Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.033.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • multifl0w süresi geçmiş galiba..güncelliğini koruyan bi repo yok mu ?
  • Allah'ın izniylen ilk jailbreakimi yaptım. Yarın da wifi'li bir kafeye gidip cydia programlarına hücum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

quote:

arkadaşlar iphonedaki uygulamalar için değişik ikonlar nereden bulabilirim aşağıdaki resimdeki gibi ?

?

Ben kullaniyordum bunun bazi ikonlarini tetra HD iPhone 4 diye ara Google da

• Arkadaşlar OS5 beta6 jailberaklı cıhazıma Sb Settıng yüklemek istiyorum bır kac kez yaptım ancak menude programlara bastıgınızda program boyutu küçülüyor ve ekrananın sol üst köşesınde duruyor.Acaba hangı sourcde buna uyumlu Sb settıng vardır.Bu konuda sızden bılgı rıca edıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

quote:

quote:

arkadaşlar iphonedaki uygulamalar için değişik ikonlar nereden bulabilirim aşağıdaki resimdeki gibi ?

?

Ben kullaniyordum bunun bazi ikonlarini tetra HD iPhone 4 diye ara Google da

sizin konudan almıştım zaten ama google da böyle güzel ikonlar bulamadım malesef.

• Tetra HD iPhone 4 yaZinca bulamadiniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

Tetra HD iPhone 4 yaZinca bulamadiniz mi

bbuldum buldum hatta son hali aşağıdaki gibi.benim sorduğum bu ikonlar dışında başka güzel ikon setleri bulabilen yada kullanan varmı ben şahsen bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yafoo -- 8 Eylül 2011; 2:28:09 >
  • sanki jail break ten sonra cihazimin cekim gucu azaldi gibi geldi bana
    bazi yerlerde onceden sebeke varken artik yok
    3g de ayni bazen yokoluyor onceden ayni mekanlarda olmasina ragmen
    bilmem basiniza geldimi
    birde 4.3.5 versiyonun jb si varmi
  • Ben 3g yi özellikle kapatıyorum daha uygun
  • iGo yu jb li nasıl yükleriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zivro

iGo yu jb li nasıl yükleriz?

Malum sitelerden indirip (ad vermek yasaktır diye böyle diyorum) dosyaya çift tıklayıp itunes'tan sync yaparak yükleyebilirsiniz. Gerekirse pm atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemyy

sanki jail break ten sonra cihazimin cekim gucu azaldi gibi geldi bana
    bazi yerlerde onceden sebeke varken artik yok
    3g de ayni bazen yokoluyor onceden ayni mekanlarda olmasina ragmen
    bilmem basiniza geldimi
    birde 4.3.5 versiyonun jb si varmi

Evet var fakat tethered
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Orijinalden alıntı: switel

quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

YourTube 3: YourTube'nin son versiyonu..
    Cydia Kaynağı: repo.insanelyi.com veya cydia.xsellize.com

Eski sürümlerini kullanmadığım için arada ne gibi bir fark var bilemiyorum. Fakat anladığım kadarıyla en önemli değişiklik uygulama iOS 4+ ile tam olarak uyumlu hale getirilmiş. İndirdiğiniz videoları izleyebiliyorsunuz. Videoyu daha kaliteli kaydetmek için bir seçenek daha konulmuş. Birde videounun içinden ses dosyasını alarak iPod bölümüne kaydediyor.

Uygulamanın asıl kaynağı ModMyi'dir ve fiyatı 4,99 $'dır.

Verdiğim kaynaklardan kırılmış bir şekilde indiriyoruz. Kimbilir belki bu yüzden ne videoyu ne de ses dosyasını iPod bölümüne ekleyemiyoruz. Fakat videoyu her zaman youtube'da kayıtlı olarak görüyoruz ve istediğimiz zaman izleyebiliyoruz.

dediğiniz repolar ekli olmasına rağmen bulamadım

Ben indirdim dostum yourtube 3 gayetde güzel çalışıyor senin telde sorun olmasın

ben yukledim bu programi ama kaydettigim videolari izleyemiyorum ya da ipod kismina atamiyorum

yourtube 2 de bende ızleyemıyordum ama yourtube 3 te izleyebiliyorum. ayrıca ıpod kısmına değil fotoğraflar kısmına atıyor videoyu ordanda izleyebilirsin. Benım sururum 4.3.1 belki sürümle ilgili bir sorun olabilir. Arıca mıxtube var ordanda ızleyebilirsin oda gayet stabil çalışıyor.

Bu meret ne yaptıysam çalışmadı...

3 farklı source deki yourtube 3 ü kurdum...
    videoyu indiriyor fakat izlemek istediğimde "bu video oynatılamıyor" yazıyor... ve oynatmıyor.
    camera roll kısmına da atmıyor.
    Ayrıca yourtube 2 y, de kurdum aynı sorun...

iphone 4 ver 4.3.3

sorunun çözümünü bilen var mı?
    bu versiyonda sorunsuz kullanan var mı?

Teşekkürler...

• @webcin yourtube kullanmıyorum bir yorum getiremeyecem ancak kullandığım atube programı var, istersen onu dene. o da olmazsa programlarla alakalı birşey olmadığı anlaşılır.
  • Arkadaşlar Yokmu ?yardım edecek...........OS5 beta6 jailberaklı cıhazıma Sb Settıng yüklemek istiyorum bır kac kez yaptım ancak menude programlara bastıgınızda program boyutu küçülüyor ve ekrananın sol üst köşesınde duruyor.Acaba hangı sourcde buna uyumlu Sb settıng vardır.Bu konuda sızden bılgı rıca edıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

@webcin yourtube kullanmıyorum bir yorum getiremeyecem ancak kullandığım atube programı var, istersen onu dene. o da olmazsa programlarla alakalı birşey olmadığı anlaşılır.

Mxtube kurdum o sorunsuz çalışıyor...
    Yourtube 3 direkt youtube ye download olarak entegre oluyor ve indirilen videoyu camera roll a atıyor diye tercih ettim fakat çalışmadı... Şimdilik mxtube ile idare edeceğim... Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Arkadaşlar Yokmu ?yardım edecek...........OS5 beta6 jailberaklı cıhazıma Sb Settıng yüklemek istiyorum bır kac kez yaptım ancak menude programlara bastıgınızda program boyutu küçülüyor ve ekrananın sol üst köşesınde duruyor.Acaba hangı sourcde buna uyumlu Sb settıng vardır.Bu konuda sızden bılgı rıca edıyorum...

Sbsettings şu an iOS 5 ile uyumlu değil. O yüzden stabil çalışmıyor.
  • Karantina61 teşekkür ederım.......
  • winterboarddan teme yüklediğimizde bu temaların ikonlarını nerde buluruz ? birazcık ugrastım bulamadım hep orjinal ikonları var applicationlarda begendim bi kaç temanın ikonlarını birleştirmek istiyorum google da aradım tam istediğim şekilde bulmadım

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.