Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (242. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Park sensörü yerine daha iyi bir çözüm aklıma geldi.Yeni çıkan ve fiyatı 100 dolar olan ekranlı araç radyoları var.Bu cihazların webcam girişi de var.Bir tane ucuzundan -15 ytl- webcam alıp arka cama monte edilirse geri görüş için iyi olur.Gece de görüntü verir sanırım.Denersem size de bilgi verebilirim.Biraz daha uğraşırsak Loganları bir üst segmente taşıyacağız galiba.Hadi herkese kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

HOCAM BİZ BİR TARAFTAN DA HANIM KÖYLÜLÜĞÜMÜZÜ BELLİ EDERİZ

MUĞLA'DA GÖREV YAPARKEN ALMIŞTIM DA O YÜZDEN MUĞLA PLAKA.

ADIYAMAN'DA BU YÜZDEN BAYA ÇEKİYORUM. YABANCI MUAMELESİ YAPIYORLAR.

AMA ARABADAN İNİP ADIYAMANLI OLDUĞUMU ANLAYINCA

quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

BU DA BİZİM DÜLDÜL... AYDER YAYLASINA TIRMANIRKEN...

plaka muğla ?

adıyaman yazıyor imzada ama?

bende muğlalıyım. hatta arabanızı gördüm gibi hatırlıyorum ondan sordum

• quote:

Orjinalden alıntı: hassan01

Park sensörü yerine daha iyi bir çözüm aklıma geldi.Yeni çıkan ve fiyatı 100 dolar olan ekranlı araç radyoları var.Bu cihazların webcam girişi de var.Bir tane ucuzundan -15 ytl- webcam alıp arka cama monte edilirse geri görüş için iyi olur.Gece de görüntü verir sanırım.Denersem size de bilgi verebilirim.Biraz daha uğraşırsak Loganları bir üst segmente taşıyacağız galiba.Hadi herkese kolay gelsin.

vay anasını bea
    ne icatlar çıkacak daha
    hadi bakalım bi görelim şu
    görüntülü park sensörünü
    sevgili hassan01 logandaşım

• Park sensoru forumu olmuş burası başka yerlerde cevap arıyalım
  • Arkadaşım ben yetkili renault servisinde taktırdım 145ytl ekranlı olanı dediler 125 ytl ye 5 taksit kredi kartına böldüler. Renault 'un kendi araçlarında kullandığı orjinal sensörmüş sevisin dediği. Fiyat sanırım Türkiye' nin heryerinde aynı olması gerekir.

quote:

Orjinalden alıntı: aktapot

walla gülpar serviste 150 montaj dahil satıyorlar kayseri park sensörü ama siyah renkli yere en uygun olan zaten il çarpan yerde orası olur
  • Arkadaşım sıfır araç düşünüyosan ve alacağın araç clio albea segmetinde ise hiç düşünme Al LOGAN pişman olmazsın hem 5- 6 bin liran cebinde kalır.

quote:

Orjinalden alıntı: Deepforest

Arkadaşlar selam dizel logan almayı düşünüyoruz fiyat olarak bize 23.000 ytl söylediler.Bir arkadaş ise aralık ayında fiyatları düşeceğini söyledi ve bekliyoruz.Sizce durum ne olur ve arabadan memnunmusunuz
  • HOCAM

BEN MİLAS'TA GÖREVLİYDİM. HAFTA SONLARI BODRUM'DAYDIM.

EŞİMİN GÖREVİ NEDENİYLE SIK SIK MUĞLA'YA GİDİŞ GELİŞ YAPIYORDUM.

ÜÇ YERDEN BİRİNDE GÖRMÜŞ OLABİLİRSİNİZ.

quote:

quote:

HOCAM BİZ BİR TARAFTAN DA HANIM KÖYLÜLÜĞÜMÜZÜ BELLİ EDERİZ

MUĞLA'DA GÖREV YAPARKEN ALMIŞTIM DA O YÜZDEN MUĞLA PLAKA.

ADIYAMAN'DA BU YÜZDEN BAYA ÇEKİYORUM. YABANCI MUAMELESİ YAPIYORLAR.

AMA ARABADAN İNİP ADIYAMANLI OLDUĞUMU ANLAYINCA

quote:

quote:

BU DA BİZİM DÜLDÜL... AYDER YAYLASINA TIRMANIRKEN...

plaka muğla ?

adıyaman yazıyor imzada ama?

bende muğlalıyım. hatta arabanızı gördüm gibi hatırlıyorum ondan sordum

• ARKADAŞLAR

TUHAF BİRŞEY OLDU. BUGÜN YENİ PASPAS ALDIM. ONLARI YERLEŞTİRİRKEN

ARKA SAĞ PASPASIN ALTI OLDUĞU GİBİ ISLAK. RESMEN SU BİRİKİNTİSİ.

YAĞMUR YAĞALI BİR HAFTA OLDU. BU KADAR NASIL ISLANDI, ANLAMADIM.

YA BİRİSİ BEN GÖRMEDEN SU DÖKMÜŞ YA DA ARABA ALTTAN SU ALIYOR.

FİTİLLERİ DE KONTROL ETTİK, SERVİSTE. SU SIZMASI YOK.

BAŞKA SEBEP OLABİLİR Mİ? AYNI SORUNU YAŞAYAN VAR MI?
  • arkadaşım okumuş tum ancak yazmak için fırsat buldum arkadan gelen o lak lak sesi özellikle kasislerde arka fren limitöründen geliyor serviste yağlanınca kesiliyor bilginize.
    bu resimler geçen kış çekilmişti beyazlar içinde logan

bide bugun tatsız bir şekilde bi seata arkadan iyi bir şekilde çarptım inanın sadece plakam yamuldu başkada bişi yok ucuz atlattık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluemlak -- 16 Kasım 2007; 19:10:38 >

• arkadaslar bu loganları cok begeniyodum gecen hafta bizim tanıdıgın loganıyla bizinm köye gittik arabayı önceden cok sessiz sanıyodum hele yazın yanımdanbir logan gecti arakasındaki 1.5 dci yazısını görmesem benzinli sancam köye gidiyoz daha asfalatn gidiyoz ilk önce sehir icidir die ses alıo die normaldir dedim anayola cıktık kaysare ankara yolu arabademekki sesi dısarı alıo yani bunlar dısarıdaki insanımı düsümnmüşler
  • yeni araç alan arkadaşlara hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

yaw bizde beyaz mcv var arkadaşlar sis farı düşünüyoruz bi fikri olan varmı yaw ne kadardır nasıl yaparız ??
  • quote:

ARKADAŞLAR

TUHAF BİRŞEY OLDU. BUGÜN YENİ PASPAS ALDIM. ONLARI YERLEŞTİRİRKEN

ARKA SAĞ PASPASIN ALTI OLDUĞU GİBİ ISLAK. RESMEN SU BİRİKİNTİSİ.

YAĞMUR YAĞALI BİR HAFTA OLDU. BU KADAR NASIL ISLANDI, ANLAMADIM.

YA BİRİSİ BEN GÖRMEDEN SU DÖKMÜŞ YA DA ARABA ALTTAN SU ALIYOR.

FİTİLLERİ DE KONTROL ETTİK, SERVİSTE. SU SIZMASI YOK.aspas ile hal

BAŞKA SEBEP OLABİLİR Mİ? AYNI SORUNU YAŞAYAN VAR MI?

GOMUTAN kardeş, problem ilginç, bu şekilde su almasının en önemli sebepleri;
    1. Aracı yıkamaya vermişseniz arka cam, bir miktarda açık kalmışsa veya kapı içlerini yıkarken basınçlı su nedeniyle içeri su kaçmışsa,
    2. Araç suyu genellikle cam fitillerinden ve camın alt kısmında su tahliye delikleri vasıtasıyla dışarı aktarır, eğer bu tahliye delikleri tıkalı ise veya ön camın değişmesinde tahliye delikleri yerine takılmamışsa, usta hatası diyebilirim bu durum genelllikle ön cam için geçerlidir bunda ÖN PASPAS altı ıslanır(halı altı ile taban sacı arası)
    3. veya su taşıyorsanız içeri su dökülmüştür.
    Şimdi gelelim esas soruya Gomutan arkadaş ıslaklık paspasla halı arasımı, yoksa
    taban sacı ile halı arasımı? bu çok önemli, eğer ıslaklık paspas ile halı arası ile ise
    1. madde ihtimalini güçlendiriyor, havaların soğuk olması kurumayı önlüyor, ıslaklık uzun sürebilir, yıkatırken dikkat diyorum. Eğer taban sacı ile ile halı arasındaysa sorun önemli demektir, mutlaka araştırıp bulunmalı, kolay gelsin.
    Not: gomutan arkadaş yazında renk seçerken lütfen daha okunaklı olabilecek renk seç, benim gibi okuma zorluğu olan bir logancı olduğunu unutma.

• quote:

Orjinalden alıntı: hassan01

Park sensörü yerine daha iyi bir çözüm aklıma geldi.Yeni çıkan ve fiyatı 100 dolar olan ekranlı araç radyoları var.Bu cihazların webcam girişi de var.Bir tane ucuzundan -15 ytl- webcam alıp arka cama monte edilirse geri görüş için iyi olur.Gece de görüntü verir sanırım.Denersem size de bilgi verebilirim.Biraz daha uğraşırsak Loganları bir üst segmente taşıyacağız galiba.Hadi herkese kolay gelsin.

Aynen hocam, katılıyorum

• BU AKŞAM ARABAMI SERVİSTEN ALDIM..ÇOK GÜZEL OLMUŞ..YARIN RESİMLERİNİ YÜKLÜYECEĞİM..YENİ ARABA ALANLARA HAYIRLI OLSUN DİYORUM..LOGAN FOTOĞRAFLARI ÇOK GÜZEL DURUYOR..
    VE HERKESİN DİLİNDE: YAW NE ÇOK DACİA VAR YOLLARDA..
    ARKA KOLTUĞA OTURAN ARKADAŞLARIN ORTAK FİKRİ: BU ARABANIN ARKA TARAFI VE KOLTUKLARI NE KADAR GENİŞMİŞ..
  • slm arkadaşlar bende 12 kasım itibari ile dacia logan mcv abbianse pack ac 1.5 dci araç sahibiyim.Aracıma keyifle binmekteyimbenim merak ettiğim rodaj süresince şehir içi yakıt tüketimim ne kadar olacağı billgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanuba10

slm arkadaşlar bende 12 kasım itibari ile dacia logan mcv abbianse pack ac 1.5 dci araç sahibiyim.Aracıma keyifle binmekteyimbenim merak ettiğim rodaj süresince şehir içi yakıt tüketimim ne kadar olacağı billgilendirirseniz sevinirim.

kardeş öncelikle aracın hayırlı olsun henüz bizde yeni aldık mcv araçtan çok memlunuz şöle kabaca bi hesap yapmıştık ilk gün araba 150ykr yaktı yanlız gün geçtikce düşmeye başladı şu anda 700 kmyi geçti hiç bi problem yok be 120-130 yakıyo ancak pek basmıyoruz rodaj nedeniyle 2500 deviri sende pek geçme derim hem az yaklarsın hemde aracını üzmezsin
    kazasız belasız günler arkadaşlar

• 12.11 itibari ile benimde artık 1.6 Laureate m var
    yol bilgisayarı 100 km/litre verisi 8.9 litre ile 10.5 litre arası gösteriyor
    kuruşa vurursak hesabı 0.25-0.30 kuruş arası yakmasını bekliyordum zaten
    1.6 rodaj daki bir motordan daha fazla insaflı olması beklenemez sanırım
  • quote:

ARKADAŞLAR

BENİM ARABAYLA ÇUKURLARA SERT GİRİNCE ARKADAN BİR SES (HANİ BAZEN ARKA KAPI TAM

KAPANMAZ DA BİR SES GELİR YA O SES GİBİ) GELİYOR. BAGAJI KONTROL ETTİM.

TAKIRTI YAPACAK BİRŞEY BULAMADIM. SİZCE NEDEN OLABİLİR?

komutan bendede onun benzeri bi ses var ama ben fren lambasından geldiğini düsünüyorum, arka camdaki fren lambası sallanıyor,ya hep öyleydi veya gevsedi. cokurlardan ser gecince cama çarpıyor sanırım.

DİGER ARKADAŞLARADA SORALIM ARKADAŞLAR SİZİN ARKA CAMDAKİ FREN LAMBASI OYNUYORMU YOKSA BENİMKİ Mİ GEVŞEMİŞ

• quote:

Orjinalden alıntı: yasaluyari

quote:

Hayırlı olsun, gülr güle kullanın...

ALLAH razı olsun
    çok sağol

KARDEŞ ŞİMDİ BU GICIR GICIRDIR ALDIĞIM GÜNLERİ HATIRLADIM İNSAN BİNMEYE KIYAMIYOR VALLA

• hakan_gs06
    ilgin için teşekkür yalnız bana kalırsa rodaj döneminde kilometrede biraz fazla yakacak gibi benim tahminim en fazla 180 bin olur düşüncesindeyim aynı aracı kullanan bir okul müdür arkadaşım var rodaj döneminden sonra km de 150 bin geçmedi diyordu eğer bu civarda yakarsa bu araçlar yakıtta cimri demektir bide malum son gelen zamlar yakıt oranlarını azda olsa etkiler ya bide ben opet euro dizel aldım ilk depoya ne dersiniz opet den almaya devam edeyimmi
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.