Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (240. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş nasıl resim eklenir anlatırsan eklerim.

Arkadan gelen ses benim araçtada vardı meğer krikoyu tutan yerde aracın ön tamponuna takılan çeki demiri var unu sökmüştüm takarken tam sıkıştırmamışım ondanmış şimdi kesildi.

quote:

Orjinalden alıntı: aktapot

ya şu kolçak resmini koyan yokmu
  • ARKADAŞLAR

BENİM SOL ARKA STOP, SİNYAL LAMBALARININ BULUNDUĞU KAPSÜLÜN İÇİNDE

NEM BİRKMESİ OLMUŞ. BELLİ Kİ BİR YERLERDEN HAFİF SU ALIYOR.

BU DURUM NORMAL Mİ, AYNI DURUMLA KARŞILAŞAN VAR MI?

NE YAPMAK LAZIM, ACABA GARANTİYE GİRER Mİ BU DURUM?
  • walla bugün bir taksicide gördüm tozluk çok manyak olmuş hundai accenttin tozlukları oluyor
  • HAYIRLI OLSUN .BENDE LPG KULANICISYIM.AMA SEN BİRAZ PAHALIYA TKTIRMIŞSIN. BEN 6,AYDA TAKTIRDIM.1350YTL YE .ŞEHİR DIŞI 0.11 Ş.DIŞI0,13 YTL YAKIYORUM.BOL TASARRUFLU GÜNLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepis

Kardeş nasıl resim eklenir anlatırsan eklerim.

Daha önce burada bir arkadaşımız açıklamıştı, buyrun:

arkadaşLar, foruma resim yüklemek için yapıLması gerekenLer:

yeni bir sayfa açın vehttp://www.imageshack.us adresine gidin

daha sonra "browse" yazan butonu tıkLayınız (internet tarayıcınıza bağLı oLarak o butonun üstünde "browse", "seç" ya da "gözat" da yazabiLir)
    tıkLadıktan sonra açıLan pencereden yüklemek istediğiniz resmin biLgisayarınızdaki yerini bulup seçin

eğer resminizin tekrar boyutLandırıLmasını istiyosanız "browse", "gözat" ya da "seç" butonunun aLtındaki satırdan "resize image?" seçeneğini tıkLayarak size uygun boyut seçeneğini seçin

daha sonra "host it" butonuna tıkLayın; resminiz yükLenecektir

resminiz yükLendikten sonra açıLan sayfada en alttaki "direct Link to image" yazan yerin soLundaki kutucukta yazan adresi eksiksiz oLarak seçin ve adresi kopyaLayın

eğer resminizi bir topikte mesaja ekLemek istiyorsanız cevap yazacağınız topiğe geLin ve cevap kutucuğunun üstündeki butonLardan "image" butonunu tıkLayın

tıkLadıktan sonra mesaj yazdığınız kutucukta [ image] [ /image] tagLar çıkacak...

imageshack den kopyaLadığınız adresi bu iki tagın arasına yapıştırın

yani şu şekiLde oLsun: [ image]http://img100.imageshack.us/img100/7564/0003324e2uw7.jpg [ /image]

resminiz iLetinize yükLenmiştir, afiyet oLsun

• arkadaşlar bende 2006 model 1.6 laureta modeli var ve yeni mcv lerle değiştirmik istiyorum.bu arada arabama 2000 ytl değerinde landi marka lpg sistemi taktırdım. bayiye gittiğimde bana arabam için 17 000 ytl verdiler. ben bunu az buldum siz olsanız ne yapardınız. istediğim arabada mcv nin 7 kişilik en fül modeli. arabam 27000 km de ve bir kazası yok.
    vereceğiniz fikirler için şimdiden teşekkür ederim.
  • selam arkadaşlar.bu link e tıklayın orjinal romanya dacia içindeki aksesuarlar çıkıyor..ayrıca kolçak resmi görmek isteyenlogan arkadaşıma bir adet kolçak resmi var..hayırlı günler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: boragüre

arkadaşlar bende 2006 model 1.6 laureta modeli var ve yeni mcv lerle değiştirmik istiyorum.bu arada arabama 2000 ytl değerinde landi marka lpg sistemi taktırdım. bayiye gittiğimde bana arabam için 17 000 ytl verdiler. ben bunu az buldum siz olsanız ne yapardınız. istediğim arabada mcv nin 7 kişilik en fül modeli. arabam 27000 km de ve bir kazası yok.
    vereceğiniz fikirler için şimdiden teşekkür ederim.

kardes iyi vermisler haberin olsun
  • OOHHH beee
    arabama kavuştum sonunda
    bu gün akşam saat 18 gibi aldım aracımı
    izmir gaziemir ermat tan
    yarın inşaallah foto koyarım arkadaşlar
    dacia logan Laureate 1.6 beyaz
  • EKONOMİ YÖNÜNDEN TAVSİYE ETMEM DEĞİŞTİRMENİ, LPG İLE DAHA TASARUFLUSUN.
  • NEBİ HOCAM

SERVİSE GİDİP; SENİN DEDİĞİN GİBİ LEVYE FALAN DEDİM, O DA NE Kİ? DEDİLER. ŞU LEVYE

NEREDE VE PLASTİKLERİ SÖYLER MİSİN? ZİRA BEN O ADI LASTİKÇİLERİN KULLANDIĞI BİR

ALETTEN HATIRLIYORUM SADECE. ALT TARAFTA ARKA TEKERLERİ ŞASİYE BAĞLAYAN

BAĞLANTILAR BAYA GEVŞEMİŞMİŞ ONLARI FALAN SIKTILAR AMA HALA GEÇMEDİ. BEN ARAKA

KOLTUK KAFALIKLARININ GERSİNDEKİ CAMA DOĞRU OLAN KAPLAMA ZIMBIRTISINDAN

ŞÜPHELENMEYE BAŞLADIM. ELİMLE VURUNCA AYNI SESİ YAPIYOR

SANKİ.

quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

hocam arka sagdan geliyorsa emin ol levyenin plastiklerindendir

levyeyi tutan plastik aparatlarin vidalari gevsemistir

• http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=6631449

sonunda buldum çamurluk paspasları nerede var diye araştırıp duruyordum..sizlerle paylaşmak istedim..

bu arada yeni araçlarını alan arkadaşlara kazasız bol ekonomik sürüşler diliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasaluyari

OOHHH beee
    arabama kavuştum sonunda
    bu gün akşam saat 18 gibi aldım aracımı
    izmir gaziemir ermat tan
    yarın inşaallah foto koyarım arkadaşlar
    dacia logan Laureate 1.6 beyaz

Hayırlı olsun, gülr güle kullanın...
  • ...

• Anterior kardeş, cevapla' nın altında mesaja resim ekle var.Onu tıkla ve pc deki resminin yolunu göster.Tamam'ı tkla. O kadar.Ama bazen çok yavaş oluyor bu işlem.Eğer resmin 4-5 megapiksel ise microsoft resim düzenleyici ile birlikte açarak yeniden boyutlandır ve kilobaytlar seviyesine düşür.Selamlar...
  • quote:

Hayırlı olsun, gülr güle kullanın...

ALLAH razı olsun
    çok sağol

• quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

NEBİ HOCAM

SERVİSE GİDİP; SENİN DEDİĞİN GİBİ LEVYE FALAN DEDİM, O DA NE Kİ? DEDİLER. ŞU LEVYE

NEREDE VE PLASTİKLERİ SÖYLER MİSİN? ZİRA BEN O ADI LASTİKÇİLERİN KULLANDIĞI BİR

ALETTEN HATIRLIYORUM SADECE. ALT TARAFTA ARKA TEKERLERİ ŞASİYE BAĞLAYAN

BAĞLANTILAR BAYA GEVŞEMİŞMİŞ ONLARI FALAN SIKTILAR AMA HALA GEÇMEDİ. BEN ARAKA

KOLTUK KAFALIKLARININ GERSİNDEKİ CAMA DOĞRU OLAN KAPLAMA ZIMBIRTISINDAN

ŞÜPHELENMEYE BAŞLADIM. ELİMLE VURUNCA AYNI SESİ YAPIYOR

SANKİ.

quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

hocam arka sagdan geliyorsa emin ol levyenin plastiklerindendir

levyeyi tutan plastik aparatlarin vidalari gevsemistir

valla hocam benim dedigim lastik bijonlari icin kullanilan demir parca
    arka sagda hani levye biraz eski tabir oldu diyebilirim de

yani onlarinda hadi biz cahiliz anlamalari lazim di neticede arkada sagda bir tane demir anahtar var

belki ondandir benden de geliyordu arada bir bazen yine geliyorda ben bozuk yollarda surekli kullandigim icin artik ayirdedemiyorum

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.