Arkadan gelen ses benim araçtada vardı meğer krikoyu tutan yerde aracın ön tamponuna takılan çeki demiri var unu sökmüştüm takarken tam sıkıştırmamışım ondanmış şimdi kesildi.
daha sonra "browse" yazan butonu tıkLayınız (internet tarayıcınıza bağLı oLarak o butonun üstünde "browse", "seç" ya da "gözat" da yazabiLir) tıkLadıktan sonra açıLan pencereden yüklemek istediğiniz resmin biLgisayarınızdaki yerini bulup seçin
eğer resminizin tekrar boyutLandırıLmasını istiyosanız "browse", "gözat" ya da "seç" butonunun aLtındaki satırdan "resize image?" seçeneğini tıkLayarak size uygun boyut seçeneğini seçin
daha sonra "host it" butonuna tıkLayın; resminiz yükLenecektir
resminiz yükLendikten sonra açıLan sayfada en alttaki "direct Link to image" yazan yerin soLundaki kutucukta yazan adresi eksiksiz oLarak seçin ve adresi kopyaLayın
eğer resminizi bir topikte mesaja ekLemek istiyorsanız cevap yazacağınız topiğe geLin ve cevap kutucuğunun üstündeki butonLardan "image" butonunu tıkLayın
arkadaşlar bende 2006 model 1.6 laureta modeli var ve yeni mcv lerle değiştirmik istiyorum.bu arada arabama 2000 ytl değerinde landi marka lpg sistemi taktırdım. bayiye gittiğimde bana arabam için 17 000 ytl verdiler. ben bunu az buldum siz olsanız ne yapardınız. istediğim arabada mcv nin 7 kişilik en fül modeli. arabam 27000 km de ve bir kazası yok. vereceğiniz fikirler için şimdiden teşekkür ederim.
selam arkadaşlar.bu link e tıklayın orjinal romanya dacia içindeki aksesuarlar çıkıyor..ayrıca kolçak resmi görmek isteyenlogan arkadaşıma bir adet kolçak resmi var..hayırlı günler..
arkadaşlar bende 2006 model 1.6 laureta modeli var ve yeni mcv lerle değiştirmik istiyorum.bu arada arabama 2000 ytl değerinde landi marka lpg sistemi taktırdım. bayiye gittiğimde bana arabam için 17 000 ytl verdiler. ben bunu az buldum siz olsanız ne yapardınız. istediğim arabada mcv nin 7 kişilik en fül modeli. arabam 27000 km de ve bir kazası yok. vereceğiniz fikirler için şimdiden teşekkür ederim.
kardes iyi vermisler haberin olsun
OOHHH beee arabama kavuştum sonunda bu gün akşam saat 18 gibi aldım aracımı izmir gaziemir ermat tan yarın inşaallah foto koyarım arkadaşlar dacia logan Laureate 1.6 beyaz
EKONOMİ YÖNÜNDEN TAVSİYE ETMEM DEĞİŞTİRMENİ, LPG İLE DAHA TASARUFLUSUN.
NEBİ HOCAM
SERVİSE GİDİP; SENİN DEDİĞİN GİBİ LEVYE FALAN DEDİM, O DA NE Kİ? DEDİLER. ŞU LEVYE
NEREDE VE PLASTİKLERİ SÖYLER MİSİN? ZİRA BEN O ADI LASTİKÇİLERİN KULLANDIĞI BİR
ALETTEN HATIRLIYORUM SADECE. ALT TARAFTA ARKA TEKERLERİ ŞASİYE BAĞLAYAN
BAĞLANTILAR BAYA GEVŞEMİŞMİŞ ONLARI FALAN SIKTILAR AMA HALA GEÇMEDİ. BEN ARAKA
KOLTUK KAFALIKLARININ GERSİNDEKİ CAMA DOĞRU OLAN KAPLAMA ZIMBIRTISINDAN
ŞÜPHELENMEYE BAŞLADIM. ELİMLE VURUNCA AYNI SESİ YAPIYOR
SANKİ.
quote:
Orjinalden alıntı: nebituran
hocam arka sagdan geliyorsa emin ol levyenin plastiklerindendir
levyeyi tutan plastik aparatlarin vidalari gevsemistir
sonunda buldum çamurluk paspasları nerede var diye araştırıp duruyordum..sizlerle paylaşmak istedim..
bu arada yeni araçlarını alan arkadaşlara kazasız bol ekonomik sürüşler diliyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: yasaluyari
OOHHH beee arabama kavuştum sonunda bu gün akşam saat 18 gibi aldım aracımı izmir gaziemir ermat tan yarın inşaallah foto koyarım arkadaşlar dacia logan Laureate 1.6 beyaz
Hayırlı olsun, gülr güle kullanın...
...
Anterior kardeş, cevapla' nın altında mesaja resim ekle var.Onu tıkla ve pc deki resminin yolunu göster.Tamam'ı tkla. O kadar.Ama bazen çok yavaş oluyor bu işlem.Eğer resmin 4-5 megapiksel ise microsoft resim düzenleyici ile birlikte açarak yeniden boyutlandır ve kilobaytlar seviyesine düşür.Selamlar...
quote:
Hayırlı olsun, gülr güle kullanın...
ALLAH razı olsun çok sağol
quote:
Orjinalden alıntı: GOMUTAN
NEBİ HOCAM
SERVİSE GİDİP; SENİN DEDİĞİN GİBİ LEVYE FALAN DEDİM, O DA NE Kİ? DEDİLER. ŞU LEVYE
NEREDE VE PLASTİKLERİ SÖYLER MİSİN? ZİRA BEN O ADI LASTİKÇİLERİN KULLANDIĞI BİR
ALETTEN HATIRLIYORUM SADECE. ALT TARAFTA ARKA TEKERLERİ ŞASİYE BAĞLAYAN
BAĞLANTILAR BAYA GEVŞEMİŞMİŞ ONLARI FALAN SIKTILAR AMA HALA GEÇMEDİ. BEN ARAKA
KOLTUK KAFALIKLARININ GERSİNDEKİ CAMA DOĞRU OLAN KAPLAMA ZIMBIRTISINDAN
ŞÜPHELENMEYE BAŞLADIM. ELİMLE VURUNCA AYNI SESİ YAPIYOR
SANKİ.
quote:
Orjinalden alıntı: nebituran
hocam arka sagdan geliyorsa emin ol levyenin plastiklerindendir
levyeyi tutan plastik aparatlarin vidalari gevsemistir
valla hocam benim dedigim lastik bijonlari icin kullanilan demir parca arka sagda hani levye biraz eski tabir oldu diyebilirim de
yani onlarinda hadi biz cahiliz anlamalari lazim di neticede arkada sagda bir tane demir anahtar var
belki ondandir benden de geliyordu arada bir bazen yine geliyorda ben bozuk yollarda surekli kullandigim icin artik ayirdedemiyorum