Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.032.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 46. Htc animated widgeti indirdim guzel sehri felan ayarladim ama hareketli degil ? Odun gibi duruyor. Youtubeden baktigimda bulutlar yana dogru kayiyor ,bi hareketlilik var bende yok. Sebebi nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: writern

bu repoları eklerken illegaly falan uyarı çıkıyo okeylesem bi sorun çıkarmı ??

Çıkmaz yükle sorun yok.
  • 3G uzerinden interneti kullanirken youtube uygulamasi videonun kalitesini dusuruyor. Hangi yazilim ile bunu iptal edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf
    3G uzerinden interneti kullanirken youtube uygulamasi videonun kalitesini dusuruyor. Hangi yazilim ile bunu iptal edebilirim?

3g unrestrictor ile bunu yapabilirsiniz.

Bende tam tersini arıyorum. Telefonun ekranı kaliteli diye wifi ile bağlanınca youtube programı videoları 720p kalitesinde açıyor. Bunu iptal edemiyoruz. Bağlantı düşük olunca donarak izlen(m)iyor. Programı kullanamıyorum resmen. Normal webden izliyorum videoları. Video çözünürlüğünü 480p'ye ayarlayabilme ihtimalimiz varmıdır??
  • arkadaşlar dayımda n96 var ondaki bir programla 3g interneti wi-fi olarak paylaştırıyor çok hoşuma gitti acaba iphone böyle bir program var mı ???
  • ip4 te program olmadan yapabilirsin internet paylaşımını
  • 9-http://yourcydiarepo.org
    bu url yüzünden bin/bzip2 hatası alıyorum. Yanlış birşeyler yaptım düzeltmeye çalışırken, bütün akşamımı aldı. şimdi yine aynı hata. Bu hatadan sonra anladım bu sitenin yüzünden oldğunu. :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 2 Temmuz 2011; 2:39:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal
    arkadaşlar dayımda n96 var ondaki bir programla 3g interneti wi-fi olarak paylaştırıyor çok hoşuma gitti acaba iphone böyle bir program var mı ???

Programa gerek yok iphone 4'ün kendi ozelligi
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Arkadaşlar;

-Atimetool yükledim ama maalesef ayarları yapmama rağmen otomatik airplane moduna almıyor. Bunun yerine eşdeğer program varmı önerebileceğiniz?

- Lockinfo yükledim, hava durumu görülebiliyormu? Ayarları varmı?

- Gmail tanımladım ama ella güncelleyebiliyorum. Gelen maillerin otomatik düşmesi mümkünmü?

Teşekkürler şimdiden..

selam.

LockInfo'da Gmail'den oto mail düşmesi ve bulunduğun lokasyona ait hava durumu göstermesi mümkün.

çok vaktim olmadığı için ayrıntılı anlatamayacağım fakat, kısaca;

Hava durumu için; Ayarlar - LockInfo - (Lockscreen Enable olması gerek) - Plugins - HTC plugin - Visibility "enable" olması gerek - Weather Settings - ("enable" olması gerek)
    Override ( kapalı olması gerek) -
    Location kısmında tuxx0014 yaparsanız istanbul hava durumunu alırsınız. Bu yahoo hava tahmininin kodudur. Farklı şehirlerdeyseniz yahoo tuxx00.. gibisinden aratırsanız bulunduğunuz ile ait kod çıkacaktır.

çok çok karıştırarak çözdüm.

Aynı yöntemle Maillerini de istediğin aralıklarla (1 dk 10 dk 30 dk 1 saat....) günceller.

yani mümkün. Kurcala.
    quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Arkadaşlar;

-Atimetool yükledim ama maalesef ayarları yapmama rağmen otomatik airplane moduna almıyor. Bunun yerine eşdeğer program varmı önerebileceğiniz?

- Lockinfo yükledim, hava durumu görülebiliyormu? Ayarları varmı?

- Gmail tanımladım ama ella güncelleyebiliyorum. Gelen maillerin otomatik düşmesi mümkünmü?

Teşekkürler şimdiden..

• Teşekkürler hallettim htc plugin ile..
  • arkadaslar cydıada gezınırken dreamboard aklıam geldı ve yukleyım bı dedım yenı guncel versıyonunu yukledım 3gs telefonum ve sorunsuz suan kullanıyorum benım sorum

beyler altta koydugum 1 resımde cızılı yerı Celcius yapamıyorum acaba kullanan varmı yada bı bılgısı olan nereden duzelte bılırım
    not : tr cevırı bana ayıttır

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 2 Temmuz 2011; 16:10:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

arkadaslar cydıada gezınırken dreamboard aklıam geldı ve yukleyım bı dedım yenı guncel versıyonunu yukledım 3gs telefonum ve sorunsuz suan kullanıyorum benım sorum

beyler altta koydugum 1 resımde cızılı yerı Celcius yapamıyorum acaba kullanan varmı yada bı bılgısı olan nereden duzelte bılırım
    not : tr cevırı bana ayıttır

oncelıkle yardımlarını esırgemycegın ıcın tesekkurler bende bu programı kurdum begndımde yanlız hava durumu ıcın sehır secemedım ve acaba nasıl turkcelestırdın programı bıde ana ekranda ıkı sayfa boyunca ıstedıgımız uygulamalrı secbılıyoruz bunları arttırmanın yolu varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu_rock01 -- 2 Temmuz 2011; 14:52:09 >

• Aşağıdaki kısa yola eklediğimiz programların bi kopyasınında menüde bulunması mümkün mü acaba ?
    Safari falan varya onu kastediyorum bilmem anlatabildim mi ama
  • bu_rock01
    1.soru hocam hava durumunu sol ust kosesınde i harfı gıbı bısı var ona tıkla hangı sehırde ısen sehrın kodunu gelecek ekrana gır örnegin ankara için "tuxx0002" kodu kullanıyorum ben sonra kendını guncelleyecektır
    2. soru hocam turkcelestırme herhangıbı bır dosya seklınde degıl dırek gordugun yazıları temanın resım parcalarının uzerıne yazılmıs photosop ıle yaptım
    3. soru hocam sanırsam 2 sayfalık uygulama bolumunu artımanın yolu yok ancak temanın kodlarını degıstırerek yaparsın onuda bız yapamayız

w_ashburn

hocam senın demek ıstedıgın nkaplan yazısının bulundugu kısmamı atmak ıstıyorsun kısayol onu denemedım fakat sanırsam olmuyor temayı uyguladıgında dırek oluyor degıstırme menusu falanda yok
  • quote:

bu_rock01
    1.soru hocam hava durumunu sol ust kosesınde i harfı gıbı bısı var ona tıkla hangı sehırde ısen sehrın kodunu gelecek ekrana gır örnegin ankara için "tuxx0002" kodu kullanıyorum ben sonra kendını guncelleyecektır
    2. soru hocam turkcelestırme herhangıbı bır dosya seklınde degıl dırek gordugun yazıları temanın resım parcalarının uzerıne yazılmıs photosop ıle yaptım
    3. soru hocam sanırsam 2 sayfalık uygulama bolumunu artımanın yolu yok ancak temanın kodlarını degıstırerek yaparsın onuda bız yapamayız

w_ashburn

hocam senın demek ıstedıgın nkaplan yazısının bulundugu kısmamı atmak ıstıyorsun kısayol onu denemedım fakat sanırsam olmuyor temayı uyguladıgında dırek oluyor degıstırme menusu falanda yok

cvbn ıcın cok tesekkurler ama o hava durumundakı i ye tıklamama ragmen bırsey cıkmıyor

• Arkadaşlar arama ekranındaki numarayı düzenleyebileceğim bir program biliyor musunuz?
    Kuaidial kullanıyorum ama önceden aranmış numaraları veya kopyala - yapıştır yaptığım numaraları düzenleyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

quote:

bu_rock01

w_ashburn

cvbn ıcın cok tesekkurler ama o hava durumundakı i ye tıklamama ragmen bırsey cıkmıyor

hocam yalız telfonunda 3g acımı veya da wıfı baglantısı varmı yanı ınternet olmazsa zaten guncellemez yoksa olması lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

quote:

bu_rock01

w_ashburn

hocam yalız telfonunda 3g acımı veya da wıfı baglantısı varmı yanı ınternet olmazsa zaten guncellemez yoksa olması lazım

wıfı acık ama dedıgım sey su o i pasif gorunuyor yanı dokundugumda tepkı vermıyor bırde dıger sorum bu uygulma sarjı cok etkılıyormu

• Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel

arkadaşlar temanın adını bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralp88

arkadaşlar temanın adını bilen var mı ?

Tenius adlı temaya benzettim.
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.