Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.722.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: feel26

arkadaşlar ben araayı sattım..aldım ama hiç beğenmedim ben bu arabayı.galiba sebebi wolswagenden buna bindinmi diye düşünüyorum ve allah kurtarsın diyorum

büyük kayıp üzüldük hatta üzüntüden hepimiz satarız şimdi loganları sana belediye otobüslerinde mutluluklar evinde güle güle otur(ev almak için satıyorum diyodun doğruysa?)

pek inandırıcılığın kalmamışta.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: deacon_frost

arkadaşlar aksesuarsız 5 kişilik modelini aldım..1.5 dizel motor olarak gri renkte dizel motor olduğu için 23.100ytl ye aldım...
    1.6 benzinli versiyonu aksesuarsız 19,500..ytl ilk baş benzinli alıp lpg ye çevireyim dedim sonradan vazgeçtim çünkü 19,500 e benzinli alıp lpg ye çevirsemde aynı fiyata yaklaşık bi rakam ortaya çıkacaktı..biraz daha verip işimi sağlama alayım dedim..gerçekten daci firması yeni olmasına rağmen çok ilgili bide ilk alan müşteri olduğum için firmadan özel bir hediye paketi göndereceklerini söylediler gazeteciler falan geldi ilk aldığım için...aracın farklı özelliklerinden bahsedeyim

mesela tozlu bir yola girdiniz pencerenizi açık unuttunuz içeri feci biri toz kapladı burda devreye bir mekanizma giriyor gerçekten muhteşem 3 saniye içerisinde fan tozu yutuyor...tertemiz

farklı bir özelliği ise farları araç station vagon olduğu için arkaya yük konulacağı hesaplanıp araçın arka tarafı biraz daha yüksek yapılmışki arkada yük ve insan bindiğinde araç denbgelenip düz bir seviyeye gelebilsin..

sadede geleyim arkadaşalar...şimdi aracın arka tarafı yüksek olduğundan kısa ve uzun farlar normal olarak yük olmağı şekliyle yere bakılcak şekilde pozisyonlanmış..ya arkaya yük koyarsak ne olacak aracın ön burnu havaya kalkacağı için adamlar full ayarlanabilir farlar yerleştirmişler.yani farları istediğiniz pozisyonda oynatabiliyorsunuz hemde tek bir tuşla sağa soal yukarı aşağı hiç farketmez..

daha birsürü özelliği olduğu söyleniyor yavaş yavaş klavuzunu okuyarak yeni özelliklerini keşfetmeye çalışıyorum..ama gerçekten beklentileriminde üstünde çıtı bu araç olmasaydı citroyen veya toyota düşünüyordum..ama iyiki bunu almışım yol tutuşu harika sürüş keyfi güzel uzun yolda bile yormuyor...

fotoları haftasonu ayrıntılı bir şekilse sizlerel paylaşacağım bence size bir logan mvc sahibi olun herkese çok teşekkürler iyi sürüşler..

ARKADAŞIM HAYIRLI OLSUN.AMA ÜZÜCÜ Bİ HABER SENİN İÇİN.LOGAN MCV FİYATLARI ŞU AN 1.5 DCI KLİMALI,METALİK,ELEKTRPAK1,TAVBAR LI 24.000 YTL.SEN İLK ALANLARDAN OLDUĞUNDAN PAHALI ALMIŞIN.BU FİYAT İZMİR MAIS DEN,24.000 YTL PAZARLIK YAPILMADAN ÜZERİNDEKİ ETİKET FİYATI.Klima konusuna gelince manisa çok sıcak ihtiyaç olur.klima farkı zaten 1.400 logan mcv de.Sonradan takrıcaksan bu orjinal opsiyon fiyatı.Klimayı kullanırken havayı dışardan aldırıp fanı 1.kademede çalıştırırsanız hasta olmazsınız.En önemliside klimayı direk üstünüze üfletmeyin.Havalandırmadan ön cam ve ayaklara olan kademeyi seçin.

Bir başka konuda logan parçaları evet başka araçlarda da kullanılan parçaladır.Ucuz olma sebeplerinden biridir.Çünkü maliyeti kalıp fiyatları artırır her yeni kalıp extra maliyettir.Parçalar clio II ile aynı.Göstergeler,sinyal kolu,silecek kolu,kapı açma kolu.Yürüyen aksamda clioII nin aynısı.Şanzıman megane II,çok yumuşak.MCV de kullanılan parçalar sedan dan(makyajsız)daha kaliteli gibi geldi.Örneğin arka dingil kaynakları filan daha iyi işçiliğe sahip.Arka stoplar yine kaliteli plastikten üretilmiş.Ayrıca Renaultun kullandığı boyalar kullanılmış,makyajlı sedan dada.Önceki logan sedanların boyaları şimdikilerden kalitesizdi buda arabaya zayıf izlenimi veriyodu,yeni boyalar kaliteli.Ben kullandım gayet güzel tek kusuru motor izolasyonu biraz daha iyi olsa çok süper olacakmış ama yine de iyi.

24.000 ytl ye klimalı dizel,tavan barlı bu fiyata bu kalitede başka araç şu an yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 14 Mart 2007; 11:59:43 >

• ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK

18000 YTL NİZ OLSA DACIA LOGAN DİZEL Mİ ALIRDINIZ YOKSA HYUNDAI GETZ DİZEL Mİ?

FİKRİNİ SUNANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR...
  • ben olsam logan alırdım getz de güzel bi araba olabilir ama uzun yola giderken ikinci valiz bana eziyet olur bazen loganın bagaj bile bana yetmiyo,içinin genişliği ayrı bi mevzu, ama zevk meselesidir. gider incelersin yoksa motor ve aksam olarak pekte ahım şahım bi fark yok

quote:

Orjinalden alıntı: ozonor

ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper001 -- 14 Mart 2007; 13:05:51 >
  • gerçi ikisinide segmenti farklı. getz de daha kaliteli işçilik olmasına karşın küçük araba bagaj sorunu var ikici elide logana göre iyi. hyundailerin bana dizel motorlarını öneren olmadı aksine köttüleyen oldu logan sedanların motorları ise 1.5 eski dcı ler hyundaiden iyi olduğu gerçek eğer sedan istiyorsan bagajda senin için önemli ise logan al derim ama 2-3 kişilik bir ailen varsa bagajıda dert etmiyorsan kısa vadede elden çıkarmak istiyorsan getz al derim. tabiki bir logan kullanıcısı olarak birazda bunun etkisi ile agırlıklı olarak logan derim duygusalda davranıyoruz açıkcası
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozonor

ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK

Bu karar kuLLanım amacınıza göre değişir. "Bagaj çok da önemLi değiL, zaten bekarım ya da aiLem kaLabaLık değiL, çoğunLukLa şehiriçi ve yoğun kuLLanacağım, yaşım da genç..." diyorsanız Getz'i tavsiye ederim. Dış hacminden bekLenmeyen bir iç hacim sunar. Direksiyonu çok yumuşaktır, şehiriçi kuLLanım ve park avantajı sağLar. Ama "Ben arabamı gerektiğinde şehiriçi kuLlanırım, gerektiğinde de dağa bayıra vururum, büyük bagaj isterim, sağLam ve ucuz maLiyetLi bir araç isterim" derseniz de Logan tavsiye ederiz. En iyisi iki aracı da bizzat inceLemek oLacaktır.

• Herkese merhaba,

Bugün Dacia Logan Laurette 1.5 Dci aldım araba çok hoşuma gidiyor. kullanışı gayet güzel. tek takıldığım konu arabanın konsolundaki yolcu airbag yeri boş (1.6 16V olan arabada Airbag var) konsoluda biraz zayıf gösteriyor airbag kapağından bulmaya çalışıyorum nereden bulabilirim hurda, çıkma vb. veya oraya nerede orjinal kapak yapabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutluozel

Herkese merhaba,

Bugün Dacia Logan Laurette 1.5 Dci aldım araba çok hoşuma gidiyor. kullanışı gayet güzel. tek takıldığım konu arabanın konsolundaki yolcu airbag yeri boş (1.6 16V olan arabada Airbag var) konsoluda biraz zayıf gösteriyor airbag kapağından bulmaya çalışıyorum nereden bulabilirim hurda, çıkma vb. veya oraya nerede orjinal kapak yapabilirim.

ARAMIZA HOŞ GELDİN ALLAH KAZA BELA VERMESİN.
  • Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum Aracınızı kazasız güzel günlerde sürmek dilğiyle arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama cevap yazan olmadı araya gitti galiba
    benim sizden bir ricam olacak.
    Biliyorsunuz her sağlam insan engelli olmaya aday.
    T C Devletide engelli olan vatandaşlara yaşamlarını birazdaha rahat ettirmek için bazı kolaylaştırıcı düzenlemeler yapmıştır. Ancak bu düzenlemelerde bazı eksik yada gözden kaçmış olan yanları vardır demek istediğim bazı özürlü kişilerin faydalanırken bazıları faydalanamamaktadır.
    Şuan bununla ilgili bir düzenleme yapılabilmesi için engelliler.biz
    adlı sitede bir öneri metni hazırlanmaktadır.
    sizden isteğim mümkünse ve vaktiniz varsa bu siteyi ziyaret edip gereken yerlerin adresleri var oraya bu öneri metnini yollamanız.
    destekleriniz için şimdiden herkese teşekkürler.
  • ARKADAŞLAR LOGANIM NASIL YAZIN ALDIĞIMIZ GÜNÜN 2. GÜNÜNDE PİKNİĞEGİTMİŞTİK NASIL..
  • EVET ARKADAŞLAR BU DA BENİM ARACIM. 1.4 AMBIANCE PACK. 2. EL ALDIM. 13.700 YTL. 54.000 KM'DE.EN SON 145 YTL BENZINLE 800 KM YOL YAPTIM. HEM SEHIR ICI HEM DISI.

• ARACIMIZIN 2.EL PİYASASI YAVAŞ YAVAŞ OLUŞUYOR. BENİM ARACIMI GÖRENLERİN BU ARAÇ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNDE POZİTİF DEĞİŞİKLİKLER OLUYOR.

• HAYIRLI UGURLU OLSUN GULE GULE KULLAN VE ARAMIZA HOSGELDIN DIGER ARAKADASLARADA ARAMIZA TEKRAR HOSGELDINIZ
  • aracınız hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasiz kullanmanız dileğiyle
  • evet rkadaşlar biraz önceki mesajda arkadaşın dediği gibi aksesuarsız alındığında 2. airbag kutusu boş torpido gibi duruyor..oraya nerden kapak temin edebiliriz gerçekten çok çirkin görünüyor..
  • güzel araç dacia

akıl var logan var

aklımı seviyim aklımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: remsev

ARACIMIZIN 2.EL PİYASASI YAVAŞ YAVAŞ OLUŞUYOR. BENİM ARACIMI GÖRENLERİN BU ARAÇ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNDE POZİTİF DEĞİŞİKLİKLER OLUYOR.

remsev, aracın hayırLı oLsun. FotoğrafLarı süper bir açıdan çekmişsin, çok hoşuma gitti
    Kazasız, beLasız, iyi günLerde kuLLan

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.