Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.033.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar yol yordam denedım ses acma kısmaya ıkı kere bastım basılı tuttum ama hıc aklıma gelmemişti duraklatma tusu cok saol cok yararlı oldu bu bana..
    saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlesparrow

arkadaslar kolay gelsin bir kac problemim var cozumu olursa cok sevinicem..
    en basta ipod'tan sarkı degistirmek; tel kilitliyken değiştirmenin bir yolu varmı? glovepod yukledım ama yukleme sırasında hata verdı.. hata vermıs derken repolarımın bazılarında sık sık hata verıyor kı bu cydia update içinde gecerli..

birde tetheredlamadan telefonu acmak istiyorum jb kurdugumda restart atıldıgında herzaman apple da kalıyor bunun sorunu ınstallous dıye bılıyorum ama onuda sılemedıgım ıcın buna cozum bulamıyorum acaba sız cozduysenız paylasabılırmısınız ?

ve birde yourtube2 deki videolar ipod'a aktaramıyorum sorun nedir bilmiyorum konuda yardımınızı bekliyorum

tsk ederim

Activator yükle.
    Ben kilitliyken ses açma tuşuna basılı tutunca sonraki şarkı, ses kısma tuşuna basılı tutunca önceki şarkı olarak ayarladım çok rahat oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Orijinalden alıntı: muho1076

bu telefon flash çalıştırıyor mu acaba? Facebooktaki oyunları bunda oynayabilir miyim ya da ne biliyim fizyden müzik dinleyebilir miyim ?

photone web browser veya puffin ile oynayabilirsin facedeki oyunları

repo verebilirmisin?

appstoreda var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu telefon flash çalıştırıyor mu acaba? Facebooktaki oyunları bunda oynayabilir miyim ya da ne biliyim fizyden müzik dinleyebilir miyim ?

photone web browser veya puffin ile oynayabilirsin facedeki oyunları

repo verebilirmisin?

appstoreda var

photon web browseri indirdim facebooktaki oyunlar oynanıo.. ama biraz takılıyor haliyle ama fizye bi etki yapmadı.. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: pascal üçgeni

quote:

ipod'da standart olarak pil yüzdesi yoktu heralde hiç bakmadan direk jb yaptığım için bilmiyorum
    her neyse şimdi benim ipod jb'li 4.3.2.yalnız pil yüzdesi çok sağlıksız çalışıyor.yani bir bakıyorsun yüzde 30dan 1-2 dk da yüzde 20ye iniyor
    sonra 10dk kilitli kalıyor açıyorum yüzde 50 falan gösteriyor.bunun bir çözümü var mı ?
    birde yok yüzde 20 şarj kaldı yok yüzde 10 kaldı uyarılarını kapatmanın bir tweak'i falana var mı ? zira 1-2 kere olsa neyse de daha önce dediğim gibi bir yüzde 19 oluyor sonra yüzde 22 oluyor o arada sürekli yüzde 20 kaldı uyarısı almak iyice sıktı.

güncel.

bir el atsanız iyi olacak.

saçma sapan flash sorusuna bile 2 cevap gelmiş bir benimkine cevap bulunamadı heralde

• quote:

quote:

quote:

ipod'da standart olarak pil yüzdesi yoktu heralde hiç bakmadan direk jb yaptığım için bilmiyorum
    her neyse şimdi benim ipod jb'li 4.3.2.yalnız pil yüzdesi çok sağlıksız çalışıyor.yani bir bakıyorsun yüzde 30dan 1-2 dk da yüzde 20ye iniyor
    sonra 10dk kilitli kalıyor açıyorum yüzde 50 falan gösteriyor.bunun bir çözümü var mı ?
    birde yok yüzde 20 şarj kaldı yok yüzde 10 kaldı uyarılarını kapatmanın bir tweak'i falana var mı ? zira 1-2 kere olsa neyse de daha önce dediğim gibi bir yüzde 19 oluyor sonra yüzde 22 oluyor o arada sürekli yüzde 20 kaldı uyarısı almak iyice sıktı.

güncel.

saçma sapan flash sorusuna bile 2 cevap gelmiş bir benimkine cevap bulunamadı heralde

hiç böyle bir sorun duymadım pil yüzdesi için bir tweak mi yüklediniz yoksa ayarlardan mı açtınız.

uyarılar için bir tweak vardı ancak şuan adı aklmıa gelmiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

güncel.

hiç böyle bir sorun duymadım pil yüzdesi için bir tweak mi yüklediniz yoksa ayarlardan mı açtınız.

abi sende pil azalınca ekrana bildirim olarak düşmüyor mu ?
    hani yüzde 20 pil kaldı diye.bende mavi arkaplanda mesaj gelmiş gibi uyarı geliyor.
    pil yüzdesini jailbreak yaparken seçtim ayarlardan aktif ettim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

güncel.

abi sende pil azalınca ekrana bildirim olarak düşmüyor mu ?
    hani yüzde 20 pil kaldı diye.bende mavi arkaplanda mesaj gelmiş gibi uyarı geliyor.
    pil yüzdesini jailbreak yaparken seçtim ayarlardan aktif ettim.

anladım o oyarıyı almamak için bir tweak vardı işte ama adını hatırlayamıyorum iptal edilebiliyordu veya uyarıyı istediğin şarj seviyesinde verdirtebiliyordun ama neydi işte...

Bu pil yüzde işinide anlamadım nasıl bir sorunsabir artıyor bir çıkıyor temiz restore gözüküyor sana jb yaparken seçtiğin için olmuştur belki normalde ayarlardan seçiliyor.

• ne biliyim abi bir arkadaş ipod'da pil yüzdesi yok demişti bende ayarlara bile düzgün bakmadan direk jailbreak yaptım yaparken biri koymuştu 4 seçenek varya ordan seçmiştim.

her neyse tweak'i hatırlarsan yazarsın o zaman teşekkürler yardım için
  • arkadaslar bu itunes beni yine deli etmeye basardı... :S
    indirdiğim oyunları siliyor :S bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    installous tan sync kapatsamda acsamda farketmiyor.
  • mesajım bulunsun
  • sim free 4.3.3 cydialı telefonum, cydiadan sıkılıp, i tunes ile restore ederken (4.3.5 yüklenmesini kabul etmiştim) recovery modda kaldı ( ekranda kablo ve itune s yazısı var) nasıl çözerim irebi denedim, itunes ile restore etmiyor .. ACİL YARDIM LÜTFEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

sim free 4.3.3 cydialı telefonum, cydiadan sıkılıp, i tunes ile restore ederken (4.3.5 yüklenmesini kabul etmiştim) recovery modda kaldı ( ekranda kablo ve itune s yazısı var) nasıl çözerim irebi denedim, itunes ile restore etmiyor .. ACİL YARDIM LÜTFEN

bunun çözümleri var forumda herkes bu sıkıntı için başlık açıyordu bi göz at ben şu anda konuyu bulmak için müsait değilim , windowsun içinden host dosyası düzenliyorlardı karşılaşırsam yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

sim free 4.3.3 cydialı telefonum, cydiadan sıkılıp, i tunes ile restore ederken (4.3.5 yüklenmesini kabul etmiştim) recovery modda kaldı ( ekranda kablo ve itune s yazısı var) nasıl çözerim irebi denedim, itunes ile restore etmiyor .. ACİL YARDIM LÜTFEN

bunun çözümleri var forumda herkes bu sıkıntı için başlık açıyordu bi göz at ben şu anda konuyu bulmak için müsait değilim , windowsun içinden host dosyası düzenliyorlardı karşılaşırsam yazarım

hepsini denedim artık hosts dosyasını da kaybettim

• bendeki host dosyasında bu bılgıler var

74.125.159.139 youtube-ui.l.google.com 
    216.239.32.10 ns1.google.com
    216.239.34.10 ns2.google.com
    216.239.36.10 ns3.google.com
    216.239.38.10 ns4.google.com
    74.125.79.100 uk.youtube.com
    74.125.79.100 de.youtube.com
    209.85.229.99 youtube.com
    209.85.229.99 www.youtube.com

yani apple a ait hiç bir satır olmayacak
  • yanlız igotya 10 numara program hakikaten bulandan, yapandan, bize gösterenden Allah razı olsun şifreyi 2. yanlış girişinde sıfır açıyor. Hem arkadaşlarımın ilginç fotoğrafları direk mailime geliyor hem de yanlış girdiğinde ekrana mesaj geliyor lütfen telefonu sahibine veriniz diye noluyo yaa demeye başlıyorlar hemen :D

• quote:

yanlız igotya 10 numara program hakikaten bulandan, yapandan, bize gösterenden Allah razı olsun şifreyi 2. yanlış girişinde sıfır açıyor. Hem arkadaşlarımın ilginç fotoğrafları direk mailime geliyor hem de yanlış girdiğinde ekrana mesaj geliyor lütfen telefonu sahibine veriniz diye noluyo yaa demeye başlıyorlar hemen :D

Program güzel fakat şifrenin 2. Kez yanlış girilmesi sebebiyle securty moda geçerken 3-5 sanıye vakit alıyor. Bence orda sıkıntı var biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

quote:

yanlız igotya 10 numara program hakikaten bulandan, yapandan, bize gösterenden Allah razı olsun şifreyi 2. yanlış girişinde sıfır açıyor. Hem arkadaşlarımın ilginç fotoğrafları direk mailime geliyor hem de yanlış girdiğinde ekrana mesaj geliyor lütfen telefonu sahibine veriniz diye noluyo yaa demeye başlıyorlar hemen :D

Program güzel fakat şifrenin 2. Kez yanlış girilmesi sebebiyle securty moda geçerken 3-5 sanıye vakit alıyor. Bence orda sıkıntı var biraz

evet onu farkettim programlar gözüküyor başta sora kayboluyor teker teker o kadar da olsun dedim

• host dosyasını baska bır yere kopyala ve tamamen sıl ondan sonra bilgisayarı yenıden baslat sonra restore u tekrar baslat.
  • quote:

host dosyasını baska bır yere kopyala ve tamamen sıl ondan sonra bilgisayarı yenıden baslat sonra restore u tekrar baslat.

host dosyası kayboldu, yani host diye bir dosya kalmadı , bu sefer de tinyumbrella yazılabilir host dosyası olmadığı için çalışmıyor
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.