Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.722.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mutluozel

Herkese merhaba,

Bugün Dacia Logan Laurette 1.5 Dci aldım araba çok hoşuma gidiyor. kullanışı gayet güzel. tek takıldığım konu arabanın konsolundaki yolcu airbag yeri boş (1.6 16V olan arabada Airbag var) konsoluda biraz zayıf gösteriyor airbag kapağından bulmaya çalışıyorum nereden bulabilirim hurda, çıkma vb. veya oraya nerede orjinal kapak yapabilirim.

hayırlı uğurlu olsun allah arabana kazasız belasız binmeyi nasip etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutluozel

Herkese merhaba,

Bugün Dacia Logan Laurette 1.5 Dci aldım araba çok hoşuma gidiyor. kullanışı gayet güzel. tek takıldığım konu arabanın konsolundaki yolcu airbag yeri boş (1.6 16V olan arabada Airbag var) konsoluda biraz zayıf gösteriyor airbag kapağından bulmaya çalışıyorum nereden bulabilirim hurda, çıkma vb. veya oraya nerede orjinal kapak yapabilirim.

Hayırlı olsun...Kapak boşluğunun görünümü hoş değil ama işe yarıyor. Ben oraya kağıt mendil kutusunu yan çevirip koydum, hiç de fena durmadı.
  • allah tabanını düz bastırsın hayırlı olsun
  • DPY-B ve OKS hazırlıkları yüzünden uzun süredir foruma bakamıyordum.
    Görmeyeli ne kavgalar, ihanetler yaşanmış...
    "Olsun giden gider, kalan sağlar bizimdir" demiş atalarımız.
    Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz, LOGANlarınız hayırlı olsun, mutluluğunuza mutluluk katsın...
  • Selam Arkadaşlar

Benim Logan'ın sağ tarafını bıçak veya benzeri birşeyle baştan başa çok derin bir şekilde çizmişler moralim çok bozuldu.Servise gittim rötuş kurtarmaz boyanması gerekir dediler.Sağ tarafını boyatacağım.

Servis araç 4-5 gün burada kalması lazım dedi.Kasko acentasından (oyak) Araç alabilirmiyim diye sordum alamazsın çünkü araç yürütemez durumda olması gerekir dediler.sanki araç yürüyünce servisten gelip beni işime götürecek.saçmalık, araç yürüsede yürümesede 4 gün serviste kalacak Şaşırdım.Bu doğrumudur? Yoksa yapabileceğim birşey varmı?

HERKESE SELAMLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: oz32

Selam Arkadaşlar

Benim Logan'ın sağ tarafını bıçak veya benzeri birşeyle baştan başa çok derin bir şekilde çizmişler moralim çok bozuldu.Servise gittim rötuş kurtarmaz boyanması gerekir dediler.Sağ tarafını boyatacağım.

Servis araç 4-5 gün burada kalması lazım dedi.Kasko acentasından (oyak) Araç alabilirmiyim diye sordum alamazsın çünkü araç yürütemez durumda olması gerekir dediler.sanki araç yürüyünce servisten gelip beni işime götürecek.saçmalık, araç yürüsede yürümesede 4 gün serviste kalacak Şaşırdım.Bu doğrumudur? Yoksa yapabileceğim birşey varmı?

HERKESE SELAMLAR

Manyak mıdır bunLar yaa; ne anLıyorLar eLaLemin arabasını çizmekLe biLmem...Topu ruh hastası bunLarın
    Neyse, Allah tan daha büyük zararLar vermemişLer; Allah beterinden korusun...BiLdiğim kadarıyLa aracınız serviste 24 saatten fazLa kaLacaksa bayinin size bir araç temin etmesi gerekiyor; fakat aracınızın yürüyemez durumda oLması şart mı, değiL mi o kadarını biLmiyorum. Ama biz arabayı servise bıraktığımızda biLe, servisteki eLemanLar,"Gideceğiniz bir yer varsa bir araç tahsis edip, sizi biz bırakaLım?" dediLer. Bence siz bunu Oyak yerine RenauLt'nun müşteri hizmetLeri servisine sorun.
    Tekrar geçmiş oLsun...

• quote:

Selam Arkadaşlar

HERKESE SELAMLAR

KARDAŞ GEÇMİŞ OLSUN,MAALESEFKİ ÖYLE BİR HALE GELMİŞİZKİ ÇEVREMİZ HEP MANYAK DOLU BENİM ARABADA VAR BİR KAÇ YERİNDE NAZARLIK OLDU NE YAPALIM ALLAH BETERİNDEN KORUSUN

• Sağol arkadaşım
    Canımız sağolsun
  • bakalım benimkini daha çizmediler allah göstermesin ama gerçekten ruh hastası bunlar insanlar kıskanç ondan çiziyorlar bence...emeğimizin hakkıyla bi araç alırsınız yüzünüzü güldürmez bu serefsizler...geçmiş olsun dostum..
  • arkadaşlar logan sedan versiyonun dizelinin en yüksek donanımlısı piyasada ne kadar?en ucuz kaça alabilirim?(sitedeki fiyatların dışında)
  • nazar bu nazar varya bizimm loganlara cok degiyor
  • Selamün aleyküm arkadaşlar .Çoktandır yazamadım.Akşamları takip ediyorum.Arkadaşlar dün arabamın camı kırıldı. serviste kaskolu olduğu için hiçbir ücret ödemeden değiştirdim.cam 210 ytl işçilikle beraber 320 ytl hesap çıktı.kasko olmasaydı.Ekonomime büyük darbe vuracaktı.size bir dost tavsiyesi kaskosuz gezmeyin.araç 25 binegeldi daha bir tık yok. çok memnunum.Bunu içtenlikle yazıyorum.Ayrıca aracımızın ikinci eli ile ilgili önemli gelişmeler oluyor.Bizim buralarda aranır oldu.Van tarafında çok tutulduğunu öğrendim malum depolar 70 litre mazot alabiliyor.Zorlayıp 90 litre basanlar oluyomuş.Bunu serviste söylediler.Ben de inanamadım.Benim romanya da dayım yaşıyo.Orada bu yol bilgisayarları servislerde takılıyomuş yazın gelirken bana da bi takım getirecek. takması benden.Kötü diyenlere kulak asmayın arabadan anlayan herkes beğeniyor.Babam sanayide elektrikçidir.Oradaki bütün ustala denediler.Çok beğendiler.içiniz rahat olsun.türkiyede üretilmiş olsaydı şu an bunun segmentinde başka hiçbir araba satılamazdı.dizel aracı olup carbon clean yaptıran oldu mu?Ben yaptırmayı düşünüyorum.motor kurum bağlamadan bunu yapıyım diyorum.

• selamün aleyküm arkadaşlar.Aracımızın sacının özelliklerini bilen var mı?galvanizli mi çinko kaplamamı çelik sac mı yoksa normal sac mı bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
  • ARKADAŞLAR

MESELE ÇİZİLMEKTEN AÇILMIŞKEN, DÜN BEN DE İLK DEFA OKULUN BAHÇESİNE PARK ETTİM. BU SABAH

BİR DE NE GÖREYİM ÖĞRENCİLER TABİRİMİ CAİZ GÖRÜN, ARABAYA MASAJ YAPMIŞLARBİLİN BAKALIM

NEYLE???????????

ÇANTALARIYLA... YER YER ÇİZİKLER... BİRBİRİNE PARALEL UZANAN BİR ÇOK YAMUK ÇİZGİ. ÖZELLİKLE ÖN

KAPUT BÖLÜMÜNDE... NE YAPALIM SİNEYE ÇEKTİK. ÖĞRENCİDEN GELEN BAŞIMIZIN TACI... BEN ALIŞTIM

ARTIK. SİZ DE ALIŞIN. YOKSA BİR SÜRPRİZLE KARŞILAŞTIĞINIZDA ÇOK ÜZÜLÜRSÜNÜZ. ZATEN BİZİM

BURALAR ÇOK SICAK BİR KAÇ YILA KADAR CİLA ATAR, BOYA SOLAR BEN DE BOYATIRIM DİYE

DÜŞÜNÜYORUM.

BU ARADA OZ32 KARDEŞ GEÇMİŞ OLSUN... BENCE BOYATMA ÇİZİKLERİ TAMİR EDEBİLEN BİR TAKIM

TEKNİKLER DUYMUŞTUM. BİR SORGULA ONDAN SONRA BOYAT.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOMUTAN -- 15 Mart 2007; 22:06:37 >

• TEŞEKKÜRLER SEKSENDDİRT KARDEŞ,İŞTE BİR TANE DAHA.

• BENİM İÇİN DE ŞU LOGAN İMZASINI NASIL YAPABİLİRİZ ARKADAŞLAR???
  • SEKSENDDIRT BU ISTE USTADIR IMZA ISINI ONA DANISABILIRSIN
  • quote:

Selam Arkadaşlar

HERKESE SELAMLAR

merhabalar,
    foruma uzun bir süredir giriş yapmıyordum ama her gün mutlaka takip ediyorum. oz32, başınıza gelen olay gerçekten çok üzücü. 2 yıl önce benim de yeni aldığım palioma da böyle bir suikast yapmışlardı. (suikast diyorum çünkü aracımın sağ tarafını baştan sona kadar bıçak veya benzeri bir cisimle kazımışlardı.) kaskolu olduğu için polise görgü tespit tutanağı tutturmuştum ve hemen fiat bayisine gidip aracımın sağ tarafını (sağ ön çamurluk, sağ ön ve arka kapı, sağ arka çamurk, kapı direği giydirmeleri) komple boyattım. boyacı usta bana sıfırdan farkı olmaz demişti. aracımı 4 gün sonra teslim almaya gittiğimde boyacı ustası olmadığım için araba bana sorunsuz gibi gözüktü. ancak aradan 1 ay bile geçmemiş olmasına var aracımın da henüz 1000 kmde yani 1 aylık olmasına rağmen boyanan kısmın orijina kısımdan bariz olarak matlaştığını, renginin solduğunu farkettim. arabaya boyayan ustaya durumu anlattığımda sadece aracımı boyalı kısmına cila yaptı ve solukluk o an itibariyle geçti. ancak aracımı her ne zaman yıkattığımda boyanan kısmın solduğunu ve hatta arka tamponun arka çamurlukla birleşme yerlerinde izlerin olduğunu gördüm. yani aracımı yakından bakmak isteyen her alıcı bu durumu fark etti ve o zamanlar aracımı satarken büyük para kaybı yaşandı.
    yaklaşık 3-4 ay kadar önce şimdiki kullandğımın loganın da tavanında kuş pilemesinden dolayı izler vardı. renault bayisine gidip aracımın üzerrindeki lekeleri temizlemelerini istedim fakat lekenin temizlenemeyeceğini söylediler. ancak tavanın boyanağını ve bu boyama işinin de komple değil de sadece lekeli yerlerin boyanağını söylediler. demek istediğim metalik boylarda son zamanlarda komple boyanır diye bir şey yok. be o hataya düştüm sakın siz düşmeyin. son teknoloji ile aracın sadece çizik olduğu yerleri boyatabiliyorsunuz. hatta bu olayı birkaç arkadaşımdan da duymuştum. servisler belki para kazanmak için komple boyanacak derler ama inanmayın. iyice bir araştırın olmazsa serviste değil de dışarıda sanayide boyatın. benim başıma gelenler sizin de başınıza gelmesin diye yazıyorum. ben palioyu satarken çok sıkıntı çekmiştim bu sebepten aman sizde yaşamayın.
    ayrıca sanayide arabayı boyaınca aracın garantiden çıkacağını söylemişti servis. o günkü sinirimle ve üzüntümle serviste dandik bir ustaaya boyatmıştım. şimdi pişmanın keşke sanayide bu işe yılların veren ustalara boyatsaydın. neticede aracını nerde boyatırsan boyat garantyi etkilemiyormuş. bilginize..

• İmza isteyen ya da imzasını düzeLtmek isteyen arkadaşLar için tekrarLayaLım:

[ center][ b][ color=blue][ link=http://forum.donanimhaber.com/m_3682697/tm.htm]DACIA LOGAN KULÜBÜ[ /link][ /color][ /b][ /center]
    [ center][ image]http://img60.imageshack.us/img60/4235/bandeaujump22fr7ku.jpg[ /image][ /center]
    [ center][ b][ color=#990000]LOGAN 1.6 MPI LAUREATE BEYAZ[ /color][ /b][ /center][ center][ b][ color=black]^^AKIL VAR LOGAN VAR^^[ /color][ /b][ /center]

Logan 1.6 mpi laureate yazan yere kendi aracınızın modeLini yazın. Daha sonra imzadaki her bir köşeLi parantez açıLışından([) sonra geLen boşLukLarı siLin.Ama yaLnızca boşLukLarı siLin, köşeLi parantezLeri siLmeyin. Daha sonra kopyaLayıp imzanıza yapıştırın...
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.