Şimdi Ara

CZ asas için ortalama attack kaç olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
9.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce cz de yapabilmek için asasda sizce kaç ap olmalı ortalama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 19 Şubat 2010; 12:57:48 >

• 2.300 2.400
  • Cypher'da 1 sene önce arkadasim 80 lwl asas da 2k ap ile akıyordu acikcasi ama playerligi cok iyiydi onunda etkisi vardi (AgainKing3r1m). Alt serverlar icin şu anda 2k ap iyi cypher ve üstü icin 2300 orta üstü iyiye yakin denilebilir...
  • @DH | equ* ' nun Söylediği doğru.

Ap en az 2.3k olması lazım iş yapabilmen için.
  • Şuan 7 shell set,8 shard,8 dark vane ve görev takılarıyla 1974 ap var wolflu.Alacağım itemler dual eme,iron neck,glass belt ve dual rol olacak şimdilik.Sanırım 2.200 falan olur bu itemlerle.
  • +2k-2.5k
  • quote:

Orijinalden alıntı: T Ü R K

+2k-2.5k

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Şuan 7 shell set,8 shard,8 dark vane ve görev takılarıyla 1974 ap var wolflu.Alacağım itemler dual eme,iron neck,glass belt ve dual rol olacak şimdilik.Sanırım 2.200 falan olur bu itemlerle.

Dual eme dual rol 230 atack vericegini sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

quote:

Şuan 7 shell set,8 shard,8 dark vane ve görev takılarıyla 1974 ap var wolflu.Alacağım itemler dual eme,iron neck,glass belt ve dual rol olacak şimdilik.Sanırım 2.200 falan olur bu itemlerle.

Dual eme dual rol 230 atack vericegini sanmam

Bende şimdi kok dan baktım 2-2.1k arası oluyor
  • Eme +0 ise yaramiyor hocam.Ardream charmda kullaniyorum ne ap var ne bisey.Ha ama def olarak harkulade.Performans icin +2 olcak yada hec olmiyacak.
  • Atağı daggerdan almanız lazım takılar defans ve hp içindir genelde. Günümüzde nasıldır bilmem ama benim oynadığım zamanlarda Akara'da en az 2500 lazımdı. +9 şart:p
  • quote:

O kadar artacağını sanmıyorum.Çünkü Iron neck ve Glass belt dex vermiyor . O bakımdan glass belt yerine judicious belt +1 alabilirsin.
  • bence durum kötüyse 9clewaer al.
  • Sizce takılar ne olmalı??
  • Nasıl iş yapacağına bağlı.Akara cz'de 2k ap'li bir rogue sw ve lupin basması için partye alınıyor genelde..

Tek başına iken, mal mal gezen partysinde başka mage olmadığını düşündüğün mage'leri taciz edebilirsin.Human koxperları kesebilirsin.Party halindeyken magelerden sonra ilk hedeflerden biri oluyorsun.Kara Murat benim diyerek aralara girersen press ok direk karşına geliyor Akıllı oynadığın sürece 2-2.2k apli yeterince anti defansa sahip bir asas ile zevk alabilirsin.Kendimden biliyorum

• takılar falan iyide shell7 set cok kotu shell8 yapsan cok fark eder bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

Nasıl iş yapacağına bağlı.Akara cz'de 2k ap'li bir rogue sw ve lupin basması için partye alınıyor genelde..

Tek başına iken, mal mal gezen partysinde başka mage olmadığını düşündüğün mage'leri taciz edebilirsin.Human koxperları kesebilirsin.Party halindeyken magelerden sonra ilk hedeflerden biri oluyorsun.Kara Murat benim diyerek aralara girersen press ok direk karşına geliyor Akıllı oynadığın sürece 2-2.2k apli yeterince anti defansa sahip bir asas ile zevk alabilirsin.Kendimden biliyorum

İtem olarak ne yapaım? Elimde 8 shard 8 dark vane var.Shell set 7 yi geçici olarak aldım.Krovaz 7 set yapıcam.Takı olarak iron setten başka ne olabilir?

• pekiyi bir Archer için ne olmalı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

Nasıl iş yapacağına bağlı.Akara cz'de 2k ap'li bir rogue sw ve lupin basması için partye alınıyor genelde..

İtem olarak ne yapaım? Elimde 8 shard 8 dark vane var.Shell set 7 yi geçici olarak aldım.Krovaz 7 set yapıcam.Takı olarak iron setten başka ne olabilir?

yap chitin set 8'i kafan atarsa geçersin ardream'e.. İron Belt ,wp2-3, rol+1 küpeleri hr yada dex16 yaparsın.Sanıldığı gibi herkes 9 itemlerle gezmiyor.9 item Bol ama okadarda değil.

• Shell set +8 Şart

resistli takı ondanda şart...

spartans300 lerden biliyorum (tek atıyorlar) ^-^
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.