Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 Ryzen 3 3100 ve GTX 1660 ti performansı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, normalde 50-60 arası FPS alırken kalabalık alanlara girdiğimde çok fazla FPS düşüşü yaşıyorum ve 17-30 arası FPS'lere kadar düşüyor. GPU kullanımı %50'lere düşüyor ve nedense sadece bir çekirdeğe yük bindiriyor oyun. 1.çekirdek %70-90 civarındayken diğerleri %5-30 arasında kullanılıyor. Oyun SSD'ye kurulu ve 2x8 GB 2666mhz ramlerle oynuyorum. Oyun ayarları 1080p High.

Cyberpunk 2077 Ryzen 3 3100 ve GTX 1660 ti performansı.

• Up

• bende de r7 2700 ve 1660ti ile low ayarlarda kalabalıkta 25-30 fpslere düşüyor. Kalabalık yoksa 75-80 fps. böyle olunca yüksek ayarlara çekmedim bile. tam bir saçmalık optimizasyon özürlüsü bir oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barissch kullanıcısına yanıt
    Konuyu açan arkadaş ve sizde aslında sorunun sebebini söylemişsiniz.

GPU Kullanımının normalde "düşmemesi gerekiyor" GPU kullanımının düşmesi demek İşlemcinin, GPU ya darboğaz yaptırdığı YA DA Oyunun işlemciyi efektif kullanamadığı anlamına geliyor.

Sorun yaşayanların çoğu Ryzen İşlemci kullanıyor.

İntel i5 9300H 4.2Ghz işlemci ve GTX 1650 ile stabil FPS alıyorum. Anlık takılma, fps düşmesi yaşamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • barissch kullanıcısına yanıt
    Oyun Intel işlemciler için optimize edilmiş, fakat aşağıdaki videodaki adımları uygulayınca benim sorunum halloldu işlemci kullanımım baya arttı ve darboğaz yaşamıyorum;

Kephrenyoutube
    Cyberpunk 2077 - How to Fix the AMD RYZEN bug and get 15% BOOST in your FPS
    https://www.youtube.com/watch?v=ydGB4JF6Deg

• OgzNN O kullanıcısına yanıt

bir miktar düzeldi.. çok kalabalıkta 40 fps normal alanlarda da 70-80 fps veriyor. Asıl anlamadığım konu ultraya ve lowa çekiyorum ikisinin arasında 2-3 fps oynuyor. Vallahi çözemedim bu oyunun optimizasyonunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuya göz atmanızı ve ilk mesajda yazanları uygulamanızı öneririm. @OgzNN @barissch

Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146985959

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 - GTX 1050 Ti
    4 ay önce açıldı
    R5 3600 - GTX 1660 SUPER SİSTEM
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.