o zaman beyler kimin doğru kimin abartı konuştuğunu anlamışsınızdır teşekkür ederim.....
senin yalancılıkla suçladıgın adamı bir yıldan beri çok iyi tanıyorum. lütfen kelimelere dikkat. bu hıza usulüne uygun kullanımda rodaj aşıldıktan sonra mcvnin ulaşacagına inanıyorum. sen ister inan ister inanma burda kimsenin iplemesindede degildi
ister tanı ister tanıma beni alakadar etmez rahat yapsın bakalım o hızı senin çok ii tanidiğin arkadaşın bunu o diyor siz diyorsunuz ben durduk yere demiyorum o zaman daha konuşmıcaksınız
hala aynı yere getiriyorsun tamam biz çoktan kapattık....
Boşver Hakan'ım kapansın şu konu artık,bu konu devam ettikçe forum msn e dönüp diğer arkadaşlara saygısızlık olur,zaten her şey ortada..
Murat1905 resimleri ekleyebilirsen seviniriz
Tüm Logandaşlara hayırlı ramazanlar...
Edit:İmla
KARDEŞ EN KISA ZAMANDA KOYUCAM MERAK ETMEYİN
quote:
Orjinalden alıntı: murat19051905
Boşver Hakan'ım kapansın şu konu artık,bu konu devam ettikçe forum msn e dönüp diğer arkadaşlara saygısızlık olur,zaten her şey ortada..
Murat1905 resimleri ekleyebilirsen seviniriz
Tüm Logandaşlara hayırlı ramazanlar...
Edit:İmla
KARDEŞ EN KISA ZAMANDA KOYUCAM MERAK ETMEYİN
resimleri merakla bekliyoruzz
ister tanı ister tanıma beni alakadar etmez rahat yapsın bakalım o hızı senin çok ii tanidiğin arkadaşın bunu o diyor siz diyorsunuz ben durduk yere demiyorum o zaman daha konuşmıcaksınız
sende biraz uslubuna dikkat edersen iyi olur arkadas.
biraz daha kibar olabilirsin 3 yildan beridir buradayiz bu kadar sayfa olmus
oku bakalim logancilarin yazilarini
en usturubsuz sen yaziyorsun
hemen bu yazimada elestiri yazipda kendini savunmaya kalkma
sapkani cikar ve dusun
bende o kadar loganci tanidim burada hepside beyefendi insanlar ayrica yasimizi basimizi almis insanlariz senin karsinda 16 yasinda cocuk yok
kardeş ben amasya suluova dayım bir depo ile 850 km civarlarında ışık yanıyo tekrar fullüyorum pompa kendisi ortalama 46-47 litre olunca atıyo daha fazlada mazot koydurmuyorum. yani 47 litre ile 850 km şehir içi yol yapıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ice_crashed
Arkadaşlar merhaba, forumunuz çok canlı. Bu kadar çok sayfa olan başka bir marka görmedim, maşallah. Ben Logan'ın dizelini almayı düşünüyorum ama ben şehir içinde kullanacağım için acaba şehir içinde bir depo ile ne kadar yol gider onu yazabililir misiniz? Teşekkür ederim.
Bir 850 km de benden,şi yoğun ve genelde kısa mesafeler olmasına rağmen 800-850 km arası değişiyor ve sanırım mcv sedanlardan daha ağır,bunuda göz ardı etmemek gerekli
quote:
Orjinalden alıntı: KARA ELMAS
quote:
Orjinalden alıntı: ice_crashed
Arkadaşlar merhaba, forumunuz çok canlı. Bu kadar çok sayfa olan başka bir marka görmedim, maşallah. Ben Logan'ın dizelini almayı düşünüyorum ama ben şehir içinde kullanacağım için acaba şehir içinde bir depo ile ne kadar yol gider onu yazabililir misiniz? Teşekkür ederim.
Bir 850 km de benden,şi yoğun ve genelde kısa mesafeler olmasına rağmen 800-850 km arası değişiyor ve sanırım mcv sedanlardan daha ağır,bunuda göz ardı etmemek gerekli
sedan 1,4 1,6 1,5 motor hacmi 975 980 1060 kg boş ağırlık Mcv 1,5 motor hacmi 1205 kg boş ağırlık
Malum araç ağırlaştıkça tüketim artmaktadır.
Arkadaşlar, 2006 model, henüz 20.000 de ve 10.000 kmden sonra Baykangaz lpg takılı 1.4 logan arabam bir kaç günden beri zor çalışıyordu.LPG taktırdığım yer önce ayarları kontrol etti aradan 2 gün geçti ama düzelme olmadı.Bugün tekrar gittim usta sübapların sıkı olduğunu ve aracımı bırakmamı istedi, sabahleyin soğukken bakacakmış.Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu?Zaten cliolar ve loganlar bu arızayı çok yapar vs dedi.
20 bindeki aracın bence sübapları sıkı olmaz lpg den kaynaklanan başka bir sorun olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: hassan01
Arkadaşlar, 2006 model, henüz 20.000 de ve 10.000 kmden sonra Baykangaz lpg takılı 1.4 logan arabam bir kaç günden beri zor çalışıyordu.LPG taktırdığım yer önce ayarları kontrol etti aradan 2 gün geçti ama düzelme olmadı.Bugün tekrar gittim usta sübapların sıkı olduğunu ve aracımı bırakmamı istedi, sabahleyin soğukken bakacakmış.Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu?Zaten cliolar ve loganlar bu arızayı çok yapar vs dedi.
öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar arkdaslar size bi sorum olacak yaw benim arabanın kapılarından ses geliyor gacur gucur:Dve bu beni cok rahatsız ediyor anlamadım bir türlü şimdi bide camı yukarı kaldırınca inanılmaz bi ses cıkıyor servise gittim kapıları yaptılar camdan ozaman ses gelmiyodu kapılara yag sürdüler yine aynı oldu bi çözemedim ya bu sorunu neyse iyi aksamlar kazasız belasız keyifli sürüşlerr...
quote:
Orjinalden alıntı: KARA ELMAS
Arkadaşlar merhabalar, belki duymuşşunuzdur elektrikli camları aracı merkezi kilitten kilitleyince otomatik kaldırmak için satılan parça- modüller var 20-30 ytl gibi. İki tane yetkili servisle görüştüm ama ikiside böyle bir parça bağlamayız diyor. Acaba aramızda böyle bir işlem yaptıran var mı? Yardım
Ben taktirdim. Ancak serviste degil, Cenmax alarm servisinde. Cenmax alarm taktirirken onu da taktirmistim 30 ytl ye. On iki cami da ayni anda kaldiriyor. Piyasada genelde sirayla kaldirani var cunku, ve ayni anda kaldirmasi sorun cikarir derler. Ancak benimkisi bir yil olacak nerdeyse, hicbir sorun vermedi henuz. Zaten takan da demisti, bu sorun cikarmaz, ben kefilim diye. Diyeceksin ki; garanti.? Vallahi servisi bile aramadim alarm taktirabilir miyim diye. Cunku arabaya Allah korusun birsey olduktan sonra garantim olmus ne cikar? Hem ustelik renault gibi bir markanin urunu Logan MCV. Degil iki yil(yahut 100.000 km), ben Insaallah yillarca garantisel bir sorun cikaracagina inanmiyorum bu araclarin. Hayirlisi bakalim...
Su anda da ayni tetiklere(kumanda tetikleri) gecikmeli role ile farlari baglamayi dusunuyorum. Araci actigimda ya da kapadigimda 20 saniyelik aydinlatma amacli farlarin yakilmasi yani.
Arkadaşlar merhaba, Uzun zamandır giremiyorum, gündemde ne vardır bilmiyorum. En son göz attığımda korozyon için MAİS'ten gelen servise çağrı mektubundan bahsetmişti bir arkadaşımız. Bu mektuptan bize de gelmiş; fakat mektupta yazan Şasi numarasıyla bizim aracın şasi numarası farklı. Araçtaki şasi numarasıyla ruhsattaki aynı; ama Mais'ten gelen mektuptaki farklı. Bu durum neden kaynaklanmış olabilir, bir fikri olan varsa lütfen beni bilgilendirebilir mi?
Hayırlı Ramazan'lar, iyi forumlar...
quote:
Orjinalden alıntı: crepis
20 bindeki aracın bence sübapları sıkı olmaz lpg den kaynaklanan başka bir sorun olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: hassan01
Crepis arkadaşa katılıyorum. Usta tamamen bahane bulmuş, normal olan araç LPG uygulaması sonucu böyle bir arızayla karşılaşıyor, çözemeyince süpaplara suçu yüklüyor. Bence süpaplar sıkı değil, ustanın kafadan attığı kuru sıkısı.
arkadaşlar bizim arçların şase ve motor numarası nerede hiç bakmak aklıma gelmedi burda benim de aracı aldığım bayiden dacia solenza alan bir arkadaşın aracının ruhsat ile şase numarasının farklı olduğu 3 yıl sonra ilk muayenede ortaya çıktı sonradan düzeltildi ancak arkadaş bayağı bi sıkıntı çekti
merhaba arkadaşlar 2005 model 1.4 Ambiance Pack klimalı bir Logan (25.000-30.000 km)en az ve en fazla ne kadar eder?
arkadaslar size bi sorum olcak benim arac dizel her 10000km bakıma götüyüodum suan 21000 oldu 20000de götürmem lazımdı ama ekonomik durumlar nedeniyle götüremiorum 1000 km gecti araba bi sorun cıkartırmı arabaya zarar veririmi merak ediyorum onun için pek kullanmak istemiyorum cevaplarınız için simdien tesekkürler hayırlı ramazanlar kazasız belasız günler dileğiyle.....
quote:
Orjinalden alıntı: murat19051905
arkadaslar size bi sorum olcak benim arac dizel her 10000km bakıma götüyüodum suan 21000 oldu 20000de götürmem lazımdı ama ekonomik durumlar nedeniyle götüremiorum 1000 km gecti araba bi sorun cıkartırmı arabaya zarar veririmi merak ediyorum onun için pek kullanmak istemiyorum cevaplarınız için simdien tesekkürler hayırlı ramazanlar kazasız belasız günler dileğiyle.....
Motor yağına herhangi bir ustada baktır eksikse tamamla, hava filtresine bir lastik tamircisinde hava tuttur, bas gaza gitsin. Şimdiki motor yağları 15 000-20000km rahat gidiyor. 25 000 km ye gelince bakım yaptırırsın. Tabi garanti bitmediyse, bakımı geciktirdiğin için, garantin otomatik olarak servislerde sona erer. Bunuda göz ardı etmemelisin.
quote:
Orjinalden alıntı: erucar
merhaba arkadaşlar 2005 model 1.4 Ambiance Pack klimalı bir Logan (25.000-30.000 km)en az ve en fazla ne kadar eder?
ben 41000 de klımalı 12500e aldım 7ay önce biraz pazarlıkla 12ye bağlayabilirdim ama pazarlık gücüm fazla değil ne yapalım
herzaman diyorum logandan şaşma[
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama bende 2005ten beri logancıyım kırklarelinde ilk loganı ben aldım 1.6ambiance pack metalik kiraz kırmızı bu güne kadar her bindiğimde iyiki almışım iyiki milleti logan alma diye diye dinlememişim herkese bi kere kullanmasını tavsiye ederim ve ön yargılarınızdan kurtulun çünkü logan hakikaten muhteşem bi araç yalnız yakıtı biraz fazla ama o performansa göre iyi diyebilirim ben otobanda 180i abartısız gördüm inanmayan lar için resminide çektirdim yinede inanmayan olursa kırklareline beklerim[