Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
555
Cevap
41
Favori
43.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

Bu ayarlardan önce ve sonraki performans değerleriniz nedir? Bunların çoğu etkisiz, gereksiz...

HPET kesinlikle kapatılmamalı, zaten Windows hangi sayacı kullanacağını seçiyor, HPET kapatılır ise ekranda gördüğünüz FPS değeri dahil zamanlama ile ilgili hiç bir veriye güvenemezsiniz, FPS değeri 60 da olsa 90 da olsa gerçek değildir artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 19 Aralık 2020; 17:20:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reception47

Bu mesaj silindi.

HPET devre dışı olursa alınan FPS değerleri gerçek olmaz... Hangi Windows 10 versiyonu ile denenmiş, özellikle v2004 ile HPET'in kapatılmasının hiç bir anlamı yok zaten?

• Conar-XP kullanıcısına yanıt

hocam çektiğim açıda kimse yok ama dediğim gibi v nin evinin önü aşırı dolu oluyor.

kalabalık ayarını ortada oynuyorum.

• Hicks kullanıcısına yanıt

ciddi bir fark görmedim açıkcası.

ancak dediğim gibi bu oyun dışında hiçbir oyunda bu seviyede bir problem yaşamadım.

• Memory pool csv dosyasının performans getirisi olmadığı CDPR taraından 1.05 yama notlarında açıklanmış, zaten kullanılmıyormuş o dosya biraz placebo etkisi sanırım insanların gözlemleri. Ancak AMD'de 8 çekirdek altı işlemciler için 1.05 yaması performans iyileştirmeleri içeriyormuş. Oyunun exe dosyasındaki AMD işlemciler için hex editörle yapılan modifikasyon işe yarıyor olabilir yani ama 1-2 güne 1.05 yaması pcye gelecek sanırım pek gerek yok şu anda onu da yapmaya bence.

• 1,05 ile ryzen sorunu çözülürse oyuna başlarım hex editörle naptıysam dosya bulunamadı sorununu aşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 19 Aralık 2020; 19:3:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ContEmpor4ry

1,05 ile ryzen sorunu çözülürse oyuna başlarım hex editörle naptıysam dosya bulunamadı sorununu aşamadım.

Patch notlarında çözüldüğü yazıyor...

• Arkadaşlar kaplamalar uzaktan kötü gözüküyor. Uzak yerler piksel piksel. Bazen arkamdaki arabaya dönüp bakıyorum kaplama birden yükleniyor. 5600 xt var. Sorunu nasıl çözerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reception47 kullanıcısına yanıt

Oyun Nvme SSD'ye kurulu. İşe yarar mı acaba

Bu devirde 30fps video mu çekip yüklenir, gözlerim kanadı beyaw. Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü 

bendede 2060 super ve 3600x var ben bu kadar performans alamıyorum neden acaba ekran kartıda 70 üstü derecede sürekli

• Yeni patch pcye ne zaman gelecek acaba bilgi yok değil mi?

• rezyeg kullanıcısına yanıt

Konuda'ki amd işlemci ile âlâka'lı yönergeyi uyguladın'mı ? eğer uygulamadı isen muhtemelen onun'la âlâka'lı olabilir, tek bellek modülün varsa yada dual ama düşük hız'da bellek varsa, windows yada antivirüs durumları gibi arkaplan uygulamalar'dan kaynak'lı olabilir, başka 1 durum aynı gpu kullanılarak yapılan 3000 serisi amd ve intel işlemci'ler ile olan kıyaslama'lar da, bazı oyun veya sahneler'de her 2 işlemci üzerinde'ki kart 99% kullanım'da iken intel tarafında 1'az fazla fps alındığı gözlemlenebiliyor, yani intel işlemciler bazı oyunlar'da 1'az fazla kare çizebiliyor'lar, öte yandan son mesajlar'da 1 kişi hpet kapatırsan değer'ler gerçek olmaz fln'da demiş, kısaca 1 çok durum'dan kaynaklı olabilir.

Edit: Şimdi aklıma geldi, mesela ayarlar'ı ultra'ya alıyorum ama alttan DLSS açıyorum, belki sen açmıyor olabilirsin'de, dlss açmadan ultra'ya çekip yürüyorsan normal yani. Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 19 Aralık 2020; 23:35:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Yeni patch pcye ne zaman gelecek acaba bilgi yok değil mi?

En iyi ihtimalle yarın, en kötü ihtimalle Pazartesi...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.