Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.033.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AXAPTA

SleepFX sanırım başka bir uygulamayla çakıştığı için çalışmıyor. Respring yaptıktan sonra bir kez animasyonlu geçiş oluyor fakat ondan sonraki uyku geçişi normal, eskisi gibi

edit: uygulamayı insanelyi reposundan kurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Incubuss -- 30 Ağustos 2011; 3:06:24 >

• bende hiçbir problem yok sorun 1.1 versiyonda
    onu kaldırıp insanelyi reposundan 1.0 versiyonunu kurarsanız sorun çözülecektir.
  • Bu gridlock programını kurabilen varmı. cannot comply diyerek uyarı veriyor. 4.3.3 yüklü cihazda.
  • arkadaşlar bir konuyu merak ediyorum igo primo 2.1 i crakli olarak aptrk dan indirdim kurdum ancak ikona tıklıyorum tam başlama ekranı gözüküyor ardından tekrar ana menuye atıyor yani program başlayamıyor acaba neden çözemedim restoremi gerekiyor yoksa bir eklenti daha mı kurmam gerekli anlayamadım.iphone 4 4.3.3 redsnow jb...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

arkadaşlar bir konuyu merak ediyorum igo primo 2.1 i crakli olarak aptrk dan indirdim kurdum ancak ikona tıklıyorum tam başlama ekranı gözüküyor ardından tekrar ana menuye atıyor yani program başlayamıyor acaba neden çözemedim restoremi gerekiyor yoksa bir eklenti daha mı kurmam gerekli anlayamadım.iphone 4 4.3.3 redsnow jb...

Bende crackli olarak installioustan indirip kurdum ayni bahsettiginiz gibi acilis ekrani gozukuyor ve kapaniyor.Cihazda 4.3.3 yuklu...
  • Ayni sorun bende de var installousdan yukledi ekrana ikonu geldi fakat acilmiyor.
  • igo installous sorunu bende de oldu .. dört gözle düzgün çalışanını bekliyorum.
  • iyi günler cydia da bir sorunmu var? bilgisi olan varmı?

bağlantı kuramıyor, içerisindeki göstermiyor. problem var diyor.. internet bağlantımda sorun yok, cihaza epeydir cydia dan bir şeyde yüklemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighthood

iyi günler cydia da bir sorunmu var? bilgisi olan varmı?

bağlantı kuramıyor, içerisindeki göstermiyor. problem var diyor.. internet bağlantımda sorun yok, cihaza epeydir cydia dan bir şeyde yüklemedim..

Hiç bir sorun yok ben günlerdir gayet stabil herşeyi kullanabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

@Magnat Hi-Fi
    İwipe yüklersen Dosya artıklarını temizleyebilirsin.

Bildigim kadarıyla Iwipe dosya artıklarını temizlemiyor. Sadece silinen dosyaların bir daha asla geri gelmeyecek şekilde silinmesini sağlıyor. Bir fotograf çektiniz ve sonra onu sildiniz diyelim. Bu fotograf bu işten anlayanlarca geri getirilebilir. Ama iwipe kullanırsanız o dosya geri getirilemiyor. Yoksa dosya artıklarını temizleyen bir program değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Harika bir başlık olmuş Eline aklına sağlık Hakan..
    Hemen istekde bulunayım bilenlere. Bluetooth ile dosya transferi yapılıyorsa nasıl??
    bir tek o eksik..

iyi forumlar...

Cydia store'dan Ifile yüklemek lazım. Ama ifile ücretli. 4 dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77

Bu başlıkta verilen bilgilere istinaden NoCyfresh'i yükledim. Uygulama SBSettings'in içine attığı bir ikonla çalışıyor ve ordan aktif ya da pasif hale getiriliyor. Ancak her iki durumda da iddia edildiği gibi Cydia'nın açılışındaki downloadları iptal etmiyor. Cydia'yı açtığımda yine dakikalarca süren "Reloading Data" ifadesini görüyorum. NoCyfresh neden işe yaramadı?.. Eğer işe yaramayacaksa SBSettings'in içine yerleşen bu uygulamayı nasıl kaldırabilirim?..

Bir işe yaramıyor, evet. sbsettingsden değil de, ctdia dan kaldırıyprsunuz. packets bölümünde. modify- sonra da remove diyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oan

quote:

Bu başlıkta verilen bilgilere istinaden NoCyfresh'i yükledim. Uygulama SBSettings'in içine attığı bir ikonla çalışıyor ve ordan aktif ya da pasif hale getiriliyor. Ancak her iki durumda da iddia edildiği gibi Cydia'nın açılışındaki downloadları iptal etmiyor. Cydia'yı açtığımda yine dakikalarca süren "Reloading Data" ifadesini görüyorum. NoCyfresh neden işe yaramadı?.. Eğer işe yaramayacaksa SBSettings'in içine yerleşen bu uygulamayı nasıl kaldırabilirim?..

Bir işe yaramıyor, evet. sbsettingsden değil de, ctdia dan kaldırıyprsunuz. packets bölümünde. modify- sonra da remove diyeceksiniz.

NOCYFRESH sorunlu olduğu için ana başlıkta uyarıyı belirttim. şimdilik yüklemeyin

• arkadaşlar. iphone 4 telefonunu . arabada fm verici olarak kullanma imkanımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: oan

quote:

NOCYFRESH sorunlu olduğu için ana başlıkta uyarıyı belirttim. şimdilik yüklemeyin

insanelyi reposundan nocyfresh i4 bende çalışıyor. sorunsuz ve istediğim zaman refresh yapıyorum.
    benim sürüm 4.2.1

• quote:

Orijinalden alıntı: alibjk1903183

arkadaşlar. iphone 4 telefonunu . arabada fm verici olarak kullanma imkanımız var mı?

Evet var. Daha fazla yapmak istediklerinizi aşağıdaki videoda verdim. Saygılar.

• cydia dan islash oyununu bi türlü bulamadım. güvenli ve sağlam repo var mı bu oyunu bulacagım bi yer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

cydia dan islash oyununu bi türlü bulamadım. güvenli ve sağlam repo var mı bu oyunu bulacagım bi yer?

bıldıgım kadarı ıle islash oyunu install0us da var once cydia dan install0us u arat ve yukle sonra menuye don telefonun ve installous ıcınden ilash oyununu ara ve yukle saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

cydia dan islash oyununu bi türlü bulamadım. güvenli ve sağlam repo var mı bu oyunu bulacagım bi yer?

bıldıgım kadarı ıle islash oyunu install0us da var once cydia dan install0us u arat ve yukle sonra menuye don telefonun ve installous ıcınden ilash oyununu ara ve yukle saygılarımla

aynen dediklerini yapıyorum islash yazıyorum ara diyorum ama slash diye 3 tane alakasız oyun çıkartıyor :S
  • bi sorum daha olacak. cydia uygulamasının simgesinde kırmızı yuvarlak içinde 1 yazıyor. aynı şekilde installous üzerinde de kırmızı yuvarlak içinde 1 yazıyor. yeni güncelleme var diyor. ama ben güncelleme yapmak istemiyorum. o uyarıyı nerden kapatacagım. valla herşeyin üzerinde kırmızı sayı olmaya başladı :D
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.