Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Opet'den alıyorum her zaman çok zorda kalırsam da PO'dan alıyorum.
    Bu arada Park Sensörü fiyatları sordum Neziroğluna
    ekranlı 350 ytl normal sesli 150 ytl dediler
    bir ara gidip taktıracağım gittiğimde bakayım ekranlı model çok hoşuma giderse onu bile taktırmayı düşünüyorum :)
  • YUKOBİR KARDEŞ

NAYLON PASPAS VE ONUN ALTINDA HALIFLEKS BİR PASPASIM VAR, NAYLON PASPASIN

ALTINDAKİ HALIFLEKS VE ONUN ALTINDAKİ ARABANIN ORJİNAL SİYAH DÖŞEMESİ VE

ONUNLA ŞASE SACI ARASINDAKİ BATTANİYE TÜRÜ YUMUŞAK DOKU OLDUĞU GİBİ ISLAKTI.

ALLAH'A ŞÜKÜR BU GÜN BÜTÜN GÜN GÜNEŞİN ALTINDA VE SAÇ KURUTMA MAKİNASININ

MARİFETİYLE KURUTTUM. PAZARTESİ GİDİP SERVİSTE DENEYECEĞİZ.

quote:

Orjinalden alıntı: yukobir

quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

ARKADAŞLAR

TUHAF BİRŞEY OLDU. BUGÜN YENİ PASPAS ALDIM. ONLARI YERLEŞTİRİRKEN

ARKA SAĞ PASPASIN ALTI OLDUĞU GİBİ ISLAK. RESMEN SU BİRİKİNTİSİ.

YAĞMUR YAĞALI BİR HAFTA OLDU. BU KADAR NASIL ISLANDI, ANLAMADIM.

YA BİRİSİ BEN GÖRMEDEN SU DÖKMÜŞ YA DA ARABA ALTTAN SU ALIYOR.

FİTİLLERİ DE KONTROL ETTİK, SERVİSTE. SU SIZMASI YOK.aspas ile hal

BAŞKA SEBEP OLABİLİR Mİ? AYNI SORUNU YAŞAYAN VAR MI?

GOMUTAN kardeş, problem ilginç, bu şekilde su almasının en önemli sebepleri;
    1. Aracı yıkamaya vermişseniz arka cam, bir miktarda açık kalmışsa veya kapı içlerini yıkarken basınçlı su nedeniyle içeri su kaçmışsa,
    2. Araç suyu genellikle cam fitillerinden ve camın alt kısmında su tahliye delikleri vasıtasıyla dışarı aktarır, eğer bu tahliye delikleri tıkalı ise veya ön camın değişmesinde tahliye delikleri yerine takılmamışsa, usta hatası diyebilirim bu durum genelllikle ön cam için geçerlidir bunda ÖN PASPAS altı ıslanır(halı altı ile taban sacı arası)
    3. veya su taşıyorsanız içeri su dökülmüştür.
    Şimdi gelelim esas soruya Gomutan arkadaş ıslaklık paspasla halı arasımı, yoksa
    taban sacı ile halı arasımı? bu çok önemli, eğer ıslaklık paspas ile halı arası ile ise
    1. madde ihtimalini güçlendiriyor, havaların soğuk olması kurumayı önlüyor, ıslaklık uzun sürebilir, yıkatırken dikkat diyorum. Eğer taban sacı ile ile halı arasındaysa sorun önemli demektir, mutlaka araştırıp bulunmalı, kolay gelsin.
    Not: gomutan arkadaş yazında renk seçerken lütfen daha okunaklı olabilecek renk seç, benim gibi okuma zorluğu olan bir logancı olduğunu unutma.

• TARSUSLU

DEDİĞİN YERE YARIN BAKACAĞIM. OLABİLİR. BEN DE O CİVARLARDAN ŞÜPHELENİYORUM.

quote:

Orjinalden alıntı: tarsuslu2410

quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

ARKADAŞLAR

BENİM ARABAYLA ÇUKURLARA SERT GİRİNCE ARKADAN BİR SES (HANİ BAZEN ARKA KAPI TAM

KAPANMAZ DA BİR SES GELİR YA O SES GİBİ) GELİYOR. BAGAJI KONTROL ETTİM.

TAKIRTI YAPACAK BİRŞEY BULAMADIM. SİZCE NEDEN OLABİLİR?

komutan bendede onun benzeri bi ses var ama ben fren lambasından geldiğini düsünüyorum, arka camdaki fren lambası sallanıyor,ya hep öyleydi veya gevsedi. cokurlardan ser gecince cama çarpıyor sanırım.

DİGER ARKADAŞLARADA SORALIM ARKADAŞLAR SİZİN ARKA CAMDAKİ FREN LAMBASI OYNUYORMU YOKSA BENİMKİ Mİ GEVŞEMİŞ

• defalarca sıcak suyla yıkattım hiç bir sorun yok!
  • Arkadaşlar BÜYÜK harflerle yazmasanız daha iyi olmaz mı? Hem okuması zor hemde AVAZ AVAZ bağırmak gibi geliyor BÜYÜK harfler :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan_gs06

yeni araç alan arkadaşlara hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

yaw bizde beyaz mcv var arkadaşlar sis farı düşünüyoruz bi fikri olan varmı yaw ne kadardır nasıl yaparız ??

evet sis farı bende düşünüyorum lütfen yardım arkadaşlar...
  • arkadaşlar bise sormustum gözden mi kaçtı acaba arka camın ortasındaki fren lambası sallanıyormu,sallnıyorsa ne kadar sallanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: nhnmy

quote:

yaw bizde beyaz mcv var arkadaşlar sis farı düşünüyoruz bi fikri olan varmı yaw ne kadardır nasıl yaparız ??

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26105&productid=otm491167

• 12 kasımda aldım logan mcv 1.5 dci metalik klima packelektrik tavan barı 22.800 ytl fiyat için düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim uygun mu sizce yoksa fazlamı ödedik ne dersiniz yakın zamanda mcv alan arkadaşlar kaça aldıklarını da yazarlarsa memnun oluruz.
  • kardeş bence harika sıfırdı dimi senin araç biz sıfırını mais (ankara) mcv 1.5 dci packelt1 tavan barı klima :23300 en son pazarlık bunu yapmışlardı opetten almaya devam et yakıtı
    bide size bişey söyleyeyim niçin inanmıyorsun yakıta bi logandaş olarak seni kınıyorum inanmayacan niye soruyosun test et bak o zaman lütfen cvplara saygı duyalım arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: fanuba10

12 kasımda aldım logan mcv 1.5 dci metalik klima packelektrik tavan barı 22.800 ytl fiyat için düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim uygun mu sizce yoksa fazlamı ödedik ne dersiniz yakın zamanda mcv alan arkadaşlar kaça aldıklarını da yazarlarsa memnun oluruz.
  • arkadaşım teşekkürler ancak onlar mcvlere biraz büyük gibi sedanla aynı boydamı yerleri bilmiyorum bide taktırmak için yerini nası açıyoruz deliyomuyuz ne yapıyoruz???

quote:

Orjinalden alıntı: yasaluyari

quote:

Orjinalden alıntı: nhnmy

quote:

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26105&productid=otm491167

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_gs06 -- 18 Kasım 2007; 17:36:15 >

• fanuba10
    siz aracı nerden aldınız nerde oturuyosunuz hangi bayiden bi yazarsanız bide araç resimlerini yüklersenin görmüş oluruz
  • resim yüklemeyi daha öğrenemedim öğrenince yüklerim ben aracı kocaeli gebze reno bayisinden aldım ayrıca kasko da baya uygun oldu 900 ytl yakıt konusuna gelince yaşadığım bölge insanda güven sıkıntısı oluşmasına neden oluyo mesele burdaki arkadaşlara güvenmeme değil yakıt aldım istasyona
  • Kardeş ben Amasya reno bayisinde taktıdım gırgıroğlu 145 dedi ekranlı olana 125 e beş taksit karta çektiler.
    Aynı şekilde merzifon ilçesi var oradada fiyat aynı ekransız olanı ise 125 diyolar 100 bırakırlar. iççilik dahil. Sakın fazla fiyat verme istersen faturayı taratır foruma yollarım.
    selamlar
    quote:

Orjinalden alıntı: nosficik

Bende Opet'den alıyorum her zaman çok zorda kalırsam da PO'dan alıyorum.
    bir ara gidip taktıracağım gittiğimde bakayım ekranlı model çok hoşuma giderse onu bile taktırmayı düşünüyorum :)

• Saolasın bilgilendirdiğin için ekranlı nın fotoğrafı var mı yükleyebilir misin? Bir baksan nasıl gözüküyormuş arabada :)

quote:

Orjinalden alıntı: crepis

Kardeş ben Amasya reno bayisinde taktıdım gırgıroğlu 145 dedi ekranlı olana 125 e beş taksit karta çektiler.
    Aynı şekilde merzifon ilçesi var oradada fiyat aynı ekransız olanı ise 125 diyolar 100 bırakırlar. iççilik dahil. Sakın fazla fiyat verme istersen faturayı taratır foruma yollarım.
    selamlar
    quote:

Orjinalden alıntı: nosficik

Bende Opet'den alıyorum her zaman çok zorda kalırsam da PO'dan alıyorum.

• selam arkadaşlar bende şiket için bir dacias logan mcv siparişi verdim.
    1.5 dci ambiance metalik klima tavanbarı olan model 21800 YTL.

Packelektrik donanımı nedir?
  • Bugün bendensiniz arkadaşlar.Çünkü onbaşı olmuş durumdayım.Kutlamam lazım.Sürekli er olarak kalmak hazmedilir bir şey değil.Hatta geçen başka bir forumda tuğgeneral gördüm.içim cız etti.Askerden teğmen olarak teskere almıştım gerçi burda beni yine er olarak başlattılar ama olsun artık geleceğim parlak.Şerefli bir onbaşı olarak hizmete devam edeceğim...(Hey gidi Tansu ÇİLLER)Bunun kulüple ne ilgisi var derseniz, ben de general olup komuta kademesine geçtiğimde birlikteki tüm araçları Loganla değiştireceğim...Az çekmedim ulaştırma atğm olarak antika jeeplerden...Sevgiyle kalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassan01 -- 19 Kasım 2007; 16:30:00 >
  • 21800 çok iyi fiyat demek ki kaça tuttururlarsa o fiyata satıyorlar ben 22800 almıştım arada 1000 ytl fark atmış araçlarında fm transmitter kullanan varmı mp3 ler radyo frekansından dinlenebiliyormuş yayın kalitelimidir kullananlar bilgilendirebilirlerse bu arada aracı gören durup bi sormak ihtiyacı hissediyor 1 hafta oldu alalı ve 4 kişiye bu aracı anlattım yolda muhakkak durup seyredenler oluyor tabi bu durum bana keyif veriyor geleceği parlak buaracın kısmetse (logan mcv lerin)
  • fanuba10 kardeş fiyat bencede iyi ama arkadaşta hem klima hemde pack elektrik yok ama yinede iyi fiyat fiyatın düşme nedeni biri yıl sonu olması biride arabayı olabildiğince yaygınlaştırmak . yaw yaygınlaşsında biraz aksesuar artsın yaw

kardeş packelektirik1 donanımı : elektirikli ön camlar,radyo teyp 2*15 ve uzaktan kumandalı merkesi kilit
    bu arada aracın hayırlı olsun

quote:

Orjinalden alıntı: insecta

selam arkadaşlar bende şiket için bir dacias logan mcv siparişi verdim.
    1.5 dci ambiance metalik klima tavanbarı olan model 21800 YTL.

Packelektrik donanımı nedir?
  • arkadaşlar kendi yapımım kendi mcv miz nasıl begendinizmi biraz amatör oldu ama ???????

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_gs06 -- 19 Kasım 2007; 17:40:39 >
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.