Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.031.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurtdışında chrismıs kutladıkları için bazı işler gecikiyor bunlar için uğraşan insanlarında hayatı var
    ama ocak ayının ortasında problemlerin %50si çözülür gibime geliyor bende jb yaptım çok önemli ugulamaları yükledim ve bıraktım pek sıkıntıda olmadı 4s te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronaldinho26 -- 29 Aralık 2013; 3:37:06 >
  • ios jb 6'dan ios 7 jb'e geçen bence şuan hata yaptı,ios 7 sine jb yapanlarda bu kadar bekledi biraz daha beklesinler bence,elbet düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolqa_1907

quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

Kalora hocam senin repoda sorun var bi baksan iyi olur .. Size mismatch + guncellemeye basinca senin repodan hata veriyo ..

Myrepospace da sorun var geçici

Hocam bide bisey merak ediyorum iappfree,iappcracker yada localappstore calismiyomu ? Muadili uygulama var mi calisan?

Kalora arkadaştan indirdim localappstore'u, hatasız çalışıyor. İlk defa JB yaptım ve böyle bir şey yükledim, güzel oluyor bazı gıcık firmalar için :)

• Merhaba. Ne işe yarıyor acaba?
  • ıppfree,iappcracker yada localappstoreda 5s ıcın sonuc alan varmı? yoksa onlarda hepsı gıbı calısmıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

Kalora hocam senin repoda sorun var bi baksan iyi olur .. Size mismatch + guncellemeye basinca senin repodan hata veriyo ..

Myrepospace da sorun var geçici

Hocam bide bisey merak ediyorum iappfree,iappcracker yada localappstore calismiyomu ? Muadili uygulama var mi calisan?

Kalora arkadaştan indirdim localappstore'u, hatasız çalışıyor. İlk defa JB yaptım ve böyle bir şey yükledim, güzel oluyor bazı gıcık firmalar için :)

o çalışmazsa sinfuliphone reposundan iapfree de indirebilirsiniz. Düzgün ve hatasız inmiş olmasına dikkat edin bir de core plugin yüklenmişmi bakarsanız sorunsuz çalışıyor

• arkadaşlar alttaki kısma(telefon,mesajlar,vs nin olduğu yere) istediğimiz kadar iconu sürükleyerek bıraka bildiğimiz tweak sanırım Infinidock idi.. bu tweak in çalıştığı bi repo adresi mevcutmudur.(yada bu işlevi görecek başka bi tweak ve reposu?)
  • Şu an bende olan çalışan tweakler: Accelerate, activator, appinfo, barrel, carrierPigeon, dockshift, emphasize, flipcontrolcenter, killbackground7, lock screen tool, sicarius, zeppelin. İlk jb yaptıgımda cok sorun vardı tekrar restore yaptım. Şu an hiçbir sorun yok.
  • flipcontrol centre tam olarak nedir naı çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

flipcontrol centre tam olarak nedir naı çalışır

hocam androiddeki gibi asagıdan cektigimiz cubuktakı şeyleri özelleştirebiliyoruz. wifi 3g titreşim. konuda resimleri paylaşılmıştı.
  • iphone 5 için zeppelin çalışmıyor sanırım. dün yüklediğimde çalışıyordu fakat bugün güncellemesini yaptığımda ayarlarda bile görünmüyor artık. jailbreak var mı yok mu çözemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipirmarioo

iphone 5 için zeppelin çalışmıyor sanırım. dün yüklediğimde çalışıyordu fakat bugün güncellemesini yaptığımda ayarlarda bile görünmüyor artık. jailbreak var mı yok mu çözemiyorum.

Mobile substrate ve substrate safe mode u reinstall yapın telefonu tekrar başlatın düzelmesi lazım
  • flipcontrolcenter güncellendi ikonlar daha iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

quote:

Orijinalden alıntı: kacar73

sayfayı açanlardan, cevap verenlerden Allah razı olsun .. saygılar :)

iphone 4 var elimde... ios 4 yüklü ve jb li idi..işimi görüyordu ama bazı applar artık çalışmıyordu... geçen gün ios 7 ye yükselttim jb çıktı diye.

ne usta ne çırağım bu konuda, sadece source ekleyip, yazılan tweakleri bulup kurabiliyorum o kadar.. ama

bu ios7 nin jb si beni delirtti.. ekranımda cydia ikonu var jb li demem için. başka hiç ispatı yok.. bir tane bile tweak çalıştıramadım.. bu noktada sorularım olacak.. madde madde yazıcam..

1- en başta iphone4 bu işi kaldırır mı? işlemcisi yeterli mi (evet/hayır) hayır sa alttaki sorulara bakmaya gerek yok..

evet se;
    2- Bilmediğim için soruyorum, jb yaptıktan sonra bu tweaklerin çalışması için olmazsa olmaz bi cydiadan başka 2. bi alt yapıya ihtiyaç var mıdır.. (activator-winterboard gibi sürekli duyduğum şeyler şart mıdır)

3- for ios 7 olduğu halde, bütün repolardan tek tek indirdiğim (aynı) tweakler "ayarları" tıkladığımda ios4 de alt alta yazılı olurdu..şimdi hiç bir yerde gözükmüyor..(nerede bu devlet)

4- indirdiğim tweaklerin hepsini jb ye zarar vermeden hepsini bir seferde silmenin bir yolu var mıdır..lanet olsun şu iş adam gibi otursun ondan sonra bakalım diyenlere yardım...(kusura bakmayın okudum önceki sayfalardan ama şurayı tıkla silsin denilen yeri anlayacak kapasitede değilim, yaş oldu 40 :)

5- ios 7 de parmağımı alttan yukarı kaydırdığımda çıkan ekranda "air drop" yazısı iphone 4 ümde gözükmüyor.. yanlış bişey mi var?

6- eski telefonumda sadece sbs settings *remove BG* bide barrel kullanıyordum desem yeridir.. bir arkadaş yazmış şu repodan şu, burdan bu gibi...
    bu işin bileni bir tablo yapamaz mı ? ana sayfaya koysa... hangi iphone.. hangi source..hangi tweak.. yanında da 2-3 kelime ne işe yaradığı tek satırda olsa... (yanlış anlaşılmasın öğretmenim de bir curcuna var sayfalarda kafam almıyo artık :)

7- cevap veren vermeyen yazdıklarımı sabırla okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.. Şimdiden mutlu yıllar..

Bende iphone 4 kullaniyorum bi sorun yok simdilik tweakler yavas yavas duzelmeye basladi henuz cok yeni yuzde 90 uyumsuz beklemek en iyisi yada acele edenler bu tarz sorunlarla ugrasmak zorunda senin cihaza fazla birsey yukleme zaten en cok ihtiyac neyse onu kullan benim mesela home tusu bozuk activator var bide 25 pp ve iapcraker kurdum simdilik bunlar onemli benim icin ios 7 yeni bi surum buna uygun degisik tweaklerde zamanla cikacaktir illaki bekleyip gorelim

Teşekkür ediyorum. sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mck94

quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

flipcontrol centre tam olarak nedir naı çalışır

hocam androiddeki gibi asagıdan cektigimiz cubuktakı şeyleri özelleştirebiliyoruz. wifi 3g titreşim. konuda resimleri paylaşılmıştı.

Haha dikkat etmemişim telimde yüklü ve tam orada bir sürü seçenek var...
    bir de oraya tüm programları kapama ikonu atabilirsem 10 numara olur...removebackground tarzı bişey...
  • Display recorder tarzı ekranın videosunu almaya yarayan tweek bilen varmı kaloranın depodaki indirilimiyo
  • İos 7 için Kulaklık takılıyken aramayı otomatik cevaplayabilen Tweak varmı arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar ios7 deki paralı uygulamaları nasıl ücretsiz edinebilirim
  • FlipControlCenter i mutlaka repoya ekleyin rpetri reposundan var.
  • SwipeShiftCaret yükleyin swipeselection yerine. swipeselection fazla siliyor silme tuşuna basınca. Ayrıca arkadaşlar bişey sorucam app yüklerken appstoredan bekleniyorda kaldı ne yapmam gerek? yeni app indirdim durdurdum falan hiçbişey yaramadı.
  • 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.