Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (266. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.943
Cevap
35
Favori
1.724.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla daha dün gittim dacia yaya pazarlık falan da yaptık 26500 diyorlar 1.5 di full e birde meganın arka park sensöründen takacakmış ama qomutanın başına gelenleri okuduktan sonra biraz yusuf yusuf oldum. hepimiz ortak paydası rahat güvenli bir araç kullanmak.
    quote:

Orjinalden alıntı: 35sk191

onur_aslan kardeşim... daha kaliteli ve daha üst sınıfa ait araçlarda fabrikasyon hatalar olabiliyor.. benim eski müşterim 2005 vectrası için opelle mahkemelik... üretim hatasından dolayı.. bence verdiğin karardan cayma derim.. gomutan hocamın bu durumu bizide üzüyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur_aslan

valla daha dün gittim dacia yaya pazarlık falan da yaptık 26500 diyorlar 1.5 di full e birde meganın arka park sensöründen takacakmış ama qomutanın başına gelenleri okuduktan sonra biraz yusuf yusuf oldum. hepimiz ortak paydası rahat güvenli bir araç kullanmak.
    quote:

onur_aslan kardeşim... daha kaliteli ve daha üst sınıfa ait araçlarda fabrikasyon hatalar olabiliyor.. benim eski müşterim 2005 vectrası için opelle mahkemelik... üretim hatasından dolayı.. bence verdiğin karardan cayma derim.. gomutan hocamın bu durumu bizide üzüyor...

Tabiki son karar senin... örneğin ben titiz ve kıl biriyim aracıma çok iyi bakarım ve bi okadar da hor kullanırım.. ayda yaklaşık 1500 km şehiriçi kullanıyorum.. hiç bi derdim yok gibi... bazı küçük (kıllık)şikayetlerim oldu sağolsun servis hemen müdahale edip halletti... 20 binde sorunsuz.. Bence yetkili servislerin beceriksizliği var birazda gomutan hocam onların kurbanı.. ne diyim hayırlı olsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: ulascelikfz7

26500 ytl ye dacia alacağınıza başka markalara da bir bakın isterseniz.

30 sene araç kullanıyorum,araç alırken en önemli kriter nedir tabiki fiatıdır.herkeste akıl var göz var ,gücüm yetseydi dizel mersedes alırdım ama gücüm yok şunu unutmayın .,en büyük servet huzur ve kanaatkarlıktır.bende 2006 model 1.4 benzinli var memnunum.çocuklarımada kısmet olursa logan alacağım servisi var,parçası pahalı değil dağa taşa vuruyorum tık yok,biraz sert okadar.esenlikle kalın
  • quote:

valla daha dün gittim dacia yaya pazarlık falan da yaptık 26500 diyorlar 1.5 di full e birde meganın arka park sensöründen takacakmış ama qomutanın başına gelenleri okuduktan sonra biraz yusuf yusuf oldum. hepimiz ortak paydası rahat güvenli bir araç kullanmak.

19.900 YTL ye 1.6 benzinli full modeli (laureate)var.. onuda değerlendirebilirsin.. iki üç bin kilometreden sonra LPG taktır gerekirse... benim araçım LPG li çok ekonomik ve sorunsuz... tansiyonabii 'nin söylediklerine katılıyorum.. Gereksiz bir önyargıya kapılıp gitme...
  • quote:

26 500 ytl'den bahsediyoruz. parayı sokaktan toplamıyoruz, bugün alıp yarın pişman olmaktansa , iyi karar vermek gerekiyor.

doğrudur ama temiz bir ikinci el bulabilrsen çok iyi olur.ben 2006 1.4 benzinli 37.000 de 11.000ytl ye aldım sadece sağ arkada küçük bir oynama var.loganlara millet önyargılı olduğu için avantaj sayılabilir bence,2.elide bir düşünün derim
  • ARKADAŞLAR MERABA UZUN ZAMANDIR ARANIZDA DEĞİLDİM MALUM İŞ GÜÇ.ARAMIZA YENİ KATILANLARA HOŞ GELDİNİZ DİYORUM,ARAÇLARI HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN.GOMUTAN KARDEŞ SENİNKİ BİRAZ ŞANSIZLIK GELEBİLECEK TÜM TALİHSİZLİKLER GELMİŞ BAŞINA .BİRAZDA SERVİSİN BECERİKSİZLİKLERİDE EKLENİNCE SENİ ÇILDIRTMIŞ.
    BENİM ARAÇ ŞU ANDA 26500KM DE YAKLAŞIK 21 AY OLDU ALALI VE BU YAZ MADDİ SIKINTILARDAN DOLAYI ARACIMI KİRAYA VERDİM 4 AY GİBİ BİR SÜRE BU SÜREDE YAKLAŞIK 20000KM YOL YAPTI SADECE ARACIMI 2000KM BAKIMINA GİTTİ O BAKIMDA,
    DADA SADECE BUJİ ,HAVA ,YAĞVE YAĞ FİLTRESİ DEĞİŞTİ.BU SÜRE ZARFINDA HERHANGİ BİR ARIZA AÇMADI .YANİ ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM BİZİM ARAÇLAR GERÇEKTEN SAĞLAM VE ORTA DİREK ARACI BEN ARCIMDAN MEMNUNUM ..HERKESE SAYGILAR

• Bakın arkadaşlar bu arabalar ucuz diye lütfen kötülemeyin bakın bugünkü hurriyet gazetesinden bir haber okudum
    sizinle paylaşmak istiyorum

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/7864429.asp?gid=180&sz=7884

Volvo, 50 bin aracı mazot filtresi yüzünden çağırdı

A.A.

İsveç otomobil firması Volvo, 50 bine yakın otomobilini mazot filtrelerindeki arıza yüzünden servislere çağırdı.

Şirket sözcüsünün açıklamasına göre, 2005 yılından sonra üretilen 1,6 litre dizel motora sahip S40, C30 ve V50 modellerinin mazot filtrelerinin çok çabuk tıkandığı, bunun da risk yaratabileceği anlaşıldı.

Sözcü, "Filtre tıkanınca ısınıyor. En kötü ihtimal filtrenin alev alması, ama şimdiye kadar başımıza böyle bir şey gelmedi..." dedi.

Sözcüye göre, bu modeller Türkiye'nin yanı sıra en fazla Almanya, İspanya, Fransa, İtalya ve İsveç'te bulunuyor.

• quote:

quote:

19.900 YTL ye 1.6 benzinli full modeli (laureate)var.. onuda değerlendirebilirsin.. iki üç bin kilometreden sonra LPG taktır gerekirse... benim araçım LPG li çok ekonomik ve sorunsuz... tansiyonabii 'nin söylediklerine katılıyorum.. Gereksiz bir önyargıya kapılıp gitme...

19.900 e 1.6 full nasıl oluyor anlamadım 19.700 aracın zaten başlangıç fiyatı

• quote:

Orjinalden alıntı: akg01

Bakın arkadaşlar bu arabalar ucuz diye lütfen kötülemeyin bakın bugünkü hurriyet gazetesinden bir haber okudum
    sizinle paylaşmak istiyorum

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/7864429.asp?gid=180&sz=7884

Volvo, 50 bin aracı mazot filtresi yüzünden çağırdı

A.A.

İsveç otomobil firması Volvo, 50 bine yakın otomobilini mazot filtrelerindeki arıza yüzünden servislere çağırdı.

Şirket sözcüsünün açıklamasına göre, 2005 yılından sonra üretilen 1,6 litre dizel motora sahip S40, C30 ve V50 modellerinin mazot filtrelerinin çok çabuk tıkandığı, bunun da risk yaratabileceği anlaşıldı.

Sözcü, "Filtre tıkanınca ısınıyor. En kötü ihtimal filtrenin alev alması, ama şimdiye kadar başımıza böyle bir şey gelmedi..." dedi.

Sözcüye göre, bu modeller Türkiye'nin yanı sıra en fazla Almanya, İspanya, Fransa, İtalya ve İsveç'te bulunuyor.

erkan kardeşim... budur

• quote:

Orjinalden alıntı: bloody24

quote:

quote:

bu fiyat opak renkli sedan modeli içindir... yasaluyari arkadaşımız yeni aldı... taze olay yani... Söylediklerim MCV için diildir..

• baktım bakmadım değil mesala opel combi full sadece yol bilgisayarı yok 26000 diolar. tabi bu 26000 ytl 1350 ytl lik 1 yıllık bedava yakıt ile birlikte 26000 egelio ..valla kafam karışıo arkadaşlar :)
    quote:

• onur bey önce içine sinecek,ufak bir arızada miğden bulanacak onun için fiatı uygun,ekonomik,parçası opellere göre çok ucuz.birde opellerin alt modellerinde konfor bulamazsın.oğluma opel combi dediğimde aman aman dedi.işyerinde sıkcs kullanıyormuş.aslında logana da çok tepki gösterdi bir hafta sonra aracı benimsedi.kendisi teknik eleman 27 yaşında araç olayını iyi biliyor.keşke alabilsen temiz w golf
  • quote:

quote:

quote:

1 aydır kullanıyorum valla bi problem yok.
    biraz da şans olacak.
    full 1.6 Laureate modeli 19.900 ytl ye aldım kasım başında.

pazartesi arkadaşım için sorduk aynı yere aynı satış temsilcisi 20.400 ytl dedi.

dün kayınpederimin yanında çalışan bi amca kızına almış klimalı Ambiance Pack 1.5 dCi 65 hp sedan metalik renk almış 22.000 ytl ye

iyi bakın sağa sola arkadaşlar.
    bayi bayi gezin.
    çatır çatır pazarlık yapın.
    utanmayın

• quote:

26500 dacia için fazla!ister kabul edin ister etmeyin! opel kombi nin nesi kötü?
    quote:

baktım bakmadım değil mesala opel combi full sadece yol bilgisayarı yok 26000 diolar. tabi bu 26000 ytl 1350 ytl lik 1 yıllık bedava yakıt ile birlikte 26000 egelio ..valla kafam karışıo arkadaşlar :)
    quote:

kombi 0 km mi ?
  • merhaba arkadaşlar iki buçuk yıldır kullanıyorum DACIA fazla yol yapamadım(10,000km) fakat gayet memnunum şikayet edecek bir şey bulamıyorum zannedersem arkadaşımın şansızlığına denk gelmiş her koşulda kullandım (yaz kış yamur çamur kar) hiç sorun yaşamadım çok şükür yıllık periyodik bakımı hariç

hiç bir işlem yaptırmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihann67 -- 13 Aralık 2007; 20:59:11 >
  • quote:

26500 dacia için fazla!ister kabul edin ister etmeyin! opel kombi nin nesi kötü?
    quote:

baktım bakmadım değil mesala opel combi full sadece yol bilgisayarı yok 26000 diolar. tabi bu 26000 ytl 1350 ytl lik 1 yıllık bedava yakıt ile birlikte 26000 egelio ..valla kafam karışıo arkadaşlar :)
    quote:

combo kötü değil ama opel servislerinin durumu malum.fiyat arabanın donanımına göre değişir.1.3 opel yerine 1.5 renault motoru tercih ederim.

• opel comboya bi şey demiyorum güzel araba ama garantisi bitince arızalandığı zaman parça fiyatı aile bütçesinin ortasında büyük delik açar birde opel meriva ya bindim bayağı ama aile arabası olmasına rağmen pek rahat gelmedi açıkcası koltuklar ve süspansiyonları bayağı sertti o yüzden pek rahat edemedim opel comboya daha binmedim ama oda öyledir diye düşünüyorum
  • opelle ilgili hakketen bende ii şeyler duymadım ama yinede bakım dedim.citroen deseniz hiç yanından bile geçmem geriye dacia peogeout ve kango kaldı bakalım artık hayırlısı..
    quote:

opel comboya bi şey demiyorum güzel araba ama garantisi bitince arızalandığı zaman parça fiyatı aile bütçesinin ortasında büyük delik açar birde opel meriva ya bindim bayağı ama aile arabası olmasına rağmen pek rahat gelmedi açıkcası koltuklar ve süspansiyonları bayağı sertti o yüzden pek rahat edemedim opel comboya daha binmedim ama oda öyledir diye düşünüyorum
  • quote:

kardeş sen kendi işine bak istersen burdaki herkes daciasından memnun bugün olsa yine gider logan alıtım ama tek farkla bu defa mcv

sen bin kendi toyatana bak ne güzel kaliteli araba almışşsın böyle sağa sola çatarak eline ne geçiyor yani burdaki mi,lleti fikrinden caydırmak istiyorsan beceremzsin,herkez memnun loganın dan

opel tabiki dacia dan üstündür yani bunu söylüyorsan ben sana arabalar hakkında hiçbirşey bilmiyorsun derim,ama sen bana 17 milyara sıfır opel göster (tipi falan da güzel olacak) en az dacia kalitesinde olsun arabamı satıp onu almazsam ne olim,yani boş boş konuşması kolay burdaki herkes passata binmeyi ister emin ol ama herkes demkki senin kadar zengin olamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarsuslu2410 -- 13 Aralık 2007; 21:49:42 >

• tamam kardeşim sen git o zaman opel combonu al ama dacia hakkında bir şey bilmeden bizim arabalarımıza laf uzatma zaten bütün arabalar süper dacialar berbat dimi kesin öyledir zaten hadi bizimle uğraşıp durma tarsuslu kardeşim zaten cevabını vermiş sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyuryazar -- 13 Aralık 2007; 21:47:15 >
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.