Şimdi Ara

Cydia'da Uygulamalar Neden Ücretli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3G S telefonda Cydia daki uygulamaların bazıları ücretli olarak görünüyor. Neden olabilir?

• nedeni ücretli olmaları zaten!! hani sizde bi sıkıntı yok ücretli olan herkeste ücretli! Geliştiricisi böyle uygun gördüğü için ücretli!
  • Ben sana soruyorum "neden o kadar tema oyun tweak beles?" nedeni yok. Cogu beles tek tuk ucretli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RDHM -- 9 Ocak 2012; 13:34:15 >
  • Oldukça basit yazılımcı belli bir emek harcamış. Ve emeğinin karşılığını talep etmiş :)
  • Ne kadar beleşci bir milletiniz :/ Bir emek var ve geliştiricinin hak istemesi doğal.
  • jb yi yapıyoruz diye herşey ücretsiz olacak değil ya :)
  • herşeyin ücretsizi var ama groovesharkın yok sanırım bir türlü bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Markete camdan girdik... Yine de alışverişe ücret mi ödiyecez... Atla camdan dışarı çık...
  • Yok arkadaslar ben beleşci flan değilim Android kullanıcısıyım zaten S2 telefonumla. Bi arkadasıma JB yaptım geçen gün. Daha önce hiç iphone kullanmadım anlamam etmem, araştırdım bağladım telefonu ya allah dedim JB yaptım Cydia da yüklendi. Bugün arkads sordu acaba JB yi sen tam yapamadınmıda bu uygulamalar ücretli die? Bende anlamadıgım için size sordum

Cevaplarınız için saolun, demekki bende sorun yokmus JB de sıkıntı yok, herkeste ücretli

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

herşeyin ücretsizi var ama groovesharkın yok sanırım bir türlü bulamadım

http://repo.biteyourapple.net/ kaynağını ekle. 2.2.1 version mevcut.
  • acaba jb yapınca appstore direk ücretsiz indirildiğini filan mı sanıyor arkadaşın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grub Killer

quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

herşeyin ücretsizi var ama groovesharkın yok sanırım bir türlü bulamadım

http://repo.biteyourapple.net/ kaynağını ekle. 2.2.1 version mevcut.

teşekkürler ancak çalışmıyor, müzikler dinlenmiyor. ayrıca sürekli anamenüye atıyor.

• jailbreak korsan demek değildir
  • yalnız ne kadar ironiktir ki o kadar app store da emek harcayıp uygulama yapıyorlar,ama kendi uygulamalarını parayla satıyorlar.bana bu saçma geliyor jailbreak li kullanıyorum intelliscreen x i de satın aldım hatta.parasını sonuna kadar hakediyor
  • Parasını hakeden uygulamaya para verilir.. işimi görüyorsa 1-2 dolar gözümde büyümez.. Cydia alternatif bir App Store, herşey bedava diye birşey yok
  • ituneste olan programlar paralı oluyor da cydia da olanlar neden olmasın onları yazanlarda programcılar.
  • Cydia da %60 ücretsiz
    Psx emulatörü indirmek isteyen varsa hic denemesin
    İphone 2G - 3G denendi cok yavaş
    Ama grafikler mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: morcin

Markete camdan girdik... Yine de alışverişe ücret mi ödiyecez... Atla camdan dışarı çık...

• Benim telefonumda jb' li ama cydadakiler dahil bütün uygulamaları parasıyla indirip kullanıyorum neden: zira Emek hırsızı değilim, Korsana hayır ve anlamadığım şey ise 1000TL+ para verip bu telefonu alacaksın, sonra kontörsüz dolaşıp, uygulamaları bedavaya getirmek için 40 takla atacaksın.! Alma arkadaşım bu telefonu, bu telefon sana lüks.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Benim telefonumda jb' li ama cydadakiler dahil bütün uygulamaları parasıyla indirip kullanıyorum neden: zira Emek hırsızı değilim, Korsana hayır ve anlamadığım şey ise 1000TL+ para verip bu telefonu alacaksın, sonra kontörsüz dolaşıp, uygulamaları bedavaya getirmek için 40 takla atacaksın.! Alma arkadaşım bu telefonu, bu telefon sana lüks.

valla hocam aslında sende haklısın. 1000 $ telefona verirken koymuyor ama 0.99 $ uygulamaya gelince koyuyor emeğe saygı Not: JB yok, ama anlasam yapardım o ayrı mevzu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.