Bildirim
Cydia'siz iFile Kullanmak Mümkün Mü ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Verecek bir cevabın yoksa kalabalık etme -
Büyük ihtimalle yoktur. Diyelim yüklesen bile deb i kurabileceğini sanmıyorum. Elbet jailbreak lazım. Daha detaylı bilen biri varsa yardımcı olur biraz sabır ;) -
Sabır problem değil bir yandan bende araştırıyorum fakat ciddi bir bölüme ciddi bir soruyla geliyorum adam dalga geçiyor konu dışında değiliz arkadaşım... -
AppStore da iFile Browser diye bir program buldum onu deneyeceğim fakat biraz umutsuzum :D -
Mümkün değil çünkü iFile'ı yükleyebilmeniz gereken izinlere sahip değilsiniz (zaten jailbreak bunu sağlıyor) eğer jailbreak olsaydı telefonunuz da, .deb dosyasını temin ederek kurabilirdiniz. Onun haricinde uygulama mağazasında bulunan hiç bir dosya yöneticisi de işe yaramayacaktır, hele de ücretli ise, bu amaç için, paranızı harcamayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1megabayt
Mümkün değil çünkü iFile'ı yükleyebilmeniz gereken izinlere sahip değilsiniz (zaten jailbreak bunu sağlıyor) eğer jailbreak olsaydı telefonunuz da, .deb dosyasını temin ederek kurabilirdiniz. Onun haricinde uygulama mağazasında bulunan hiç bir dosya yöneticisi de işe yaramayacaktır, hele de ücretli ise, bu amaç için, paranızı harcamayın.
Açıklamanız için teşekkürler bu iş için para harcamayı zaten düşünmüyorum :D Sadece dosya yöneticilerinden birini denedim fakat işe yaramadı sizin dediğiniz gibi.
.deb dosyası elimde var fakat .deb dosyasını jailbreaksiz kurmak mümkün değil sanırım :/ Dungeon Hunter 4 oyunu için daimond hilesini kullanacaktımOyunda çok fazla satın alınması gereken şey var ve bunları satın almak gerçekten çok zor :/ Bu yüzden ihtiyacım vardı fakat JB bekliyeceğiz napalım
...
Oda ancak yılbaşından sonra çıkar gibime geliyor :/
-
Rica ederim. Oyunu bilmiyorum, ancak iFunbox veya benzer uygulamalar ile erişebildiğiniz pek çok klasörde değişiklik yapabilirsiniz, jailbreak olmadan. Tabi uygulamayı geiştiren gerekli önlemi aldıysa erişim sağlasanız bile salt-okunur olacağından mümkün olmayabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1megabayt
Rica ederim. Oyunu bilmiyorum, ancak iFunbox veya benzer uygulamalar ile erişebildiğiniz pek çok klasörde değişiklik yapabilirsiniz, jailbreak olmadan. Tabi uygulamayı geiştiren gerekli önlemi aldıysa erişim sağlasanız bile salt-okunur olacağından mümkün olmayabilir.
Teşekkür ederim eğer başabilirsem iFunBox ile respring yapmam gerekiyor bu tam olarak nedir ve nasıl yapabilirim kısa bir bilgilendirme alabilir miyim rica etsem ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X