arkadaşlar ben telenu jailbreak yaptrdm we içine iki dosya yuklediler download için cydia we installer. bn cydia ile yukleme yapiyorum bi site ismi girdiler baska yerden yukleme yapamıyorum eğer cydia kullanarak iphone dan yukleme yapablecegmz site isimleri warsa solersenz sevnrm. appulo.us sitesi içinde pcye yukleme yapiorum ama telefona atamıyorum. yardımcı olrsanz ck sevnrm :)
sana lazim iki tane kaynak gerisi zaten ceydada mevcut install et bunlari yeter o iki sourcede biri xellize.com/cydia installousu kurabilmen icinde cydia.hackulo.us bunlari ekle yeterli installousu yuklemeden once erica utities vede uuid generator uygulamalarini yukle sonra sonrada hackulodaki installous programini yukle
35 lira verdim hem türkçe yaptılar hem jailbreak
Ben sana 10 liraya yapardim xD
Biraz forumu gezsen aşırı kolay kendinde yapardın kusura bakma ama kazık yemisin ):
Source Eror
Sub-process bzip2 Returned an Error Code(2) gibi bir hata alıorm sebebı nedır acaba? verdın sourcelerı yuklerken
Aynı hatayı bende de verdi.
vay be adamlar sanki onlardan başka bilen yok gibi hem 35 ytl ye yapmışlar hem de adam gibi source ekleyip program kurmamışlar.ee ben şimdiye kadar kendi telefonuma 15 defa jb yaptım.telefoncuya yaptırsaydım 500 ytl para mı vercektim?
quote:
Orjinalden alıntı: jinxy
Aynı hatayı bende de verdi.
ozur arkadaslar eksik yazmisim xsellize olcak hackulo dogru onda hata vermemesi lazim xsellizeye gelince (xsellize.com/cydia) eger hata alirsaniz xsellize.com girip uye olun burdan aldiginiz kullanici adi ve pasword (xsellize.com/cydia/user-pasword) boyle yazin hackulo ise (cydia.hackulo.us) yine hata alirsaniz iphone restart atin cydiayi acin refresh bittikten sonra sourceleri ekleyin
quote:
Orjinalden alıntı: ilkker
vay be adamlar sanki onlardan başka bilen yok gibi hem 35 ytl ye yapmışlar hem de adam gibi source ekleyip program kurmamışlar.ee ben şimdiye kadar kendi telefonuma 15 defa jb yaptım.telefoncuya yaptırsaydım 500 ytl para mı vercektim?
valla ilkker bende az para kaptirmadim bu adamlara simdi gittigim zaman ben onlara ogretiyom sen diyo kitab nasil yukledin o zaman appshara vardi bunu nasil kurdun diyolardi simdi daha zirnik koklatmiyom
Arkadasim keske biraz arastirsaydin.. O kadar para vermek durumunda kalmazdin.. 2 gundur arastirma icerisindeyim. Jailbreak islemini hallettim. Simdi bol bol uygulama atiyorum itunesten...
quote:
Orjinalden alıntı: reiis
sana lazim iki tane kaynak gerisi zaten ceydada mevcut install et bunlari yeter o iki sourcede biri xellize.com/cydia installousu kurabilmen icinde cydia.hackulo.us bunlari ekle yeterli installousu yuklemeden once erica utities vede uuid generator uygulamalarini yukle sonra sonrada hackulodaki installous programini yukle
Sevgili reiis,
erica utilities ve uuid generator, ne işe yarıyor ? Ben de yüklü değil sanıyordum ama meğerse yüklemişim.
quote:
Orjinalden alıntı: KoVBoY47
quote:
Orjinalden alıntı: reiis
Sevgili reiis,
erica utilities ve uuid generator, ne işe yarıyor ? Ben de yüklü değil sanıyordum ama meğerse yüklemişim.
appshara kurulumunda 3 program gerekliydi bu installous cikinca baktim download farkli hemen ceydadan safari dwnlnd plugini kaldirdim sonra ipa indirdim baktim iniyor ericaya gelince suan onlara gerek varmi yokmu denemedigim icin denemeyede gerek gormedim belki bir yerlerde bir ise yariyordur diye yinede yuklu olmasinda fayda vardir sevgili kovboy74
Source Eror
Sub-process bzip2 Returned an Error Code(2) gibi bir hata alıorm sebebı nedır acaba? verdın sourcelerı yuklerken
ALLAH AŞKINA BİRİ BUNU AÇIKLAYABİLİR Mİ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme