şartlar, otoyol eğimli ve arkadan hafifin biraz üstünde rüzgarla gaza yüklendiğiniz zaman bu hıza ulaşmak mümkün. Normal şartlarda düz yolda aracın motor gücüne bağlı olarak, 150-160-170 km/hız'a ancak ulaşılabilir. Üste verdiğim şartlarda ise 170-190'a kadar ulaşılabilir, bu mümkündür. Ancak ulaşmasak iyi olur, bu hız her araç için risktir. Ülkemizin trafik kültürü buna müsade etmiyor, ayrıca tüm araçlarda km saatinde ortalama %10 fazla gösterme özelliği vardır. Bunu üretici firmalar beyan ediyorlar. Bu konunun kapanmasında yarar var. Daha yararlı bilgileri paylaşmak dileğiyle. Hepinize kazasız belasız sağlıklı günler.

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz.Daha yararlı bilgiler paylaşalım lütfen

• benim arac dizel 1,5 ben zar zor 180 yaptım bu işte bi yanlıslık var 190 basamaz ya
  • arkaslar size bi sorum olacak loganlarda hararet göstergesi benim hep 4 dişte kalıyo 1 senederi kullanıyorum arabayı düşük viteste kullandım biraz sıkıstırdım yinede 4 dişi gecmiyo sıcaklık bu araba soğutma fanı açmıyomuki yada bozukmu ne anlıyamadım herkez hayırlı ramazanlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat19051905

benim arac dizel 1,5 ben zar zor 180 yaptım bu işte bi yanlıslık var 190 basamaz ya

hele şükür bedne bunu diyiyorum ama ya anlamıyorlar yada anlamak istemiyorlar
  • 10 ayda 9500 km yol yaptım benim aracında hararet göstergesi 4. çizginin üzerine hiç çıkmadı ve dikkat ediyorumda motor bayağı şıkışmadıktan sonra fan da açmıyor yani motorlarımız hararete meyilli değil ve buda sevindirici bir haber
    Hız konusuna gelince yol,rüzgar,eğim,yük pozisyonuna göre 190 km görülmüş olabilir ama o hızda ısrarcı olmamak gerekir.
    Dahada önemlisi kırıcı olmamak gerekir.
    Lütfen kullandığımız kelimeleri daha özenli seçelim.

quote:

Orjinalden alıntı: murat19051905

arkaslar size bi sorum olacak loganlarda hararet göstergesi benim hep 4 dişte kalıyo 1 senederi kullanıyorum arabayı düşük viteste kullandım biraz sıkıstırdım yinede 4 dişi gecmiyo sıcaklık bu araba soğutma fanı açmıyomuki yada bozukmu ne anlıyamadım herkez hayırlı ramazanlar

• eyw saolasın karaelmas
  • kardeş bırak şu hız sorunulu nerde yarış yapıyorsun pistin neresi pilot musun sen bırak allah aşkına şu kazaları gözünüz görmüyoda kulağınızdamı duymuyo (HIZ HAYATIN SONU) BENDE 1.6 LAURATE VAR BENZİNLİ HİÇ BASMADIMDA BASMICAĞIM KİM NE NERSE DESİN UMRUMDA DEĞİL BENİM ARABAM HIZLI GİDİYO YOK YAVAŞ GİDİYO YOL BİTMEZ ÖMÜR BİTER.......
  • ben de dacia logan 1.5 dci sahibiyim ben en fazla 180 yapabildim adana osmaniye yolunda
  • o zaman beyler kimin doğru kimin abartı konuştuğunu anlamışsınızdır
    teşekkür ederim.....
  • arkadaşlar benim bi sorum olacak
    şu motor kaputunun iç kısmını komple saran keçe gibi bişi var motor sesini biraz azaltıyo onu nerden ve kaça bulabiliriz
    aracına o keçeden alıp takan oldumu acaba
  • ARKADAŞLAR LOGAN LARINIZIN RESİMLERİNİ EKLEMEYECEK MİSİNİZ

• ARKADSLAR ARABAYA ÖN CAMIN GÜNESLİK CEKTİRDİM BİDE FARLARA KAŞ YAPTIRDIM ARKA STOP LAMBALARINA SİYAH FİLM CEKTİRDİM SÜPER OLDU RESİMLERİ KOYCAM AMA KOYMAYI BİLMİYORUM HERKZE İYİ AKSMLAR HAYIRLI RAMAZANLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

o zaman beyler kimin doğru kimin abartı konuştuğunu anlamışsınızdır
    teşekkür ederim.....

senin yalancılıkla suçladıgın adamı bir yıldan beri çok iyi tanıyorum. lütfen kelimelere dikkat.
    bu hıza usulüne uygun kullanımda rodaj aşıldıktan sonra mcvnin ulaşacagına inanıyorum.
    sen ister inan ister inanma burda kimsenin iplemesindede degildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan_gs06

quote:

teşekkür ederim.....

senin yalancılıkla suçladıgın adamı bir yıldan beri çok iyi tanıyorum. lütfen kelimelere dikkat.
    bu hıza usulüne uygun kullanımda rodaj aşıldıktan sonra mcvnin ulaşacagına inanıyorum.

Boşver Hakan'ım kapansın şu konu artık,bu konu devam ettikçe forum msn e dönüp diğer arkadaşlara saygısızlık olur,zaten her şey ortada..

Murat1905 resimleri ekleyebilirsen seviniriz

Tüm Logandaşlara hayırlı ramazanlar...

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyuryazar -- 13 Eylül 2008; 2:07:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hakan_gs06

quote:

teşekkür ederim.....

ister tanı ister tanıma beni alakadar etmez rahat yapsın bakalım o hızı senin çok ii tanidiğin arkadaşın bunu o diyor siz diyorsunuz ben durduk yere demiyorum o zaman daha konuşmıcaksınız

• 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.