Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (241. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yıkanınca çok güzel oluyo

havalardan dolayı biraz kirli kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 14 Kasım 2007; 21:27:43 >

• Çokkkkk teşekkür ederim Yeni araç alanların araçları hayırlı olsun
    artık kusuruma bakmayın yeni öğrendim resim atmayı

quote:

Orjinalden alıntı: anterior1

quote:

Orjinalden alıntı: crepis

Kardeş nasıl resim eklenir anlatırsan eklerim.

Daha önce burada bir arkadaşımız açıklamıştı, buyrun:

arkadaşLar, foruma resim yüklemek için yapıLması gerekenLer:

yeni bir sayfa açın vehttp://www.imageshack.us adresine gidin

daha sonra "browse" yazan butonu tıkLayınız (internet tarayıcınıza bağLı oLarak o butonun üstünde "browse", "seç" ya da "gözat" da yazabiLir)
    tıkLadıktan sonra açıLan pencereden yüklemek istediğiniz resmin biLgisayarınızdaki yerini bulup seçin

eğer resminizin tekrar boyutLandırıLmasını istiyosanız "browse", "gözat" ya da "seç" butonunun aLtındaki satırdan "resize image?" seçeneğini tıkLayarak size uygun boyut seçeneğini seçin

daha sonra "host it" butonuna tıkLayın; resminiz yükLenecektir

resminiz yükLendikten sonra açıLan sayfada en alttaki "direct Link to image" yazan yerin soLundaki kutucukta yazan adresi eksiksiz oLarak seçin ve adresi kopyaLayın

eğer resminizi bir topikte mesaja ekLemek istiyorsanız cevap yazacağınız topiğe geLin ve cevap kutucuğunun üstündeki butonLardan "image" butonunu tıkLayın

tıkLadıktan sonra mesaj yazdığınız kutucukta [ image] [ /image] tagLar çıkacak...

imageshack den kopyaLadığınız adresi bu iki tagın arasına yapıştırın

yani şu şekiLde oLsun: [ image]http://img100.imageshack.us/img100/7564/0003324e2uw7.jpg [ /image]

resminiz iLetinize yükLenmiştir, afiyet oLsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 14 Kasım 2007; 21:36:44 >

• DEĞERLİ DACİA LOGAN DOSTLARI ARTIK FACEBOOK TADA BİR GRUBUMUZ VAR

DACİA LOGAN CLUP
  • quote:

Orjinalden alıntı: unka

Sonunda resmi yükledim. Arkadaşlar arabayla geri çıkarken çamurluğu çizdirdim. Yartırabileceğim servis usta tanıyormusunuz ? Öneriniz nedir ?

bu çamurluk olyı ilk arabaya alışma evresinde kronik olarak görünüyor benimkinide iki tarafta aynı olay oldu
  • Selam Arkadaslar AMBIANCE 1.5 DCI aldim bende 2. el 12bin de KM`si cok onceden goz koymustum ara ancak nasip oldu. Ordu`dan Ankara`a geldim ve sehir icinde dolandim baya 135ytl depo doldurmustum 1000km yi devirdi :)
    ilk sayfalardan itibaren okuyorum araca aksesuar ve modfoye dusunuyorum bir kac icinde neziroglu`na ugrayayim neler varmis aksesuar olarak bakmak icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

BU DA BİZİM DÜLDÜL... AYDER YAYLASINA TIRMANIRKEN...

plaka muğla ?

adıyaman yazıyor imzada ama?

• Çağlar kardeşim.. güle güle kullan... Bi gün bornova da başka bi logan arkadan dokanırsa kızma imi.. nazarlık mahiyetinde...

MESELA YUKARDAKİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35sk191 -- 15 Kasım 2007; 9:06:10 >

• Gomutan hocam park sensörünü nerede taktırdın. Benim araçtada var ısrar etmeme rağmen gözleri tamponun siyah yerine monte ettiler aşağı olursa hemen öter diye bahane söylediler nasıl memnunmusun?
  • Arkadaşlar, resim eklemek için o kadar uğraşmanıza gerek yok,sayfanın başında anlattığım şekilde yapmanız çok daha kolay.Komutan daha doğrusu Gomutan kardeş, hala Adıyamanda olsak tanışmak isterdim ama 12 yıl orda kaldıktan sonra yazın tayin nedeniyle Osmaniyeye geldik.Aracımız da 02 plaka olarak kaldı.Adıyaman hatırası.Ayder'e biz de gitmiştik...Çok güzeldi...
  • Hocam sayfanın altındaki Mesajda resmi görüntüle denen yerden defalarca denedim ancak hep hata veriyo. böyle resim eklemeside kolaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 15 Kasım 2007; 16:07:46 >
  • hayırlı olsun diyelim.
    bu arada aracın fiyatını ve alış tarihini de yazsan bilgimiz olurdu.

quote:

Orjinalden alıntı: nosficik

Selam Arkadaslar AMBIANCE 1.5 DCI aldim bende 2. el 12bin de KM`si cok onceden goz koymustum ara ancak nasip oldu. Ordu`dan Ankara`a geldim ve sehir icinde dolandim baya 135ytl depo doldurmustum 1000km yi devirdi :)
    ilk sayfalardan itibaren okuyorum araca aksesuar ve modfoye dusunuyorum bir kac icinde neziroglu`na ugrayayim neler varmis aksesuar olarak bakmak icin

• HOCAM BİZ BİR TARAFTAN DA HANIM KÖYLÜLÜĞÜMÜZÜ BELLİ EDERİZ

MUĞLA'DA GÖREV YAPARKEN ALMIŞTIM DA O YÜZDEN MUĞLA PLAKA.

ADIYAMAN'DA BU YÜZDEN BAYA ÇEKİYORUM. YABANCI MUAMELESİ YAPIYORLAR.

AMA ARABADAN İNİP ADIYAMANLI OLDUĞUMU ANLAYINCA

quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

BU DA BİZİM DÜLDÜL... AYDER YAYLASINA TIRMANIRKEN...

plaka muğla ?

adıyaman yazıyor imzada ama?

• CREPİS KARDEŞİM

ARABAYI İLK DENEME SÜRÜŞÜNE GİTTİĞİM ZAMAN, PARK SENSÖRÜ TAKTIRMAYA KARAR

VERMİŞTİM. ARABAYI PARK SENSÖRLÜ TESLİM ALMIŞTIM. ÇOK MEMNUNUM ÖZELLİKLE GECELERİ

ÇOK KOLAYLIK SAĞLIYOR. BEN DE SİYAH BÖLGEYE TAKILMASINI İSTEDİM. AMA ISRARLA BÖYLE

TAKTILAR. BENİM SENSÖRLER ÖZELLİKLE KENARDAKİ

SENSÖRLER BİRAZ DIŞA BAKTIĞI İÇİN DUVARA DAHA YANAŞMADAN ÖTÜYOR. BİR DİĞER KÖTÜ TARAF

ARADAKİ PLAKA BOŞLUĞU KÖR NOKTA OLUŞTURUYOR, YANİ İKİ SENSÖR ARASI ÇOK AÇIK GÖRDÜĞÜN

GİBİ. BİR DE YERE ÇOK YAKIN OLDUĞU İÇİN HAFİF MEYİLDE HEMEN ÖTÜYOR. YERDEKİ TAŞI BİLE

ALGILIYOR. BENCE SENİNKİ DAHA İYİ OLMUŞTUR. ZATEN ORJİNAL RESİMLERDE SENSÖRLER

TAMPONDAKİ SİYAH BÖLGEDE GÖRÜLÜYOR.

quote:

Orjinalden alıntı: crepis

Gomutan hocam park sensörünü nerede taktırdın. Benim araçtada var ısrar etmeme rağmen gözleri tamponun siyah yerine monte ettiler aşağı olursa hemen öter diye bahane söylediler nasıl memnunmusun?

• quote:

Orjinalden alıntı: nosficik

Selam Arkadaslar AMBIANCE 1.5 DCI aldim bende 2. el 12bin de KM`si cok onceden goz koymustum ara ancak nasip oldu. Ordu`dan Ankara`a geldim ve sehir icinde dolandim baya 135ytl depo doldurmustum 1000km yi devirdi :)

hayırlı olsun.kazasız belasız hayırlı sürüşler.
  • KİMBİLİR HOCAM YOLLAR UZUN, DÜNYA KÜÇÜK BİR GÜN KARŞILAŞIRIZ BELKİ.
    quote:

Orjinalden alıntı: hassan01

Arkadaşlar, resim eklemek için o kadar uğraşmanıza gerek yok,sayfanın başında anlattığım şekilde yapmanız çok daha kolay.Komutan daha doğrusu Gomutan kardeş, hala Adıyamanda olsak tanışmak isterdim ama 12 yıl orda kaldıktan sonra yazın tayin nedeniyle Osmaniyeye geldik.Aracımız da 02 plaka olarak kaldı.Adıyaman hatırası.Ayder'e biz de gitmiştik...Çok güzeldi...
  • Arkadaşlar selam dizel logan almayı düşünüyoruz fiyat olarak bize 23.000 ytl söylediler.Bir arkadaş ise aralık ayında fiyatları düşeceğini söyledi ve bekliyoruz.Sizce durum ne olur ve arabadan memnunmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deepforest

Arkadaşlar selam dizel logan almayı düşünüyoruz fiyat olarak bize 23.000 ytl söylediler.Bir arkadaş ise aralık ayında fiyatları düşeceğini söyledi ve bekliyoruz.Sizce durum ne olur ve arabadan memnunmusunuz

2. El aldim ben 2007 model daha bir haftadir kullaniyorum asik oldum arabaya yakit kullanimi olsun sinifina gore surus keyfi ve gucu olsun gercekten verilen paranin cok ustunde bir arac
  • walla gülpar serviste 150 montaj dahil satıyorlar kayseri park sensörü ama siyah renkli yere en uygun olan zaten il çarpan yerde orası olur
  • Neziroğlu'nda acaba kaça takılıyordur bu park sensörü. Ankara'da taktıran var mı arkadaşlar?
  • ARKADAŞLAR AYIN 22 SİNDE ANKARA MAMAK MUHABERE OKULUNDA VATANİ GÖREVİMİ YAPMAK ÜZERE GİDECEM O YÜZDEN DİYORUMKİ VATAN BAN DACİA LOGANLAR SİZE EMANET................:D
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.