Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (267. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.943
Cevap
35
Favori
1.724.053
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bunun gibi forumumuza sataşanlar çok olmuştu cevap vermeyelim böyle mesajlara biz almışız dacia mızı ve memnunuz o yüzden kulak asmayalım bunlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulascelikfz7

siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün...
    ayriyeten bende opel combo yok!
    size dacialarınızla iyi sürüşler diliyorum!!!

valla ne mutlu sana gülebiliyorsun ben olsam 35-40 milyara araba aldıktan sonra yedigim kazıgın acısıyla gülemezdim,ben 17 milyar vrdim senin arabanın benimkinden üstün yaptığı bi marifrti yok hepsi aynı işi yapıyor,herhalde o kadar para verdikten sonra senin arabanın yemek falan yapması lazım yoksa büyük kazık yediniz,bizimki sadece bizi istediğimiz yere kadar götürüyor,seninki artık daha fazla neler yapıyorsa o kadar para verebildiğinize göre

ayrıca sen aldığın arabanın en kaliteli modelinin nasıl güvenlik testinden geçemediğini izle

http://www.samanyoluhaber.com/haber-82636.html

ayrıca yarısı sizin olmayan araba için konuşmayalım çekiyorsunuz 15 milyar krediyi 5 sene öde yolda gezen lüks arabaların hepsinin yarısı bankaların ,ama dacia tamamen bizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarsuslu2410 -- 13 Aralık 2007; 22:21:15 >

• meyve veren ağaç taşlanır demiş eskiler
    başka marka araç sahibi olarak dacia topiğine gelip ''aman almayın çok kötü paranıza yazık'' diyen çok gördüm.
    dacia marka araç sahibi olarak başka topğiğe gidip ''dacia varken başka bir markaya daha fazla para veren enayidir biz çok memnunuz herkez logan alsın''
    diyen görmedim

• bahsttiğin iğneli ve serum hortumlu olayı bende benim eski flash ta kullanmıştım yalnız kutu içersine kullanılmış motor yağı koymuştuk supaplar yağsız kalmasın diye.
    daha sonra sökmüştüm bi faydasını gördüğümü söyleyemem.
    böyle icatları büyük firmalar kullanmadan denemek sağlıklı olmaz bence.bir motorcu olarak motorlarınızla fazla oynamamanızı tavsiye ederim.
    bu arada halen ikinci el bir 1.6 logan düşünüyorum.çıkarsa seneye mcv ler öncelik onda.

quote:

Orjinalden alıntı: oz32

Selamlar Arkadaşlar

akg01 arkadaşımın söylediği BOR ile yakut tasarrufu meselesini bende duydum ve araştırdım. Arkadaşlar bundan 8-10 yıl önce bu sistemin daha basitini yaptırmıştık.Yani bir plastik kutu içerisine konan tiner benzeri maddeyi serum hortumu ve iğne yardımıyla fren vakum borusundan veriyorduk tasarruf oldu zannediyorduk.Tabi ilk taktığımızda öyle zannettik.sonra faydası değil zararı olduğunu gördük. Motorun avansını değiştirip vuruntu yaptırıyordu.ve söktük.
    BOR denilen sistem onun hemen hemen aynısı, montaj yapan arkadaşla konuştum ben montajı bıraktım güvenilirliği konusunda şüphem var biraz kullanılıp sonuçlarını görmek gerekir dedi.
    Bana görede; sulu sistem vardı bir zamanlar bu iş onun aynısı gibi.Paldır küldür herkes taktırdı ondan sonrada,silindirdeki sıkıştırma oranını artırdığı için araçlar segman kırdı.Aman dikkat bir süre kullanılıp denenmeden sakın taktırmayın.

HERKESE SELAM

• arkadaşlar bende dacia logan almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz
  • sen çok para veripde bizi ilgilendirmiyosa bizimde 26000 vermemiz seni ilgilendirmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canawar_

arkadaşlar bende dacia logan almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz

evli ve çocuklu isen yada ticari amaçla kullanacaksan mcv olabilir ama o aracında yasal pozisyonunda ki problem hala çözülemedi.
    sedan kasanında içi çok geniş ve bagajıda çok iyi durumda.
    yıllık 15.000 km den az yapacaksan 1.6 8v 90 hp benzinli tavsiyemdir.
    daha fazla gezerim diyorsan dizel.
    açık renk kesin tavsiyem.
    paran varsa yılbaşına kadar al derim.
  • HEPİNİZE İYİ GECELER ARKADAŞLAR..18.000KM OLDU BENİM (2006 LOGAN 1.6 LOURETTE KİRAZ KIRMIZI) YOLDAŞIM..ÇOK SEVİYORUM DACİA MI..HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM ALDIĞIMA..SERVİSE GİTTİĞİNİZ ZAMAN BELKİ FARKETMİŞSİNİZDİR.. RENAULT MARKA ARAÇLARIN BİLMEMKAÇBİN SERVİS BAKIMLARI FİYATLARI İLE DACİALARIN SERVİS BAKIMLARI ARASINDAKİ FİYAT FARKINI..ZATEN MOTOR AYNI RENAULT MOTORU NEDEN OZAMAN RENAULT ALAYIM Kİ..OKADAR FAZLA PARA VEREYİM HEM ALIRKEN HEMDE SERVİS BAKIMINDA .. KALDI Kİ BAŞKA MARKA ARAÇ ALIPTA SERVİSE GİRİNCE DUDAK UÇUKLATAN FİYATLARLA KARŞILAŞMAK SÜRPRİZ OLAMZ HERALDE..BU FİYATA BÖYLE ARAÇ BÖYLE GENİŞLİK ZOR BULUNUR DİYORUM..GERİSİ SİZE KALMIŞ..PİYASA DACİA KAYNIYOR DİKKATLİ BAKIN ÇEVRENİZE...

• beyler ben gomutanın ses problemine kötü takıldım.onu el birliği ile çözmeye uğraşalım.hepimiz bu konularda zaman zaman şanssızlık yaşadık.opeli vs.boş verin.siz kendinizi ve aracınızı biliyorsunuz gerisi hikaye kimseye aracınızı ispat etmek zorunda değilsiniz tabi bencee
  • quote:

Orjinalden alıntı: necoocen

HEPİNİZE İYİ GECELER ARKADAŞLAR..18.000KM OLDU BENİM (2006 LOGAN 1.6 LOURETTE KİRAZ KIRMIZI) YOLDAŞIM..ÇOK SEVİYORUM DACİA MI..HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM ALDIĞIMA..SERVİSE GİTTİĞİNİZ ZAMAN BELKİ FARKETMİŞSİNİZDİR.. RENAULT MARKA ARAÇLARIN BİLMEMKAÇBİN SERVİS BAKIMLARI FİYATLARI İLE DACİALARIN SERVİS BAKIMLARI ARASINDAKİ FİYAT FARKINI..ZATEN MOTOR AYNI RENAULT MOTORU NEDEN OZAMAN RENAULT ALAYIM Kİ..OKADAR FAZLA PARA VEREYİM HEM ALIRKEN HEMDE SERVİS BAKIMINDA .. KALDI Kİ BAŞKA MARKA ARAÇ ALIPTA SERVİSE GİRİNCE DUDAK UÇUKLATAN FİYATLARLA KARŞILAŞMAK SÜRPRİZ OLAMZ HERALDE..BU FİYATA BÖYLE ARAÇ BÖYLE GENİŞLİK ZOR BULUNUR DİYORUM..GERİSİ SİZE KALMIŞ..PİYASA DACİA KAYNIYOR DİKKATLİ BAKIN ÇEVRENİZE...

aynen katılıyorum ayrıca icra dairelerine bir bakın banka kredisi ile pahalı araç alanlar servis,kaza derken sonu hüsranla bitiyor.hani derler ya öküzüm büyük olsun çekmezse çekmesin.sağlık ve kanaatkarlık en büyük servettir.

• Herkese günaydın

arkadaşlar geçenlerde bornovada buluşmamızda hepimizin ortak bir sıkıntısı vardı buda bizim araçların orjinal lastiklerinini iyi olmayışıydı .bu yüzden bende başımdan geçen olayı reimlil bir şekilde anlatayım dedim . Arkadaşlar araçların lastiklerini en kısa zamanda kontrol edin vede orjinal lastikler varken fazla sürat yapmayın çünkü benim kadar şanslı olamaya bilirsiniz .Resimlerdede görüldüğü gibi lastikler tam anlamıyla mahvoldu .. bunun nedeni ne bir yolda bulunan bir cam , taş , demir parçası değil çünkü benim lastikler bu hale geldiğinde düz yolda normal bir hızla 70 / 80 km hız vardı .. Eğer yolda bulunan bir cisim tarafından bu hale gelseydi lastiğin yer ile temas eden yerinde en azından bir hasar olurdu . Fakat benim lastiklerde iç kısım yanak tarafı komple dış kısımda ise belli bir kısım yarıldı ..Bence eğer imkanınız varsa lastiklerinizi en kısa zamanda değiştirin yada serviste yada iyi bir lastikcide kontrol ettirin ..Umarım böyle şeyler kimsenin başına gelmez.. Son olarakta yeni üretilen araçların (MCV) lastikleri artık daha iyi imiş bunuda bornova toplantısında sadık ve çağlar arkadaşımdan öğrendim ..
    Herkese kazasız vede belasız sürüşler

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

• akg01 (erkan) kardeşim paylaşım için teşekkür...

Not: Bu tespitler Barum ve kormoran marka lastikleri için yapılmıştır... MCV lerde goodyear GT2 kullanılmıştır..
  • ARKADAŞLAR

İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM. SAĞOLUN VAROLUN, ALLAH DAİM DOSTLUĞUMUZU HAYIRLARA

VESİLE KILSIN. BEN ARKTIK BAGAJDAN GELEN GÜRÜLTÜDEN GEÇTİM. ZİRA BİRKAÇ GÜNDÜR

ADIYAMAN'DA YAĞMUR YAĞIYOR. ALLAH'TAN YAĞIYOR, YOKSA BU ARIZANIN FARKINA VARAMAZDIM.

ŞİMDİ BENİM SIZINTI ÖYLE BİR YERDEN Kİ ANLATAMAM. GÖSTERMEM MÜMKÜN OLURSA RESİM

GÖNDERECEĞİM. BAHSETTİĞİM KAPI FİTİLLERİNİN TAKILDIĞI SACLARIN BİRLEŞTİĞİ YERİN ALTINDAN

SIZIYOR. SİZE TAVSİYEM SİZ DE MUTLAKA KONTROL EDİN. HEM DE DÖŞEMEYİ BİRAZ KALDIRARAK.

ZİRA ÖYLE BİR SIZINTI OLUYOR Kİ HALININ ALTINDAN SIZIYOR. BÖYLECE SİZ GÖREMİYORSUNUZ. YA

DA FARKINA VARMANIZ İÇİN İÇERİ BAYAĞI SU GİRMESİ LAZIM. SU ÖYLE BİR DAKİKALIK TUTMAYLA YA

DA TAZYİKLİ SUYLA FALAN BELLİ OLMUYOR. 4-5 DAKİKA DEVAMLI SU TUTUNCA ÖYLE BELLİ OLUYOR

SIZMA. İLK SENELERDE BELKİ AZ SIZDIRIYORDU BEN FARKETMEDİM. ŞİMDİ BİRAZ DA FİTİLİN

DEFORMASYONU İLE DURUM ORTAYA ÇIKTI.

AMA ESAS FİLİM GELECEK ÇARŞAMBA BENİM YENİ FİTİL GELİNCE KOPACAK. ZİRA O GÜN KESİN KAVGA

ÇIKACAK (SÖZLÜ). ZİRA ÇOK İDDİALI KONUŞTULAR. İÇERİ BİR GRAM SU GİRSİN BEN YAPACAĞIMI

BİLİYORUM.

ARKADAŞLAR

ARABAYA HAKSIZLIK GİBİ OLMASIN, MAŞALLAH MOTORDA HİÇ SORUN YAŞAMADIM. TAZI GİBİ

MAŞALLAH. AMA DEDİM YA BU BİRKAÇ SORUN BENİ BİRAZ SOĞUTTU ARABADAN. GEÇENLERDE

ARKADAŞIMIN FİESTASINA BİNDİM BENİM ARAÇTAN DAHA ÇOK TIKITTILAR VARDI ARABADA. AMA

DEDİM YA BENİ BULANDIRAN BU SU SIZMA MESELESİ OLDU. BEN BU ARIZA İÇİN ORDAYKEN, İKİ

TANE CLİO II 2007 MODEL, BİR TANE LAGUNA AYNI ŞİKAYETLE GELDİ. HATTA CLİO II LERDEN BİRİ

TEKRAR DÜN GİTMİŞ. YANİ BU ARIZA HERKESTE OLABİLİR. BEN FELAKET TELLALCILIĞI YAPMIYORUM.

AMA UYARIYORUM KONTROL EDİN.
    ZİRA BENİMKİ GİBİ, GARANTİNİN BİTMESİNE YAKIN FARKINA

VARIRSANIZ ÜZÜLÜRSÜNÜZ.

• quote:

Orjinalden alıntı: akg01

Herkese günaydın

arkadaşlar geçenlerde bornovada buluşmamızda hepimizin ortak bir sıkıntısı vardı buda bizim araçların orjinal lastiklerinini iyi olmayışıydı .bu yüzden bende başımdan geçen olayı reimlil bir şekilde anlatayım dedim . Arkadaşlar araçların lastiklerini en kısa zamanda kontrol edin vede orjinal lastikler varken fazla sürat yapmayın çünkü benim kadar şanslı olamaya bilirsiniz .Resimlerdede görüldüğü gibi lastikler tam anlamıyla mahvoldu .. bunun nedeni ne bir yolda bulunan bir cam , taş , demir parçası değil çünkü benim lastikler bu hale geldiğinde düz yolda normal bir hızla 70 / 80 km hız vardı .. Eğer yolda bulunan bir cisim tarafından bu hale gelseydi lastiğin yer ile temas eden yerinde en azından bir hasar olurdu . Fakat benim lastiklerde iç kısım yanak tarafı komple dış kısımda ise belli bir kısım yarıldı ..Bence eğer imkanınız varsa lastiklerinizi en kısa zamanda değiştirin yada serviste yada iyi bir lastikcide kontrol ettirin ..Umarım böyle şeyler kimsenin başına gelmez.. Son olarakta yeni üretilen araçların (MCV) lastikleri artık daha iyi imiş bunuda bornova toplantısında sadık ve çağlar arkadaşımdan öğrendim ..

Geçmiş olsun...

Ne markaydı orjinaller?

• quote:

Orjinalden alıntı: anterior1

quote:

Herkese günaydın

Geçmiş olsun...

Ne markaydı orjinaller?

Barum veya kormoron

• quote:

Orjinalden alıntı: yasaluyari
    Barum veya kormoron

Bendekiler de montana...

Deneyimi olan var mı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yasaluyari
    Barum veya kormoron

Bendekiler de montana...

Deneyimi olan var mı?

montana da orjinalmi ?
  • su sızma olayı her araçta olabilir benim bir arkadaşımda transit connect vardı arabaya az yağmur yağınca su giriyor çok yağınca girmiyor hala çözemediler problemi
  • Aracın üzerindeki orjinal lastikleri BARUM markaydı bu olaydan sonra işin aslı korkup tüm lastikleri değiştirdim
    quote:

quote:

Herkese günaydın

Geçmiş olsun...

Ne markaydı orjinaller?

• geçmiş olsun,genelde bu problemler yatık lastiklerde görülür,dikkat ederseniz ilk yorumumda lastiklerin güvenli olmadığına dair,aracı aldığımda hemen 4 adet kış lastiği aldım ve fren mesafesi kısaldı sertlik kısmen azaldı.ayrıca tofaş araçların Westinhauselerinde oldugu gibi küçük bir eklenti ile fren biraz daha güvenli olur diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.